| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 09:59
- Nahlásit
Maya
od sebe a na asfaltu by to nikdy neudělali
to taky nechápu, když jdu a uprostřed cesty šrapnel, Bukís taky vyhladává ročtí, nebo vejšku
Moje babička dycky říkala"Pes sa len na veĺkú kopu vysere"
(ale to je v souvislosti s prachama, že , jako třá když milijonář vyhraje další milijóny )
Fajka
stále makáme, stále nestíháme, stále nemáme hotovo...
mládí v hajzlu ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:05
- Nahlásit
denyk
tak treba tim to dela s oblibou tak, ze si pridrepne do krovi a prdel mu couha nad cestu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:06
- Nahlásit
cernej caj
nas je nad nulou a chcije...
aj ta to bé sklínka aj u vás asik brzo ..
aspon vidinu volnejsiho vikendu, i kdyz to depeha asi taky nic moc predstava, co
ale joo to je v poho jen si k tomu sednou s čistou hlavou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:07
- Nahlásit
denyk
mládí v hajzlu
joooo to už dávno děfče to už dávno ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:09
- Nahlásit
tady byla ráno vánice a nad nulou, takže břečka klouzavá mrcha, tak sem se musela do práce klouzat s kopečka, protože moje starý boty jsou sešlapaný a tudíž jak brusle
ale už nesněží, tak doufám, že odpolko už bude sucho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:25
- Nahlásit
nevím, jestli se mám radovat, nebo ne, ale moje malá svatba budeeee i když je fakt, že spíš nemám radost z toho, že někteří příbuzní, kteří by nás tam potěšili, tam nebudou... ale zas fakt, že těch 9 co sme "museli" pozvat sami řekli, že tak daleko nepojedou (60km cca)... takže nakonec to bude o 18zvaných méně.
cca 39 lidí + kapela a fotograf už je teda docela snesitelný. Akorát mám trochu obavy, jak to bude vypadat... já 11 příbuzných a 12 kamarádu, z nichž někteří jsou teda už spíš společní a muž 4 příbuzný a 5 kamarádů (+ ženy a jejich děti v počtu 2-4, to se uvidí)... bude to vypadat, že sou tam jen moji příbuzný a kamarádi a bojím se, aby od muže nedržkovali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:39
- Nahlásit
cernej caj
já nevím, podle mě je to normální, že je z jedný strany víc lidí a nikdy jsem nezažila, že by to někomu vadilo, taky je každá rodina jinak velká
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:43
- Nahlásit
cernej caj
bojím se, aby od muže nedržkovali
když budou chtít držkovat, budou a je celkem jedno, co si k tomu vyberou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 10:44
- Nahlásit
Maya
no ale vím, že se muže rodiče báli, aby tam nebyli sami a já neměla velkou rodinu, že sme teda pozvali toho bráchu a ségru mamky s rodinama, když je chtěla a nakonec stejně to dopadne tak, že tam budou sami...
sem trochu nečekala, že 60km je pro čtyřicátníky s autem problém...
aspoň je dobrý, že nejen, že nám asi budou stačit peníze, tak mi třeba zbyde na ten spacák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:00
- Nahlásit
byste nevěřili, sem se pro jistotu podívala na spacáky a je akce a sou o cca 400- 500 kč levnější... aaaaaaa
kachna_
ano, ano...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:02
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
zas v arbajtu. A ešče mám depku nějak mě zas přepadaj Ešusí vzpomínky, zdá se mi o něm už druhou noc.
A ešče mi je fakt líto, že situace není k tomu, k Blance si pořídit to štěndo - čím dál tím víc to vidím jako velkou škodu pro toho mrňousa, ona toho tolik umí- psího myslím. Hm
cernej caj
mas zabu s obsahem?
to ani ne, ale Ešusíno dostal kdysi takovej velkej plnící míček - tetkon ho má Fajfka - kterej když se kutálel tak u toho kuňkal. A páč on by naučený rozeznávat hračky podle názvu, byla to pro něj Kuňka (Brtnik ten zvuk nesnášel a my ho společně týrali ), Blanka má takovej malej gumovej míček s dírkou jen, tak do něj taky dávám pamlsky, aby si to kutálela, páč jí to bavčí hodně moc. a tak už tomu taky říkám Kuňka
Fajka
takže se jí nakonec líbí
jojo, docela se daří, ale musím to iniciovat já, Kuňku si dovalí sama, tady to musím rozjet já, ale ona je boží, jak to honí těma předníma tlapičkama. Jen musíme hrát jen na koberci, páč jí u toho ujížděj nožky. No a až bude sucho, vytáhnu to někam ven do bezhovního prostředí. Už se mi jí daří venku rozehrávat s provázkovým uzlíkem, že si ho chvilku honí a ráda mi ho aportuje. Jsem ráda, že má taky něco jen jako zábavu.
stále makáme, stále nestíháme, stále nemáme hotovo...takže ničehož nic novéh
to ne teda. Doufám, že se to do posledního únorovýho týdne teda vylepčí tuta situace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:03
- Nahlásit
cernej caj
sem trochu nečekala, že 60km je pro čtyřicátníky s autem problém
spíš se jim nechce, taky když to není až tak přímá rodina, tak znáš to, den v pr... dárek musíš koupit a nejspíš i oblečení...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:04
- Nahlásit
cernej caj
tak daleko nepojedou (60km cca)...
dalekoooo
aby od muže nedržkovali
hele tohle bych neřešila, kdo bude chtít držkovat, dycky si něco najde
kachna_
no asi tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:06
- Nahlásit
PetraK
že situace není k tomu, k Blance si pořídit to štěndo
proč? kvůli práce nebo tak? já bych do toho šla, protože se starším psem je s tím štěndem fakt polovička práce
když se kutálel tak u toho kuňkal.
ten máme taky,to kuňkání je děsný u nás byl využitej asi 10 vteřin, od tý doby leží někde mezi hračkama jako novej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:07
- Nahlásit
PetraK
nějak mě zas přepadaj Ešusí vzpomínky, zdá se mi o něm už druhou noc.
sny jsou svině, nedají se ovládat
mně se z pátka na sobotu zdálo, že někdo chytl Bukíse, stáhl
ho s kůže a on pořád žil, měla jsem ho u sebe a pořád jsem si říkala, že to nic není, že to doroste, že prostě žije...
Vypadal jak staženej králík, fakt hrozný, ten čumák s očim mám
pořád před sebou, moje živý sny, fakt hrůza
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:08
- Nahlásit
cernej caj
em trochu nečekala, že 60km je pro čtyřicátníky s autem problém.
tomu se říká pokus o zdvořilost
poměr stran neřeš, každý má jinak velký okruh blízkých osob, to se nedá osekat podle toho, aby to navenek vypadalo...
leda byste chtěli fakt minisvatbu , že bys odezvala některý pozvaný svý příbuzný, nechala rodiče, ségru, babičku a kamarádi se nedělí, ti se vyhlásí za společný a máš to
PetraK
ešče mám depku
vysmutni se... chce to ještě hodně moc času...
ešče mi je fakt líto, že situace není k tomu, k Blance si pořídit to štěndo
a pročpa ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:14
- Nahlásit
Maya
Vero
proč? kvůli práce nebo tak? já bych do toho šla, protože se starším psem je s tím štěndem fakt polovička práce
pročpa ne?
dva rozumný důvody - práce - nemohla bych si teď vzít volno tak jak bych si představovala. A pak i kvůli ní, se bojím, že by jí dával moc čočku Vím právě, že spoustu věcí se od ní může leckterej pes naučit, je to navíc milý vstřícný stvoření s pozitivním přístupem k životu. Uměla by ho vychovat . Zas ale i na druhou stranu jsem viděla že ty úplně malý štěňata jí neberou.
u nás byl využitej asi 10 vteřin, od tý doby leží někde mezi hračkama jako novej
nechceš mi ho přeprodat?
Vero
vysmutni se... chce to ještě hodně moc času.
vím, no. Jen mě vždycky zdeptá ta síla těch emoci.
denyk
Vypadal jak staženej králík, fakt hrozný, ten čumák s očim mám
pořád před sebou, moje živý sny, fakt hrůza
no do prdele!! ejch chudero.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:20
- Nahlásit
PetraK
bojím, že by jí dával moc čočku
no to si taky myslím, takový pižlí štěně
Tara NOK je super, pipí malá, dokonale ovládá psí
řeč a když Bukís zahrozí, stáhne se, ale za chvilinku
zase přicupitá, tlamička a začne ho provokovat třeba štěkotem
a hlavně doma mi byla pořád za zadkem, což on taky a dost nelibě to nesl, jedináček
no do prdele!!
no někdy se bojím i usnout, co zase příjde, Pak se
v noci vzbudím, se smradlavou zrzavou nožičkou u
ksichtu a je mi fajn
Dneska jsem mu pipíkovi koupila pstroužky, tak bude
mít hody, kucánek...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:28
- Nahlásit
PetraK
bojím, že by jí dával moc čočku
vždyť to malý štěndo tak rychle vyroste, to by si ani nestačila všimnout, navíc podle mý zkušenosti domácí štěndo je vždycky něco jiného než cizí štěndo
nechceš mi ho přeprodat?
jestli je to ten samej, tak bych ti ho klidně dala, ale za to poštovný se to asi nevyplatí?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:31
- Nahlásit
Maya
vždyť to malý štěndo tak rychle vyroste, to by si ani nestačila všimnout,
njn ale praštěný je tak nejmíň 2ročky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:34
- Nahlásit
Maya
my sme do pokynu uvedli, ze darky nechcem a obleceni snad doma kazdej nejaky najde, ne? hlavne kdyz nase modelka mela jen rifle a neco k tomu
PetraK
ahaaa, tak to musel byt desivej zvuk teda
a s tou depkou, to je jasny, to tak rychle neodejde
denyk
tyjo, to sou hrozny sny se mi zase zdavaji, ze timika zaziva rozeziraj cervy z much, tak si to fakt dokazu predstavit docela... snad takovych snu bude co nejmin...
a co dietka? co drzky? lepsi uz s nim?
Maya
u nás byl využitej asi 10 vteřin tohle je jedna z mala veci, co proste nechapu... ze ty moje nezajimaji vubec zadny hracky, mrchy jedny... s selmicema, to byla jina...
Vero
kamarádi se nedělí, ti se vyhlásí za společný a joo, na to spoliham
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:36
- Nahlásit
Maya
vždyť to malý štěndo tak rychle vyroste, to by si ani nestačila všimnout, navíc podle mý zkušenosti domácí štěndo je vždycky něco jiného než cizí štěndo
denyk má pravdu, oni jsou fakt ďábloidní hodně dlouho. Kdyby jí bylo míň, ale vím, že ten odpočinek zase potřebuje. A taky čas, nemám ho teď tolik. Vidím na ní jak je ráda, když jdeme něco kutit. S Brtníkem se odpoledne ovenčí a my pak spolu děláme ty bombaře, ÍPO psy a aportéry. Se smradem malým bych na ní měla minimum času. A jí to fakt neuvěřitelně baví, nechci jí o to zase připravit. Ona je ready furt - je to jen o mých možnostech.
denyk
njn ale praštěný je tak nejmíň 2ročky
přesně vím jakej ďábel byl Ešus a jak dlouho. Být jí opravdu třeba těch deset, tak takhle neuvažuju, ale nevím no.
tak bude
mít hody, kucánek...
ááá tak už papáme masíčko?? A co? dobrý?
v noci vzbudím, se smradlavou zrzavou nožičkou u
ksichtu a je mi fajn
jo dovedu si představit tu úlevu . I když já to teda teď s sebou vleču už druhej den, to že jsem se probudila do reality mi nepomohlo.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:39
- Nahlásit
cernej caj
obleceni snad doma kazdej nejaky najde, ne
no hele, já kdybych měla jít někomu na svatbu tak prostě nemám. Mám jen rifle, kapsáče, sportovní trika a košile
a boty ve vel. 43 společenské, to je ten největší problém
ze timika zaziva rozeziraj cervy z much,
ty wogo, taky dobrý
a co dietka? co drzky? lepsi uz s nim
dršťky papal, pak měl nějaký hovězí mix z NDR,
a teď ty pstroužky, Štourač radil, hlavně to neuspěchat,
už je to 5týdnů, takže snad už to bude okej, grancle dietní
má ještě tak na 2týdny.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:44
- Nahlásit
PetraK
oni jsou fakt ďábloidní hodně dlouho
mně právě ti chlapi co ´maj ty orlice (znají lovecký psy a posujzjí je) tak mi říkali, jéje, to je prdlouš a závislák, kolik
mu je rok, rok a půl? (on mate i tím, že vypadá jak čubina )
říkám no kucí na konci ledna mu bude 5
ááá tak už papáme masíčko?? A co? dobrý?
trošku v něm kručelo, trochen prďákoval,tak jsem zpozorněla,
ale jinak vše okej lítá jak kozlík zase ...
se probudila do reality mi nepomohlo.
jasně malá, malá (víš jak to říkal krteček myšičce ve večerníčku? )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:46
- Nahlásit
vy máte teda sny, mě se zdá akorát jak chce někdo zabít mě, ale psy teda ne
PetraK
denyk má pravdu, oni jsou fakt ďábloidní hodně dlouho
no jo, to já holt neznám
cernej caj
tohle je jedna z mala veci, co proste nechapu... ze ty moje nezajimaji vubec zadny hracky, mrchy jedny
Kima taky, tak maximálně něco rozcupovat, naposledy to byla nafukovací kachnička, kterou na zahradě zapomněla neteř
Dorin má oblíbenou plyšovou chobotnici a tu zabíjí rád
ale míček se neujal, jako koulet jak blbci aby sem tam něco vypadlo, na to špice neužije
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:47
- Nahlásit
denyk
cernej caj
že někdo chytl Bukíse, stáhl
ho s kůže
ze timika zaziva rozeziraj cervy z much,
uff, holky, vy máte tada fakt ale sny! to bych asi rozdejchávala týden... brrr
PetraK
zatím ti to racionálně teda fakt vychází spíš na to, že štěníka ne-e.... no... třeba ještě uvidíš v létě...
ale je pravda, že nejmladší blanička fakt není..... i když - vzhledem k těm aktivitám a vzhledu - není možný, že to je s tím věkem vomyl a je jí 9?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:48
- Nahlásit
denyk
mu je rok, rok a půl? (
jojo, oni matou tělem, o Ešusovi k mému velkému překvapení taky dlouho hovořili jako o štěňátku no a Blanku s tou nešedivou tlamkou a pohybem rotující vichřice, to už vůbec neberou jako stařenku
trochen prďákoval,tak jsem zpozorněla,
tak ono si to taky asi musí chvilku sednout, žaludek se musí přeštělvoat.
lítá jak kozlík zase ...
aby ne, když má spoustu dobrýho do pupku, to je pak energie
malá, malá
díky milej krtku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:52
- Nahlásit
denyk
todle je modelka, ktera ukazuje hostum na doprovodnych pokynech, jak se muzou oblict, pokud chteji
tak hlavne, ze se drzi tlamicka
Maya
ale ferina ma tu kongo vec rada
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:54
- Nahlásit
Maya
no jo, to já holt neznám
no, trochu jiná, maďarská liga tohleto , to je prostě dlouhodobě zrzavý klubko hadů. Hele, já jsem musela Ešusa učit odpočívat, usínat.
cernej caj
ahaaa, tak to musel byt desivej zvuk teda
mi to nevadilo, Ešus to zbožňoval, enem B rtnik měl problém
a s tou depkou, to je jasny, to tak rychle neodejde
no já vím, musím to nechat vyhnít. a zarůst.
se mi zase zdavaji, ze timika zaziva rozeziraj cervy z much, tak si to fa
jééžiš marjá!! Já "jen" dala Ešusa do útulku a pak ho zas vyzvedávala.Maya
jako koulet jak blbci aby sem tam něco vypadlo, na to špice neužije
co koulet!! Dyk se do toho dá mlátit, honit to nadávat tomu, kousat do toho a hlavně to nosit pánčičce, ať to pěkně rychle zase naplní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 11:56
- Nahlásit
Vero
no... třeba ještě uvidíš v létě...
ale je pravda, že nejmladší blanička fakt není..... i když - vzhledem k těm aktivitám a vzhledu - není možný, že to je s tím věkem vomyl a je jí 9
tak. léto mě taky napadlo , ale nevím, no právě když už se tak nasměruju, zaseknu se na tom, aby to pro ní nebyl záhul. Ten věk - já nevím, to co ona zvládá mi taky říká, že je to neuvěřitelný, ale pak zas - jak už jí dlouho znám - vidím prostě že JE stará. Stará s neuvěřitelnou kondičkou a chutí do života.
|