Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 08:35
- Nahlásit

cernej caj
to sem ani nevěděla, že na seznamkách se seznamujou i výletníci, mám teda mezery

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 08:41
- Nahlásit

Maya
no jo, co mi zbejva, kdyz vlastne nemam skoro zadny kamarady z prubehu zivota a ty co mam na vylety nechodi z ruznych duvodu... a samotnou me to taky neba

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 08:43
- Nahlásit

Maya
já mslím, že i na lidé.cz se prý dají sehnat takové grupy

já teda chodím ráda sama, ale jen tam kde to znám, kdybych měla někam jet, taky raději, když nás bude víc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 09:13
- Nahlásit

denyk
nojo, ale ono pak když jedeš někam hodinu vlakem a pak deš 25km někde lesem, kde to moc neznáš a navíc s mým kolenem, tak jako občas jo... ale každej víkend to mít nemusím. V tomhle je hustá birma, že jde třeba 3x týdně, mě to nevadí být celý den sama v lese tak 3x do roka

na lidech do těch diskuzí nechodím, zdají se mi hrozně nepřehledný

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 09:32
- Nahlásit

tak sice tu nejsou všici z Prahéé, ale tohle asi nikde nemáte co?
http://prazskychytrak.cz/?p=1426

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 09:34
- Nahlásit

Maya
cest jejich P

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 09:37
- Nahlásit

a koukám tohle jsme taky nikdo nečet, máme mezery ve vzdělání a pak se divíme http://www.melvil.cz/kniha-ctyrhodinovy-pracovni-t yden

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 09:55
- Nahlásit

Maya
nj, mame mezery...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 10:53
- Nahlásit

tak jsem právě strávila asi půl hodiny hledáním jak napsat ä fikaně to na klávesnici není nakreslený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 11:26
- Nahlásit

Maya
ja bych si to okopcila nekde z webu ale ses dobra nebo nasla tabulku ascii znaku a vetsinou to jde naprat pres alt+cislo

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 11:50
- Nahlásit

cernej caj
no já to teď budu potřebovat psát často, takže kopčit fakt ne
no našla jsem to, ale nechápu, proč je na tý klávesnici namalovanýho něco jinýho, hlavně ale že nakreslený a jednoduchý je napsat å

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 11:52
- Nahlásit

Maya
tak protoze mas popisky na cz klavesnici... ja mam treba EN rozlozeni a EN klavesnici, takze nemam napsany ani ěščřž, : atd... pouzivam proste pro tyhle veci jiny klavesy, ktery beznej cech asi nepouziva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 11:54
- Nahlásit

kachnoooohttp://www.novinky.cz/koktejl/324594-zelva-porazil a-kralika-obe-zvirata-pak-roznesla-na-kopytech-kac hna.html

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 12:35
- Nahlásit

cernej caj
no ale já mám českou klávesnici, tak by člověk čekal, že popisky budou odpovídat, ale já už se u pc nedivím ničemu

ten článek je boží, už jsem ho taky viděla

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 12:39
- Nahlásit

včera jsem dostala dva pytlíky mandlí v čokoládě, jeden už budu mít sežranej, doufám, že mi něco zbyde i na pondělí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 12:54
- Nahlásit

Maya
dneska sem mela k obedu polivku a 2x jablecnej strudl (davaj u nas takovy velky, tlusty tak 5-6cm kousky a plny jemne krajenych jablek, takze to je vlastne tuna jablek obalena v tenkym teste s tunou cukru a kolega na me, ze mam opravdu zdravya vyvazeny obed a ted sme dojeli jeho cukrovi jeste

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:32
- Nahlásit

cernej caj
V tomhle je hustá birma, že jde třeba 3x týdn
birma se stydí, letos byla jenom jednou
Ale je fakt, že já ráda trajdám sama, mám čas si přitom utříbit myšlenky a tak

Maya
tak jsem právě strávila asi půl hodiny hledáním jak napsat ä fikaně to na klávesnici není nakreslený
já to tam nakreslený mám i když taky mi to trvalo, když jsem poprvý chtěla napsat ü

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:32
- Nahlásit

cernej caj
Maya
já dělala lívance. Ale těší mě, že to je zjevně globální jev

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:33
- Nahlásit

Jinak článek ve mě vzbuzuje rozporuplné reakce - Kachna x králík, to prostě nemá jasnýho vítěže

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:48
- Nahlásit

kachna_
Kachna x králík, to prostě nemá jasnýho vítěže

mně to teda příjde hodně šivhlý

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:49
- Nahlásit

kachna_
chtěla jsem se tě zeptat, jak je to s králičím morem?
očkování prý na 100% nefungá, dá se proti tomu nějak bránit?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:56
- Nahlásit

birma
ja su prave sama tak casto, ze je mam utrideny az az a fakticky mi ani nevadi jit treba mlcky, ale ten pocit, ze clovek neni uprostred lesa sam mam radsi

kachna_
Kachna x králík, to prostě nemá jasnýho vítěže

denyk
tyjo, pokud vakcina nefunga 100% tak asi vlastne zadnou moznost nemas, ne? pac to muzou prenaset i komari a tak asi

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:57
- Nahlásit

cernej caj
ja su prave sama tak casto, ze je mam utrideny az az
já jsem sama prakticky nonstop, ale samotu v lese prostě miluju

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 13:59
- Nahlásit

cernej caj
tak asi vlastne zadnou moznost nemas, ne
tak proto se ptám, Tonda by chtěl začat chovat králíky,
nějaký zkušenosti má, mluvili jsme právě o tom moru,
že to je humus no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 14:02
- Nahlásit

birma
tak treba jeste v lete, kdy je teplo a svetlo ji mam vyrazne radsi nez v zime, kdy v lese neni nic videt

denyk
my taky meli v brne na zahrade kraliky, kdyz sem byla mladsi a soused par zahradek nad nama k tomu moru nejak prisel a i kdyz kralici byli oddeleny tak nakonec se stejne vsichni nakazili... proste asi nejaky riziko mas... aj kachna o vsechny prisla, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 14:03
- Nahlásit

denyk
králíky uchráníš od nemocí jedině když nepřijdou do styku s trávou, teda krmit senem a jsou v pohodě i bez očkování

tenhle jazykolam vidím poprvý
Vlk zmrzl, zhltl čtvrthrst zrn.

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 14:09
- Nahlásit

Maya
teda krmit senem
ahá tak moc díky
takže jako oni trávu nepotřebují vůbec?
Stačí zelenina, seno nějaký králičí grancle (vitamíny)
ptám se jak trotl, promiň

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 14:35
- Nahlásit

denyk
no po pravdě, oni samo trávu by měli, jenže po trávě lozej zajíci, zhusta nemocní že jo, nepomůže ani sekat trávu jen na oplocený zahradě, taky jsme zkoušeli, králíci se prostě nakazej, ze sena se nenakazej, neptej se mě proč, když je to sušená tráva
nám to taky vždycky pomřelo, ať byli očkovaní nebo ne, ale jsme přestali dávat trávu, tak je klídek a to je už x let, akorát je s tím víc práce, místo chvilky posekání trávy v létě musíš furt lozit se senem
jo a taky dostávají grancle a tvrdej chleba, zeleninu ani moc ne, oni jak na to nejsou zvyklý, tak to ani nechtěj, spíš ten chleba potřebujou jako hlodavec

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 14:51
- Nahlásit

hm já vám nevim s tím článkem
Letos se jim prý hlásil i zájemce se zlatou rybkou, museli ho ale odmítnout. Akvárium totiž nebylo vodotěsné a ryba by se tak mohla nechtěně ocitnout na sněhu.

cernej caj
z mýho úhlu pohledu jsi úplně obklopená fůrou lidí

já se nějak v téhle životní etapě taky necítím na to, jet někam dvě hodiny vlakem a pak hodiny sama chodit, dřív mi to nevadilo... ale ted bych to asi nějak nedala, když mi vypadne mužík, tak vesměs vejlet odpískám...nojo, lenivím.
ten výletní odkaz vypadá dost dobře, tak snad tam budou fajn lidi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2014 14:58
- Nahlásit

Maya
treba ze kdyz je to suseny tak ten vir tam dlouhodobe neprezije?

<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání