Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

wami
ale jestli šel jako doprovod, tak má hvězdičku do sešitku za odvahu

má hvězdičku v sešitku, páč dělal ten doprovot

ráno jedu v šest do práce, jsem ráda, když předtím zvládnu rozlepit oči a převlíct se z pyžama

todle byla výjimka, extra majstrštyk! Jindy to nedokážu, ale sem původně chtěla jít do hospy vyhlášený závodním rozhlasem, tak abych stíhala, ale nakonec nejdu, páč mě bolej záda tak, že dlouho sedět je takový nepříjemný, navíc jsem ráno vstala zadkem napřed, takže su protivné. Teda byla jsem, pobavila mě vižlí kamarádka, kterou jsme při venčení potkaly. VYprávěla jak její manža pral V PRAČCE ROHOŽKU!!!! To jsem si poplákla

si to bude čekat dýl jak vosumačtyřicet hodin, dej to rovnou vyprat znova, ať to shnilý zas vypereš pryč

todle už sem taky vozkoušela
vidím pokroky!

já ne právě. Asi ho zabiju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:25
- Nahlásit

wami
a boty na podpatku měl...?

to ne, ale nechtěl kabeličku Janiii vrátit

Janiii
brý večer, hlásím, že už se sama můžu pohybovat po domě,

hurarááárarááááá

pooperační stav je 50:50 jak mi na rovinu řekl

takže ta naše medicína je fakt gutová

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:32
- Nahlásit

takže ta naše medicína je fakt gutová
ono to asi nebude medicínou, prostě se to může na tý ruce udělat znova, případně o kousek vedle ...
a co jste dělala pani, že vás bolej záda??? že vy jste hodně ohýbala hřbet - vite jak to bylo v Mrazíkovi jo?

wami
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:42
- Nahlásit

Janiii
ruka se zdá se už umoudřuje
tak ať v tom tlapka laskavě pokračuje, áááno...?

PetraK
VYprávěla jak její manža pral V PRAČCE ROHOŽKU!!!!
no, tak vyprávění muselo bejt zajímavý, páč já v pračce peru kdeco, a že ty psí pelechy vobčas vydaj za rohožky čtyry...

vidím pokroky!
já ne právě. Asi ho zabiju.

ale kušujte pani, začněte si na fenečky dělat nárok sama, esi je tak posedlej, jako moje psisko, bude žencký akorát lákat do křoví, ale na zařvání je aspoň přestane znásilňovat... chvíli...

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:45
- Nahlásit

tak ať v tom tlapka laskavě pokračuje, áááno...?
wami
no taky bych to brala, snad to bude mít zlepšující se tendenci
loučím se, jdu se snažit vykoupat - alias opět dům s pečovatelskou službou a jdu chrnět, v noci jsem toho moc nenaspala
dobrou noc, dorazím zase zítra po práci

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:48
- Nahlásit

PetraK
VYprávěla jak její manža pral V PRAČCE ROHOŽKU!!!! To jsem si poplákla
snad ani nebudu šířit že moje viburnum je schopný narvat do pračky a prát i boty

Janiii
ono to asi nebude medicínou, prostě se to může na tý ruce udělat znova, případně o kousek vedle ...
no o medicíně sem za poslední tři roky taky ztratila iluze.. nejrači bych normálka žila a hned jak to nepude tak rounou na prkno

PetraK
NO paní že neřeknete..estli potřebujete Ešuska vyléčit od háravých feneček tak ste měla říct ať jí vemu sebou k Dášeňce.. vona Fajuška umí mooocinky pěkně vysvětlit že hárání ještě nic neznamená a at si chlapci nedělaj iluze.. by na to dlouho Ešusík nezapoměl akurát nevi estli by z teho neměl tiky

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 21:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

prostě se to může na tý ruce udělat znova, případně o kousek vedle

to je ale naprosto debilní!!!

že vy jste hodně ohýbala hřbet - vite jak to bylo v Mrazíkovi jo?

co sem ňákej Ivan nebo co?? Ne! Sem po dvaceti letech sedla na kolo, který mi věnoval synovec, že abych zjistila,ešivá mi to jezdí. tak jezdí, ale záda sou nasratý mám Ibuprofáč a nejsem hepy

wami

no, tak vyprávění muselo bejt zajímavý, páč já v pračce peru kdeco, a že ty psí pelechy vobčas vydaj za rohožky čtyry...

tak k tý rohožce - ponejprf ucpal pračku a dole ten filtr, takže aby mohl pračku vypustit musel to vypouštět částečně - do hadrů, takže si asi dovedete představit, jak dlouho mu to, hošíčkovi trvalo plus musel vyčistit aj tu odvodní hadici, taky mu to zabralo dost času a vylepšil to celý tím, že aby pračku důkladně umyl - NALIL DO NÍ JAR!!!!! holky mě tak mrzí, že jsem to neviděla!!!! Páč prej plná koupelnička pěny voni sou fšicííí vůůůl!!!

žencký akorát lákat do křoví, ale na zařvání je aspoň přestane znásilňovat... chvíli
ale tak tohle se nějak dá, to i chápnu a ukočíruju nejhorší je, že on je snad horší, když tam ta fena není!!!! ČMUCHAT, ČMUCHAT, ČMUCHAT A NEVNÍMÁ!!. Fakt dokud neudělám bordel - ale fest bordel, tak nevnímá

Fajka
prát i boty

to prosim dělá Brtnik jako běžně. a dneska jsem se dozvěděla, že jsou na to dokonce v nových pračkách i programy!!

NO paní že neřeknete..estli potřebujete Ešuska vyléčit od háravých feneček tak ste měla říct ať jí vemu sebou k Dášeňce

no to sem i původně chtěla poprosit, protože se těmhle situacím snažím nevyhýbat, ale je vyhledávat, jenže jsem si říkala, uvidíme se poprvý a já budu furt jen řvát!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 21:28
- Nahlásit

PetraK
NALIL DO NÍ JAR!!!!! holky mě tak mrzí, že jsem to neviděla!!!! Páč prej plná koupelnička pěny
šiš to je jak story pro bakaláře

to prosim dělá Brtnik jako běžně. a dneska jsem se dozvěděla, že jsou na to dokonce v nových pračkách i programy!!
fááákt, tak že by byl nakonec celkem normální? tedy myslím Páju...

no to sem i původně chtěla poprosit, protože se těmhle situacím snažím nevyhýbat, ale je vyhledávat, jenže jsem si říkala, uvidíme se poprvý a já budu furt jen řvát!!
jako si myslíš že by si řvala sama jo? nejřív by řvala Fajkyna na Ešusa pak ty na Esuša a já na Fejkynu.. myslím že by se to tvoje řvaní celkem ztrácelo....
tož příště budem trénovat

Janiii
no taky bych to brala, snad to bude mít zlepšující se tendenci
kéééž by!

Tady chumelí a hodně jako...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:00
- Nahlásit

Fajka
šiš to je jak story pro bakaláře

fakt škoda, že u toho člověk nemohl bejt. Prej musel tu pračku napustit ještě 4x, aby se pěna nervala z kópelky do bytu
A víš co je na tom nejlepší? Že nová rohožka stojí ňákejch stopáďo. A zkus spočítat kolik ten šoumen projel na vodě a elektrice

jako si myslíš že by si řvala sama jo? nejřív by řvala Fajkyna na Ešusa pak ty na Esuša a já na Fejkynu.. myslím že by se to tvoje řvaní celkem ztrácelo....

takže bychom si toho v podstatě neřekly o moc víc, než tak jak to bylo
tož příště budem trénovat

klíďo, já tady dycky přepadnu nějakou tu háraftku a paničky od nich ho litujou. Ale já mám pocit, že se fakt chová pomateně víc, když načuchává, než když už u tý feny je. magor je to no.

Tady chumelí a hodně jako

voni hlásili, sem Ti to ani nechtěla říkat

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:13
- Nahlásit

kuku kuku

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:13
- Nahlásit

PetraK
A víš co je na tom nejlepší? Že nová rohožka stojí ňákejch stopáďo. A zkus spočítat kolik ten šoumen projel na vodě a elektrice
vidíš to mě ani nenapadlo, já si jen představila tu hromadu pěny z toho jaru

takže bychom si toho v podstatě neřekly o moc víc, než tak jak to bylo
to prosím asi nééé akorát by jsme měly vobě asi strhnutý hlasivky

voni hlásili, sem Ti to ani nechtěla říkat
to máš fuk by mě šlehlo předtím, ted to na mě teprve čeká
Se z toho už asi po... chci jaro a chci hned!

Brou noc.. du to rači zaspat

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 00:14
- Nahlásit

Dobrý večír vespolek

hlásím, že dnešní den byl slunečný, větrný a teď hnusně mokrý
Odpoledne jsem s Alu vyrazila na procházku do města...samozřejmě nafasovala košík, páč ho v pátek bude potřebovat mít alespoň chvíli na tlamce. Takže byla pěkně nas*aná a dle toho se chovala ke všem psům, které jsme potkali. Ale mimo tyhle chvilky byla naprosto úžasná a poslušná, dokonce se nechala hladit od "cizích" ( kamarádky a tetičky) .... fakt naprosto perfektní.

V podvečer mužskej přišel s tím, že v Ikea koupil lampičku a ona nemá nějakou součástku, takže jsme jí jeli reklamovat. Zároveň jsme okukovali pračky a lednice, abych si konečně vybrala Ale nejlepší na tom všem bylo, že mám novou bundu.... mužíček mi jí koupil

Jinak moje ručička jde zítra na kontrolu .... a myslím, že mi ty inijekce neminou

Janií
super, konečně se ruka lepší Ještě chvilku a budeš zase fit .... operace většinou nepomáhá ( taky jsem tuhle informaci dostala), prý jsou dobrý bahenní lázně, tak si je zkus nechat předepsat....

Fajka
taky občas peru boty v pračce

PetraK
sem se srdečně zasmála.... ta představa, ajk po troškách vypouští vodu a dává pak do pračky jar je naprosto bezkonkurenční

wami
ti tu směsku pustím, pak budeš mít dokonalou představu o stavu mladýho

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Dobrýýýrááánooo ...
to je bordel tohle u nás do rána napadlo víc jak 10 cm sněhu a padá stále dál
Fajule z toho má druhý vánoce a já sen načtvaná

brut
PetraK
taky občas peru boty v pračce
Ano děkuji dámy tak nakonec sem ta nenormální jáááááá

Brut
Ježíš ty máš s rukou to stejný co Janií???
Holky holky kde to berete tyhle choroby... jedna se strhla u piána a ty Brut?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:24
- Nahlásit

TAK ALE DNESKA FAKT FUJTAJBL VE SPOLEK

FÁÁÁÁÁÁÁJKOOOOOO - ŽIJEŠ????
podle toho co je tady, to u vás musí fakt vypadat

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:25
- Nahlásit

PetraK
ŽIJEŠ????
ne už mě trefíl šlak

Jako netrvď mě že je sníh i u vás v Prahééé?????????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:30
- Nahlásit

brut
fakt naprosto perfektní.

neni žádný béčko taky ne?

že v Ikea koupil lampičku a ona nemá nějakou součástku

tak tohle nikdy nepřekvapí!! To je klasika tam

Jinak moje ručička jde zítra na kontrolu .... a myslím, že mi ty inijekce neminou

- ženský, nemůžete se přestat vopičit?? To dostaneš to stejný co Janiii??

je naprosto bezkonkurenční

to bez debaty, zahnalo to moji protivnou náladu, takže jsem hned vypravěčce vynadala, že s tímdle měla přijít hned ráno, páč bych měla rázem po deprézi . Holky já mám ještě výhodu, že jak toho člobrdu znám, byla ta představa reálnější , páč von je fakt "typická hospodyně" . No ale jen chlapa nenapadne, strčit pod to třeba pekáč, že? Aby to šlo rychleji což kupříkladu mě napadlo hned
Eimy
kuku kuku

to sou tydle moderní matky, místo toho aby mělo dítě nějakej řád a chodilo včas spát, nechaj ho lítat do půlnoci!!!

Fajka
to je bordel tohle u nás do rána napadlo víc jak 10 cm sněhu
tak vidím, že sice žiješ, ale spíš teda přežíváš

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:34
- Nahlásit

Fajka

a neni to úleva, zjistit konečně, jak se věci mají???

no hele, mi to taky nepřijde až tak jako úplně normální, ale tak když jim to tak funguje??? Ať se snažej, ne?

Jako netrvď mě že je sníh i u vás v Prahééé?????????????

JO! ale nedrží se to, vo to víc toho ale padá, asi aby se to vykompenzovalo, takže musíš už od rána škytat, páč jsem si říkala, až dorazím do práce, tak hned musím vlítnout sem a zjistit, jestli nejsi zapadnutá. A vzhledem k tomu, že byla na trase nehoda, tak se moje cesta protáhla a muselas škytat teda vo to dýl!

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:33
- Nahlásit

PetraK
a neni to úleva, zjistit konečně, jak se věci mají???
no není

no hele, mi to taky nepřijde až tak jako úplně normální
aspoň někdo

JO! ale nedrží se to, vo to víc toho ale padá, asi aby se to vykompenzovalo, takže musíš už od rána škytat, páč jsem si říkala, až dorazím do práce, tak hned musím vlítnout sem a zjistit, jestli nejsi zapadnutá. A vzhledem k tomu, že byla na trase nehoda, tak se moje cesta protáhla a muselas škytat teda vo to dýl!
no teda to je síla já se modlila aby to bylo jen u nás nahorách... prosím někoho aby na sobotu přičaroval krásný jarní počasí modrou oblohu, sluníčko, zelenou travičku a tak do 10 °C
DIK!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:41
- Nahlásit

Fajka
no není

je zas na druhou stranu fakt, že pravda někdy může i ublížit

prosím někoho aby na sobotu přičaroval
zkus Můdr u Davídkojc, mně to vyšlo jen jednou v životě, když jsem potřebovala zastavit ceďák při cestě z Boubelesa a vycházeli jsme ven z ochrany lesa. Klaplo to na vteřinu. když jsme zalezli do auta, spustilo to nanovo

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:47
- Nahlásit

PetraK
zkus Můdr u Davídkojc,
no to jsou rady tohle.. dochtorům jaá se vyhejbám jak čert kříži a vod Davídkojc račí dál páč nosí traverzu proklatě nízko

Dám se na modlení

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

Fajka
Dám se na modlení

skus to, třeba budou cestou i nějaký ty kapličky, tak to můžeš provozovat i po cestě

vod Davídkojc račí dál páč nosí traverzu proklatě nízko
sim tě, tak je tak slabá, že ji neunese a navrch, už za chvíli bude stejnak f kleci, tak se nemáš čeho bát.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:58
- Nahlásit

PetraK
tak to můžeš provozovat i po cestě
no to není špatnej nápad.. až nebudu už moct tak to udělám a přijede si pro mě Chocholoušek a Fajuš bude nadšená že už nemusí dál pěšky

už za chvíli bude stejnak f kleci fáákt co provedla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:03
- Nahlásit

Fajka
Fajuš bude nadšená že už nemusí dál pěšky

taky bys jí mohla vzít s sebou kárku nějakou, že by to bylo tahání tak jako naruby.

co provedla?

ale jako dycky, hráblo jí, a aby se uklidnila, tak jediný co jí pomůže je zavřít jí do výstavní klece.A v případě nouze ještě prostřídat teplou a studenou

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 11:09
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

mám za sebou kontrolu .... vůbec žádný zlepšení , inijekce jsem opět odmítla, ovšem teď už se doktorka tvářila dost nerudně, že prý se mi to bude o to dýl lepšit, prášky nemusí vůbec zabírat atd. ...... prostě nic nového, prášky stejně nezabírají, nelepší se to, ale mně je po těch inijekcích tak zle, že jsem nepoužitelná a navíc bych musela chodit ob den, což způsobuje naprostou paniku ...tak mám další dávku prášků na bolesti a budeme čekat do příští kontroly

Jinak já mám něco trošku jinýho než Janií ...... mám zánět pletence ramenního kloubu, zánět šlach v zápěstí ( to vše díky berlím a námaze jima způsobené), navíc po tý operaci mi hnuli trošku ze zádama, takže se do toho ještě ozývají ty dva krční obratle, co mám zablokovaný a to nemluvím o noze . prostě sem totálně rozhašená

Tady už nesněží, ale pro změnu leje jak z konve ...... a je hnusná zima, ani psi nechtějí ven

Fajka
mno, u nás si pral bývalý manžílek kopačky v pračce od začátku ....sem z toho byla rozhozená stejně jako ty. Teď tam peru tak max. tenisky nebo mladýho hadrový botasky ........ ono je jedno, jestli pereš boty nebo pelechy psů

PetraK
neni žádný béčko taky
já potřebuju, aby vydržela do klubovky, pak už jí nechám na pokoji a pokud se bude chtít s někým mazlit nebo se od něj nechat otlapkávat, tak prosím, ale jinak ji nutit nebudu .... ale na klubovce na sebe musí nechat šáhnout, zrovna tak při bonitaci

Já mám s IKEa dobrý zkušenosti ....ale vzhledem k tomu, že vše důkladně prohlížím hned na místě, tak nemusím reklamovat .....ale ještě jsem zapomněla na jednu věc, co se nám tam přihodila
Máme od nich sedačku ... kovová konstrukce, lamelový rošt, rozkládací... je super, dobře se mi na ní spí ve chvíli, kdy potřebuju změnu postele ..... jenže jsme v lednu zjistili, že máme jednu lamelu zlomenou a náhradní k tomu nedávaj. Tak jsem tam volala a dostala radu, že až bude nějaká poškozená, tak si mám o lamelu říct....no a včera tam jedna sedačka ve zlevněném stála. Honem jsem naklusala k prodavači, říkám mu o tý lamele a on se najednou chytá za hlavu, třeští na mně oči a de do kolen... prý by tu sedačku bez tý lamely neprodali, ale že sem se měla stavit už před měsícem, páč oni tam za 30,-kč mají lamely náhradní ...takže jsme měli velmi úspěšný večer

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 11:11
- Nahlásit

Fajka
taky chci na víkend teplo a sluníčko .... budu v Olmiku, tak ať nejsme s Aluškou jak bahnité koule

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 12:39
- Nahlásit

brut
. prostě sem totálně rozhašená

teda pani, vy máte věci, to musí bejt k po.....ní a posmání tim teda nemyslim

tam za 30,-kč mají lamely náhradní

ty vado! IKEA no a navíc, cokoliv odtamtud je tak většinou do švestek nevydrží viz třeba náš stůl to bych vraždila¨jak Hanibal Lecter

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 13:18
- Nahlásit

PetraK
cokoliv odtamtud je tak většinou do švestek nevydrží
my tu sedačku máme šest let a mimo tý lamely ( kterou zřejmě prošlápl holky přítel při hraní na honěnou po baráku ) je jak nová. Jinak od nich mám tak max. svíčky a svícen .... ještě sem tam nějakou drobnost ( třeba papírové koule jako stínítka v kuchyni a v obýváku). Nic velkýho ale nechci... miluju dřevo a to spíš starý a ne to, co najdu v každým bytě u známých

ty vado! IKEA no
sem těch třicet kaček dala ještě ráda, sem měla strach, že budeme muset shánět někoho, kdo nám jí vyrobí .... a to vůbec není sranda

teda pani, vy máte věci, to musí bejt k po.....ní
jo, když se daří, tak se daří ........ ale mladej nemá žádnou zlomeninu, takže jde jen o pořádné pohmoždění ... nesmí 3 neděle trénovat, zvedat nic těžkýho, ale jinak prý bude fit , tak jen doufám, že si už si dá bacha a bude vše dodržovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 13:22
- Nahlásit

brut
ale mladej nemá žádnou zlomeninu, takže jde jen o pořádné

nooo! Tak konečně zase ňáká pozitivní zdravotní zprává

já dřevo taky ráda, ale finance to zatím nedovolujou. Ale mám slíbený od Brtnika že mi udělá na chalupě růčo dřevo stůl. Velkej tady do toho bytečku to nejde. Velkej stůl je můj sen

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 13:40
- Nahlásit

PetraK
Tak konečně zase ňáká pozitivní zdravotní zprává
taky si myslím a mám velikou radost

já dřevo taky ráda, ale finance to zatím nedovolujou.
chodím občas do bazarů ... navíc mám vymyšlenou kuchyň v kombinaci dřeva, cihel a dlaždic ( rozbitých na malé kousky a udělanou z nich mozaiku), k tomu rozkládací stůl a kvalitní dřevěné židle, protože většina našich návštěv sedí v kuchyni, tak aby to bylo co nejpohodlnější

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 13:43
- Nahlásit

brut

jéé pani- taky budu mít jednou na chalupě cihelnou kůchlinku
Já dřevo ráda, moc a hlavně v domku, tam patří úpa nejvíc

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání