| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:06 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
skoro hladkosrstý skoro vlčí špic
ale na toho musíš přišetřit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:16
- Nahlásit
Maya
kdežto vlčí špic byl vždycky jen hlídač dvorku a to musel dělat sám a sám
aha, no dobře, ale furt si říkám, že to je smečkový zvíře, nastavený na určitou spolupráci. Jasně, že nebude magořit jako pižle, ale myslím, že nějakej ten zájem uvítá, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:21
- Nahlásit
Maya
žjo!! no jo skorem hlaďák. Ale pokud to nejni žíhaný jako Fajfka, tak ten vlčí je prostě hezčí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:25
- Nahlásit
tak nevim http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/laska-a -vztahy/38590-je-vam-tricet-techto-5-veci-nedelejt e
cislo 2 pobavilo, co je na mym pyzamku s pejskem tak spatnyho?
bod 3: zadny predstavy nemam, proste si chci uzivat zivota jako doted, je to spatne?
c5: asi bych nemela do prace nosit maskace, mate to kolegy kdyz jindy mam rifle?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:30
- Nahlásit
denyk
Všecko neeeeeej!
grimmh
Vítej
cernej caj
Koukla jsem na ten článek. Sakra kde vzít přirozený zvonivý smích? Se směju jak ochlasta v pátý cenový, tak teď abych se bála mezi lidi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:33
- Nahlásit
birma
neboj, jen se mezi nima nesmíš smát já zas hýkám jak při posledním tažení, vypadá to, že se každou chvíli udusím, když se směju...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:35
- Nahlásit
já se radši ani nepopisuju, jak se směju. je to nějako jako když jede bába po roletě a brzdí tvrdým rohlikem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:37
- Nahlásit
hm, si tak říkám, proč se kolegové, když jsou na cestách v úzkých asi tak obrací zase na mě, která už tím ale nemá nic co do činění, a ne na tu novou paní?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:38
- Nahlásit
jo a Pluto huž tam není, tak není prozatím co řešit. Chtěla jsem s ním včera seznámit mámu a huž je fuč. Pluto, ne máma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:40
- Nahlásit
PetraK
ale myslím, že nějakej ten zájem uvítá, ne?
ale jistě, fšak je to furt jenom pes, ale je to prostě jiný, nevím, asi to neumím vysvětlit
no samo možno sehnat i více méně žíhaného
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:41
- Nahlásit
Maya
hele ale tendle je peknej
PetraK
to asi nebude sila zvyku, co, s tema kolegama.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:43
- Nahlásit
Maya
skoro hladkosrstý skoro vlčí špic
ale neké, to je náš Šarik, kterýho jsme měly u prabábrle, když jsme byly kindervejce
Jen teda neměl ten žahnutej vocas nahóru
cernej caj
pobavilo, co je na mym pyzamku s pejskem tak spatnyho?
a na mým medvídkovým???
život bez plánů, ehm tak joooo, plánuju ty kozénky a chalupu a němce ať si strčej
a nechichotám se, tlemím se nahlas jak starej vůůůůl
5. hmmmm a vadí někomu mé růžovo -žluto-modré botěnky adidas????! a holínky když jdu se psém?
birma
kujůůůů
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:44
- Nahlásit
birma
Se směju jak ochlasta v pátý cenový
máme hodně společnýho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:45
- Nahlásit
PetraK
to nějako jako když jede bába po roletě a brzdí tvrdým rohlikem
to je teda přirovnání
a Pluto huž tam není, tak není prozatím co řešit.
a tak dobrý, že má svůj domov, však on se vyloupne někde zase nějakej jinej Pluto
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:45
- Nahlásit
PetraK
když jsou na cestách v úzkých asi tak obrací zase na mě,
proč???? páč paní stojí za ...doplň si sama
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:46
- Nahlásit
Maya
však on se vyloupne někde zase nějakej jinej Pluto
mosíme to sledovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:47
- Nahlásit
denyk
na mým medvídkovým???
taky mám medvídkový, jiný teplý neměli, v sexy košilce bych umrzla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:51
- Nahlásit
Jinak se jako omluvuju, páč jsem ehm reagovala na ten čajíkův článek, nadpis je: Je vám třicet? Těchto 5 věcí nedělejte!
Takže pro nás o téměř 10let starší to už zase asi neplatí
Maya
v sexy košilce bych umrzla
tak já si ho koupila do nemocnice když jsem šla na slepák..
těžko bych tam někoho okouzlovala v krvavé sexy košilce s mastnými vlasy, kruhama pod očima šourající se po chodbě s vývodem v ruce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:52
- Nahlásit
hele, vážit se člověk musí v pátek, co všechno nevykoumaj
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/326689-nova-hubn ouci-strategie-dovoluje-o-vikendu-hresit.html
denyk
Takže pro nás o téměř 10let starší to už zase asi neplatí
a pro nás ještě starší už vůbec, tak to sem se uklidnila
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 13:58
- Nahlásit
Maya
co všechno nevykoumaj
tohle už vím dávno
a pro nás ještě starší už vůbec, tak to sem se uklidnila
my už jsme zasejc senilní takže medvídci, plyšáci a snoopy na nehtech-povoleno!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:00
- Nahlásit
denyk
no ja bych to vzala jako 30+ ze uz to nesmis delat... jestli mam posledni rok s mym pyzamkem, tak nevim
to se berou jiny kosilky, s maslickou vzadu
Maya
tak ja nevim, ale Nejvíce samozřejmě přibírali ti, kteří se přes týden moc nedrželi zkrátka a jedli to, na co jsou zvyklí ja se vubec nedrzim zkratka a jim na co su zvykla a myslim, ze vazim v pondeli i v patek stejne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:03
- Nahlásit
cernej caj
jestli mam posledni rok s mym pyzamkem, tak nevim
jasně, o narozkách ho musíš rozstříhat a zahodit
a myslim, ze vazim v pondeli i v patek stejne
no to si právě asi jen myslíš
mě z toho zaujalo to, že o víkednu člověk nezhubne ať dělá co dělá a to je pravda, konečně už vím, proč nehubnu, když za sekačkou půl dne lítám jen o víkendu a se psama povícero taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:04
- Nahlásit
Maya
no to je jasny, ted musis litat se sekackou i po praci (jako nechapu, podle ceho telo pozna, ze je vikend?) neni to spis o principu 5+2?
tak schvalne, udelame merici krouzek. Se kazdej dej rano zvazime a uvidime, jestli v patek to bylo nejmin
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:04
- Nahlásit
tak na reklamovaný kamna se přijedou podívat ve čtvrtek, tak teď nevím, jstli si mám vzít dovolenou a nebo to nechat na našich, ono je jedno, kdo ze sebe udělá blbce, protože to bude určitě jak vždycky, jak se dostaví odborník, vše bude šlapat bez chybičky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:06
- Nahlásit
cernej caj
neni to spis o principu 5+2?
jo spíš myslím takový cyklus, kde to na víkend vychází náhodou
. Se kazdej dej rano zvazime a uvidime
nemám váhu
což mi připomíná že se budu po roce vážit za dva tejdny u doktorky, jééžiš z toho budu mít mindráky tři dny před i tři dny po
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:09
- Nahlásit
Maya
tebe vazi doktorka? to chodis na nejaky spesl vysetreni?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:14
- Nahlásit
nějak mě bolí pupek, tak sem myslela, že z hladu tak sem si koupila v automatu kokostyčku a nepomohlo... uaaaa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:16
- Nahlásit
cernej caj
tebe vazi doktorka
na kontrole se štítnicí vždycky, napíše to do karty a informuje mě o kolik mám víc, děsný
nějak mě bolí pupek
nejsou to spíš záda? záda můžou bolet až do břicha a nebo si dej mátovej čaj na žaludek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:19
- Nahlásit
Maya
tak to me nastesti nevazi nikde, ani na stitnici, ani obvodak, ani ortoped... hm, mela bych se objednat na kontrolu zase.
to muze byt fakt od zad? od rana me poboliva v krizi, nevim, zda to sou spis zada nebo ledviny, ale je fakt, ze na to netrpim a dneska to citim hodne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:19
- Nahlásit
Maya
více méně žíhaného
hmm, tak pěkný, moc pěkný. (ale česat furt musim, jak koukám )
cernej caj
to asi nebude sila zvyku, co, s tema kolegama.
asi ne, mám dojem totiž, že i když jsem to té paní přeposlala, tak neudělala nic, podle reakce kolegy přitom mohl být v pěkný bryndě . No hlavně, že píše poznámky k tomu, když se člověk překlepne a místo letenka napíše jízdenka. Tak ač má z kontextu celého dokumentu zcela jasný že má zařídit letenku (je tam nejen zmíněno, že doprava bude letecky, ale i vypsané preferované lety vč. čísla letů, tak hnidopišsky napíše, že ona jízdenky nezařízuje ) , tak jsme si trochu pokorespondovaly, naznačila jsem jí slušně, že jestli to nepochopila, je teda debil. Na to ona napsala, že to pochopila a já se jí zeptala, proč teda tu poznámku potom psala, když je to od začátku jasné , jsem zvědavo jak zareaguje tetkon .
denyk
Jen teda neměl ten žahnutej vocas nahóru
asi ste nevydržely, no
|