Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 17:24
- Nahlásit

brut
Zrudy lidsky!!!

birma
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 17:27
- Nahlásit

brut
Jinak holky ... tohle mi přišlo ... týká se Brna
už jsem to viděla na FB, lidi jsou svině

Fifi
Dneska ma 6. narozeniny Skritek Bazusakovity.
Tak Skřítkovi od nás veliká gratulace!!

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 18:41
- Nahlásit

Fifi
velká gratulace bezouškovi
birma
ale to je super, že se vrátil tak brzo ne?

birma
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 18:53
- Nahlásit

Maya
ale to je super, že se vrátil tak brzo ne?
on se vždycky vrací brzo, průser je, že ho to nabudí a zvedá mu to zájem i o zvěř, která je daleko a má pak tendence aktivně tu zvěř hledat. Nehledě na to, že dneska zajíc zdrhal směrem na dálnici (i když byla tak kilák daleko) a já za ty dvě minuty měla před očima živý scény přejetýho psa...

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 19:40
- Nahlásit

brut
Jinak holky ... tohle mi přišlo ... týká se Brna
hrůza
a málem že jsme zrovna ve wilsoňáku procházkovali...

birma
tyhlety lovecký zrady se dějí, v podstatě díky tomu jsem kdysi shledala, že na jednu stranu je pro mě dost těžký zvěř najít pro trénování mimo obory, na druhou stranu neexistuje místo zcela bezpečný od toho, že se tam něco objeví, takže vyjma městskýho parku je to nebezpečný všude, dokud to přivolání prostě nebudeme mít.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 19:41 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
trvám na tom, že protiklad ke Zlobrovi je Dobraslík
a gratluluju Dobřítkovi k narozkám!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 19:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Zdravím milé dámy, kapek mě vadí, že fakt jen probíhám a nevím, co se děje, krom toho, že

SKŘÍTKŮŮŮ MILÝ SKŘÍÍTKŮŮŮ - FŠECKO NEJLEPČÍ TI WÜNŠUJU /jak řikáme mi germanisti/

a ADamitovi vzkazuju, že se má na zajíce vyprdnout.

Jinak u mě "dobré" a dobré novinky. Ty "dobré" jsou, že můj bývalý šéf je olbřímí svině a jde po mě i když už tam nejsem, což jest kapek hodně na nerf nepříjemé a propadám panice. Umí to dobře. A nedává mi prostor se bránit a navíc lže. Xindl. Nicméně jsem ho super nasrala, protože jsem mu řekla, že končíme s tykáním a vykáme si, to ho super vytočilo sice si vymyslel další lež, ale nasranej byl dobře , kde to skončí nevím, možná si kopu hrob, nevím, jak dlouhé má tenhle šmejd ruce. No a to dobré je, že dneska se mi podařílo Blaníka super rozehrát, hrály jsme si asi patnáct-dvacet!!!!!!! minut S krysou Vasilisou a s RAGBIČEM OD FAJFKY!! bombově skáče a to jí rozdovádělo tak, že mě kousla do ruky. Mám modřinu, hnusnou. Byla se sebe naprosto odvázaná, bylo boží jí pozorovat. Včera jsme spaly spolu v pokoji a ta merega mi zabrala postel, když jsem šla na záchůd, takže jela, ale.... pak jsme si dáchly spolu, hezky ovšem na povolenku. ale vzhledem k okolnostem jsem se stejnak moc nevyspala, moc bych chtěla, abych už od toho xindlování měla pokoj, nechápu důvod - asi , že jsem si nenechala od panáčka nasrati na hlavu???? Jest to velmi malicherné. Musím říctt, že jmého R.K. už mi nidky nebude znít dobře a vždycky bude spojený s podrazama. Ostatně podrazem rozvedl i svou současnou manželku, takže co se divím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 20:01
- Nahlásit

a hele brut se zastavila??

birma
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 20:02
- Nahlásit

Vero
na jednu stranu je pro mě dost těžký zvěř najít pro trénování mimo obory, na druhou stranu neexistuje místo zcela bezpečný od toho, že se tam něco objeví
mám zcela stejnej poznatek, jen tedy mám místo na trénování kousek od centra Prahy naštěstí
vyjma městskýho parku je to nebezpečný všude, dokud to přivolání prostě nebudeme mít.
Když pro nás sou nebezpečný i ty parky, páč jsou tu hovádi s čoklema, co "si chtěj jen hrát" všude a já ho prostě někdy vypustit potřebuju - ať proto, aby mu to nebylo tak vzácný, tak proto, aby vybil tu nastřádanou energii, co furt v sobě má... Prostě mě to štve dneska.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 20:07
- Nahlásit

PetraK
můj bývalý šéf je olbřímí svině a jde po mě i když už tam nejsem, což jest kapek hodně na nerf nepříjemé a propadám panice.
Tyjo to je svině! Budu na tě usilovně myslet pani, ať se tě to nedotkne.
ADamitovi vzkazuju, že se má na zajíce vyprdnout.
vyřídim, já mu to sice taky říkala, ale třá to od tebe bude mít větší váhu
dneska se mi podařílo Blaníka super rozehrát, hrály jsme si asi patnáct-dvacet!!!!!!! minut
To je ovšem bomba!!
to jí rozdovádělo tak, že mě kousla do ruky.
Takhle Adamití hry začínaj

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 20:08
- Nahlásit

PetraK
nechápu důvod
a není možný, že po tobě jel?
držím palce....

birma
páč jsou tu hovádi s čoklema, co "si chtěj jen hrát" všude
no jo je to celkem na prt... já se takto tehdá hodněkrát spálila, než jsem se to chování vůbec naučila číst, a pak pořešit, že ani můj psák si rozhodně nechce hrát, a tak. a nabitej taky byl hodně, takže jsem byla frustrovaná, kde ho pustit. naštěstí jsme tehdy měli partu lítacích fen.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 20:12
- Nahlásit

Skritek vsem dekuje, zrovna si napucnul pupek radne.
PetraK
Twe, komu tim prospeje? Ze by urazena jesitnost, nebo ho furt este postuchuje ruzovka? Posilam sily, at to zvladas s nadhledem a gracii!
Mám modřinu, hnusnou. Byla se sebe naprosto odvázaná, bylo boží jí pozorovat.
Prcina babickovska.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 20:13
- Nahlásit

PetraK
ty jo, ten tvůj bejvalej šéf musí bejt ale hajzl když ti nedá pokoj ani když seš pryč, fakt přeju pevný nervy a ať máš navrch

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 20:15
- Nahlásit

Fifi
přejeme Bazušátku hodně zdraví, energie, lásky a spoustu dobrůtek

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 21:33
- Nahlásit

birma
ať se tě to nedotkne.

hodná, to se bohužel už dotklo

Vero
a není možný, že po tobě jel?

ne- e to určitě ne, to je jediný, čím si můžu bejt jistá, tohle v tom není. Je v tom čirá pomstychtivost. Dokud jedeš a neděláš problémy, jsi O.ká a kámoš. Je to tam fakt Beverly Hills. Chvíli se kámošej s timhle, a vostatní jsou kreténi a debilové, pak zase s tímhle a ty jiný jsou kreténi a debilové V podstatě teda všichni jsou debilové, jen se to někdy mění. Jenže já jsem tam s nima nesedávala a neklábosila a.... ejhle čerte tu máš kropáč.

Fifi
Ze by urazena jesitnost,
bingo. víš co, je to takovej povrchní člověk, což jsem i věděla, ale si nepřipouštěla v důsledcích, protože jsem si myslela, že je hodnej, jenže ona povrchnost zasahuje do hlubších sfér osobnosti, no.
Já se fakt těšila, že s tím končím, odříznu , začínám nanovo a můžu se soustředit na novou práci, hm, a ono asi ne. Je pravda, že té kolegyni, které tehdy škodil (a která kupodivu - protože ho asi potřebuje???- teď rychle zapomněla, jak hrozný to pro ní bylo a hodila mě taky přes palubu), škodil jen proto, aby škodil, aby jí deptal. No tak teď to možná rozjel tady??? nevím. Měla jsem se na to fakt vyfláknout úplně a jít pryč docela. Měla bych pokoj.

Maya
ty jo, ten tvůj bejvalej šéf musí bejt ale hajzl když ti nedá pokoj ani když seš pryč

asi jo, nechápu to. No je to hlavně ubohost taková.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 22:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
Chvíli se kámošej s timhle, a vostatní jsou kreténi a debilové, pak zase s tímhle a ty jiný jsou kreténi a debilové V podstatě teda všichni jsou debilové, jen se to někdy mění
ách bože, to je jak u holek na ZŠ tohleto...
je zlej, zlej a ubohej to mi je teda líto, že ho furt ještě teď musíš řešit...

škodil jen proto, aby škodil, aby jí deptal. No tak teď to možná rozjel tady???
tak otázka je - co z toho škodění ti teď může mít, když jsi pryč? vypadá to pravděpodobně, že když je takovej a už to předvedl, tak prostě škodí, aby škodil, nebo aby si podrbal ego.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 22:41
- Nahlásit

Vero
tak prostě škodí, aby škodil, nebo aby si podrbal ego.

asi jo, je otázka jak dlouho ho to bude bavit. a je to hnusnějš o to, že já jsem jemu záda kryla, on mě, když jsem ho požádala o pomoc, poslal ke dnu a teď navíc nakládá. No každej má holt nějak nastavený morální hodnoty.
to je jak u holek na ZŠ tohleto...

to jo, tam pro ně není nikdo dobrej, všichni jsou kreténi, ale pozor, na druhou stranu- a on spešl je schopen tomu o kom tvrdí, že je kretén, nalézt celej do zadnice. Nechutný. Pro mě, když si o někom myslím, že je teda kretén, tak se sice chovám slušně, ale držím si dištanc - bez ohledu na "hodnost", on je schopen o svých nadřízených mluvit neuvěřitelně, leč vzápětí se rozpustí a do tý řiti jim naleze. Což mi vždycky přišlo brrr, ale furt jsem - špatně teda, to si sypu popel na hlavu - myslela, že má nějaký meze slušnosti.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2014 22:51
- Nahlásit

Kremylek prave vyblil kousky pneu, kravena! Propasovala si plast od horskyho kola domu, rozpulila ho a udobavala si kousicky, vcera. A dneska voila.
PetraK
Heej, kde fajfka sehnala ragbice??? ja nutne potrebuju ragbice pro Kremyla!
a on spešl je schopen tomu o kom tvrdí, že je kretén, nalézt celej do zadnice
Pan je asi velkej "karakter". Blink.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 06:30
- Nahlásit

PetraK
nechápu důvod - asi , že jsem si nenechala od panáčka nasrati na hlavu????
No mamče takhle místo dokonce zrušili, jen aby jí mohli propustit. Dělala akvizice (objednávky) knih v knihovně, takže jenom kvůli tomu, aby mohli vyhodit mamču zemědělská knihovna rok neobjednávala knížky .

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 06:35
- Nahlásit

Páteeeek
cernej caj
tak ti jednu privezu jako darek za bydleni;)
tak na to zapomeň, nebo budeš fakt chrápat na balkóně
budu ráda, když prostě přijedeš

Fifi
díky za videa, moc zajímavý

zrovna mi včera volal Mirek, že Vojta je na slovači, je tam asik 19 orlů a Elizabeth zatím jako jediná ulovila

brut
se nám otrávila fenka
tohle nemůžu komentovat, úplně mě mrazí

Fifi
Dneska ma 6. narozeniny Skritek Bazusakovity.
dodatečně přejeme s Bukí hodně zdraví, her a taky nějakou tu kostéčku na žužlání

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 06:37
- Nahlásit

fifi
skritkovi vse nej

petrak
to je fakt kokot tak pevny nervy a at ho to brzo prestane bavit. dycky si o nem psala jako v poho chlapek, asi je to peknej xindl kdyz je tak nebo tak jak ten fakan

brut
parchanti

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 06:40
- Nahlásit

PetraK
jde po mě i když už tam nejsem,
to je teda dost ubožák, ale tím si sám sere do bot, páč lidi, co tě znají tak vědí jaká jseš a co tě neznají, poznají, že on je trotl, kterej mele p*čoviny .
Je to tak, že dobro a zlo je na světě (bohužel) vyváženo půl na půl.

Fifi
rozpulila ho a udobavala si kousicky
prosím tě a že bys jí dala občas nažrat?!
né blblá sranda, snad to pakoušek vybleje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 06:53
- Nahlásit

kachna_
no tak to je taky dost husty

sem vcera nejak nahodou nespala doma, navic ted ctu napinavou detektivku tak sem se zas nestihla vyspat... jeste, ze sem ale spala v brne, to sem chrapala aspon az do 5.55

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 06:54
- Nahlásit

cernej caj
sem vcera nejak nahodou nespala doma,
jak se to tak může stát?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 07:10
- Nahlásit

denyk
no normálně... sem v práci končila pozděj kvůli poradám, tak sem šla nakoupit za kamarádkou do potravin, dohodli sme se na čajku, tak sme šli do čajky a ona říká, jesli nechcu přespat u ní? tak sem se domluvila s mužem a bylo

jo a v bance to dopadlo tak, že stará karta skončí v ůnoru, novou mi prostě pošlou a tu zaplatím a pak za měsíc mi teda zas pošlou novou, ale že můžu poprosit, jesli by udělili výjimku a nemusela ji platit a podle toho, na koho zrovna natrefím ji možná můžu mít nebo ne... fakt supr.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 07:51
- Nahlásit

navic sem trochu zabrousila po seznamkach a nasla si nejakou vyletovou partu, zitra s nima pujdu zkusit vychazku tesne kolem brna, zkracenou teda kvuli veletrhum cestovniho ruchu, na kterym nesmim chybet, tak su zvedava... pac s tim, jak mam mozna jeden vylet za 6-8 tydnu je treba neco delat

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 08:02
- Nahlásit

cernej caj
nasla si nejakou vyletovou partu,
jé to je fajn a taky s čoklísama ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 08:06
- Nahlásit

denyk
nene, nebo nevím - zítra to jdu vyzkoušet, tak uvidím, co je to za lidi. mají hezkej web ale takhle to zas nevím. Já bych radši, kdyby bez - páč není lepšího zastavení v hospůdce než když máš víc psů než 1-2,nikam tě nepustí, do busu tě nepustí, ferina by byla agresivní vrah dalších pejsků...

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 08:15
- Nahlásit

cernej caj
ferina by byla agresivní vrah dalších

ale mají to fakt hezky udělaný, škoda, že jste tak daleko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 08:23
- Nahlásit

denyk
nojo, maji, tak su zvedava... kamoska de do nove prace, tak snad konecne nebude mit 3 ze 4 sobot pracovni, ale zas budou mit provoz i v nedelu, takze su zvedava, jestli nam vyjde vylet castej nez 2x za rok a treba ta dovca konecne... pac loni ji akorat pred prazdninama vyhodili tak na leto mela akorat zkusebku

<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání