| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Naštěstí mi to hošíček usnadnil, protože si tu snídani dal podruhý,blee
taky tě pak přišel hned opusinkovat si mu určo dala málo k snídani tak si to chtěl užít dvakrát !
to sem nechtělááááááááá
nechtělá nechtěla ale stalo se
ankaras
Já nevím třeba "Inu v nouzi - zahraničí"
Upravit se to dá vždycky jestli napadne někoho něco výstižnějšího
Jsme se vrátili zrovna od vetky.. byly jsme na krvy ale tntokrát né u té naší ale jinde. A Fajuška byla ouplně v pohodě ani nevrčela holka moje čikovná
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:47
- Nahlásit
Fajka
ouplně v pohodě ani nevrčela holka moje čikovná
my jedeme zítra sice už to vypadá dobře, ale stejně tam zajdeme stříhnout drápky a zkontrolovat, at na to nemusim myslet
a co že na krvi?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
ankaras
Kvůli tomu častýmu hárání.. je potřeba ohlídat co a jak a aby z toho zase nebyl průšvih...
ale stejně tam zajdeme stříhnout drápky
tak ty sem za celý tři roky ještě ani jednou nezastřihávala
jj jak řiká jedna paní .. týrám psa pohybem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:54
- Nahlásit
Fajka
taky tě pak přišel hned opusinkovat
tak naštěstí neee, pravděpodobně se v těch situacích netvářím zrovna cituplně, páč mi to fakt nedělá dobře. Ale byl celej radostnej - asi že viděl, že se svlíkám, tak to pojal tak, že teda do práce nepudu
cože jste byli na krvi???
Ti furt řikám, že je Fajka hodná holka - takle na dálku tutově . Hele Gerda taky říkala, že Marůška nemá ráda cizí lidi. No já na to zapomněla a tak sem asi nebyla cizá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:55
- Nahlásit
Fajka
no my právě od tý doby co jí máme tak vůbec, až se nás jednou veterinář ptal, prej co že jí vůbec nerostou, jestli máme na zahradě beton a já že ne a on že prej to neni možný, že s ní teda musíme chodit pořád ven
jenže my máme lakovaný dřevěnný schody a ted jí trochu narostly a naši rostou z toho, že slyší jak to vodírá tak uvidíme co nám vet řekne, jeslti to půjde nebo nepůjde zastřihnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:55
- Nahlásit
Fajka
Kvůli tomu častýmu hárání
aha, takže už to vim, tak držím palce.
my taky nic, jen když byl Ešusíno malá zrzavá houska, měl je jak šavlozubej tygr a zatr vostrý byly. Od tý doby nic, taky bude asi brzo utejranej - no zrovinka včera tak po víkendu i vypadal
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:01
- Nahlásit
ankaras
my máme lakovaný dřevěnný schody a ted jí trochu narostly a naši rostou z toho, že slyší jak to vodírá
ach táák to jo ...
PetraK
tak držím palce dííky
Od tý doby nic, taky bude asi brzo utejranej - no zrovinka včera tak po víkendu i vypadal
si dokážu živě představit... po tom trekku taky Fajuš vypadala jako že jí biju.... a já sem nevypadala o nic líp
tak se asi tlučem navzájem a je to fifti fifti
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:02
- Nahlásit
Fajka
ach táák to jo ...
tak máme naučeno "našlapuj pomalu" tak to jde jako myška, ale když se hrne všechny oblízat , protože je ten den ještě neviděla, tak letí jak šílená a to se jenom ozývá : Iveto, podívej jak lítá po těch schodech, budou servaný ještě víc než jsou od Almy "
jak často ted teda fajuš hárala?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:03
- Nahlásit
ankaras
tak tam dejte zátěžák koberec a je to
jak často ted teda fajuš hárala
srpen-prosinec-únor
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:08 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
tak tam dejte zátěžák koberec a je to si blázen? TO SI DĚLEJ PO TOM AŽ BUDEŠ VE SVYM když hudrají kvůli něčemu tak ayrina na ně koukne, sebere se a jde ke mě do pokoje a tam spí pode mnou a já jsem na počítači a to by si pak koukala jak se kolem ní začnou motat a udobřovat si jí moc dlouho jim ty výčitky nevydrží
- ty jo tak to docela teda často to aby tě šlehlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
ankaras
sebere se a jde ke mě do pokoje a tam spí pode mnou a já jsem na počítači a to by si pak koukala jak se kolem ní začnou motat a udobřovat si jí
to je u nás to stejný už sem si zvykla ...
to aby tě šlehlo však huž sem měla na mále
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
Fajka
a já sem nevypadala o nic líp
heh, nic si z toho nedělej, tuhle jsem koukala na fotku udělanou ihned poté co jsme se z Ostravice vysápali na Lysou horu tou nejtěžší cestou. Vypadala jsem jak tři roky po smrti
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:20
- Nahlásit
Fajka
huž sem měla na mále ona určo ani Fajuš nebyla nadšená a jak ženiši? stahovali se k vám hodně?
to je u nás to stejný už sem si zvykla ...
nejlepší jsou ty členové rodiny a nebo návštěvy, co stojí u vrátek a už křičí : nech jí nám to nevadí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:35
- Nahlásit
ankaras
a jak ženiši? stahovali se k vám hodně?
no tak jako dost páč u nás se půlka vesnickejch vořechů venčí tak že se vykopnou ze dveří a až příjde tak příjde
hrůza
PetraK
Vypadala jsem jak tři roky po smrti
týjo máme tu novou Zombii!!!
Prchááááááám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:36
- Nahlásit
Fajka
týjo máme tu novou Zombii!!!
to asi Davídkojc nebude ráda, že sem jí sebrala titůl
čůs
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:43
- Nahlásit
PetraK
jo tak voni jsou tady už dvě jo?
kam sem se to dostala , pane bože
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:49
- Nahlásit
Fajka
vykopnou ze dveří a až příjde tak příjde když voříška tak to je dobrý, u nás jeden chlap vezme svýho staforda, dojde k lesu, pošle ho do lesa a čeká na něj na louce !!! táta šel s dvouměsíční ayrin na volno, ta ho viděla, mazala k němu , pes jí naštěstí nic neudělal, ale táta měl zástavu srdce , přišel domu a řekl mamce at mu udělá životní pojištění od tý doby když s ní jde, tak na navíječce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:25
- Nahlásit
Fajka
kam sem se to dostala
Si zvykej, aspoň za pár let nebudeš tak překvapená
Hele zas se zeptám, abych se připomněla- neplánujete štreku nach Praha??? Skrzevá ty deky.
ankaras
řekl mamce at mu udělá životní pojištění
neměl by jí teda tetkon moc zlobit. Myslim táta mamku , páč esli jí naštve, tak sehnat dneska na půjčení staforda nedá zas tak velkou práci......................
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:27
- Nahlásit
PetraK
neměl by jí teda tetkon moc zlobit. Myslim táta mamku , páč esli jí naštve, tak sehnat dneska na půjčení staforda nedá zas tak velkou práci......................
to si myslim, že by mamka se tak nenamáhala sundala by ze stěny nějakou tu tátovo kudlu nebo šavličku ze stěny a bylo by hotovo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:34
- Nahlásit
ankaras
nebo šavličku ze stěny a bylo by hotovo
no jo, ale to by jí zas neprošlo na pojišťovně. a to by byla škoda nevyužít, když je teď táta pojištěnej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 20:48
- Nahlásit
brý večír, lidičky dneska jsem se málem rozbrečela v práci, je to šílený pres, zmatek, zátěž - takže jsem začala sekat chyby, což si dovedete představit jak potěšilo šéfovou ... huš fakt nemůžu
ale mam vynikající zprávu, protože v PÁTEK JDU NAPOSLEDY!!!!!
jdu padnout za vlast, ale od pátku mě tu budete mít nastěhovanou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 20:54
- Nahlásit
Janiii
protože v PÁTEK JDU NAPOSLEDY!!!!!
Paniii Janiii, furt na vás myslim, páč se tu pochopitelně nevokazujete, dyš to nejde. Držím palce, vydrž to, už jen středa, čtvrtek a v pátek třískneš dveřma. JO A POHLÍDEJ SI VŠECHNY PAPÍRY. Stejnak ta ruka zlobí ze stresu, víte??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:00
- Nahlásit
Janiii
čaaau na šéfovou se vybodni už víme že je to kr....!
jééé to se těšíme že tu budeš víc s náma
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:03
- Nahlásit
PetraK
JO A POHLÍDEJ SI VŠECHNY P
to jsem si dneska domluvila na mzdovým, paní mi řekla, že když budu mít po+út dovolenou, že mi vše vystaví v pátek abych si to zrovna převzala
už se strašně moc těším, ale myslim že si to dovedete představit
čtvrtek tam budu dlouho, abysme s nástupkyní dořešily všechny potřebný věci, poprosila mě o to, tak jí rádá vyjdu vstříc, a v pátek áááádijéééééé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:08
- Nahlásit
Janiii
víte co Paniii Janiii- já mám radost jako vy, se normálně těšim, dovedu si představit- i když jen malilinkatě- ten pres a to těšení. Měli bychom se pak všechny sejít a oslavit to- jenže to je zas pro Fajku na pytel
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:13
- Nahlásit
PetraK
Měli bychom se pak všechny sejít a oslavit to-
joooooooo že by nějaká kultůůůra? nebo jen ta prvotní restaurace???
jenže to je zas pro Fajku na pytel
nabídka ubytování stále platí nebo by třeba přijela i s Pájou - kdyby mu půjčila kabelku, aby se před Mírou necítil méněcenný ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:14
- Nahlásit
PetraK
Měli bychom se pak všechny sejít a oslavit to- jenže to je zas pro Fajku na pytel
to klidně voslavte beze mě já to mám dalekooo ale musíte se napít i na moje zdraví
Já to voslavím s janíí až zas přijde někdá sem k nám na sever a já budu doooma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:20
- Nahlásit
Fajka
hele pani, to co navrhuje Janiii, je lepčí návrh, než ten Váš
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:21