Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2763 . 2764 . 2765 . 2766 . 2767 . 2768 . 2769 . 2770 . 2771 . 2772 . 2773 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 20:46
- Nahlásit

Ja se to az bojim napsat, ale moje babicka se dozila zacatkem ledna 103 let. Je to drzak proste, byt uz jen lezi.
denyk
kteri odklizi od ctyr od rana pac nemuzou chrapat, vrrrr. Rejpou to az na dlazbu aby tam ani vlocka nezustala a vytvareji ruzny cesticky, predhaneji se v tom kdo vstane driv a udela vic cesticek
U vas nemusi chodniky uklizet obec?
Jinak, k tem cestickam ve snehu, by mohli bejt duchodci aspn cinorody?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 20:51
- Nahlásit

denyk
Bydlim v prvnim patre navic mam pootevreny okno takze je to hluk jak kdyz mi drapou parapet

znám taky jsme prvňopatrový. Jooo iluzionistu jsme si nahráli a kouknem o víkendu- mám ten film moc ráda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 20:57
- Nahlásit

Fifi
by mohli bejt duchodci aspn cinorody?

jak může bejt někdo takový tupo??? a proč se jako vracej?? to je emérika, ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 21:06
- Nahlásit

Fifi ale jo obec uklizi prijezdovou cestu ale ten kousek ke vchodu si uklizime sami, duchodci si k tomu pridali cesticky k bocnimu vchodu do bytovky, k popelnicim atd . Tebe jsem se chtela zeptat na yersinii, mohly by me bolet klouby i par mesicu potom, co mi zjistili ze uz ji nemam?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 21:09
- Nahlásit

PetraK jo taky prvnopatrovy a pak jsou este super drbny o vikendu v 7 rano pod okny . Ja moc na filmy necucim ale tenhle mam rada pro takovou to zvlastni atmosferu. Fifi
jj to video znaaaam, koneeec

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 21:10
- Nahlásit

denyk
o vikendu v 7 rano pod okny

a pak taky ty co jedou o víkendu v půl šestý na dovolenou. Krom jejich posranejch kufrů na kolečkách ještě jejich kydy při nakládání. To ovšem startuju z první.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 21:11
- Nahlásit

Janiii
to me mrzi ale je to krasny vek...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 21:24
- Nahlásit

PetraK
a proč se jako vracej??
Me se neptej. Ale mrkni treba na totok, stadovej syndrom je silnej, zajimavy experimenty, byt v ramci reklamy.
denyk
i par mesicu potom, co mi zjistili ze uz ji nemam?
bohuzel, ja jsem bez ni jiz radu let a klouby bolej. A to jsem ji mela zjistenou pomerne driv, nez ty.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 21:29
- Nahlásit

PetraK tak u nas se maximalne v pul 6 rano vracej z putyky, kufry na koleckach na to nemaj prachy natoz na dovolenou, nekteri by ani nemohli odjet pac by nevedeli co se tady mezitim stalo
Fifi a tak to je svinstvo teda .

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 21:43
- Nahlásit

Fifi
Ale mrkni treba na totok,

ejch :confsused:
mno vzhledem k tomu, ž emi máma říkala, že když vostatní budou skákat z vokna, tak já zrovinka nemusim.... tak vim, co bych asi dělala

denyk
nas se maximalne v pul 6 rano vracej z putyky

grrr, tak vono ve výsledku je to fučik, co vzbudí, páč já třeba pak už prostě ne a neusnu.

denyk
Fifi
a tak to je svinstvo teda

a tak to teda hodně!! a jak jste k tomu přišli?? Já vím, že to fifi psala, ale si nepamatuju už - maso?

kurnik proč mám blechy? se drbu jak zablešenec.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 21:50
- Nahlásit

Fifi
jak to člověk zjistí že má tu potvoru?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2014 22:03 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
a jak jste k tomu přišli??
Ja z masa, nejspis veprovyho malo upravenyho kdysi, + k tomu oslabena imunita virozou. Cili co by predtim organismus zvladnul bez problemu, melo prostor k propuknuti.
Maya
jak to člověk zjistí že má tu potvoru?
Spesl krevni testy cileny u doktora.

Edit, sem to tu zkratila, at nejsme jak u hypochodru, venku snizek se prvne drzi v trave, ze by zima fakt? po dvoumesicnim zpozdeni nastoupila?

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 06:21
- Nahlásit

Dobré ranko, u nás zasněžné, jupíííí
Bohudík, důchodci byli ráno nějaký líní, tak
se moje předpověď s rejpáním dlažby nepotvrdila

Co se týče yersinie, já bohudík neměla tak dramatický průběh jako Fifi, nebo spíš jsem si za necelé dva roky zvykla (než mi na ní přišli) že mě pořád bolí břicho
Mně na to přišla kožní lékařka, když jsem tam přišla s tou "citlivou kůží"...ikdyž to nebyla příčina
Mně to přišlo, že jsem jí měla od tý doby co mi vzali slepák, nebo ještě předtím. Kožní mi říkala že ta bakterie se "tváří"
jako zánět slepáku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 06:57
- Nahlásit

prvě můj děda zemřel v roce 2012 v 97letech a jediný, tak špatně chodil, ale to už co já byla děcko měl nohy špatný a jinak mu to myslelo skvěle. Akorát nějak onemocněl, tak ho vzali do nemocnice a tam v klidu odešel za babičkou... asi lepší varianta, než když člověk baští tuny prášků, nic nesmí kvůli nemocem...

a člověk vlastně má to štěstí, že je zažije, že mu vstoupí do života a nakonec má ty vzpomínky. Je to sice o dost smutnější, než když si to člověk ani nepamatuje, protože byl moc malej, ale vyváží se to právě tím, že člověk toho s dědou zažil a má na co vzpomínat a nakonec přece jen zůstane jen to krásné

denyk
u nas spadli 3 vlocky, rano sem je videla proti svetlu lampy

tak s tema kloubama je to ale blby...

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 07:29
- Nahlásit

cernej caj
nakonec přece jen zůstane jen to krásné
to je přesně ono...
Já bydlela ve městě a k babičce jsem jezdila téměř každý víkend, měla prasátko, králíky, slepice, měla jsem tam Šarika-křížence špice..chodili jsme i s dědou na pole, milovala jsem to tam u nich

tak s tema kloubama je to ale blby...
njn nesmím na to myslet

Jó a azačaly u nás lekce j´gy, takže od pondělí budu chodit, těším...občas cvičím i doma, ale nevím jestli správně dýchám atd., tak mě to tam aspoň naučej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 07:44
- Nahlásit

denyk
jojo, taky mám na to vzpomínky, jak sme pomáhali dávat králikům a chodili na pole a prali se se ségrou o to jedno kolo co u nich doma bylo a mohli si ho půjčovat a s babičkou na třesně sme chodili a s dědou přerovnávali škváru na topení a těch zabíjaček... a pak co děda sám už byl v brně u tety a vždycky ho hrozně potěšila naše stará eliška, která se mu stulila v klíně a jak se mu vždycky rozzářili oči, když přišli nějaké děti na návštěvu...

tak s tou jógou, to je supr bych chtěla nějak víc prubnout tu hotjógu ale su strašně líná a asi bych nebyla ochotná si na to vyčlenit fakt jeden den... Ale supr, že tě tam zkontrolujou a tak a doma si pak můžeš cvičit s lepším pocitem

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 07:55
- Nahlásit

cernej caj
těch zabíjaček
jo to taky a nikdy mi to nevadilo, teď už to nemusím.

tu hotjógu
to já né, já nesnáším velký vedra, bléééé
Já jsem ráda, že je to u nás v prdelajz a nemusím nikam dojíždět, protože to bych se musela s někým domlouvat autem jako spolujezdec, čas navíc, prachy a pak někdo nemůže, nebo nechce...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 08:00
- Nahlásit

denyk
tak třeba my museli spíš jako děcka pomáhat, ale že prostě i tak sou na to pěkný vzpomínky. Dneska mě to taky neláká.

no myslela jsem jako obecně prostě nějakej ten zdravej pohyb, že bych někam měla chodit kvůli zdravotnímu hledisku toho cvičení. A právě si říkám, že to je supr, že to tam u vás je

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 08:18
- Nahlásit

cernej caj
spíš jako děcka pomáhat,
já taky musela pomáhat, třeba do kýblu sbírat mandelinky
a jejich housenky
Vzpomínám jak jsem se pásla na hrachových luscích, jak jsme babičce rvali mladou kukuřici a jak dycky držkovala, páč to měla
pro zvířata.
Dělala u telátek, nosila domů pro prasátko (vždycky se jmenovalo "Murko" ) sušené mléko a my ho se ségrou potají
jedly a taky měla takovou velkou dřevěnou truhlu a tam měla zrní pro slépky a to jsem taky žrala (njn pak ze mě nemá být to co jsem )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 08:22
- Nahlásit

denyk
jéžiš, na sbírání mandelinek sem zapoměla

babi s dědou taky měli takovou obrovskou dřevěnou věc a tam měli zrní a taky šrot a dycky sme se chodili dívat na prasátka do chlívku a zametali sme dycky dvůr takovým tím koštětem z proutí... jojo, prostě ty vzpomínky nám už nikdo nevezme

s tou jógou si mi ale nasadila brouka do hlavy, to bych mohla nějakej den začít chodit když sem zrušila posilkový úterý

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 08:34
- Nahlásit

cernej caj
takovým tím koštětem z proutí
jo ty košťata prodávají na fleru taky ho babí měla a
prasátko každý odpoledne pouštěla na dvůr, aby se proběhlo podrbalo a taky ho drbala vodou a rejžákem a jak drželo,
sviňák jeden...a krásný bylo, když přivezli selátko, v pytli na
kárce, čumákem pytel proděravělo a řvalo jak "Píchlý prase" .

nějakej den začít chodit
njn to bys mohla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 08:47
- Nahlásit

denyk
jj. podivam se a uvidim. kamos z posilky chce nejaky pilates nebo neco, tak se mozna domluvim s nim, kdyby to casove klaplo... si kazdej rok rikam, ze zacnu ale jeste sem to nejak nedotahla

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 09:19
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Nestíhám, nestačím, nesvačím a honem, honem dodělávám úkoly, které se mi nahromadily ... ale už mám snad dotažený Cup, pasení kraviček a z větší části připravený program na podzim ...

Do toho se vrátila kamarádka z Keni a přivezla spoustu nádherných věciček, takže budu vše připravovat na prodej...

No a aby se to nepletlo, tak mi začal kulhat Brutík .... nikde nic citlivého, klouby v pohodě, záda taky... rozhodla jsem se pro kůru chondrama, objednala a za tři dny mi Vilém ukazuje velkou ránu na stehně, kterou si Brut rozlízal.. podle hloubky, velikosti, krásně kruhového obvodu původní dírky jsem usoudila, že si vrazil něco do stehna ( třísku, trn ...), to se mu podebralo a tlačilo ho to při pohybu. Teď už zase skáče a lítá bez problémů... Mám z něj radost ... Jen Aluka mi trochu dělá starosti. Od kastrace má pořád problémy s bobkama, do toho si v poslední době začala přes noc učůrávat. Zatím jsem jí upravila jídelníček, dala do tepla a když se do konce týdne nezlepší, tak pojedeme na veterinu na ultrazvuk.

A co je zde nového?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 09:22
- Nahlásit

brut
tak to asi budeš mít brzo i moji objednávku, tak já doufám, že dřív, než po výplatě to nestihneš, jinak su v průseru s tím, co sem všechno objednala a už si to ani nepamatuju

ještě, že s brutem ste zjistili, kde je zakopanej pes a uz zase beha a lita a chudak Al, snad teda se zlepsi, vzdyt to uz je tak mesic, co jste na te kastraci byli?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 10:12
- Nahlásit

Jsem jen hodila oko na včerejšek ... víc nestíhám ...

PetraK, jsem ráda, že Blanimůra je stále tak moc akční, že pomáhá pánčičce zahnat smutek ( i když bolet to bude ještě dlouho,než se s tím hlava a srdíčko vyrovná .... tak zatím foukám na bolístku a hladím po čelíčku )

Birmičce přeji rychlé uzdravení a zase veselé venčení

Denykuuu, jestli ti Bukísek blil šťávy, tak to bude háravka a možná si kousl kousek trávy, si tím čistí žaludek ... zkus mu ráno než půjdeš do práce dát malinko bašty , ale fakt bych se přikláněla k tomu háracímu období...

Fifi, gratuluji k narozeninám babi, má krásný věk .. jo a doufám, že už máte to nejhorší hárací období za sebou, žádný ženich nevyje u plotu a nepokouší se k holkám dostat... A ty že jsi taky úplně fit

Maya, hezký fotky , taky jsem Denynce v jejích 13 pořídila neřízenou střelu, magora a ještě na ní velikou obludu Bruta ( když jsme si ho přivezli, tak byl stejně velký jako Denča ) a nemůžu si to vynachválit... vychovala ho mooocinky dobře

Vero, jak zkoušky? Dobrý? Držím palce....

Kachničko, ozvu se do pátku a taky se domluvíme na návštěvě a odvozu zbytků věcí od vás

cernej caj
na počet lidiček z obou stran se můžeš vykašlat ... já měla na svatbě jen taťku se ségrou, bývalý manžel mámu, tátu jeho manželku, jejího bráchu s rodinou a pak samé jeho kamarády. A dala jsem to ... je to tvůj den, tak si ho nekaž přemýšlením nad hloupostmi a vymýšlením různých katastrof

tak to asi budeš mít brzo i moji objednávku, tak já doufám, že dřív, než po výplatě to nestihneš, jinak su v průseru s tím, co sem všechno objednala a už si to ani nepamatuju
kdy to dám dohromady netuším , ale předpokládám, že do konce ledna by to mohlo být ... jukni se do emila, tam to má napsaný, sklerozo

ještě, že s brutem ste zjistili, kde je zakopanej pes a uz zase beha a lita
to jsem moc ráda.... teď se řeí, že australáci mají spondylozu a to čím dál mladí.. holt málopočetné plemeno... tak jsem se bála, aby to nebylo něco podobnýho... Naštěstí to byl "jen" nějaký vražený a zapouzdřený kousek ....

chudak Al, snad teda se zlepsi, vzdyt to uz je tak mesic, co jste na te kastraci byli?
Kastraci měla minulý rok v březnu Od té doby jí trochu zlobí bobky, ale teď je to takový divný ... Bříško má krásně měkké, má skoro stejný houna co dřív, al eto učůrávání se mi vůbec nelíbí ....

Janiííí
upřímnou soustrast

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 10:25
- Nahlásit

hoj, doteď se mi aktualizoval počítač, 150 aktualizací
už jsem se nakrkla a postěžovala si na to, že mi IE občas blokne celej pc a že mám asi starou verzi, tak prej ne, verze je 8, ale zaktualizujem to celý, tak jsem si hoďku mohla číst

brut
super že to u Bruta nebylo nic vážného
já už taky nevím, co mám všechno naobjednáno, ale to je jedno, prachy snad seženu
jinak počůrávání po kastraci u fen se někdy objevuje, řeší se to nějak práškama, asi bych jí vzala k vetovi hned a zdůraznit tu kastraci

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 10:25
- Nahlásit

cernej caj
jeste sem to nejak nedo
všechno je tak jak má bejt prostě

brut
ahoooojky, jeje koukám, že máš starosti s psékama

z větší části připravený program na podzim
šikulkááá moc

zkus mu ráno než půjdeš do práce dát malinko bašty
jo dostal trošken, hned se po tom sápal, pupík
Miluju, když mu chutná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 10:27
- Nahlásit

brut
když já v pondělí smazala všecky moje odeslaný maily (že jich tam bylo, naposled sem to evidentně mazala v roce 2009 podle nejstarších zpráv

aha, to sem si mozna spletlas adamem, ale vim, ze jsi uz o Al prave psala, ze to neni OK to vyprazdnovani... snad se teda zjisti pricina. S tou spondylozou prekvapujes, myslela sem, ze to je hlavne u boxeru hodne, ale je fakt, ze ja se v tomto moc neorientuju...

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 10:28
- Nahlásit

něco pro hezčí den

birma
Člen
# Zasláno: 22 Led 2014 10:36
- Nahlásit

Hlásím, že už jsem od včerejška bez sračkobliček i bez horeček, tak jsem teď zkusila jít krátce venčit. Evidentně to byla veliká chyba

<< 1 ... 2763 . 2764 . 2765 . 2766 . 2767 . 2768 . 2769 . 2770 . 2771 . 2772 . 2773 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání