Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 13:52
- Nahlásit

PetraK
taky budu mít jednou na chalupě cihelnou kůchlinku
a šuplíčky se zalitýma drobnůstkama... hrášek, fazolky, ale taky mušličky, bylinky atd. ... už vím, jak na to, jen realizace trošku pokulhává
K našemu téměř stoletému baráku taky patří dřevo ... sem naučená z chaty, kde staré věcičky a dřevo společně sdílí prostor

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 15:03
- Nahlásit

Hurá, za 14 dní nám příjdou konečně dělat tu střechu!!
ted ještě aby slezl ten blbej sníííh...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:18
- Nahlásit

Fajka
Hurá, za 14 dní nám příjdou konečně dělat tu střechu!!
se mi při vzpomínce na loňskou střechu dělá zle .... ještě teď vidím ten neskutečnej bordel, hory jídla a neustálý kravál

ted ještě aby slezl ten blbej sníííh...
doufej ... jinak dle předpovědi by mělo být v sobotu pěkně

Pokud bych se tu zítra neukázala, tak předem přeju hezký, slunečný, odpočinkový a fajný víkend ..... já jedu do Olmika s piraňou, tak držte palce, ať neudělá ostudu

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:30
- Nahlásit

brut
se mi při vzpomínce na loňskou střechu dělá zle .... ještě teď vidím ten neskutečnej bordel, hory jídla a neustálý kravál
vííím že to bude děsný ale já už na to přes rok čekám a dokud nebude střecha nemůžem normálně bydlet ... to nějak přežijem SNAD!

doufej ... jinak dle předpovědi by mělo být v sobotu pěkně
jééé super díky za info

Pokud bych se tu zítra neukázala, tak předem přeju hezký, slunečný, odpočinkový a fajný víkend ..... já jedu do Olmika s piraňou, tak držte palce, ať neudělá ostudu
tobě taky, a ať si to užijete a těším se na vyprávění a zážitky z cest

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:10
- Nahlásit

Brý ráno všem co tu nejsou jako Janii a Brut a všem co nakukujoj jako Eimy 2v1 a co musej makat jako já a PetraK

Rodina o mě doma prohlašuje někdy hlášky typu: tobě by vykvetly i hrábě... zreznula bi ti i nerez atak podobně..
Sem konečně pochopila proč....

Koupila sem si barvu hnědou... abych obarvila šediny (které díky Fajce houfně přibývají) a z hnědý barvy mám červený vlasy chápete to něgdo?
Já ne

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:51
- Nahlásit

Dobré, rychlé ránko ..... jdu vás jen pozdravit , za chvíli vyrážíme. Piraňa blbne s Brutem, tak snad bude ve vlaku chrnět. Držte palce, ať nemáme zpoždění.... nenávidím záchody ve vlacích a jestli pojedeme dýl, tak jeden budu muset určitě navštívit

Fajka
to nějak přežijem
určitě, hlavně počítej s bordelem a kupou jídla a pití, které bude potřeba

tobě taky, a ať si to užijete a těším se na vyprávění a zážitky z cest
děkuji, taky si zítra užijte pochod a rozhlížejte se okolo, jestli někde neuvidíte malého australáčka, co se ztratil ......

Fajka
mně pro změnu nechytá jiná barva než blond.... ty ostatní se okamžitě vymejou

mishi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:48
- Nahlásit

Bré ráno všem, nechcete mi někdo v krátkosti zhrnout, co je tu nového? Dlouho jsem tu nebyla, páč jsme se trochu s Gastoňákem vzpamatovávali - měli jsme menší nehodu, Gaston mi nalítl plnou rychlostí do zdi, tak bylo trochu rušno a do toho jsem se hádala s našima, že vidí moc dobře, že to je prostě jenom kvůli tomu, jak je nemocnej. No, nevysvětlila jsem jim to, takže si furt myslej, že chudák Gaston je slepej. Ale že když mu hoděj piškotu, tak jí dycky najde, to už je jináč, že jo.

Fajka
To je normální přece, že když si barvíš vlasy, tak je to dycky sázka do loterie. Jsem si jednou koupila nějakou světle hnědou a byla z toho zrzatá.

alias
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

zdarec babinec
co je novýho? co u 2v1 (původně jsme napsala 22v1 ) to by asi matka nebyla ráda
u nás nic - je tu sníh hnusnej tka čekam ž sleze - do tý doby nejdu ven
čoklové se válej v pelechách a ondruch tu mrská kostičkama - mně asi šibne ale co děti jsou radost

mishi a neni to tim že tu piškotu najde po čuchu?

mishi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:02
- Nahlásit

alias
Není, protože když rejdim prstem před očima, tak normálně kouká. On je prostě nemocnej, odumíraj mu buňky v mozečku, takže má problémy s rovnováhou a tentokrát to prostě nezvládl a mozek to zpracoval moc pomalu. Ale vysvětluj jim to, když se s tim ještě nesetkali. Slepej není, vidí moooooooc dobře. I slyší, i když občas dělá, jako že je přece upe hluchej a slepej.

alias
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:10
- Nahlásit

mishi - teď jsem to dočetla u vás na blogu - chudě malej to je ´šílený, že na to nejsou ani léky no hlavně aby byl kluk co nejdýl v pohodě

i když naše přiblblá emila je takovej pošuk, že vyletí ze zahrady před bránu a narve to tam do našeho stojícího auta na parkovišti - magorka - mozek nestíhá její rychlost

alias
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:12
- Nahlásit

jo naši psi taky trpí přechodnou hluchotou - obzvlášť špekoň - ten dělá že se jako niiic nedějeeee -paničko už jdu - se nepotento, když nepřiletim - se musim vyčuuurat, ha tady někdo šel - jo ten debil od vedle - hm tak já teda jdu - a připlouží se předsedne - já rudá vzteky až na řiti a on v klíídku přijde - a jáááá ho musim ještě pochválit že jako přilez

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:25
- Nahlásit

mishi
To je normální přece, že když si barvíš vlasy, tak je to dycky sázka do loterie. Jsem si jednou koupila nějakou světle hnědou a byla z toho zrzatá.
tak proč na krabičku nenapíšou nějaká barva!
To jsou krabičky a desítkama odstínů apk z toh stejnak vyleze ouplně něco jinýho

On je prostě nemocnej, odumíraj mu buňky v mozečku, takže má problémy s rovnováhou a tentokrát to prostě nezvládl a mozek to zpracoval moc pomalu.
to sem nevěděla že je na tom až tak, a je nějaká šance na vyléčení?

alias
díky tobě sem zjistila že Mishi má taky blog a určo si ho o víkendu prolezu

mishi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:51
- Nahlásit

alias
Tak teď se stydim, páč jsem na blogu nebyla už docela dlouho... Ale už jsem natahala aspoň fotky do počítače. Ono dyž si to vezmeš, tak hluchotou občas trpí fakt každej. Já to taky dělám. Pže vim, že to funguje, že jo.

Fajka
To je ale přece vzrůšo experimentovat, no ne? Aspoň to je dycky překvápko!
Joooo, a šance na vyléčení nejni, jen musíme trénovat ty buňky, co zatim má, než mu umřou všechny. Ale říkali nám, že když všechno půjde hoooooodně dobře, tak se může dožít až desíti... Jenže to by magor nesměl lítat za Barunou po zahradě rychlostí světla. Se enchá snadno vyprovokovat a Baruna je zrovna v pubertě, tak provokuje mooooc ráda!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
mám červený vlasy chápete to něgdo

já joooo!! páč červená je dobrá, tak proto! Máš je fakt červený?? Nebo zrz? Eši červený, tak závidim.

Jináč dobrý popůldne, dopolko jsem byla na vočním, páč voko bolí jako sfíňa, něco se mi tam dělá, tak mám kapání na tejden. Ešče, že to je to na který nekoukám, tak to tak nevidí. Ale ráno to bylo zalepený humusem tak,že jsem si musela oko umejt, abych ho mohla otevřít

alias
původně jsme napsala 22v1

tak nevim, esli by z tohodle byla Eimydlo vodvázaná

mishi
hele to vidění bych asi odzkoušela jinak, aliaska může mít pravdu

aha, tak teď jsem koukala co píšeš dál, tak to je asi o něčem jiným. A moc mě to mrzí
Kde najdu Tvýho bloga? Se neorientuju vůbec

SELEKTIVNÍ HLUCHOTA??? VO TOM JÁ MŮŽU PSÁT DISERTAČKU A EŠUS NÁSLEDNĚ STÍŽNOSTI PANÍ KUBIŠOVÝ, JAKO TEJRANEJ ČOKL!!! Hlavně teda teď dyš háraj čupky!! Nos na zemi a jede a jede. Je to fakt horší, než když tu háraftku potkáme . Ale sem ho předefčírem vysodila, tak včera měl uši kupodivu funkční

JOOOO A včera zase venčení ve společnosti rýžbejka Badíka a maďara Arga A GŮŮŮT JARKOFSKÝ TO BYLO, Argo pak teda paničce utekl za háravkou. 3X!!! a potřetí definitivně. Já hledat třikrát čokla, tak z něj mám puzzle až bych ho našla. Moc dobře by si zapamatoval, že tohle se mu už nikdy nevyplatí. Hned napoprvý, ne ho nechat to udělat třikrát za sebou, to fakt nechápu

alias
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:31
- Nahlásit

)) se bych čokla taky roztrhla na tři malý - teda nevim jestli byhc si polepšila - mít to doma třikrát

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 13:46
- Nahlásit

alias

vůbec nestraš!! Třikrá to mít doma, jsem do roka pod drnem
Já tohle moc nechápu. Ona si s náma povídá, vidí, že se jí pes vzdaluje a místo toho aby ho přivolala, nebo zastavila, tak ho nechá bejt. No co udělá von, to je pochopitelný, že veme za tou háravkou kramle. Prej ho takhle - říkal pán od rýžbejka - hledá furt. Poprvý se nám podařilo ho dovolat na mojí píšťalku, páč pani píská tak, že to rozhodně neni slyšet do těch dálav, co ten čokl udělá za vteřinu - čekali jsme na něj pěkně dlouho, podruhý taky, leč potřetí to nevyšlo.

alias
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:10
- Nahlásit

tak z toho bych udělala sekanou z hajzlika - teda mam co říkat - emilice mi zdrhá za zvěří - teda už dlouho néééé, a ani ne na dlouho - cca 2 minuty - ale zabit ji mam chuŤ furt - krávu - mi z ní hrábne - jí zrubu že nebude vědět čí je - kdybych jí aspoň ten rozběh zatrhla - když vona je rychlá jak Ďas

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:37
- Nahlásit

Holkyyy, kdo mate kontakt na mishi please, hodte mi ho do maila, at se s ni domluvim ohledne ty boudy.. Preuctive dankešén.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:51
- Nahlásit

Fifi
já nemám.. ale pod členem má odkaz na blog tak mrkni jestli tam nemá někde kontakt..

.......nemá sem ted koukala ale dá se jí přesto poslat zpráva

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 14:53
- Nahlásit

Fajka
Jooo, uz sem to otevrela, neslo to, bo jsem slepon. Ok, poslu ji zpravu tam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:10
- Nahlásit

Fifi

Jo pani, jsem vám slíbovala foto, Ešusa jak chodí s miskou naraženou na hlavě, ale než sem se dokohátala k tomu to vyblejsknout, zjistil, že takhle ho to neba, dyš furt někam naráží a naučil se to nosit jako normální pes:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esus-jak-si-n a-sebe-uplest-kvalitni-bic-fiy-/p_zviretnik.asp?c= A090315_200810_p_zviretnik_dru

takže vás zklamu

Holkýýý za chvíli jdu doooom!"!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:12
- Nahlásit

alias

hele ono to chce se tomu nácviku u zvěře věnovat. Máš čas? musela bych jít s ní zvlášť a bez Ondráše a často. Jinak se to nenaučí. Musíš s ní za tou zvěří chodit, udělat z toho takovou hru jako , někde jsem tady dávala návod, jak jsme to dělali my. Mám to hledat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:14
- Nahlásit

PetraK
Máš je fakt červený?? Nebo zrz? Eši červený, tak závidim
no všichni řikaj že sou červený tak nevím

Závidět není co páč jak sem chtěla jen dobarvit tu kvetoucí šeď tak mám červenou jenom půlku hlavy

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:18
- Nahlásit

PetraK
Ešusa jak chodí s miskou naraženou na hlavě,
Ten je prdaaackeeej!

Fajka
Závidět není co páč jak sem chtěla jen dobarvit tu kvetoucí šeď tak mám červenou jenom půlku hlavy
si mi pripomela maticku, ktera pred par lety sehnala Henu. Pry "Jeee, tim jsem si barvila hlavu coby mlada, to bylo uzasny" Tak si hlavu nabarvila, misto krasnych kastanovo-hnedavych odlesku ji to na sediny chytlo oranz. Nefalsovana oranz. Druhej den mela jit do prace (banka), no nestastna byla tuuze, shanela este vecer kadernici, aby ji to potupne prebarvila.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:21
- Nahlásit

Fifi
sediny chytlo oranz. Nefalsovana oranz

takže vlastně ta červená ještě dobrý že?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:31
- Nahlásit

Fajka
takže vlastně ta červená ještě dobrý že?

Presne tak, nikdy neni tak zle, aby nemohlo bejt hur.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:47
- Nahlásit

Fifi
Presne tak, nikdy neni tak zle, aby nemohlo bejt hur
no ty woe to jako fakt !!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 16:23
- Nahlásit

PetraK
dopolko jsem byla na vočním, páč voko bolí jako sfíňa, něco se mi tam dělá, tak mám kapání na tejden
ted to procítaám zpátky a voběvila sem tohle...koukám že sme tady pěknej spolek nemohoucích a bolavejch
tak se dejte všici přes víkend dokupy... no aspon trochu

Hezkej víkend páááá

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 19:18
- Nahlásit

nojo, pátek večer a tady nikdo nebude co???
tak jen hlásím že jsem živá - zdravá moc ne, ale to třeba taky jednou přijde
jsem ráda že je pátek, sice budu ještě trochu pracovat ale ani mi to neva, protože míra je taky ještě v práci a přijede někdy v noci, takže je to fuk
Fajka
k tý červený hlavě, musíš si říkat, že budeš aspoň výstražná a až se ztratíš na pochodu, tak tě snáz najdou
dobře dojdi a pozdravuj Mlynářku

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 19:27
- Nahlásit

Janiii
sem tu ae připravuju věci na zítra a mám průšvih páč Fája zjistila že balím batoh a už vyvádí nechce chápat že jedem AŽ ráááno

až se ztratíš na pochodu, tak tě snáz najdou
ve sněhu určitě.. a na fotkách mě aspon líp poznáte

jj vyřídím a snad dojdem

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání