| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:26
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
no takže zakázku jsme nestihli tak děláme i přes víkend
máme ještě větší frmol než před vánocema na dnešek jsme museli zařídit matroš pro výrobu pro auťáky a vezli jsme jim to včera ve tři v noci páč ty debilové si neuměj naplánovat co budou potřebovat na výrobu na druhej den už mě fakt s**erou.
takže až vám budou zase tvrdit že je kríííze a nejni práce tak nevěřte..podle mě už to řikaj jen proto aby lidem nemuseli přidat na výplatách..co vidím kolem sebe tak výroba jede tak jako nikdy ...
PetraK
máš repláj...
já už fčéra nestíhala ...pošlu repláj večer
denyk
woeee tohle stojí za to, si přečíst
Denykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tys mě zabila dneska!!!!
já asi umřu !!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:30
- Nahlásit
všichni zmrzneme!! http://www.novinky.cz/domaci/325521-meteorologove- varuji-pred-silnym-mrazem.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:38
- Nahlásit
Maya
nevadí, doted se topilo strašně málo, zatopíme v krbovkách a budé vyřešeno budem se hřát u kamen !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:39
- Nahlásit
Fajka
tak to lity lity
e je kríííze a nejni práce
on je asi problem v tom jaka prace a v jakym odvetvi... ono ty strojarsky veci sou potreba furt, ale nejaka mala firma co dela spesl veci na tom bude lip, nez velka, ktera dela milion veci a pak je zacne delat prave v mnohem mensim objemu...
Maya
tak nevim, ale predloni to padalo i dost pod 20, takze -12 me asi nezaskocvi...
ps: vite nekdo, jak casto je rozumny si barvit vlasy? ja to ted delam tak 2x za rok, ale sem na vanoce vyzkousela jednu, ze si ji vyzkousim a pak kdyztak dam pred svatbou, ale je na me nejaka moc hneda, tak si rikam, ze kdyz ted po mesici zkusim jinou a byla by OK, tak ji uz necham (za 2mesice budu mit odrosty rekla bych dost nenapadny) anebo bych jeste za mesic stihla prebarvit na tu hnedou... ale nevim, jestli to neni moc casto???
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:45
- Nahlásit
Fajka
držím pálec, ať to zmáknete
já asi umřu !!!
jsem se tu ráno taky tlemila jak debža
Maya
všichni zmrzneme!!
to jsou fakt hrozný hovada, b´že, vždyť v lednu jsou často teploty i přes -20
tak nevim, ale predloni to padalo i dost pod 20, takze -12 me asi nezaskocvi...
no tak nějak
ale nevim, jestli to neni moc casto???
tak jestli je máš zdravý a moc je nezesvětluješ tak to snad moc neva, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:48
- Nahlásit
cernej caj
každej kdo má šedivý vlasy, tak se barví minimálně jednou měsíčně, se ti určitě nic nestane, neboj
což mi připomíná, že jsem si neobjadnala tu barvu tady prezentovanou, musím to večer napravit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:50
- Nahlásit
denyk
no mam je jemny ale jako nejak poskozeny, to nee... a zesvetlovat nejak jako na blond nebo tak, aby tam bylo hodne toho peroxidu, to taky ne, tak to asi risknu... dneska sem se hrozne navnadila, ze me se ta fadni hneda proste nelibi, i kdyz je to aspon pekna hneda s mirnym nadechem ze by to snad mohlo byt i 1% do cervene proti mym origo... jojo, ale zas nechci byt jak strasak, tak abych to kdyztak stihla zas prerazit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
jakou barvu???? neco sem zapomela?
edit
tuhle sem zkusila, ale je proste takova spis fakt dost hneda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:56
- Nahlásit
Mluvící péf
http://www.youtube.com/watch?v=2c8MMiytwNs
cernej caj
njn ono je to těžký, barva každému prostě chytne jinak...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 11:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
jojo, presne tak...a kdyz je nejaka hezka hnedozrzava nebo takova vic cervena tak mam dycky brutalne rezavy nebo brutalne cerveny vlasy
ten pes je jak eliska, akorat ona nevyluzuje zvuky fakt s takovou podobou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:32
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
VENKU JE TAK KRÁÁSNĚ, se těším na odpolko že Blanimůrou vyrazíme do polí. A juchééé! a zejtra hm, jedu na ples ble, vůbec se mi nechce, nemám tuty akce ráda (i když ten minulej tehdá vyšel, zbořili jsme Lucernu, ale tentokrát to bude vopruz velikej, snad se podaří utéct. ) Jdu ve svých botičkách a sukénce, budu se tam vyjímati, to jest mi jasno
denyk
je vidět, že i podvědomě pořád na Ešuska myslíš...
jo, musím přiznat, že to zjištění, že už ho nikdy, nikdy nenajdu bylo stejně bolestivý, jako když mi řekli co s ním je a já věděla, že ho už nebudu budit.KU+va!
že už není aspoň si o víkendu
trochu poklidím a budu se víc věnovat psékov
a juché, viď? užij si to.
Maya
ale možná prorockej, že si máte se ségrou pořídit ježka
a ty si taky kreténa!
mě jako velkého kynologa
taky sem velkej kynolog- Blaňďucha už po sobě uklízí kelímky od jogurtů, tvarohu a smetany
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:34
- Nahlásit
Fajka
a híml , aspoň chvilku si ale urvěte, jo? slib mi to na holej pupek a opakuju, opakuju, že opakuju, doufám, že poslední týden v únoru bude mít vaše firma celozávodní dovolenou , přijede družba z Prahé
kurnik se tu všicí tlemíte tomu odkazu od denyky a já mám smolikof
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:34
- Nahlásit
cernej caj
na krabičce ta barva vypadá trochu do červena
Já si pohrávám s myšlenkou, že si do svých čekoládových vlasů
nechám udělat taková měděné pramínky....pak si ale zas pamatuju, ja jsem je měla hodně prosvětlený a zničený
ale bejvalej mi furt říkal, že mi ty světlý slušely víc, tak nefím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:39
- Nahlásit
cernej caj
jakou barvu???? neco sem zapomela?
nějaká Naturtint nebo tak nějak, mám ten odkaz doma
já si teda obvykle kupuju různý odstíny hnědý a stejně mi všechny chytnou tmavě hnědý, tak ono je to jedno
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:39
- Nahlásit
PetraK
nemám tuty akce ráda
ble já taky né, raději někam do Kerkonoš na tůru a večer pivko s přáteli
že to zjištění, že už ho nikdy, nikdy nenajdu
bude to vypadat jako fráze, ale opravdu na tebe v souvislosti s tímhle dost často myslím, hlavně když se s Bukí toulám po polích, lesích a loukách....často si to představuju, jak to bude potom. Je to takový sebetrýznění ale prostě se toho nemůžu zbavit
tu všicí tlemíte tomu odkazu od denyky a já mám smolikof
ti to vokopčím
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:42
- Nahlásit
Maya
si teda obvykle kupuju různý odstíny hnědý a stejně mi všechny chytnou tmavě hnědý, tak ono je to jedno
já mám svoje vlasy tmavě hnědý, a takový trochu světlý pramínky se mi dělaj, ale už mi roste pár šediváků, proto barvím a taky mám všechny do tmavě hněda, ale já si kupuju č.2 ta co vydrží 24umytím nebo tak nějak, takže se mi vlastně vymejvá....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:50
- Nahlásit
PetraK
ples bude urcite supr ve tvy sukynce a botkach;) a proc tam vubec des teda
si to prectes doma kdyztak?
denyk
na krabicce jo, ale v realu je pekna hneda s velmi mirnym nadechem cervene proti svetlu... i kdyz na stredni sem byla "ta zrzka" coz me dycky desne sralo, pac byt prirodni zrzka by byl muj sen
tady mam hezkou barvu, ale mam pocit, ze dneska se vubec ty odstiny co sem kupovala pred 10ti lety neprodavaj
Maya
me dycky vsechno chytne jinak, co je vic do zrz z cervena mam dycky desne brutalni a co je vic hnedy nez cerveny tak mam dycky hrozne hnedy... kdyz pominu tu fialovou teda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:51
- Nahlásit
Zdravím
Dneska jsem se skoro po týdnu choroby vyhrabala s Adamem. Čekala jsem něco jako tornádo a uragán v jednom, co smete všechny kolemjdoucí a taky všechny čokle na kilometr daleko. Místo toho jsem měla vzorňáka na prověšenym vodítku, co na psim hřišti hopikoval okolo mě a poběhal za tenisákem. Cestou domu jsme zašli pro uši a novej balonek do zveráče a já furt nemůžu uvěřit, jak strašně moc se za těch pár měsíců změnil
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:53
- Nahlásit
cernej caj
Já se barvim hennou a nemůžu si jí vynachválit. Akorát mě děsně nebaví ten proces
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 12:58
- Nahlásit
birma
jsem rada, ze je ti lip a adamek je teda mooooc vzornej kluk
segra se tay barvila hennou a mit celou noc na hlavu igelit me dost znervoznuje
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:00
- Nahlásit
cernej caj
tady mam hezkou barvu
hele, já jsem na tohle Keliška, víš co jsem třeba udělala?
Byla jsem u kámošky - kadeřnice, ke ketré chodím jen na stříhání, půjčila jsem s katalog profi barev, nějaká se mi líbila
zapamatovala jsem si značku barvy, odstín objednala na netu
a patlála
Hele, co to tam máte na zdi? Špunty od vín?
birma
je ti líp teda už, snad?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:00
- Nahlásit
cernej caj
mit celou noc na hlavu igelit me dost znervoznuje
ahá tak to né, to by mi hráblo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:02
- Nahlásit
birma
no ten proces bych nedala, navíc já mám vlasy šedivý a ty prej hena dává do červený, což nechci
já si kupuju č.2 ta co vydrží 24umytím
já si kupuju navím jaký číslo, prostě ty normální barvy co se smíchaj a nanesou, mě se to teda nijak nevymývá, ale bohužel vodrůstá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:09
- Nahlásit
denyk
jojo, to sou spunty, ale to nemame my na zdi ale to je z festivalu fantazie
ten igelit se pouzival s tou hennou, tak to nevim, jak je to ted.
me to vodrusta pomlau ale vo to vic se to vymejva... ale ty cerveny odstiny sou vymyty hrozne rychle, hnedy drzi daleko lip
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:16
- Nahlásit
Maya
tak č.1 je šampón
č.2 je instantní barva
č.3 je dlouhotrvající barva.
Myslela jsem tím tohle, né číslo barvy
ale to je z festivalu fantazie
ahá tak to jooo
Já teď mám připravenou větev z borovice zbavenou kůry,
umytou mám představu, že na ní pověsím jestřábí (a různá)pírka, která jsem našla na procházkách...a k tomu ještě takový
zvláštní borovicový šišky
A musím taky narvat vrbové proutí na lapače snů a poprosit
známého, jestli by mi mohl schovat pírka z orlů
no blázen noooo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:21
- Nahlásit
denyk
jakej je rozdil mezi instantni barvou a dlouhotrvajici?
tyjo, to zni moooooc dobre, lapac bych nekdy taky chtela, ale zatim sem ho jen kdysi davno dala segre
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:25
- Nahlásit
cernej caj
lapac bych nekdy taky cht
já ti ho klíďo zhotovím, ale měla by sis někde sehnat/koupit kamínek, který bys chtěla na něm mít, to je docela důležité, měl by tě nějak "oslovit"
Já jsem si třeba na Fleru koupila malej hladkej jantar, vyvrtali mi do něj i dirku a kámošovi jsem kupovala křišťál...
instantni barvou a dlouhotrvajici?
ta č.2 vydrží až 24umytí, je šetrnější, bez amoniaku (tam aspoň píšou)
no a dlouhotrvající...jak už název napovídá
ti odrůstá s vlasama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:30
- Nahlásit
denyk
tyjo, tak to bys byla nejhodnejsi a nejsikovnejsi.. kde na fleru se da koupit kaminek, kterej ti provrtaj? (de mi o to provrtani hlavne)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:37
- Nahlásit
cernej caj
http://www.fler.cz/saffron
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 13:52
- Nahlásit
denyk
pekny veci, ale tenhle hmm... ale podivam se doma, jestli neco nemam a zjistim, jak by s tim slo nalozit...
|