Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:08
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,
stále nemáme hotovo, stále vás nestíhám..snad to stihnem do konce týdne..nebo béé pjůůser ..i dyž..to už je i tak...

Maya
cestou do práce sem myslela že chcípnu vedrem v zimí bundě, jakože fakt v lednu mám jarní bundu někde uklizenou a poránu nemám čas jí hledat, ale už mě to počasí i štve a to zimu moc nemusím
mě naprosto vyhovuje

napište někdo něco veselého
od zítřka má sněžit ...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:14
- Nahlásit

cernej caj
muj muz je vul, ale je to vyhoda pac s krysou je to dobra partie
toto má být vtipný úvod týdne a nebo čínský horoskop a nebo co??

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:16
- Nahlásit

Fajka
od zítřka má sněžit ...
pravda strávení dopoledne v zácpě po napadnutí 1 cm člověka tak nasere, že na depku zapomene

tohle tvrdím už 10 let a konečně už je to ofiko
http://ona.idnes.cz/je-pitny-rezim-podvod-0tw-/die ta.aspx?c=A140117_104832_dieta_pet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:18
- Nahlásit

Maya
ano, ano, to je cinsky horoskop. akorat mame fakt ujetou kamaradku s prezdivkou Krisa, takže když sem řekla muži, že je vůl, ale s krysou mu to bude klapat, tak mírně znejistěl, že mu nabízím tu ujetou kámošku, fakt že mu oznamuju že je vůl ho nepřekvapil

Fajka
lity lity, tak ať to aspoň stihnete co nejdřív

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:20
- Nahlásit

Maya
co přesně tvrdíš už 10let?

ono je to ošemetný, páč když budeš zas pít denně jen půl litru tekutin, tak to je na ledvinový kameny a tak, taky jako nic moc... ale jako jo, každej extrém škodí a z nějakých těch výzkumů se říká, že ideální je 3dcl na 10kg hmotnosti, takže malé drobné ženě klidně stačí ideálně litr a půl pro správnou funkcni těla a svalnatýmu basketbalistovi třeba ty 3litry...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:23
- Nahlásit

Maya
tvrdím už 10 let a konečně už je to ofiko
se zájmem sem dočetla až do konce...supr....taky nejsem žádnej pijan..tak už se u toho nemuším ani stresovat

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:27 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

já vlastně ani netušila, že osvěta, že je dobře dost pít, a ne se dehyratovat jak vysušenej stařík odvedle, dospěla do tak absurdních rozměrů

cernej caj
bylas na tom výletě s výletníkama?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:33
- Nahlásit

Vero
nojo, taky me ten clanek dost prekvapil, pac mi prijde o dost absurdnejsi nez realita, kterou bezne vidim ja.

jojo, byla, docela fajn parta, sesli se 2 + ja, itak + detsky psycholog, oba tak tricatnici +/-, pohoda, prijemny to bylo.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:37
- Nahlásit

cernej cajpac mi prijde o dost absurdnejsi nez realita, kterou bezne vidim
mně taky... ono se holt přehání asi na všecky strany, včetně pak reportování o tom.
u nás podle mě bylo zvykem fakt pít strašně málo, to že se děcka za celý den nenapily, páč školní čaj byl humáč, zas tak neškodný myslím nebylo... pít na litry čistou vodu, navíc teda z petek, je zas už vyloženě na hlavu.

sesli se 2 + ja
tak to zní dobře, představovala jsem si docela nějakou bandu mládeže...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:42
- Nahlásit

cernej caj
fakt že mu oznamuju že je vůl ho nepřekvapil

já jsem podle číńanů vopice
co přesně tvrdíš už 10let?
že ty kecy kolik litrů má člověk vypít za den jsou blbost a slouží jen k tahání peněz z kapes lidí
Vero
já vlastně ani netušila, že osvěta, že je dobře dost pít, a ne se dehyratovat jak vysušenej stařík odvedle, dospěla do tak absurdních rozměrů
stačí se rozhlídnout na ulici, v mhd, to co je v tom článku, že mladý pijou každejch 5 minut je pravda pravdoucí a jednou na to holt dojedou protože nechci vidět ty jejich ledviny za pár let

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Vero
no právě, to že se za našeho mládí dal jeden malej hrnek s čajem ráno a pak jeden večer určitě moc v pořádku nebylo a to že se tam někdo jen na kafi dožil vysokýho věku je hezký, ale prostě nějak rozumně pít je určitě zdravější...

no ale říkali, že jich je někdy i 14, to mě dost vyděsilo, to zas takový masy nemusím, ale že bylo "škaredě" tak jich šlo málo, tak sem byla spokojená a vemu tam kámošku, co hledá chlapa, a navíc má ty grupy ráda

Maya
Člen
- Nahlásit

Vero
... pít na litry čistou vodu, navíc teda z petek, je zas už vyloženě na hlavu.
no já piju doma vodu z petek, protože naše studniční voda nic moc, ale bejt ve městě, tak mě ani nehne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 09:47
- Nahlásit

Maya
ale já když s sebou mám flašku a mám žízeň, tak toho využiju a napiju se klidně i v té mhd. Se mi spíš ale víc stává že su ve městě, mám žízeň a nemám nic po ruce... a nepřijdu si jako nějakej exot, že se napiju když mám žízeň, jen proto, že zrovna su v šalině a ne schovaná doma... jako doma je OK pít a na veřejnosti nee?

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 10:05
- Nahlásit

Maya
ty kecy kolik litrů má člověk vypít za den
já znám teda ještě podání, kdy to bylo nějak dva litry včetně tekutin z polívek a káv, což jsem si odhadla, že mám tak či onak, páč jinak bych měla žízeň.

cernej caj
že jich je někdy i 14, to mě dost vyděsilo, to zas takový masy nemusím
no ani já, hlavně teda cizích chlapů

ale že bylo "škaredě"

cernej caj
jako doma je OK pít a na veřejnosti nee?
ono asi jde spíš o to, vybavuju si,že mi říkal jeden učitel, že děcka hodně popíjí tak jako neuroticky nonstop po pěti minutách, třeba i během zkoušení, strčí petku učiteli na stůl... tak to asi přehnaný je... mně to je fuk, jak pijou, akorát jestli fakt vypijou pět petek vody denně, tak je potěš pánbu... ale se mi nezdá, že většina...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 10:07
- Nahlásit

Vero
já znám teda ještě podání, kdy to bylo nějak dva litry včetně tekutin z polívek
jj, presne tak...

tam sou i zensky, ja prave na to narazila pres zenu, ktera ale zrovna nemohla

no prave si taky myslim, ze je to trochu prehany...

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 10:07 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Ono taky já si udělám čaj do velkýho hrnku a sedím nad ním dopoledne u práce... ti studenti tohle nemůžou, tak holt místo toho popíjí z flašky... a na tom podle mě nic divnýho není.
Spíš teda je divný, pokud to do sebe lejou jak při povodni a sledují bledost moči

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 10:10
- Nahlásit

cernej caj
tam sou i zensky, ja prave na to narazila pres zenu
každopádně, ve 20 mi nějaká taková parta teda děsně chyběla... ani žádnej internet jsem neměla... jsou dneska dobrý možnosti.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 10:21
- Nahlásit

cernej caj
... jako doma je OK pít a na veřejnosti nee?
ale neee, ale stačí jet půl hodiny v metru nebo jiném mhd s partou mladých lidí a vidíš, jak oni se bavěj, každej v kapse na batohu petku a většina z nich pro ní sáhne fakt každých pár minut a lokne si, mě to přijde fakt ujetý a zdraví nebezpečný, protože je jasný, že to dělaj celej den, to už je reflex, bohužel to vidím doma, že se to do těch dětí hustí odmala, že musí furt pít, pakárna na druhou, třeba to v Brně nemáte, ale tady v Praze je to běžný

birma
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 10:49
- Nahlásit

Hlásim, že je mi už skoro dobře, tak snad to bude zítra ok a budu moct na toho šustu

Maya
tohle tvrdím už 10 let a konečně už je to ofiko
Závidím, já se prolejvám furt, bohužel ne protože se to má,ale mám furt žízeň a když piju normálně, tak je mi zle. A právě se už dýl děsim, co mi to udělá s ledvinama..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 10:56
- Nahlásit

birma
to je dobre, ze ti je lip

Vero
nojo, ja mam stesti, ze tohle obdobi brutal extroverta se u me projevilo fakt az dost po te mature, ale u nas v rodine sou takovy ukecani extroverti skoro vsichni, tak asi se to u me jen projevilo pozdej, az sem byla vic v pohode. Jinak asi taky nevim, kam byh na ty lidi chodila a dneska nastesti v dobe netu...

Maya
tak pokud to fakt takhle maji co 5 minut lok, tak to je uz divny a reflex nez fakt zizen

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 11:35
- Nahlásit

Morgen, krafalenky (no spíš poledne :rolleyes
děkuju všem za podrobný rozbor o chovatelství králiků
kopíruju a hlásím a ukládám

Víkend byl docela gut, v sobotu bylo hezky, v neděli bylo hůř, mlha a já se plácala po polích s dalekohledem, blpka

Maya
pro ní sáhne fakt každých pár minut a lokne si, mě to přijde fakt ujetý
trochu to odlehčím, já takhle v ruce furt držím žrádlo
ale né, máš pravdu, taky si toho všímám, pijí hlavně jonťáky a podobný ptákoviny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 11:37
- Nahlásit

denyk
tyjo, kde ziju?? ja fakt nevim ani o tech s vodou, natoz s jontakama a tak...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 11:39
- Nahlásit

denyk
taky si toho všímám, pijí hlavně jonťáky a podobný ptákovi
tak to teda netuším co pijou, já to vždycky považovala za vodu
sobotu bylo hezky, v neděli bylo hůř
u nás to bylo obráceně
cernej caj
tyjo, kde ziju??
k vám na východ to asi ještě nedošlo

denyk
Člen
- Nahlásit

cernej caj
tyjo, kde ziju??
no já v prdelajz, nefím, kde ty dzífče

Maya
Člen
- Nahlásit

tak dneska alespoň trochu zvedlo náladu toto

And best of all, the Czech words for when, why and how don’t decline at all. Respectively, those words in Czech are kdy (like “kiddie” but stressed on the second syllable), proč (rhymes with “roach”) and jak (pronounced like “yock”).

There! That’s all there is to it. Now you’re ready to start making sentences with all these useful words, e.g.:

“Kdo vymyslel tento stupidní jazyk?” (“Who thought up this stupid language?)

“Co to proboha měli na mysli?” (What in the hell were they thinking?”)

Kde je záchod, abych mohl zvracet po této lekci? (“Where’s the toilet, so I can throw up after this lesson?”)

Kdy je další let odtud? (“When is the next flight out of here?”)

Proč jsem nejel do Itálie? (“Why didn’t I go to Italy?”)

Počkej ale. Ta holka je nádherná! Ahoj! Jak se máte? Ano, samořejmě, že mluvím česky.” (“Wait a minute. That girl is gorgeous! Hi! How are you doing? Yes, of course I speak Czech.”)

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 11:45
- Nahlásit

Maya
jonťáky mají v plechovce, pochybuju, že by si do plechovek
lili vodu, ikdyž v rámci "image" možná jo
taky lahve s coca colou, ale tam někdy maj mix cola+rum, oder cola+víno.
Bukáč je totiž trošku jako člen Greenpeace, jak vidí petku,plechovku a podobné hovadiny, které do přírody nepatří, ihned se o ně začne zajímat a vláčet je v hubě
(petky jsou hlavně tam, kde se vyskytují teenageři)

Včera jeden pubertos jezdil ne krosce na poli a borec samozřejmě (páč na poli se mu nemůže nic stát :smirk
tak byl bez helmy a rukavic.
Obojí leželo za chroštím a já koukám, proč ten můj kozlík
zrzavej tak skáč a hned jak jsem viděla kus helmy, došlo mi to...No bohudík označkoval místečko asi metr od helmy

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 11:56
- Nahlásit

cernej caj
tyjo, kde ziju?? ja fakt nevim ani o tech s vodou, natoz s jontakama a tak.
jestli to nebude spíš tím, že si takovejch věcí nevšímáme?
právě si ted vybavuju, jak mi toto říkal o těch pičích .. teda... pijanech...... vody, co to mají už jako tik, ten učitel z brna a já se tomu divila a zas to zapomněla... že přehání. tak asi fakt ne

hele možná je to lepší, než kdyby po 5 min odpalovali cíga?

Jinak asi taky nevim, kam byh na ty lidi chodila a dneska nastesti v dobe netu
tak já ukecanej extrovert nebyla, ale stejně jsem výletila sama víc, než se mi úplně líbilo (navíc bez psa)...
tohle jsou supr možnosti.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 11:56
- Nahlásit

denyk
...No bohudík označkoval místečko asi metr od helmy

jonťáky mají v plechovce
tak plechovky moc nevídám, fakt jen ty flašky, jak už na ně maj ty spešl kapsičky na boku batohů, taky je mám na kabele, jako když je 30 ve stínu, tak to oceňuju, ale jinak

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 11:57
- Nahlásit

Vero
hele možná je to lepší, než kdyby po 5 min odpalovali cíga?
já myslím, že je to úplně jedno jestli si odvaříš plíce nebo ledviny, i když pravda ledvinu ti asi transplatujou líp

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2014 12:15
- Nahlásit

Maya
k vám na východ to asi ještě nedošlo

zrovna vcera sem ucila kamarady lehky tance na svatbu a pritel kamosky prohlasil, ze to poskakovani se moc nepodoba ladnemu pohybu z vychodu (delaj s kamoskou bojovy umeni, kungfu a tyhle spis cinsky srandy) a ja prohlasila, ze to je jasny, pac tohle je neladny pohyb zapadu

<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání