| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:01
- Nahlásit
kauza žloutenka, dneska, po 10!! dnech přišel všem chlapům na patře formulář, že musí do 72 hodin na krev a do konce března smí v podstatě jen do práce a domů alébrž jinak vězení atd.
jako to fakt člověk neví jeslti se má smát a nebo brečet a můžeme jen doufat, že se nějaký fakt infekční choroba nikdy neobjeví, protože práce hygieny by nás akorát tak ještě dorazila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:02
- Nahlásit
cernej caj
já mám takovejhle podobnej doma http://www.fler.cz/zbozi/zelezity-kremen-cerveno-c erny-cr-c-1-1538760
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:03
- Nahlásit
Maya
no ty kraaaavo...
nase anglictinarka rikala, ze mela zloutenku a byla doma asi 14 dni a pak normalne chodila do prace a tak, tak nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:05
- Nahlásit
cernej caj
no nevim, ten kolega co jí má prej bude doma měsíc a byl i pár dní v nemocnici, protože měl blbý jaterní testy, i v tý nemocnici mu na to proč přišli až po tejdnu
možná záleží jaká je to žloutenka, ono je jich víc, tohle je snad E, prej se chytí jen z jídla a záchodovýho prkýnka, proto obeslali jen chlapy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:13 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
hele ten kamínek si tam můžeš pak přidělat sama
Maya
dnech přišel všem chlapům na patře formulář, že musí do 72 hodin
jak v Rumunsku, fákt
objednala jsem Bukísovi konzervy, drahý jak kráva, krávu s dýní ..http://www.zoohit.cz/shop/psi/konzervy/terra_can is/menu_bez_obilnin/152923 njn tak snad už bude v pohodě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:17
- Nahlásit
Maya
oni to taky chytli z jidla, byli nekde na zverine ci co ale nejak karantenu nebo tak nemela.
chudaci chlapi, nez dojdou ty vysledky teda
jinac na ten kremen sem se taky divala, vypada hezky
denyk
ja kupuju obcas gran carno pro psy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:21
- Nahlásit
denyk
objednala jsem Bukísovi konzervy
ty mu budou určitě chutnat, tak jestli budou vypadat jako Porta21, co jsem kupovala já, tak to by člověk sežral sám, za ty prachy to fakt stojí
cernej caj
chudaci chlapi, nez dojdou ty vysledky teda
kolega nasratej, ale my s kolegyní jsme se nasmáli při čtení
jsme mu radili, ať je doma jako s pracovním úrazem
jako ta logika, že nikam nesmí, ale do práce jo, to je fakt neuvěřitelný, jinak samo pochybuju, že ho bude někdo kontrolovat, jestli není večer v hospodě a nebo v kině
teda já se směju, ale doufám, že tu nenajdou dalšího nakaženého, to už by asi došlo i na nás
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:25
- Nahlásit
cernej caj
ja kupuju obcas gran carno pro psy
jo ty jsou taky gut, já musela ale teď vybírat pro citlivky
Maya
ty mu budou určitě chutnat,
chutnat mu budou to bezpochyby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:32
- Nahlásit
kolega si zavolal na ministerstvo zdravotnictví a tam někoho seřval, prej aby se mu ulevilo
von je chudák ještě takovej mladej a všechno si moc bere
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 14:33
- Nahlásit
Maya
taky dobry teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 15:15
- Nahlásit
<a> ahoj, tak co, jdem do toho kina?
<b> sry, nemůžu, děsně mě bolí záda a třeští hlava :-/
<a> aha... co se ti stalo?
<b> ani nechtěj vědět
<b> hlídám ségře psa...
<a> tu mini jorkšírku?
<b> jj... no a jdu tak spát a potmě vidím, jak mi leží na peřině, tak jsem celou noc ležela skrčdená, abych ji nezalehla... pořád jsem se budila a kontrolovala, jestli je tam ještě ten "černý ležící flek"...
<a> a zalehlas ji?
<b> ne.
<b> ráno jsem se vzbudila a zjistila, že to jsou ponožky...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 15:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
jen z jídla a záchodovýho prkýnka, proto obeslali jen chlapy
chápu to správně, že měli žrací mejdan na záchodovém prkénku? (no dobře, já vim, že ne,bohužel už jsem si to představila)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 17:57
- Nahlásit
Maya
ráno jsem se vzbudila a zjistila, že to jsou ponožky...
jako bych se viděla
akce žloutenka- to je fakt neuvěřitelný!! Jak to můžou řešit takhle pomalu a tímhle způsobem?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 18:07
- Nahlásit
Bry vecir, pekne tam prituhuje, navic ficet zacina, tak si uzijte vikenda. At jiz plesajic na plese nebo pracujic na freze.
My zitra navstivime Hobiteska, milaaaska a v nedeli prednaska se Sustou na celej den (ale netesim se! abych nedopadla jak birmica).
Ad zloutenka, to je dobrej bordel. Ja na ZS zazila neco podobnyho, spoluzak ji nekde chytil a my o prazdninach museli cela trida na krevni odbery...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 18:17
- Nahlásit
denyk
raději někam do Kerkonoš na tůru a večer pivko s přáteli
no přesně! místo abychom šli s Brtnikem a se starým na vejšlap a pak se odměnili v hospůdce, budu trčet tam , eh.
ale opravdu na tebe v souvislosti s tímhle dost často myslím, hlavně když se s Bukí toulám po polích, lesích a loukách....často si to představuju, jak to bude potom. Je to takový sebetrýznění ale prostě se toho nemůžu zbavit
neberu to jako frázi, rozumím Ti, ale nepředstavuj si to, zažeň to, nejde se na to předpřipravit, jen si kazíš chvíle, kdy jste spolu. Taky jsem si to zkoušela a říkala si, že budu muset bejt statečná až to jednou přijde. No a věř, že když to přišlo, jsem na sra*ky. I jsem na sebe za to jakoby naštvaná, protože tím kazím to hezký, co bylo. nevím, proč to hezký nemůže převážit nad tím posraným smutkem blbým. Chci vzpomínat bez tohodle, chci mít radost, z toho , že jsme prostě byli spolu a ne bejt rozhadrovaná, když to k ničemu navíc není.
cernej caj
ples bude urcite supr ve tvy sukynce a botkach;) a proc tam vubec des teda
páč musim, nejmladší synovec má maturák - na všech jsme byli, musím i na tuten, ale vůbec, vůbec se nám ani jednomu nechce
ad barva - mám to jednoduchý, používám černou tam je to furt stejný, to mám výhnodu
birma
furt nemůžu uvěřit, jak strašně moc se za těch pár měsíců změnil
je to velkej kus práce, vás obou a pamatuješ si, jak jsme říkaly, že až se mu to v hlavě srovná, jak to všechno půjde pak jakoby najednou?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 18:26
- Nahlásit
Fifi
Bry vecir, pekne tam prituhuje, navic ficet zacina, tak si uzijte vikenda. At jiz plesajic na plese nebo pracujic na freze
u nás bylo krásně!!! zataženo, ale lehce mrzlo. Vyrazily jsme si s Blaničkou jen a jen spolu. Hm už jsem jak s Ešusem v půlce cesty jsem zjistila, že vlastně nemám ani vodítko . Bylo to super po tom pracovním týdnu. Dokonce jsme si i zaběhaly!!! Byla neuvěřitelně akční, je z toho sněhu celá nadšená, už jí ani není zima, obleček odpočívá v pokoji . Šli jsme si hrát na ohaře do vysoký trávy a cvičili tam soustředění na pánčičku. A !! Našly jsme bažantika, jak se zvednul, nechala se přivolat, byla moooc hodná. Moc. A TAKY KRÁÁÁSNĚ APORTOVALA. Má oblíbenej provázkovej uzlík, ten nosí ráda - gumovej míček je humus to prej nosí s největším odporem. Taky klíče nosí ráda . Hásky jsme se učily chodit pořádně u nohy - hmm předchází se tak o půl hodiny , zas mám kraba Hodně nás to obě bavčilo, dokonce tak, že když k nám přiběhl rozdováděnej góliják , dostal do držky, ať jako neruší, že studujeme . Mám radost z toho, že i v zimě jí to venku baví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 18:27
- Nahlásit
Fifi
My zitra navstivime Hobiteska, milaaaska a v nedeli prednaska se Sustou na celej den (ale netesim se! abych nedopadla jak birmica).
jakýho hobiteska? přednášku trochu závidím, nejsem schopná si to zorganizovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 18:31
- Nahlásit
PetraK
jakýho hobiteska
Hobita, precik, druhej dil
zas mám kraba
Jak ty to delas?! Ale pekne si uzivate, radost to cist.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 18:38
- Nahlásit
Fifi
Hobita, precik, druhej dil
jo tááák ! Filma myslíš, já ehm, čoklama postižená už asi myslela, že jde o psa
Jak ty to delas?!
vim jak z pohodlnosti odměňuju pravou rukou a pak s tim pracně bojuju. U Blanky mi v podstatě původně šlo jen o to, aby tak nějak jako šla prostě u nohy. Hm, jenže jak jí tak ty věci jsou, tak si říkám, že proč by nemohla teda chodit i tak, jak se má, že jo.... nedá mi to
Ale pekne si uzivate, radost to cist.
bylo to super odpoledne, já jsem hrozně ráda, že jí to baví, stejně jako mě. Víš myslela jsem si, že prostě budu procházky jen tak jako, jen tak,že prostě budem jen chodit. A onol ne! Blbneme spolu, honí mě, už jí baví i to honění něčeho- ale musí to být jen ten uzlík. Jsem ráda i kvůli ní, že to není jen o tom procházení, že poznala i zábavu. A pak přijde domů a .... ne že nevstoupíš dvakrát do jedný řeky. jsou i výjimky - somruje tu pak o zábavu další .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 18:52
- Nahlásit
PetraK
Filma myslíš, já ehm, čoklama postižená už asi
asi?
z pohodlnosti odměňuju pravou rukou
No jo, to se pak nediv, krabici.
si říkám, že proč by nemohla teda chodit i tak, jak se má, že jo....
Tak mohla, ale nemusela, dulezity, ze ji to bavi.
Mne se ted rozstekala Agata, netusim, co ji sibe. Zacla bejt strasne ukecana, ale nechutne, rano vstanes a uz jeci, deleej, oblikej see, otvireeej... Prijedes a uz jeci deleeej, svlikej seee, dej mi mrkeev. Ji to brcko asi brzo svazu gumickou a bude mit po perdeli.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 19:36
- Nahlásit
PetraK
jsme říkaly, že až se mu to v hlavě srovná, jak to všechno půjde pak jakoby najednou?
No ono to tak úplně všechno nejde. Jak jsem ležela, tak mámě venku startoval nejen na psy, ale i některý lidi a dokonce jednou na děti. Blbeček Mně to nedělá, tak to ani neumim vyřešit, ale co už.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 19:41
- Nahlásit
Fifi
Mne se ted rozstekala Agata,
kolik jí je Agátě? není možný že hluchne?
PetraK
super, že Blanimíra takhle vyvádí a představ si že nebejt tebe, nejspíš by hnila ještě v útulku
kachna_
chápu to správně, že měli žrací mejdan na záchodovém prkénku?
co já vím co se děje na pánských záchodech
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 19:48
- Nahlásit
Maya
není možný že hluchne?
Za dva tydny ji bude deset. A ne, opravdu nehluchne, ta slysi jak ostriz. Ja se ji uz jen smeju, vetsinou ji to stekani ignoruju, dokud neprestane, tak ma nulovou odezvu. Vi, ze to ma marny, ale stejne bude komandovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 20:45
- Nahlásit
Fifi
dulezity, ze ji to bavi.
aby ne, když jí to sype . cestou z polí jsme se stavily zase v řeznictví, hmmmm, ráda se stavuju v řeznictví, mám pak hotovýho ÍPO psa a hrozně mě rozesmála dneska, sama chodila k okraji chodníku - jen tak uprostřed cesty, nechystaly jsme se přecházet, ale musela jít na okraj a koukat, ešivá já vidim, jak vona stojí a ani se nehne . je bubáá
Zacla bejt strasne ukecana,
Drbna?
Maya
představ si že nebejt tebe, nejspíš by hnila ještě v útulku
si spíš představuju, že kdybych si jí nevzala z útulku, tak bych se po smrti Ešusa asi zbláznila. Je to vona, kdo pomáhá. Když odmyslím, jak mě někdy neskutečně sééééééréééé někdy znamená dneska ráno, kdy jsem byla nevyspalá a ona tady třískala s miskou /proč já kráva jí to učila/ a lítala tady úplně hrozně. Bodejď by ne, vona se vyspí přes den, že jo. grrr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 21:12
- Nahlásit
PetraK
Drbna?
Strasliva ale! Neco jak ten vizlak tady.
Je to vona, kdo pomáhá.
madarska lady, Blana ztrestena, fakt moc dobre, ze ji mate.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 21:26
- Nahlásit
rumštajn
PetraKsi spíš představuju, že kdybych si jí nevzala z útulku, tak bych se po smrti Ešusa asi zbláznila. Je to vona, kdo pomáhá.
to je myslím oboustranný a vzájemný zachraňování
Fifi
Neco jak ten vizlak tady.
ale tak to je koooouzelný
Maya
co já vím co se děje na pánských záchodech
ále vcelku nic zvláštního
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 21:36
- Nahlásit
Fifi
vizlak tady.
dobrá dvojka
fakt moc dobre, ze ji mate.
ani si to asi člověk naplno neuvědomuje. Já teda ale minimálně pokaždý, když jsme spolu venku. Ona hodně kopíruje,jakoby pořád ještě vytahovala věci, které před časem viděla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 21:38
- Nahlásit
Vero
vzájemný zachraňování
jo, a je to zvláštní, jak to osud namíchal, že k tomu vůbec došlo. Když jsem jí tehdy před časem viděla poprvé, nenapadlo mě, že jí budu mít doma.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 21:55
- Nahlásit
PetraK
Když jsem jí tehdy před časem viděla poprvé, nenapadlo mě, že jí budu mít doma.
To i tady malokoho, vsak to byla doba a premitani, dumani..
A jsem se ted divala na naky videa s vidlickama, oni vystavi zver/pernatou, lovec si treba ptaka zvedne sam, picne ho a vizlice priaportuje? Nebo jaky presne poslani maj tady, v cr? Vystavit a dal uz nezasahovat?
A tohle je moc pekny, jak vizlicka kmita.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2014 22:18
- Nahlásit
Fifi
vižloun má - jestli se nepletu práci před výstřelem a po výstřelu, takže jo vystaví, zvedne, pak nesmí nic páč se střlí, pak přinese (ať mrtvé či zraněné), pak taky dohledává, pracuje v poli i v lese, nosí i z vody. Je takovej všestrannej, jen se nevejde do nory a nesmí na divočáky, to už je zase moc velkej. POužívá se na pernatou i srstnatou /od zajíce, přes lišku-ta jim moc nevoní a ani se jim nedivím )
|