Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:18
- Nahlásit

PetraK
nepochlubila, jak zas perlim, Chvíli mrkal a pak se zeptal, čim si to zasloužil , neb slyšel jen ten konec o tom že kamkoliv se podívám, je tam ten xindl

bože ty seš teda perla ! tak snad to vydejchal

tak to se nebojim,že vona ho neposolí
tak ho aspoň poslintá nooooo až mu bé nadávat

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 21:49
- Nahlásit

PetraK
no to je bez vodítka právě
no to je možný, že bez vodítka je to jiný, já to četla s vodítkem, tak jsem to zkoušela tak, ale bez vodítka to teď nevyzkouším, hluchého Kima si takhle vypustit nelajsnu a s Dorinem by to nešlo, ten se mi furt drží u nohy, sám by nikam nešel, on je strašnej závislák

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 21:53
- Nahlásit

Fajka
tak snad to vydejchal

předpokládám. páč ráno mi říká: Můžu Tě vo něco poprosit? odvětila jsem, že ne, pravil teda, že mi to přikazuje . Tak to už sem poslechnout muselaMaya
Maya
hluchého Kima si takhle vypustit nelajsnu
hm to ne, to by neklaplo, ale s tím Dorinem bych to zkoušela.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 22:20
- Nahlásit

PetraK
le s tím Dorinem bych to zkoušela.

no zkusit to můžu, ale je mi jasný, jak to dopadne, bude mi stát u nohy, koukat na mě, to vydrží minimálně hodinu, pak odběhne 2 metry očůrat keříček a hned zase zpátky ke mně, von se totiž bojí jedině na louce za barákem, kde to fakt dobře zná, občas odběhne i dál, ale hned zase mastí zpátky, ani ho nemusím přivolávat

ale musím se pochlubit, už sme zmákli povel Neskákat, když přijdu z práce, aby nebyla jak prase, tak doufám, že jsem to teď nezakřikla

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 22:53
- Nahlásit

Maya
no tak to trénuj na tý louce, prostě choď, kam velí on. a pak to přesuň jinam.

už sme zmákli povel Neskákat,

a juché!!! žiškovnící

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 22:56 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

rumštajn, dívčice.
dneska nic moc, dopoledne mu bylo zle, trochu zvracel, už jsem se viděla u doktora, ale bylo to úak zas už dobrý... kakání je ale holt furt spíš špatný...
asi jsem nečekala, že mě jeho marodění tak vezme. i když teda jsem si to nepředstavovala spíš...

PetraK
můj hošík trasu určuje sám rád, ale když je nějakou dobu po jeho, krapet znejistí, co je. máme to omezený tím, že v ulicích ho na volno nenechávám. nikdy jsem to učení zastavování u silnice ani nešla, předem jsem v tom nechtěla na to spolíhat, asi škoda, ale kdo ví na co dobrý. on je občas pěkně mimo.

a ty stejný věci v jinejch podmínkách, to máme úplně stejně. asi jako nechápal, že se dá plavat v každé vodě, ne jen v té a té konkrétně, se učil třeba chápat, že je třeba reagovat i na dovolené, a to nejen téhle, ale i na téhle a na další.

edit- a právě mně taky u něj přijde, že to není čistě jen rozptýlením, ale tím, že si to nezobecňuje.

cernej caj

já takový články moc ani nečtu, mě na tom irituje to, že to není jen popis vnímání určité vrstvy lidí, ale že to je zároveň takový prodejný nabádání, že to právě takhle má správně být.

denyk

všechno nejlepčejší.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 23:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero
ahoj děfčico, myslíme tu na vás. Snad se to brzo už otočí!!Držíme, pořád držíme. POňuchněj ho chuderu pacienta. Snad už poblijonit nebude!

a ty stejný věci v jinejch podmínkách, to máme úplně stejně. asi jako nechápal, že se dá plavat v každé vodě, ne jen v té a té konkrétně,

ejch to jsem ráda, že v tom nejedem samotný , možná je to u psa, kterýho máš od malička jiný, než u toho, kterýho bereš jako dospělýho z jakýchsi neznámých podmínek. Hm zajímalo by mě, zda tuten projev by nastal i u psa, který by byl od štěnda.

. nikdy jsem to učení zastavování u silnice ani nešla, předem jsem v tom nechtěla na to spolíhat,
no právě.taky vím, že na Blanďu se spolehnout nebudu asi nikdy moct, Ešus to měl stoprocentně zažitý, prostě nevlezl do silnice, dokud jsem neřekla a od jistý doby i neurčila směr. A to i když byla na druhý straně nej kámoška. Nešel. Blaňďouch je potrhlo nespolehlivé , takže to prostě v civilizaci nejde. Což je škoda, protože vím, že byl Ešus prostě rád, když si sám určil, zda půjdem na louku u výboru, nebo se vydáme až na Fialku, nebo budem prostě courat ulicema jen tak.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 23:08
- Nahlásit

Vero
prodejný nabádání, že to právě takhle má správně být.
tak doufám, že to prodejný nabádání někdy uvidí moje puntíkatý holinky s mašličkou
Maya
už sme zmákli povel Neskákat
oooo, čirá závist. Skáče po mně JENOM ten špičatej debil. Myslim, že si vždycky jde teda ještě nejdřív někam umatlat packy.

Dneska jsme byli pro dítě s Cirem. Byl to velmi šťastný Cir. Dokonce tak šťastný, že cestou sebral bulvu cukrový řepy a zkusil jí sežrat. Prej byla hnusná
Jo a už přesně vim, jak vypadá zmoklá slepice. Jako moje přepelichávající hudánka . Zkusim jí zejtra vyfotit. Dneska byly dokonce na zahradě a hrozně se jim tam líbilo. Jenom na Máju to bylo dost náročný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 23:11
- Nahlásit

kachna_
debil. Myslim, že si vždycky jde teda ještě nejdřív někam umatlat packy.

Byl to velmi šťastný Cir

zas jste šli na tajnej výlet jen vy dva?

Jenom na Máju to bylo dost náročný.
no ale dala to!
na foto jsem zvědavá

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 14:59
- Nahlásit

PetraK
možná je to u psa, kterýho máš od malička jiný, než u toho, kterýho bereš jako dospělýho z jakýchsi neznámých podmínek. Hm zajímalo by mě, zda tuten projev by nastal i u psa, který by byl od štěnda.
hm, kdo ví. já věřím, že co se do štěnda vloží, je hodně moc důležitý a má vliv, jakkoliv současně věřím, že to u psa jde napravovat/dohánět mnohem a mnohem snadněji než u děcka.
ale taky to může bejt prostě taková povaha nebo moje nějaká chyba, třá jsem v jiné situaci jiná já atp... a taky v mnohým, chyba moje, nevědomky povoluju a pak můžu dycky
zas jet od začátku

Maya
třeba by se Dorin začal mín bát, kdyby zjistil, že se nemusí vracet k pánčičce, že mu neuteče, ale má ji v zádech, at jde, kam jde.

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 15:00
- Nahlásit

jinak hošánkovi je dneska dobře, snad to byla ještě ponarkoznová nevolnost. jen aby se dneska vykadil.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 15:35
- Nahlásit

Zdravim pri sobote.
Vero
hošánkovi je dneska dobře

A necht bobek volne projde, carymaryfuk.
kachna_
Dokonce tak šťastný, že cestou sebral bulvu cukrový řepy a zkusil jí sežrat.
To milovala Dorota, dlouze vybirala tu nejvetsi z hromady v poli a pak to vitezoslavne tahla az domu. Kremyl repu uznava jen coby kopacak.
birma
Jejda, chciplino, tak at je ti brzo dobre, zda se, ze seminare se S. jsou pro tebe coby magnet naky choroby.

Jo, a Kremyl zase dneska odlehcuje zadni hnatek, chjo.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 19:14
- Nahlásit

Vero
to mohlo bejt ještě po narkoze, co si pamatuju, tak mě říkali, že pes nemusí pak ani žrát i několik dní, jen dohlídnout na to, aby pil
třeba by se Dorin začal mín bát, kdyby zjistil, že se nemusí vracet k pánčičce, že mu neuteče, ale má ji v zádech, at jde, kam jde.
ono je to těžký, dneska jsme byli na louce, měla jsem v kapse piškoty, takže Dorina fakt celou dobu u nohy a ipo pohled jak vyšitej, prostě většinou není jak za ním chodit
on nerad chodí na procházky odmalinka a jde jen proto, že musí, když byl štěně, bylo to s ním fakt peklo, jsem ho tahala jak kačenu na kolečkách, já teda píšu, že se bojí, ale v jednom vlákně mi tady Walda nadhodil, že by to mohl být přehnaný teritoriální pud, že prostě nechce z území, který hlídá a fakt je, že hlídač on je excelentní
kachna_
oooo, čirá závist
no však to taky bylo nadlouuuhooo, protože jako jenom hlasem, bez mlsků, z práce mlsky v kapse nenosím a navíc když ví, že něco mám, tak je to horší

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 19:15
- Nahlásit

Fifi
o, a Kremyl zase dneska odlehcuje zadni hnatek, chjo.
Kim teď taky víc kulhá, mě to připadá, že je to v takových vlnách horší lepší, tak už to moc neřeším

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 19:33
- Nahlásit

Maya
Kim teď taky víc kulhá, mě to připadá, že je to v takových vlnách horší lepší, tak už to moc neřeším
Tak ja resit musim, prece jen je ji kusanec, kdyby par dni kulhala fest, namuze si druhou hnatu a zada a tak. Na invalidni duchod si teda este musi pockat! Takze zase jeji oblibeny klidovy rezim, uz ji sypu do zradla phytovet mobility bylinky. Koza jedna.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 19:52
- Nahlásit

Fifi
no jo, to je fakt, že ti těžší psi to maj blbší, já teda dávám Chassoton, mi připadá že celkem zabírá a střídám to s Alavisem Celadrin

birma
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 22:20
- Nahlásit

Vero
To je fajn, že je mu líp, hned bych odebrala a poslala něco z Ádovi energie

Fifi
Už si říkám, jestli ten Šusta neni prokletej. Normálně mívám maximálně rýmičku a teď už podruhý během měsíce čtyřicítky a podruhý pár dní před nim. Naštěstí už to teda polevuje...

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 22:21
- Nahlásit

Vero
[i][/i]jinak hošánkovi je dneska dobře, snad to byla ještě ponarkoznová nevolnost. jen aby se dneska vykadil.

Moc držím palce, aby už bylo jenom líp a doufám, že se bobek povedl a panička bude klidnější.

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 22:29
- Nahlásit

Včera jsme byli po hodně dlouhé době za kultůůůrou a seznámila jsem se tam s mladým klukem, který vlastní vižlu. Před časem jsem si dala za úkol vypátrat v okolí nějaké chovatele MOK a seznámit se a vyzvědět, jak cvičí. Na toho kluka mě upozornili známí, kteří ví o našem příní stran vižly.
No a musím říct, že jsem fakt neusínala lehce při vzpomínce na slova toho kluka. Jeho přítelkyně (bydlí s ní) si pořídila kocoura přes jeho vůli, tak on si pořídil vižlu, protože se mu líbila. Chtěla jsem se dozvědět kam chodí cvičit a venčit. A to mě dostalo úplně - psovi věnuje tak max. hodinovou procházku, protože na něj nemá čas. Já bych ty lidi zabila............do hlavy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 22:47
- Nahlásit

birma
Normálně mívám maximálně rýmičku a teď už podruhý během měsíce čtyřicítky a podruhý pár dní před nim.
Jasnee, von za to muze, vubec nechod k doktorovi!!! Vsak to uz polevuje, jak rikas.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2014 23:29
- Nahlásit

Fifi
Laskavě na mě nepoužívej hlavologii
Tentokrát dochtora vážně zvažuju, moc se mi nelíbí, že když si lehnu na záda, tak si skorem vykašlu plíce

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 08:32
- Nahlásit

birma
Birmo, ty si zaděláváš na zápal plic. Ty, ty, ty......

birma
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 08:38
- Nahlásit

grimmh
To snad ne, zatím to vypadá na zánět průdušek.
Nejhorší na tom je, že s Adamem chodí mamka, což je o nervy pro všechny zůčastněné

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 08:49
- Nahlásit

birma
To snad ne, zatím to vypadá na zánět průdušek.
Nejhorší na tom je, že s Adamem chodí mamka, což je o nervy pro všechny zůčastněné

No to věřím, že to je o nervy, ale kdyby tě to položilo úplně (a to se snadno při tvém léčebném řádu může stát), tak budeš mít nervy v kýblíku tuplem, co si mamka s Adamem počne. Lepší je týden poctivě vydržet v posteli než pak měsíc trpět myšle¨nkama, jak to ti dva spolu zvládají.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 10:03
- Nahlásit

grimmh
Však já už od pátku ležím a jsem vzorný pacient s mucosolvanem, paralenem, medvědím mlékem a tak
Dneska mi dokonce z ničeho nic slezla teplota z 39 pod 37, takže už jsem prakticky zdravá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 11:34
- Nahlásit

vro
supr, xe buldozrkovi je lip

zbytek
su zmrzla z cekani na vlak nicmene to bylo bozi, v noci -3 tak sem spala jak nemluvne ale je to asi moje maximum... pri lezeni na boku jak chybela ta izolacni vrstva sem teda trochu chlad citila

birma
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 11:51
- Nahlásit

cernej caj
To je skvělý, že sis to užila. Úplně závidim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 11:54
- Nahlásit

birma
a pockej na fotkt

sak za mesic si to uzijem spolu

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 14:15 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

rumštajn.

Ta SFIŇ ZRZATÁ DRZÁ SCHOPNÁ je furt o krok napřed,
naučil se prosíím otevřít si ledničku!!!
a pak lítá i s kolegou po bytě, jeden v hubě vleče celý kuře,druhej půl štangle od vetamixu........
jsem podezírala, že dementním a nedovírám.....dokud jsem to nespatřila na vlastní voči.
HOVADO!
mužík zalepil dvéře páskou a odsunul stůl.... tak jsem ted ovšem zvědavá na jeho upgrade.

a psíček- a s bobkem je to jakýsi špatný čarujte víc...
ale jinak je veselej, akční.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2014 14:17
- Nahlásit

cernej caj

ty jo! seš bezva šílenec... a fakt otužilej tvor.
závidím vejlet, to spaní venku při mých parametrech asi ani ne

<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání