Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
alias
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:44
- Nahlásit

čus všichnii

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:47
- Nahlásit

alias

tý vado! Co ty tu?? Já se jdu za chvíli školit

alias
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:52
- Nahlásit

sem si to taky přečetla - a to je teda hnus velebnosti
tady pro lepší náladu vkládám jak muj synáček právě baští polívku doufam ze se to zobrazi a jestli ne tak se na to vytento

alias
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:58
- Nahlásit

hm tak nic- takze http://spekon.rajce.idnes.cz/doma_-_jen_tak/#DSCF0 074.JPG a jeto

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 10:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

alias

sem s dovolením mrkla i na ostatní a jsou nádherný.. hlavně ta rozcuchaná nahotinka na gauči

Brý ráno všem

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:02
- Nahlásit

wami
tož to je poslední rok "moje" brava vlasů, Ešusová má stejnou...?
týjo tak takhle krásně jasnou tu barvu nemám a huž vůbec nééé jak píš Ešusová jako klaun

wami
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:08
- Nahlásit

PetraK
Tudle úža barvičku máte pani z Heny?
jj, tadle je čistá a pravověrná Henna, jsem se do toho celkem zamilovala, tak už rok su zrzavá jak liška

Jak dlouho to na makovici vydrží?
cca měsíc, pak malinko zesvětlá, ale to už stejně musím dobarvit, co mi na kebuli odroste...

Fajka
týjo tak takhle krásně jasnou tu barvu nemám a huž vůbec nééé jak píš Ešusová
esi vono to nebude tím, že moje původní přírodní barva vlasů je taková ta jasná a zářivá blond...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

alias
jak muj synáček právě baští polívku

to má z toho, jak je furt mezi těma čoklama , taky žere z misky jak čokl

wami
esi vono to nebude tím, že moje původní přírodní barva vlasů
je taková ta jasná a zářivá blond...

aha, takže todle mít na svejch hnědejch nebudu, chceš jako říct, jo??? No tak fajn teda nicméně - kde jí kupuješ? Sem viděla u nás v DM, že mají. Máš nějakou spešl nebo jak?

JÁÁ TOTIIIIŽ ZRZAVOU MILUJU . Od narození mi vadí, že nejsem zrz!! Teď jsem chvílu dala pauzu - aby měl Brtnik taky někdy radost, že má zase černovlasou, ale už se chystám pomalu k tomu, že to změním.

Fajka
jako klaun

ale notááák, dys si na tej fotce tak roztomiláá!

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:03
- Nahlásit

Dobré poledne milé dámy

Mám za sebou nádherný víkend plný sluníčka ( nejen na obloze, ale i ve tvářích všech psů a Wami)
Myslím, že až si trochu odpočinu po kontrole, tak napíšu článeček, aby jste si i vy trošku sluníčka užily.

teď si jdu přečíst, jak jste víkend prožily vy...

wami
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:16
- Nahlásit

PetraK
takže todle mít na svejch hnědejch nebudu, chceš jako říct, jo
nevím, ale je fakt, že hnědovláskám to chytá trošku jinak...

Máš nějakou spešl nebo jak?
mám, spešl originál, krabičky s nápisy z rozutíkaných žížal a tak... dostala jsem ji dáreškem od Ebony...

JÁÁ TOTIIIIŽ ZRZAVOU MILUJU
já byla zvyklá na tu blond, ale když jsem chtěla změnu, tka jiná, než zrz nepadala v úvahu... a klíďo můžu ještě i víc do mandarinky, ale mě klasická barva na vlasy nechytla, až ta hena a s tou jsem spoko

brut
nejen na obloze, ale i ve tvářích všech psů a Wami
a tebe

kuji kuji kuji!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:28
- Nahlásit

wami
že hnědovláskám to chytá trošku jinak...

takže na klauna. Jako Fajka, jo? No co, neva, nosial jsem červenou, budu nosit Fajkovou

spešl originál, krabičky s nápisy z rozutíkaných žížal a tak...
oká, povídám se, esli je na tý krabce v drogošce aspoň jedna rozutíkaná žížala a pak se uvidí. Já jen ještě nevím, jestli už teď a nebo až po koncertě DM, pořád váhám. Jenže když to vezmu pod DM, tak jedeme na ty kocerty tři, poslední je před Vánocema, to bych se tej zrzky asi nedočkala , musim to prokoumat,páč zas jít na DM bez černejch vlasůch, to nejni vončo. Chjo to sou starosti

ale když jsem chtěla změnu, tka jiná, než zrz nepadala v úvahu...

ale rozhodně to bylo dost gůůt volba

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:30
- Nahlásit

brut
Mám za sebou nádherný víkend plný sluníčka ( nejen na obloze, ale i ve tvářích všech psů a Wami)

ste páchali společnou akci? mám pocit, že to ani ale jinak než supr dopadnout nemohlo.

wami
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:35
- Nahlásit

PetraK
takže na klauna. Jako Fajka, jo?
no nee, do oranžády neee, ale maj to takový jiný...

tu hennu mám ale dovozovou, to nevím, esi tady seženeš... ale ty jiný jsou asi taky dobrý, jen nevím, esivá zrz...

musim to prokoumat,páč zas jít na DM bez černejch vlasůch, to nejni vončo
naopak, to budeš teprvá frikulín!

ale rozhodně to bylo dost gůůt volba
kuji, se mi taky líbí

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:35
- Nahlásit

PetraK
takže na klauna. Jako Fajka, jo? No co, neva, nosial jsem červenou, budu nosit Fajkovou

a nedá pokoj a nedá
Tak ať víš do čeho jdeš... ta fotka sm nejde hodit.. tak prosím mrkenzí sem:
http://www.haguro.cz/novinky/trek.html
je tam jedna detailní moji a Fajčiný hlavy s kočíkem...
a krom toho fotky z mini treku

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:52
- Nahlásit

Fajka

já nevim pani, proč ste to přebarvovala, nebo se vám podařilo tu zelenou vymejt? Takhle dobrý, ale ta zelená čupřina taky nebyla špatná

měli jste fakt krásný počo A konííííkýý krásný!!! a taky fousek tam byl, jsem koukala.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

PetraK
ste páchali společnou akci? mám pocit, že to ani ale jinak než supr dopadnout nemohlo.
jj, sem s piraňou jela za wami na víkend...... piraňa pásla Lumpa, kousala se s Meluzínkou, Banuškou a taky s Lumpem. Ten má tlamičku jak vrata od stodoly, moc rád mně umýval( se mi hlava do tý jeho tlamky vešla celá)
Opravdu nádherný, klidný a hlavně veselý víkend v príma společnosti .....

wami
kuji kuji kuji!
já kuji!kuji! , páč mně bylo moc krásně a každou minutku jsem si užívala naplno ....včetně Lumpíkova nočního olizování

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:30
- Nahlásit

Fajka
hezká barvička vlasů ....se mi líbí ... jen mně skoro nic nechytá, tak se ani nesnažím, sem ráda za trochu světlých melírů
Sem na vás v sobotu myslela.... vyšlo počasí a fotečky jsou krásné

Janiii
hlavně, že ručka je lepší, otok postupně opadne.... máš stále ortézu?
Baštící orgie závidím , já jdu připravovat oběd pro celou famílii, za chvíli se začnou slejzat jak švábi na pívo

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:34
- Nahlásit

brut
( se mi hlava do tý jeho tlamky vešla celá)

tak šup do cirkusu a vydělávat jako krotitelka!

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:40
- Nahlásit

PetraK
tak šup do cirkusu a vydělávat jako krotitelka!
bych mohla, páč Lumpův lízací ceremoniál si s nějakým lvem nezadá

Jsme byli v Zoo.... zjistili jsme, že Alušce se nejvíc líbí veškerý dobytek, klokani, ptáci, jeden druh opic a vlci. Ostatní je jí naprosto fuk ...... ale přes sklo se koukala z očka do očka na gepardí mládě, které by si chtělo hrát a ona znechuceně odešla, pak taky na tygra, na kterýho sice očko hodila, ale s vyloženým opovržením

Jo a viděla jsem Rufuska na živo ... je báječnej, stejně jako celý zbytek Eboniny smečky ..... vidět je přímo byl opravdu jedinečný zážitek ( a taky námět na přemýšlení)

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
vidět je přímo byl opravdu jedinečný zážitek

ty jo tak to jo sem tuhle koukala na fotky a valila bulvy. Mít lepší přístupovou cestu u nás na chalupě, už jsem dávno tam a buduju smečku. Sice ne tak rozsáhlou, páč s dojížděním do Prahé by to nešlo, ale aspoň malilinkatou nějakou.... bych taky chtěla.

jo a u nás ze ŽOOLO jasně zvítězili tuleni a vydry

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:08
- Nahlásit

brut
..... vidět je přímo byl opravdu jedinečný zážitek
jéje, a to jsi neviděla ani všechny...kdybych nebyla rozbitá, tak by jsme toho stihly víc

PetraK
pani, henna je přímo z afghanistánu, až si budete kupovat tady, tak si kupte hennu na barvení rukou, na tyy hyeroglify co si tam s ní malují, to je jedinná přírodní henna, vypadá to jako namletý zelený čaj a smrdí jak tabák, zbytek jsou už chemicky upravované věci a mohly by vás nemile překvapit...jinak na tmavší vlasy to chytá tak...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:16
- Nahlásit

Ebony
jéje, a to jsi neviděla ani všechny

pani to vypadá skorem jako kdyby to ŽOOLOO bylo u vás!
Já taky v ŽOOLOO stihnu málokdy naprosto šecko. By mě neudivilo, kdybyste tam někde krom Rufůska měla i ty tuleně, gepardy a tak

tmavší vlasy to chytá tak...

tož to bych nebyla úplně jako wami vona má tu barvu co já furt chci a měla jsem ji jen jednou jedinkrát a nevim z čeho (to je jako s tou střevní křipkou, u tý to bylo stejně )

henna je přímo z afghanistánu,
aha, tam za pakůpkama běžně nejezdím, takže až se rozhodnu, tak se musím řídit vaší radou a hledat hennu na barvení rukouch. Ono to tak stejně při mý šikovnosti dopadne, budu mít nabarvený ruce, ale na hlavě prt

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:17
- Nahlásit

Ebony
jéje, a to jsi neviděla ani všechny
zbytek si nechám na příště .... už jsem wami slibovala, že zase přijedu .... hlavně jsem u tebe objevila něco, co jsem potřebovala vidět na vlastní očiska, tak mám nad čím přemýšlet
Jak jste včéra dojeli, dopadli a co kotník?

PetraK
fakt to stálo za vidění...a to jsem viděla jen část, ovšem snad větší "magory" ( v dobrém samozřejmě), vysmáté ksichtíky, radostné hopsání a skoro převálcování jen tak nikde neuvidíš, kor, když jsou to většinou ovčouni....a viděla jsem Mumínka , ten má hlavičku, parádní a to srdíčko, které je v něm a v jeho očích...fakt to stálo za vidění

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:18
- Nahlásit

PetraK
tak jako můžete mít tu barvu, co má Wami, ale musíte se nejdřív odbarvit na blond a pak si na to prsknout hennu, a budete zvýrazňovač jak vyšitej

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:21
- Nahlásit

brut
dopadli jsme dobře, Indo vše vyhrál a splnil si vše na Interšampiona, kotník po vejletu zmodral, nějak trochu nerozdejchal běhání na výstavě a skoro 500km řízení auta...ale už si dnes oddychl a vypadá líp

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:22
- Nahlásit

Ebony
pak bude Petra zářit na dálku jak směrovka

PetraK
budeš směróóóóófkáááááá .... udělej to podle Eboniný rady, sem na tebe zvědavá

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:23
- Nahlásit

Ebony
ale musíte se nejdřív odbarvit na blond

a toho bych se bála, páč kdyby se pak někde něco škublo a nepovedlo, tak to by byl průůůser, páč já na bloňdato vypadám jak barokní anděl

brut
vysmáté ksichtíky

však vono je to z těch fotek dost vidět
. Enem teda tady na tý poslední - dyš se kouknete........ to vypadááááááá, jakoooooooo dyyyyššš se tlemí paničce
jau a mizim, nebo dostanu

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:24
- Nahlásit

Ebony
Indo je šikulka ( sem ani nepočítala s jiným výsledkem )
Hlavně si dej pozor, ať ti pak kotník nevypadává, raději leduj a měj ho stažený ( o klidu nemluvím, páč vím, že je to stejný, jako bych házela hrách na stěnu )

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:26
- Nahlásit

PetraK
to vypadááááááá, jakoooooooo dyyyyššš se tlemí paničce
ale ona se fakt tlemí paničce, na paničku na kolobku, na ptáčky ... prostě na všechno

Vydrž až wami dá fotky na rajče....tam je vysmátejch fotek a jeden maličkej čertík Růfusek ...... taky vysmátá Aluška, když zjistila, že se Lumpík "dobře" pase

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:30
- Nahlásit

PetraK
se tlemí paničce
dyby jen ona, voni se mi tlemí všichni, akorát Muminek se tlemí trochu důležitějc

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání