| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 19:30
- Nahlásit
Fája zjistila že balím batoh a už vyvádí nechce chápat že jedem AŽ ráááno
tak vyberte delší trasu a vyražte hned
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 19:33
- Nahlásit
Janiii
to nemůůůžem nejedem samy .. ještě nabíráme na Vrkáčích jedny spolubojovníky.. to by byli načtvaný že musej pěšky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 19:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
aby nemohlo bejt hur
pani vy ste fakt profi ilustrator
Ten je prdaaackeeej!
je to pracovni plemeno? je! tak ať maká. I když on je spíš pracovní vemeno
Fajka
hele pani, tak esli vypadáte jako ten pán na tý fotce, tak jako to je průser,, jinak je to v pohodě
chápat že jedem AŽ ráááno
to znám! esli taky píská, tak je to na zabití
Janiii
aspoň budou mít náskok
Jo lidi za chvilku mizim, jdeme na kulábr, tak se musím dát trochek po těch dvouhodiná venku do koukavý fazóny, jinak by se mě asi dost lekli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 19:40
- Nahlásit
PetraK
hele pani, tak esli vypadáte jako ten pán na tý fotce, tak jako to je průser
néééééé chyběj mě ty hvězdičky na tvářích
kulábr??? jako kulečník???? tak bacha paní plátno je drahý!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 19:43
- Nahlásit
PetraK
pěknej zážitek přeju, jak řiká Fajkýšová, bacha na plátno
a pěknej víkend všem!!!
Fajka
joo, pani, na sever jedem zítra po obědě, bude Pája teda nějak odpoledne doma? já na něj asi nemam mobil tak se ptám ... jako klidně to necháme u vašich, to je fuk ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 19:51
- Nahlásit
Janiii
joo, pani, na sever jedem zítra po obědě, bude Pája teda nějak odpoledne doma? já na něj asi nemam mobil tak se ptám ... jako klidně to necháme u vašich, to je fuk ...
jj pravděpodobně bude odpočívat, pošlu ti esmeskou jejo numero a díííík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 19:20
- Nahlásit
Brej večír dámy!
tak plátno přežilo, i pár hodně kvalitních šťouchů bylo - hovořím stále o biliárdu, kdo nepřežil byly moje nožky, páč jsem krafka obecná chtěla bejt za mondéní ženu a vzala si po sto letech echt vysoký a hubený podpatky příště jdu zas v platfusech.
Teď by mě zajímalo, zdaliž přežila taky Fajka svoje pochodování??? Kolik kiláků nesla pruhatici na zádech??
my byli dneska na chalupě a uštvala jsem Ešusáááá - vytáhli jsme mičudu a lítal jak urvanej vagón po zábradlí. Jestli pojedem i zítra, tak v pondělí zdechne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 19:27
- Nahlásit
Ahojkyyy,
PetraK
za mondéní ženu a vzala si po sto letech echt vysoký a hubený podpatky
bych si zlomila nohu při přvní kroku
Teď by mě zajímalo, zdaliž přežila taky Fajka svoje pochodování??? Kolik kiláků nesla pruhatici na zádech??
Přežili jsme všici i Fajuš nenesla sem jí ani metr stejnak to bylo zakázaný ale šla moc pěkně a do cíle dokonce táhla
JInak teda mě bolej nohýýýýýýýýýýýýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 19:37
- Nahlásit
Fajka
a do cíle dokonce táhla
tý jo!! To bylo tim krásnym počasím, což? Bylo nááádherně taky u vás?? tady jo. tak jsem si říkala, že jestli to je u vás stejný, tak si to fšicí užíváte.
JInak teda mě bolej nohýýýýýýýýýýýýýýý
tak to jsme na tom naprosto stejně
bych si zlomila nohu při přvní kroku
šak k tomu taky nebylo daleko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 19:43
- Nahlásit
PetraK
bylo nááádherně naprosto.. réno drobátko zima ale jak se šlo tak už super modrá obloha sluníčko.. no paráda.. půlka tratě kolem vody, což pesani využívaly na smočení a pití, fakt paráda.. dokonce sem si přismahla i gesichtík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 19:49
- Nahlásit
Fajka
takže to vyšlo líp, než jste si mohli přát, viď???? Já jsem kutala v záhonech, čutala mičudu a asi 100x si řekla, že jestli to stejný póčo máte i vy , tak vřeštíte blahem. Páč jako dost diametrální rozdíl proti pátku, což???
Já mám taky gezicth nějak do prasátkova
Zušlechtila jsem svůj jarní cibulkový záhon, kde jsou krokusy, sněženky, úpolíny a další cibulky a vypadá naprosto nádherně , zmákla jsem ještě jeden velkej záhon, ale pak už konečná, záda protestovaly. ALe ne moc, protože jsem to střídala s tím fotbálkem. Jo a pozor, dali jsme si s Ešusem závod Od plotu k mičudě a vyhrála seeeeem.Sice s menším náskokem, ale byla jsem tam prvníííííí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:13
- Nahlásit
PetraK
tak vřeštíte blahem jo jo uplně přesně!
Zušlechtila jsem svůj jarní cibulkový záhon, kde jsou krokusy, sněženky, úpolíny a další cibulky a vypadá naprosto nádherně
to věřím to ti uplně závidím , u nás je ještě pul metru sněhu a když sem viděla dneska jak si všichni na zahrádkách dělali pořádek a sázely kití tak mě to bylo ouplně líto
Sice s menším náskokem, ale byla jsem tam prvníííííí
hurá vítěěěz , si dobrá já mám psa lenocha ale jak soutěžíme tak dycky vyhraje..potfora
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:32
- Nahlásit
Fajka
jo jo uplně přesně
však to k tomu taky přímo bylo. Já udělala sametovou kávičku, sedli jsme si na zápraží a kochali se.
tak mě to bylo ouplně líto
hele, i když to tak teda nevypadá, tak vono to přijde, nebuj - šak píšeš že máte půl metru sněhu. Není to tak dlouho co ho byl celej metr, tak už to ustupuje.
hurá vítěěěz
ale byla to šichta, čoveče, poslouchala jsem , jak se svině blíží a to mi nedalo, nahodila jsem třetí kosmickou a kopla do toho blbýho balonu tak, že ho ten vůl honil ještě další tři kilometry dolů úvozovou cestou. A já si šla posbírat plíce
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:54
- Nahlásit
hoj žencký, a hoj sousedko fajko - že necháváme děkovat za čekuládku, pochutnávám si tu na ní i s taťuldou
a Míra vzkazuje, že je mu líto, že na forum chodí závistiví lidé kteří mu závidí kabelku
to bylo totiž dneska první, když jsme přijeli k Fajkýšom, Pája už ode dveří zvolal na Míru "a kde máš kabelku????"
Jani a bacha, říkala jsem Pájovi o trzích na Dlaskáči, ať tě vyveze - a prej si vezme taky kabelku
a prej jdete na 4tet kde jste na to přišli?? jste dobrý ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 21:00
- Nahlásit
Janiii
ať tě vyveze - a prej si vezme taky kabelku
hotová epydémyje!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 21:04
- Nahlásit
PetraK
to víš, chlapi, co má jeden musí mít i druhej - jak malí na písečku
Fajkýšová už asi chrní, a já o tom taky přemejšlim, hodim studenej hadr na ruku - už ani tak moc nebolí, ale furt je oteklá a půjdu zalehnout, zítra se slaví bráchovy narozky, bude tu na oběd 10 lidí a pak ještě babi s tetou a spol. tak si jdu na tu horu jídla odpočinout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 21:35
- Nahlásit
Janiii
už ani tak moc nebolí
tak hurarááá!!
ale furt je oteklá
to asi drapla od StaHijový, taky chce bejt nafoukaná
zítra se slaví bráchovy narozky
čéče, vy ste taky furt nějaký oslavy!! nechcete mě adoptovat?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 21:45
- Nahlásit
PetraK
to asi drapla od StaHijový, taky chce bejt nafoukaná
co vůbec pani StaHijová, ozvala se někomu? máte nějaký zprávy??
čéče, vy ste taky furt nějaký oslavy!! nechcete mě adoptovat?
na co adopce, běž zítra "nááhodou" kolem, se tu ztratíš v davu, a ušetříme si papírování
sežrala jsem kus pomela, a jdu chrnět brou!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 21:54
- Nahlásit
Janiii
co vůbec pani StaHijová, ozvala se někomu? máte nějaký zprávy??
Chvíli byla u Davídkojc s tim, že uš je vodfouklá, pak byla u drákulů na odběrech krve, jak dopadla to zatím nevím,a le vím,že šla s Gerdou na kafe. DIVNÝ JE, ŽE OD TÝ DOBY VO NÍ NIKDO NESLYŠEL
Brooou, tak já se zejtra stavim, s tím, že máte štěstí, že jdu náhodou kolem
|
alias
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 08:25
- Nahlásit
zdař - koukam že ste všichni makali a makali a já schůzovala a schůzovala až do dvou a pak jsme si dali na tréninku jedno kolo s emilou a jeli jsme domu prtože drobíček protestoval a dělal hysterický scény před asi 50lidma- a to bych další hodinu než byhc se dostala na řadu nevydejchala - tak jsem si vyjeli na Smědavu - tma prosim v zimě končí silnice - je tam asi tka 2,5 m sněhu asi miliarda běžkařů ale tam bylo táááák krásně že sem i ani nechtělo domu - pro jistotiu jsme ani nevystoupili z auta aby nás ty davy nesmetly - do bufetu stála fronta ale až ten hnus sleze tka tam musíme vyrazit na výlet - to je fakt nááádhera
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 18:50
- Nahlásit
hoooj, hlásím příjezd domů
PetraK
ses nestavila
Fajka
omlouváme se, že jsme se už dneska nestavili, ale bylo mi jasný že by to nebylo na dvě minuty, takže to radši necháme na jindy, až bude čas na krátký pokec
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 19:11
- Nahlásit
Fajka
a pročetla jsem víkendové zpravodajství a prohlídla Hagískovic fotky, no paráda museli jste se mít fakt skvěle!!!
joooo, a barvička vlasů je náhodou úplně výborná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 19:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
to bylo totiž dneska první, když jsme přijeli k Fajkýšom, Pája už ode dveří zvolal na Míru "a kde máš kabelku????"
a měl jí???? Neměl!! kdyby měl Pája by se hned přidal..
Jo to je v poho, to jen Pája aby vám ty CD nechyběly.. však to nějak brzo předáme
Výletík byl bombička a super akce a počasí vyšlo úplně nádherně !
joooo, a barvička vlasů je náhodou úplně výborná
nooooo de to
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 19:42
- Nahlásit
Fajka
na CD fakt nespěcháme, musela jsem je pořádně oprášit, poslouchám momentálně jen toho novýho Seala, a toho mam v mp3, takže absťák nehrozí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 20:29
- Nahlásit
čuste treperendy
hlásím že žiju, nečtu hysterii a nedělám výtah,a le padla tu henna...
a oranžová...
tož to je poslední rok "moje" brava vlasů, Ešusová má stejnou...?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 21:45
- Nahlásit
Janiii
ses nestavila
byla změna plánu, jeli jsme znova na chalupu - sem naprosto mrtvá, mrtvá, mrtvá.
Barvila jsem si vlasy, doufám, že nedopadnu jako Fajka-klaun
wami
Ešusová má stejnou...?
uuuuuž neeee úúúž ne , sem tetkon byla černohláfka obecná, ale zamýšlím se k tomu vrátit, takže teď jsem napatlala na hlavu kaštan. Tudle úža barvičku máte pani z Heny??????? To jsem nikdá nezkoušela. Jak dlouho to na makovici vydrží?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 21:49 - Změnil/a: mishi
- Nahlásit
Hoj všici, se omluvuju, poslední dobou se na net skoro nedostanu, takže kvůli boudě dávám svůj telefon:. Aukce končí zítra asi v 11 a je tam už jen ta za 199,- z Chlumce...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 22:08
- Nahlásit
KUKU KUKU
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 22:51
- Nahlásit
mishi
Vidis, mi blbne net, dohrabala jsem se sem ted, mobil muzes maznout, ted ses nedostupna, zkusim rano.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 08:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eimy
ste se nějak rozkukaly, kukačky jedny nástěnný!
jo a brejtro ve spolek. Sem se právě tak nas****ala díky tomu co psala Meta o tom chůděti štěňátkovým, že mě asi střelí. Fakt lidi jsou nechutný a hnusný šmejdi
|