Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:24
- Nahlásit

Maya
to je teda přirovnán

ovšem drsně realistický nesnášim svůj smích

však on se vyloupne někde zase nějakej jinej Pluto

Brtnikoj se myslím moc nechce - má myslím obavy, tak prostě uvidíme, co čas přinese.

denyk

páč paní stojí za ...doplň si sama

tak ať dělá, že tam není a nejde do ostatních, kráva blbá. bože to je další do sady fakt.

mosíme to sledova

nic. psa si musím najít sama. Jako Blanku

TAKY TAKY MÁM MEDVIDKATÝ PYJAMAS. Mám ho na chalupě, páč, že když tam jdu v noci na záchod, abych neumrzla ,

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:26
- Nahlásit

denyk

v krvavé sexy košilce s mastnými vlasy, kruhama pod očima šourající se po chodbě s vývodem v ruce

KRÉÉÉÉTEEENÉÉÉÉÉÉÉ!

Mno, ešče sis tam mohla vzít bodýýýčkoooo, krajkový, černý Maya

tak na reklamovaný kamna se přijedou podívat ve čtvrtek

tjo! Přijedou k vám? hele a co je s nima? já se ptala už a možná zapadl můj dotaz tady v tom bordelu a nebo naopak tvoje odpověď.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:28
- Nahlásit

PetraK
hlavne, ze resi slovickareni, to fakt neco znaci... jedna vec je to rict treba s vtipem, ze ona jizdenky nezarizuje a jedna vec je se na tu vec vysrat ale hlavne ze resit ze tam byl preklep

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:31
- Nahlásit

PetraK
nic. psa si musím najít sama. Jako Blanku
jasný, chápu, to byly jen prdelky

bože to je další do sady fakt
von to vidí, neboj....

Mno, ešče sis tam mohla vzít bodýýýčkoooo, krajkový, černý
a taky ty levný boty do rakve

Děckáááá, pádím dom, přeju všem krásný víkend,
užíjte si to dejte si i na mě a za mě
A hlavně přeju buldozérkovi ať mu je dobře

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:32
- Nahlásit

obrázek ze starého kancionálu, tutově to je vižla tam vlevo vzadu ne? http://mscripthq.nkp.cz/documentrepository/manuscr iptorium/N/PNP___TR_I_27________24NN/N1/TR_I_27___ _____24NNN10184V.JPG

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:37
- Nahlásit

PetraK
Přijedou k vám? hele a co je s nima
jo, k nám, doufám teda že zadarmo, v kamnech tak nějak klape když se v nich zatopí, jako od nějakýho plechu nebo tak nějak, každopádně věc, která se předvádí na povel dost blbě

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:39
- Nahlásit

denyk
jasný, chápu, to byly jen prdelky

já vím vždy't v poho, sem klidně hoďte, já třeba nejsem na fakbůku, takže ty co jsou na ohařích v nouzi nevidím

von to vidí, neboj.

kdo? velkej brůdr?

a taky ty levný boty do rakve

ty ne, dopadla bys jako tudle Maya v práci

Děckáááá, pádím dom, přeju všem krásný víkend

jooo, krásnej víkend!!

cernej caj
edna vec je to rict treba s vtipem, ze ona jizdenky nezarizuje a jedna vec je se na tu vec vysrat ale hlavne ze resit ze tam byl preklep

no vono by stačilo zavolat a ne to rozmazávat v poznámkách k dokumentu, kde to vidí dalších x lidí. Hlavně, že když to bylo opačně, tak já jsem za ní řešila její chyby a nikde to neprezentovala

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:41
- Nahlásit

PetraK
dopadla bys jako tudle Maya v práci
fčera to bylo, děs běs, ještě že jsem se zouvala až doma
tak já jsem za ní řešila její chyby a nikde to neprezentovala
no to je možná ten zakopanej pes

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:46
- Nahlásit

cviceni hele neco podobnyho tu bylo ze jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:51
- Nahlásit

Maya

fčera to bylo, děs běs, ještě že jsem se zouvala až doma

bylo: "Tátop! ty ses zul!"??

no to je možná ten zakopanej pes

nemám to v povaze a je to zbytečně zdržující, kdybych si i nebyla jistá,zavolám co tím chtěl básník říci a vyřešeno, nemám potřebu upozorňovat druhý na chybu na veřejnosti. Jest to nehodno inteligentního člověka a já se za debila nepovažuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 14:54
- Nahlásit

cernej caj

jojo, to jsem sem myslím dávala já - mi to poslala kamarádka a přišlo mi to dobrýá.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 15:02
- Nahlásit

PetraK
. Jest to nehodno inteligentního člověka
tak jistě, jsem myslela, jestli by to pro jednou neposloužilo dobré věci a netrklo druhou stranu

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 15:08
- Nahlásit

Maya
tak jistě, jsem myslela, jestli by to pro jednou neposloužilo dobré věci a netrklo druhou stranu

jojo, ale to už je pasé, právě

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 15:08
- Nahlásit

KRÁSNEJ VÍKEND VŠEM!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 15:11
- Nahlásit

jojo, taky preju supr vikend a buldozerkovi, at je uz v poradku

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 15:14
- Nahlásit

taky přeju super víkend, alespoň zítra má být hezky, taky už za chvíli půjdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 15:19
- Nahlásit

ja uz mela vypadnout v 15.00 ale furt cekam, ze se tu neco dodela, abych mohla jit

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 15:30
- Nahlásit

Rumštáááájn
Zdravim Grimmmh (doufám, že jsem ten nick nezkomolila moc) a přeju všecko neeeej denykovi, všem krásnej víkend.
Nedočítám vás, to fakt nejde!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 19:06
- Nahlásit

Tak jsme si daly s Blaninkou krásnou dvouhodinofku. Blanice byla v polích ustanovena vedoucí výpravy a byla tudíž děsně důležitá paní ohařová. Cáraly jsme vysokou trávou (podělaný šípky, mám na nohou šlincy jako kráva a jednou mě to vzalo přes gezicht) sem a tam a hledaly žvížata. Celou dobu jsem jí nechala, ať mě vodí, byla hrdobec a volila trasu velmi pečlivě. Tzn. slezly jsme z cesty cáraly, cáraly, křižovaly a vrátily se po půl hodině zpět na cestu. Opět do výchozího bodu a takhle pořád dokolaaalalala, takže jsme nachodily asi tak tisíc zimních kilometrůch a našly jednu bažantí slípku. Blanice se nechala krásně přivolat. Na závěr jsme potkaly kamarádku a její smečku a Blanice byla naprosto rozčílená z toho, že se ti psi vůbec jako nehejbou /oba fixujou talíř, takže chodila a dělala tukana - neboli do nich ťukala zobákem, ať se jako kurva hejbou,ne?!! ať se konečně něco děje!! a pak začla ze zoufalství řvát. Když zařvala pesanovi do ucha, dostala do držky To má za to, že dala do držky včera vona Rudovi. Ruda je olbřímí dobrácký rotík, kterej vůbec nechápal, co ta důra dělá . Krásně bylo. Když si vzpomenu, že jsem počítala, že bude třeba jen čistě vodítkovej pes a dneska jí nechám určovat trasu - je to nádhera jí takhle vidět. Zas na druhou stranu, abych jí nepřechválila, tak jak vona se musí všechno doopravdy učit za všech okolností, ve všech levlech, tak dneska naznala, že když jdeme s někým, nemusí se zastavovat na chodníku při přecházení jak jsme šly zase samy, tak dobrý, ale pokud jdeme s někým, nefunguje.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 19:54
- Nahlásit

PetraK
ta je teda vyčůraná s tím chodníkem
s tím voděním psem jsem to kdysi četla, tak jsem to vyzkoušela na Kimovi, teda na vodítku a furt jsem mu jen chodila za zadkem, byl z toho dost nervózní, furt na mě koukal co to jako má bejt a když jsme byli asi půl kiláku od baráku, tak se definitivně zastavil a že prej tuhle hru hrát nebude, nakonec jsem musela jít první já, jinak bysme tam byli doteď

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 19:59
- Nahlásit

PetraK
Tak to mě mrzí o to víc, že to dneska nevyšlo. Zatim celej den klepu kosu a doufám, že když už jsem musela odříct agi, tak aspoň šustu mi to nepřekazí

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:00
- Nahlásit

Maya
s tím voděním psem
Milča to miluje
A mimochodem, když jsem chodila na procházky s Dájou, tak jsem jí vždycky na jednom místě říkala "kudy chceš jít?" Když jsem to vyprávěla doma, mamča se na mě tak divně podívala a pak říkala "no, přesně tohle jsem ti na tom místě říkala, když si byla malá"
myslím, že to říká i Besce s Milčou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:02
- Nahlásit

Maya
ta je teda vyčůraná s tím chodníkem

tak já ani člověče nemyslím, že je vyčůraná, ona je ten tip co to potřebuje zažít v x situacích, to není o tom, že jako s někým jdu a teoreticky jí věnuju míň pozornosti. V jiných situacích reaguje jako jindy, ale tady je to jako - v týhle situaci jsem se to ještě neučila, to neumím.

s tím voděním psem jsem to kdysi četla, tak jsem to vyzkoušela na Kimovi, teda na vodítku
no to je bez vodítka právě, prostě tomu psovi předáš "velení" on vybírá trasu, ty jdeš kudy chce jít. Ešus tohle měl moc rád, pochopitelně je to pro každýho psa fajn, když si občas dělá relativně zase v dalším levlu, jen co on chce, on jde tam, kam zrovna dneska potřebuje. Děsně ho to bavilo. A Blanďu taky, byla nadšená, zas v něčem svobodná. Nejen tím, že právě jde bez vodítka (ale je stejně mnou vedená-slovně, chováním, tím že já určuju trasu), ale doopravdy si prostě může dělat teď jen a jen to, co chce - když pominu tu bažantí slepici, kdy jsem jí přivolala, páč to jsem si nemohla nechat ujít příležitost procvičit. Ale jinak hodinu a půl měla vedení ve svejch tlapkách. Ehm jsem z toho kapek ovšem uchozená

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:04
- Nahlásit

birma
Tak to mě mrzí o to víc, že to dneska nevyšlo.
klid paní, dáme si procházku jindy, koukejte ležet a kurýrovat se. Lež, lež, hodně pij a cpi se cibulí a česnekem.
Ono tohle by stejně ve dvou asi dělat nešlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:04
- Nahlásit

PetraK
chodila a dělala tukana - neboli do nich ťukala zobákem, ať se jako kurva hejbou,ne?!! ať se konečně něco děje!! a pak začla ze zoufalství řvát
přesně! přesně todle dělá jelito !!! budou si rozumět!!!

kachna_
Nedočítám vás, to fakt nejde!

já se taky ztratila už někdy v 10 dopoledne strašný to grafomanství strašný!!!

birma

Tak to mě mrzí o to víc, že to dneska nevyšlo. Zatim celej den klepu kosu a doufám, že když už jsem musela odříct agi, tak aspoň šustu mi to nepřekazí

jejda paní vám je zas blbě tak dopeří a kurýrovat!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:06
- Nahlásit

kachna_
mamča se na mě tak divně podívala a pak říkala "no, přesně tohle jsem ti na tom místě říkala, když si byla malá"

hezký . Taky jsem se Ešusa ptávala, kudy půjdem. Tedy v sídláku, kde byly různý volby, v poli jsme prostě šli. S Blanďou to zatím provozuju jen v polích, kde je to bezpečný, tohle vedení bych jí v civilizaci nedala, nevěřila bych, že se sama u chodníku zastaví.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:07
- Nahlásit

Fajka
přesně! přesně todle dělá jelito !!! budou si rozumět!!!

myslim, že plesnivej tukan dostan od zrzavýho tukana hned přes držku a bude po porozumění vidim to v jasnejch barvách

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:11
- Nahlásit

PetraK
že plesnivej tukan dostan od zrzavýho tukana hned přes držku
však ten malej plesnivej tukan je drzej sprateček a potřebuje to jak sůůl

vidim to v jasnejch barvách
dovolím si doplnit:
Vidím to v jasnejch zrzavo-plesnivejch barvách

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:13
- Nahlásit

A ani jsem se vám nepochlubila, jak zas perlim : mluvili jsme s panem náměstkem o rakovině a já říkám, je to hrozný, teď ať se kamkoliv podívám, je tam ten xindl a otočila jsem se jako do prostoru......... a tam stál můj menší nadřízenej. Chvíli mrkal a pak se zeptal, čim si to zasloužil , neb slyšel jen ten konec o tom že kamkoliv se podívám, je tam ten xindl

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2014 20:14
- Nahlásit

Fajka
a potřebuje to jak sůůl

tak to se nebojim,že vona ho neposolí

Vidím to v jasnejch zrzavo-plesnivejch barvách

bude veselo

<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání