Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:24
- Nahlásit

lidííííí, Míra mi řekl že šéf (jeho, tzn. můj bývalý šéf) počídil dětem klavír - jako elektrickej, ale už pěknej .... tak jsem ho hned zavalila dotazy, co koupil, a táák - poslal odkaz, čímž jsem se dostala do světa klavírů a koukám tu a koukám, kochám se ... a mam chuť uříznout si tu ruku u lokte, abych opravdu viděla, že hrát to nejde
a přitom už bych měla takovej jeden klavírek vybranej ... a stál by jen 60.000
ale samozřejmě, klasika by byla ještě hepčí

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:27
- Nahlásit

Janiii
ach jooo proč čék vžycky chce to co nemůže mít že?

JInak Pája mě už dva dny v práci puští nějakýcho klavírního virtuosa a už mě to leze kééérčkem

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:30
- Nahlásit

Fajka
JInak Pája mě už dva dny v práci puští nějakýcho klavírního virtuosa a už mě to leze kééérčke
hups, doufám, že to nemá z mých klasika CD? to by mě mrzelo, kdyby tě tím týral

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:32
- Nahlásit

Janiii
nééééé to našel na youtube nějakýho maniaka a ono je to i pěkný ale dyž to posloucháš dva dny v kuse, tak už zas tolik nééé

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:35
- Nahlásit

Fajka
ať mi hodí do mailíku odkaz, že prosím - potrápím se taky pěkným poslechem ...
já si tu v sobotu dopoledne sadomasochisticky pouštěla na těch CD co máte teď pujčený skladby, který jsem se učila na klavír ... chjoooo
letim do peřin, dobrou noc a myslete na mě, ať to přežiju do pátku!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:40
- Nahlásit

Janiii
jj řeknumu at ti to zítra písne bude nadšenej

Tak brou noooc držíme palčáky a vydrž prtka vydrž !

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 08:08
- Nahlásit

Brý ráno,
tak teplota -8, sněhu min. 20 cm nového slunečno
Dneska ráno Fajuše která posledních 5 dní držela hladovku přišla zase na chut jídlu a to až tak že během odměňování při venčení mě zvládla udělat dvě štěnice na ruce

Janiii
za rozeslání mailu dík.. hned si mě napadla že ti to pošlu když si odtamtud . Snad se najdou.

PetraK
Tak jak sem nebyla přesvědčená že jde o provokaci tak ted už sem páč mě příjde že zzájem zjišťovat informace o plemenech není takovej jako dohadovat se s lidma když si dovolí na něco jen malinko upozornit

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 08:12
- Nahlásit

Fajka
ahoj, přišel mi e-mail, já znam tuhle stránku, možná by se tady mohla objevit

http://www.ajdadoga.estranky.cz/stranka/dogy-v-nou zi_-dogy-v-utulcich_-darujeme-nd__

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 08:23
- Nahlásit

ankaras
j j Růženka chtěla at to rozešlem, tak jsi mě napadla ty a Janii jste z tý oblasti .

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 10:27
- Nahlásit

Dobré dopoledne dámy

konečně snad přestal stávkovat net a tak si můžu přečíst, co se děje nového

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 11:22
- Nahlásit

Fajka
Fůjtajbl ve spolek hlavně těm zapadanejm

a taky těm co jako já museli jet domů z práce,protože nechali votevřený okno a vzhledem k počtu a druhu květinek doma by tuhle teplotu rozhodně nevydejchaly

Fajka
Tak jak sem nebyla přesvědčená že jde o provokaci tak ted už sem
no jo, však já si to tak nějak myslím. Podívej se, jak často mezi tím projevem šestnáctky vykoukne dospělec . Třeba se ale pletu a vidím za každým rohem čerta

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 11:55
- Nahlásit

Konečně jsem dopsala článek o našem víkendu u Wami .... tak pokud máte chuť, tak jukněte sem

http://www.denbru.estranky.cz/clanky/alura-sumici- kridla/vikend-v-olomouci

fotky dodá wami, až je zpracuje, ale jsou naprosto dokonalé... hlavně ty honácké

PetraK
Podívej se, jak často mezi tím projevem šestnáctky vykoukne dospělec . Třeba se ale pletu a vidím za každým rohem čerta
o čem je řeč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 13:28
- Nahlásit

brut

háásky Brůůtko, to byl hodně nařachaný prográmek!! věřím, že jste si to fšicí užili. Nedivím se, že držtičky v Alu zmizely, ty zmizí bleskově snad v každým čoklidovi

o čem je řeč?
ale o psu do paneláku, nebo tak nějak se to jmenuje

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 13:51
- Nahlásit

PetraK
aha, to jsem četla a občas se tu usmívala pod "fousy".... pár jedinců mně docela pobavilo ... no nic, mladej zřejmě nebude zase až tak mladej a holt si někdo potřebuje neustále něco dokazovat......

háásky Brůůtko, to byl hodně nařachaný prográmek!! věřím, že jste si to fšicí užili.
však ještě užijem..... zase pojedeme, Ale a6 ALu odhárá, aby Lumpíka netrápila

Nedivím se, že držtičky v Alu zmizely, ty zmizí bleskově snad v každým čoklidovi
ale ten smrad .....brrrrr .... ovšem hovězí čumák nic moc, holt se musí moc kousat, polykat a nehltat

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:34
- Nahlásit

brut
aha, to jsem četla a občas se tu usmívala pod "fousy"....

no, tak nejsem jediná, kdo se směje do knírů

ale ten smrad

no! To je panečku síla!!! ale fakt to slupne i čokl nežravec a dámička jako byla Nelly

Holkýý, nevim, jestli jsem vám to říkala, ale v březnovým PPČ v tom článku o Skyteriérech-kdyby nebyl Murphy už za Duhovým mostem tak dlouho, tak řeknu, že si ho někdo půjčil

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:39
- Nahlásit

Cus damy.
brut
Jste si to skvele uzily, krasny popis, tesim se na fota!
PetraK
Tys mela skaaje?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
no nejdřív jsem to netušila, páč jsem k němu přišla naprosto jako slepej k houslím. Ale s největší pravděpodobností jo. Samotnou by mě to tehdy nenapadlo, až když jsem se potkala s paní, která byla v majetku skyeteriéra a neuvěřitelným způsobem se se mnou dohadovala, že nemám vořecha, ale právě skyteriéra. Tak jsem začla hledat víc. Asi měla pravdu. Byl to ten černočerný, s ušiskama klopenýma.A ta povaha!! Ten v PPČ na pravé stránce, ten černý s ušima dolů, jako by mu z oka vypadl. Škoda, že nemám digifotky, abych to sem hodila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:18
- Nahlásit

PetraK
až když jsem se potkala s paní, která byla v majetku skyeteriéra
Tohle je krasny. Ano, to presne na teriery sedi. Tak koukej fotky dohledat, oskenovat a prihodit!!!
Tyjo, ze byste pani mela kousek terieriho srdicka? A ta povaha - jako jak teda .A ta povaha!! ??

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
ten pes byl hrdej jako sviňa!! To se nedá jinak napsat. Ale v tom nejpozitivnějšímm slova smyslu jakej může bejt. Hrdej. Jo uměl se i zabejčit, ale to s tou hrdostí nesouviselo - to tak prostě teriéři mají, ale on byl prostě opravdu hrdej. Kdybych to měla nejlíp popsat, tak to připodobním k Williamu Wallace ze Statečnýho srdce , to ho tak nejlíp vystihne. Ale zároveň to bylo to nejhodnější a nejlaskavější stvoření. A všechny ty chyby který člověk dělá u prvního psa a který jsem dělala nikdy neotočil proti mě. Moc mě mrzí, že jsem tehdy neměla informace jako mám dneska - kvůli němu. Neměl moc rád děti - i když vyrůstal se synovcem a byli spolu nerozlučná dvojka, tak později děti měl rád jen na smetaně , ne přeháním to, nevšímal si jich, ale jejich společnost mu vadila. Hodně. A dokázal vycítit, když mi bylo ouvej. říkala jsem, že si kvůli němu ani nemůžu pořvat , protože hned dělal brajgl a nosil mi co bylo v dosahu, jak jinak nebyl aportovací. Zato norník celým srdcem.
KOnčim, páč sem f práci a nemůžu bulet a nemám do toho daleko

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:58
- Nahlásit

PetraK
Hrdej. Jo uměl se i zabejčit, ale to s tou hrdostí nesouviselo - to tak prostě teriéři mají, ale on byl prostě opravdu hrdej.
Krasne ste popsala terieri dusicku, fakt chci nekdy videt foto!
Ste naka namekko, to sem nechtela!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Ste naka namekko, to sem nechtela!

brrrr, vejce na měkko já nerad

to neva, to já sem skorem dycky, když na něj příde

fakt chci nekdy videt foto!

já zkusím pohrabat, bylo jich jen pár, tehdy jsme neměli foťák a byly to hlavně fotky černobílý a dost nevalný kvality. Jednu mám teď na stole- ale to už byl stříhanej- Brtnik mu vymyslel super střih, vypadal jak plyšová Pipi Punčochatá vždycky když ho ostříhal (a že to byla šichta - vždycky pak naaranžoval druhýho psa v předsíni z těch jeho chlupů, páč on jich měl hodně. Nechtěla jsem to tehdy Brtnikovi dovolit, bála jsem se, že třeba to ten pes neplkne, bude mít depréze, když byl celej život plnochlupej. Jednoho dne přijdu dom, mudlám psa potmě v předsíni a .......... kuva co toje??? Rozsvítila jsem a kolem hopíkoval nadšenej plyšovej Pipi Punčochatá. A na vocásku měl navrch kosmetickej štětec. Ten pes omládnul o sto let a Brnikovi žuchnul Gerlachofskej štít z osrdí, když zjistil, že ho nezabiju . Mělo to jedno negativum. Od tý doby po něm šly děti ještě mnohem víc, protože prostě vypadal fakt úžasně.

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 18:54
- Nahlásit

brý večer dámy
PetraK
děkuju za to ranní zavolání, moc to potěšilo - a že mělo proč, zbytek dne byl zas za jedno veliký hnědý smradlavý ho**o
ale už jen dvakrát!!!! ikdyž zítra to vidim na pěknou dvanáctku směnu, jedu na půl osmou a domů taky nepůjdu dřív, ale musím kolegyňce vysvětlit spoustu věcí, tak jsme se tak domluvily ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:10
- Nahlásit

Janiii
zdar paní,
gratuluju k přežití dalšího dnu huž jenom zejtra
To už zmákneš a pak bude zase veselo

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:20
- Nahlásit

huž jenom zejtra
kéž by - ale dneska je teprvá středa takže heště zítra a v piatok

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:25
- Nahlásit

Janiii
ale dneska je teprvá středa
už je středa už!!!!

takže jenom zejtra .. nechceš mě jako tvrdit že poslední den a v pátek tam budeš do noci a makat jako šroub že néé

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:27
- Nahlásit

Fajka
nechceš mě jako tvrdit že poslední den a v pátek tam budeš do noci a makat jako šroub že néé
no do osmi do večera tam snad nebudu, ale jinak normálka, odmáknout 9hod.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:38
- Nahlásit

Janiii
a když né tak co???

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:44
- Nahlásit

Fajka
a když né tak co??
když já jsem ten blbej poctivec no
ale třeba se trhnu
pokud nepůjdem s holkama dát kafe na rozloučenou ...

jdu spát lidičky, jsem uplně vyřízená

pozdravy všem a zítra večer asi nééé, takže v pátek radostně a veseleji večer tu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:45
- Nahlásit

Janiii
čůs, koukej na to tak, že středa už je pryč. Je před tebou jen těžkej čtvrtek a pak v pátek konečnáááááááá

Svalíš se k Berníšovi a budeš odpočítat. Vydrž Prťka, vydrž. Seš ženská, ta vydrží to stejný co kůň

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:55
- Nahlásit

PetraK
jojo, však já si to opakuju pořád
dneska jsem byla docela i za hrdinku, snášela jsem to líp jak včera, to asi proto, že kolegyně na to m byla nějak hůř, tak jsem byla já ta statečná. ale jsem hotová ...
tak jdu dát vanu a jdu zalehnout k berni na gauč, počkáme na páníčka, až dopracuje - je doma, ale taky pracuje - a půjdem chrnět všichni

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání