Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2014 19:33
- Nahlásit

birma
Fifi
mě to jen napadlo, že psi co maj ocas dolů, ho dávaj nahoru když se napruží, tak jestli to někteří psi taky tak neviděj, i když já se s tím taky nesetkala

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2014 19:41
- Nahlásit

Maya
že psi co maj ocas dolů, ho dávaj nahoru když se napruží,
to jo, ale těm pak ocas trčí jak anténa a ještě s ním charakteristicky mávaj, to si myslim, že se špicim ocasem nezamění

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 18 Led 2014 22:47 - Změnil/a: Pes_Ben
- Nahlásit

Bububu

To si asi dam do podpisu i firemniho mejlu,jestli mi to vedouci nezakaze

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 13:53
- Nahlásit

Rumštáááájn
To se pozná kynolok. Michal vykázal Máju z gauče slovy "nečum na mě jak lachtan a di dolů"

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 13:54
- Nahlásit

kachna_
"nečum na mě jak lachtan a di dolů"

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 16:29
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

[imgs]https://sp1.yimg.com/ib/th?id=H.504620124536 8613&pid=15.1[/imgs]

Bré den , už máme nabarvenou hlavu? Já zatim enem umytou. Víkend gůůt. Včera jsem spala jako - no jako Brtnik od moc dlouh, až do půl jedný a pak jsem gruntovala a pracovala u mámy a dnes jsme si u dělali super výletík s Brnikem, se Starym, Blanicí a Ajšadlem, polema přes Hostík do Sobína do hospůdky. Na pivíčko, kávičku a ty dvě důry na houstičky. Blanička se učila nosit košíček jak v přírodě, tak v hospůdce, krásně hledala ztracenou rukavici, přinášela si košíček a hlavně si holky spolu moc hezky hrály. Mlátily se , dávaly si do držky , narážely do sebe a huronsky na sebe pokřikovaly , moc hásky se mi na to dívalo. Blaninka se ještě chtěla taky přetahovat s Ajšadlem o sosnu, ale to úplně neklaplo jako, protože Ajšadlo si trvalo na tom, že to je jen její sosna a že nepučí. Ale hásky v klidu si to vysvětlily. Prima to bylo, tetkon se tu nafedruju knedlo vepřo zélem a půjdu udělat hají buci.

Janiii
Co je to za sušenky?? Recept sem!

Dělala jsem to zatím jen z půlky- vyšlo to na průměr dortový formy o výšce tak cm.
10 dkg másla, 10 dkg hl mouky, nějako oříšků mletých (taky tak asi 10 dkg?? asi no nešetřila jsem s nima ale, jo a použila jsem vlašáky, i když v receptu jsou lískáče, ale je to fučik), vanilkový cukr a 5 dkg cukru krupice - používám hnědej. Nejdřív se v misce promíchaj suchý ingredience, pak se přidá pokrájený změklý máslo a vytvoří se drobenka. nechá se tak asi půl hoďky ještě odpočinout, aby máslo ještě povolilo. pak drobenku ještě uhňoucáme do těsta - nesmí se to prý přepracovat- nevím co to znamená, já jsem prostě uhňoucala kouli, tu jsem rozplacatila na spodek tý dortový formy, na pečící papír a přes další pečící papír vyválela do tý tloušťky, rukou uhňoucala nějakej ten okraj a dala do trouby, peče se to na 160 ° asi tak nějak dlouho /nevím jak dlouho, recept mám v práci, nezapamatovala jsem si ho , musím ještě nastudovat/. Jde to fakt rychle, a je to tak dobrý, že jsme to sežrali najednou hned z trouby vyndaný

Hipík a Tonička a Rozinka
hele ta barva vypadá gůt, fakt. jsem zvědavá jaký podáš hlásání.

birma
dal od holek odvolat (nezkoušela jsem to teda v plném letu, ale i tak jsem nadšená).
A pak jsme vyrazili na ty zajíčky, byl na normálním vodítku, protože se mi nechtělo tahat stopku, ale opět veliký progres, protože poprvé mi na tom místě, kde jsou, úplně nadšeně žral a krásně na mě reagoval

No vy jste ale šikovný kynológové, poslyšte osobo !! Ono je lepší i to že byl na vodítku, je lepší mít nejdřív kratší tu vzdálenost, aby právě líp vnímnul.

aaaaaaaaaa nemůžu si pomoct

hustohustý

Maya
ad ridge - u nás taky nebyl ridge moc oblíbený

Fifi
dost znacne jim pahylek snizoval komunikaci s ostatnima.

a nejen jim, i mě to chybí v čitelnosti psa. U Ešusa jsme přesně vědala podle postavení ocasu a dalších věcí, co je za rohem od nic, přes člověka, divnýho člověka, psa, fenu. Nemusela jsem tam ani vidět . S Blankodoutníčkem vím prt

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 16:41
- Nahlásit

grrr, tak nejen že nemůžu editovat příspěvky, ale kurnik ani vkládat obrázky

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 17:18
- Nahlásit

jsem nasranáááá. Naplánovala jsem si na zejtra výlet a má celej den chcát. A protože jdem v úterý večír na praktickej trénink k Šustovi, tak jsem se těšila, že budu mít v úterý tak akorát vnímajícího psa a evidentně prt. Ještě zvažuju, jestli se někde celodenně trmácet v dešti, ale že by se mi chtělo, to se mi nechce...

PetraK
dnes jsme si u dělali super výletík s Brnikem, se Starym, Blanicí a Ajšadlem, polema přes Hostík do Sobína do hospůdky. Na pivíčko, kávičku a ty dvě důry na houstičky. Blanička se učila nosit košíček jak v přírodě, tak v hospůdce, krásně hledala ztracenou rukavici, přinášela si košíček a hlavně si holky spolu moc hezky hrály. Mlátily se , dávaly si do držky , narážely do sebe a huronsky na sebe pokřikovaly
to zní úžasně
ale kurnik ani vkládat obrázky
nemáš nechávat https, musíš to zkrátit osobo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 17:34
- Nahlásit

birma
výlet a má celej den chcát

třebas nebude??? víš, že se tomu úplně věřit nedá. A tak můžete případně vyrazit

to zní úžasně

bylo a ty dvě jelita - myslím Brtnika a Starýho si ze mě zas celou dobu dělali terč pro svoje hovadiny. Brzo jim zatrhnu tipec. Bylo to pěkných pohodových osm kiláčků. Čoklice jich daly podle mě tak klidně jednou tolik, páč furt poletovaly prostorem. Blanice tetkon ze spaní bojuje a běhá

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 17:45
- Nahlásit

našla jsem zajímavý stránky
www.zanikleobce.cz

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 18:18
- Nahlásit

Rrumstajn.
Jsem smutny clovek, vypada to, ze pracka zdechla, kdoo to na me poslal, kurvitko prackovity??! Nedavno prala bez problemu, ted se ani nerozebehne, sviti ji jen kontrolka a to je tak cely, na co se vzmuze.
Maya
Co pozirac kralicich hlav, je ok?
birma
a má celej den chcát
Bych si nezoufala, dost casto jim to nevychazi.
PetraK
hlavně si holky spolu moc hezky hrály. Mlátily se , dávaly si do držky , narážely do sebe a huronsky na sebe pokřikovaly
Divofenky!

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 18:31
- Nahlásit

Fifi
vypada to, ze pracka zdechla
lity lity lity. oblíbená pračka?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 18:39
- Nahlásit

kachna_
Oblibena starenka, spolehliva, bez elektronickych sracicek. Uvidim, co rekne opravar, furt doufam, ze jde jen o nejakej kontakt spatnej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 18:41
- Nahlásit

Fifi
Nedavno prala bez problemu, ted se ani nerozebehne, sviti ji jen kontrolka a to je tak cely, na co se vzmuze

éééjch! Ale tak třebas to nemusí bejt ještě konečná, může bejt enem něco přerušenýho nebo tak něco? Budeš objednávat pračkolékaře?

Divofenky

spíš magorfenky. Pořvávaly na sebe až rozštěkaly půlku vesnice a pak jim společně nadávaly do debilů vesnickejch , jsou pitomé úplně

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 18:41
- Nahlásit

Fifi
doufam, ze jde jen o nejakej kontakt spatnej.

JO! Toje vono! To je jen špatnej kontakt, to vymění a zas spolu budete prát kostice

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 18:44
- Nahlásit

sušenek nemaje (když jsme je hned v pátek sežrali ) vyrábím perníko-dort. Pokusničím. Vyprávěla od Ajšadla pánčička, že jedla u Hájka dort co chutnal jako pernik. Ale byl světlej. Tak zkouším, co to udělá, když vyrobím buchtu, do který nasypu spoustu ořechůch a koření do perniku... ? hm?? POkud se to povede, nesmíme to hned zase sežrat , neb Brtnik by neměl snídaně

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:03
- Nahlásit

kachna_
Ja znam Vltavu mezi Kamykem a Orlikem jak svy boty, kazdej kamen, skalu, zatopeny mlyny, meli jsme tam chatu a veslovala jsem si tam na lodce sem a tam. Deda chatu stavel v dobe, kdy se stavely ty dve prehrady, tak si to i pamatoval, jaky to bylo predtim. Kdysi bezel uzasnej serial od Caslavskyho "Hledani ztraceneho casu" o Vltave, tam byla fura dobovych dokumentu, jak to tenkrat vypadalo. Smutny pro ty lidi, nechces - musis a stehuj se.
PetraK
To je jen špatnej kontakt, to vymění
Doufam. Taky doufam, ze na to jeste pripadne naky dily sezene.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:16
- Nahlásit

Fifi
Smutny pro ty lidi, nechces - musis a stehuj se.

přesně, nikoho nezajímaj nějaký kořeny - to stejný bylo třeba na Bítově a jinde . Dneska jsme před výletem koukali na Nedej se - kauza Nošovice - Hjundé . Obyč lidi nemají nikdy šanci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:16
- Nahlásit

Fifi
Doufam. Taky doufam, ze na to jeste pripadne naky dily sezene.

tak jestli je to šikovnej pračkolékař, tak to třebas bude umět i nějak improvizovaně pořešit. Českej řemeslník, když chce umí hodně moc.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:27
- Nahlásit

Fifi
Co pozirac kralicich hlav, je ok?
snad jo, dneska vykadil normální bobek
navíc mu už pár tejdnů dávám chassoton a asi mu to fakt zabírá nebo co, dneska chtěl vyhopkat do skoro kolmý stráně, ještě že byl na flexině, protože já bych tam teda za ním nevyhopkala
ze pracka zdechla
tak to lity lity, doufám, že to nebude nic vážného
PetraK
jste měli super den koukám, tady bylo normálka jaro, vedro mi bylo venku v bundě
kachna_
našla jsem zajímavý stránky
tys mi dala, sem tam našla mlejn co byl před sto lety za naším barákem, žádný info, tak si říkám ji to tam pošlu a ono se to tam neposlalo, ono se to rovnou napsalo na tu stránku, tak teď sem tam i se jménem a smazat to nejde

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:32
- Nahlásit

Maya
dneska chtěl vyhopkat do skoro kolmý stráně,

to je prima co?

jste měli super den koukám

jo super, taková pohodička, pánové mi sice "nadávali" kudy je to táhnu , neb jsem k jejich cestě přidala ještě kus cesty jinudy kapek bahnité cesty a navíc jsem si nebyla jistá, jestli se podaří se napojit na ten směr, kterej jsme měli v plánu původně ,takže jsem musela celou cestu poslouchat "moudré" výlevy dvou exhibošů , pak uznali, že jsem to nevymyslela vůbec špatně. Taky bylo tepleji, zůstali jsme sedět před hospůdkou venku a bylo fajn. Jen neslunilo teda.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:33
- Nahlásit

tak jsem se právě hodně dojmula, skoro jsem zaslzela..

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:37
- Nahlásit

kachna_
našla jsem zajímavý stránky www.zanikleobce.cz
to je super!
na stejný téma měla ČT dokumentární seriál, pokud jste to neviděly, vřele doporučuju.

PetraK, Fifi
třebas nebude??? víš, že se tomu úplně věřit nedá.
rozčísla jsem to a pojedem déšť nedéšť. Sice se mi nikam nechce, pobolívaj mě klouby a venku je hnusně, ale už jsme 14 dní nebyli a před tréninkem u Šusty za nekřesťanský prachy se bude aspoň trochu ušlej Adam hodit Navíc si myslim, že zejtra mě to bude moct s mym nadšenim, překvapit jenom pozitivně

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:49
- Nahlásit

birma
rozčísla jsem to a pojedem déšť nedéšť.

tak já budu čarovat, ať je to nedéšť páč si dobře pamatuju, jak bylo důležitý, aby Ešátor před takovejma věcma dostal šanci vypusti páru.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:51
- Nahlásit

PetraK
to je prima co?
no jo, zase vymejšlí kraviny jako za starejch časů
en neslunilo teda
u nás teda jo a fakt fest, na sluníčku to bylo skoro na tričko, nemít kalendář, řeknu že je tak duben
birma
Sice se mi nikam nechce,
se máš, že můžeš takhle kdykoliv, tak si toho važ déšť nedéšť

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 19:58
- Nahlásit

PetraK
tak já budu čarovat, ať je to nedéšť
dík
jak bylo důležitý, aby Ešátor před takovejma věcma dostal šanci vypusti páru.
zrovna teď bych ho nejradši někam zavřela a vypustila ho, až zapomenu, jakej je to dement venku běžely nějaký holky s labíkem, tak 20 metrůch od nás a on z toho udělal scénu, jak si to můžou vůbec dovolit, existovat, běžet, s kreténem labradorskym... Bych ho nejradši roztrhla vejpůl v tu chvíli

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 20:26
- Nahlásit

Maya
no jo, zase vymejšlí kraviny jako za starejch časů

a juchéé!! to je primissima

nemít kalendář, řeknu že je tak duben
to je moc divná zima, moc nezdravá

můžeš takhle kdykoliv, tak si toho važ déšť nedéšť

viď my budem v kolbence a vona si bude zpívat..."Stále jen toužím, tančit jako déééšť!"

birma
scénu, jak si to můžou vůbec dovolit, existovat, běžet, s kreténem labradorskym.

xindl jeden drzej labradůrskej

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 20:38
- Nahlásit

Maya
Tak napiš adminovi, ne?

Jo a musím vám říct, že ten náš flekatej lachtan dneska pustil slepici na první povel (začaly zmatkovat kvůli nějaký naprostý kravině, no prostě slepice)
A ta jedna svině pankerská (asi kohout) mě klofla, když jsem jí hladila po volátku

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 20:51
- Nahlásit

kachna_
flekatej lachtan dneska pustil slepici na první povel

samý pozitivní zprváy dnes

mě klofla, když jsem jí hladila po volátku

můžu přijet na poblifku?

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2014 20:53
- Nahlásit

Maya
yhopkat do skoro kolmý stráně
Batýsek vždycky zdolá nějakou takovou stráň a pak se maximální rychlostí vydá dolů směr k nám. Ještě že neumí mluvit. Myslím, že by řvala "BANZÁÁÁÁÁÁJ"

<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání