Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:26
- Nahlásit

Roxana

ses magor

nic vobjevnýho
aspon muze doufat, ze si to casem rozmysli

a vy ste zas blpka pani

no tam bych videla, ze je to na tobe, dat mu prave tu dusi

no jo, to je asi pravda, ale ešivá bych to uměla, toť otázka.

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:38
- Nahlásit

PetraK
ses magor
a vy ste zas blpka pani
tak to sem rada, ze sme z podobnyho testa
ešivá bych to uměla, toť otázka
a proc bys to neumela? dyz umis formovat dusicku krehouckyho madara, urco i na cihly a kameni by neco zbylo

JO HELE!!!
sem na tebe vcera hodne myslela - sem po straaaasne dlouhy dobe potkala Endyho, toho vymara, co jsem ti psala, ze ho kastrovali, ponevac jako "moc behal" .. normalne sem se ho lekla fakt .. je TAK tlustej, ze nechapu, ze se mu nezlomej nozicky jako u lidi se tomu myslim zove morbidni obezita bo co fakt hnusny, ja vim, ze za to nemuze, ale predstav si ze smotas tu nejtlustsi naducanou duchnu a narves to do toho sosnyho elegantiho psiho tela :blijicismajlik:
pak se jestet trochu vobouval do pritelovyho psa, kterej nema jinak k bitce daleko, ale tohohle kastrata nejak nechal bejt ...
fakt bych toho kluka, co si ho poridil a pak nechal na krku babicce, nakopala poradne s gustem tam, co nechal tomu pesanovi uriznout ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:42
- Nahlásit

Roxana
fakt bych toho kluka, co si ho poridil a pak nechal na krku babicce, nakopala poradne s gustem tam, co nechal tomu pesanovi uriznout

s*áč jeden debilní, tohle mě fakt točí, točí!! Chudák pes. Škoda, že to není poblíž někde od nás. Brala bych ho ven,kdyby paní souhlasila. Kastráty má Ešus rád, nebojí se jich, u nás mají výmara, který je bohužel po nehodě s autem taky kastrovaný a Ešus ho miluje. Tenhle ovšem tlustej není, protože s ním páníčci něco dělají. Ach jo. Je mladej, ještě, že jo? Sakra, fakt lidi jsou svině.

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:47
- Nahlásit

PetraK
s*áč jeden debilní, tohle mě fakt točí, točí
takhle sem se cejtila potom ja, nejdriv sem fakt byla vyvalena, asi sem musela vypadat jak dement, fakt sem nevedela, ktera bije ..
jako pani s nim chodi trikrat denne ven, on obejde si to svy kolecko, bohuzel ani nejak lip neposloucha takze si sem tam lita po lesejku a prave kdyz mu nejakej pes nevoni, tak nema problem si otvirat hubu, ale ma asi kliku, ze ho prave psi (ted uz) neresej
Je mladej, ještě, že jo?
je cca o rok mladsi nez moje Arish, takze necely ctyri roky, tri a pul asik ..

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:48
- Nahlásit

dobré poledne dámy

uf, jsem zpět.... rtg proběhl rychle, ale to čekání bylo příšerný , pak jsem honem šupajdila na poštu zaplatit Alušce klubovku a přihlášku poslat .... pak k doktorce na ko ( žádná změna, tak budeme čekat... inijekce se zatím nekonaj) a zaplatit poplatky za psy na letošní rok, jenže tam nikdo nebyl, tak jsem se naštvala a šla dom.

PetraK
No to je setkání Zvířetníků- jak tam píšu ty články. V Beskydech někde a já včera zjistila, že to ještě nemám zaplacenýýýýýýý
já si říkala, že to bude v těch končinách .... tak to se mně netýká, je to děsně daleko
jj, mám ten den narozky ( bohužel letos kulatý, tak rodinka plánuje překvapení .... další pes to nebude , to už jsem sondovala, tak se děsím jejich nápadů )

Fajka
ježíš Bruuuut ty takýýýýý to je pěkný
neříkej, že si taky 15 narozená , to je supééééér ... znám hafo lidí 13,14, 16,17, ale téměř nikoho na Žofku

Roxana
ještě nemám narozky, až v květnu, sem májové robátko a bejk jak vyšitej

PetraK
Roxana
dům je opravdu pěkný , taky mám raději staré s nějakou minulostí a "duchem" než nové, které jsou studené a nic nevyzařují ...abych nějaký koupila, tak se v něm musím cítit dobře, mít pocit sounáležitosti a domácího prostředí ...což bohužel většina domů nesplňuje

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:53
- Nahlásit

brut
ahojka
ještě nemám narozky, až v květnu, sem májové robátko a bejk jak vyšitej
tak promiiin, ja to nejak prolitla v cuku letu a zmotala to
a ja se mezi bejky taky hlasim
nové, které jsou studené a nic nevyzařují
no to me neva, to si zaplnim sama ale ty novy "podnikatelsky domky" hnus a bida ... ale nejaky ty eko domky bejvaj celkem pekny .. i kdyz jasny, takva prvorepublikova vila, tu bych brala hned u nas je ted jedna na prodej ehm, za tricet mega

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:03
- Nahlásit

Roxana
a ja se mezi bejky taky hlasim
to je výborný ....další do počtu

ale ty novy "podnikatelsky domky" hnus a bida ... ale nejaky ty eko domky bejvaj celkem pekny
mně se nový baráky nelíběj... jediná vyjímka jsou sruby, ty mají díky dřevu ducha hned .... prvorepublikovou vilu bych nechtěla... když si představím těch pokojů na uklízení, tak mám osypky, ale ty pozemky k nim bych brala z fleku

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:08
- Nahlásit

brut
jj já sem 15.5. já sem prosím taky počůraná Žofinkaaaaaa

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:10
- Nahlásit

brut
to je výborný ....další do počtu
jj, ale ja sem cca o tejden drif
prvorepublikovou vilu bych nechtěla... když si představím těch pokojů na uklízení, tak mám osypky
a tak vono se predpoklada, ze kdyz ma nekdo tricet mega na ten barak, tak ma taky na to, aby si zjednal uklidovej servis
ty pozemky k nim bych brala z fleku
a vis, co stoji zahradnik??

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:11
- Nahlásit

Roxana
tri a pul asik

ty vado, šmejd šmejdská, vždyť je to mladý zvíře
fakt mě mrzí, že nejsou někde u nás, páč procházka s babčou je sice fajn, ale k prdu, pro ohaře. Ten musí být co nejvíc v pohoybu, v polích, v lese, pracovat. Nemusí echt myslivecky, ale část z toho jo, protože je to prostě hrozně baví, vidím to na Ešátorovi, jak je hrdej, když nějaký to zvíře najde, jak se prsí, že já vůl vo něm nevim a von jo! a takovejhle pes má k dispozici jen procházky s babčou

brut
rtg proběhl rychle,

noo?? A co je výsledek???

já si říkala, že to bude v těch končinách

no ta vzdálenost je blbá, pojedem po práci, ale i tak, není to zrovna nejblíž. Zas na druhou stranu to tam mám ráda, tak si nemám na co stěžovat.

dům je opravdu pěkný

dík, no bohužel ještě, kdyby tak byla možnost ho hned koupit.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:18
- Nahlásit

Fajka
já sem prosím taky počůraná Žofinkaaaaaa
hurááááááááááá

Roxana
jj, ale ja sem cca o tejden drif
to nevadí .... býčků není nikdy dost

Já vím, ale s mojím pocitem nedostatečného úklidu, když si to nedělám sama, tak bych byla během pár dnů strhaná .... zahradníka bych nepotřebovala, by tam byly překážky pro psy

PetraK
noo?? A co je výsledek???
výsledek bude ve čtvrtek kolem poledního .... dr čeká na popis, páč dneska a zítra je v Hořovicích

Zas na druhou stranu to tam mám ráda, tak si nemám na co stěžovat.
jedu tam tenhle víkend , ale v květnu mám víkendy plné, bohužel

dík, no bohužel ještě, kdyby tak byla možnost ho hned koupit.
je blbý, že nemáte už koupený byt, to by bylo hned něco jinýho

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:21 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
já sem prosím taky počůraná Žofinkaaaaaa
sem myslela ze si Janicka??
brut
Já vím, ale s mojím pocitem nedostatečného úklidu, když si to nedělám sama, tak bych byla během pár dnů strhaná
tak to ja zas uklizeci maniak fakt nejsem
by tam byly překážky pro psy
tak to chapu
PetraK
fakt mě mrzí, že nejsou někde u nás, páč procházka s babčou je sice fajn, ale k prdu, pro ohaře. Ten musí být co nejvíc v pohoybu, v polích, v lese, pracovat. Nemusí echt myslivecky, ale část z toho jo, protože je to prostě hrozně baví, vidím to na Ešátorovi, jak je hrdej, když nějaký to zvíře najde, jak se prsí, že já vůl vo něm nevim a von jo! a takovejhle pes má k dispozici jen procházky s babčou
no ja vim, ze mu prochajdy s babcounestaci je to bohuzel extremne dost znat (((((
ale stejne nevim, co bys zmohla - asi bys ho stejne musela vodit na voditku, bo neposloucha a beha si kam ho napadne .. leda si ho vzit

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:25
- Nahlásit

ježíš kdo tu chce prvorepublikovou vilu???? Blázníte??
Jedine malinkou chaloupku s vobrovskou zahradou!

Víte kolik pak jsou náklady na takovu rekonstrukci takovýhle vily?
My teda máme dům docela velikej a jen výměna oken stála něco málo přes půl melouna a o střeše ani nemluvě za ní by se dala pořídit regulerní hrubá stavba novýho domku !!!
cíí svojí malou chaloupkůůůůůůů na samotě u lesáááááá ale bez děděčka

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:32
- Nahlásit

Fajka
ježíš kdo tu chce prvorepublikovou vilu???? Blázníte??
dyk rikam, to asi je jinaci rodinnej rozpocet nez resime
asi jako si nikdo nekoupi po proskudlenejch letech vysnenyho bavoraka a pak nema na benzin
ale bejt pani tovarnikova, jo jo ..
ale bez děděčka
a co jitka, ta muze bejt??
a blechy, psi, co na cloveka nejdou??

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:35
- Nahlásit

Fajka
Víte kolik pak jsou náklady na takovu rekonstrukci takovýhle vily?
bohužel vím, kamarádka v jedné bydlí a při každé opravě, kterou musí udělat šílí .... střecha je vyšla na meloun a půl

Náš domek taky není nejmenší a oprava střechy, kdy se nechaly kleštiny, páč byly dobrý vyšla na čtvrt melounu a to nám vše dělal kamarád. Kdyby to byla firma, tak to máme ještě o stopade dražší ...... jen ta obr zahrada a les mi chybí...ale jednou bude maličká chaloupka s velikou zahradou a klídečkem, jen až doplatíme hypošku

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:37
- Nahlásit

Roxana
jednu můžu nabídnout, sice je momentálně v Tatrách, ale v neděli se vrátí

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:37
- Nahlásit

Roxana
asi jako si nikdo nekoupi po proskudlenejch letech vysnenyho bavoraka a pak nema na benzin
no čéče znám i takový co to klído udělaj

ale bejt pani tovarnikova, jo jo
ne tak to nikdy.... pamatuj že paní továrníkové jsou dycky ty největší trubky!!! V bejvalý práci se manželce šéfa neřeklo jinak a že ona teda byla pořádná roura

klidně .. může bejt i celéééé stááádo

a blechy, psi, co na cloveka nejdou??
jj s těma se počítá

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:38
- Nahlásit

brut

fuj ted mě zaskočilo...

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:55
- Nahlásit

Roxana
člověče, taky mám takovou zkušenost, že lidi škudlej a pak koupí vilu, která pohltí nejen je ale i vše, co vydělaj a ještě se zadlužej ..... nechci být paní továrníková, sem ráda tím, čím sem, ale ta zahrada by se fakt hodila ( a klidné místo taky )

Fajka
fuj ted mě zaskočilo...
se nesměj.... jí tak doma říkáme běžně, když moc prudí...holt má super jméno

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:01
- Nahlásit

brut
se nesměj.... jí tak doma říkáme běžně, když moc prudí...holt má super jméno
a kdojí to jméno asi dal co ?? maminko

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:04
- Nahlásit

Fajka
kdojí to jméno asi dal co ?? maminko
tatínek .... já chtěla Emu, Annu nebo Anežku

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:06
- Nahlásit

brut
bohužel vím, kamarádka v jedné bydlí a při každé opravě, kterou musí udělat šílí .... střecha je vyšla na meloun a půl
ty vado.. no toje přesně to co říkám chudák

jj a tyk si nidko neuvědomuje že zestárne a už nezvládne tolik udělat a nebude mít takový příjmy aby měl na opravy :-/
Fakt nejlepší malou chaloupku a velkej pozemek .. kterej rozdělím na dva a tu druhou půlku udělat tak aby se dala prodat až už čék nebude moct...
taky nechápu x místností, když pak čověk stejnak je celý léto venku a přes zimu je buď v práci nebo vaří v kuchyni a spí v ložnici.. krom toho není nad malý útulný místnůstky daj se i levněž vytopit.... ale né vodou ! (pro rejpaly !! :lol

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:07
- Nahlásit

brut
tatínek .... já chtěla Emu, Annu nebo Anežku
aháááá tak ro pardooon

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:12
- Nahlásit

Fajka
po našich zkušenostech, kdy barák má cca 145m2, 4+1, dvě chodby a velkou koupelnu, nemluvím o půdě, která má sama o sobě nějakých 125m2....... chci na starý kolena malý domek 3+1 nebo 3kk. Ono jen uklidit všechny místnosti tak, aby bylo opravdu čisto, vymalovat, umýt okna ( a že jich máme:smirk je na dvoudenní gruntování. Ale je nás 5, tak ten barák zatím je plný, ovšem až děti odejdou pryč,tak se tu budeme bát

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:14
- Nahlásit

Fajka
ne tak to nikdy.... pamatuj že paní továrníkové jsou dycky ty největší trubky!!!
to je fuk, proste pani velkopodnikatelova, co nevi kam s prachama
brut
že lidi škudlej a pak koupí vilu, která pohltí nejen je ale i vše, co vydělaj a ještě se zadlužej
njn, tak todle ale nechapu .. i kdyz ona kazda hyposka je zadluzeni se ze jo
jo a tech Jitek (dle jmena!!!) muzu nabidnout vic, u nas se to dedi po preslici .. na me nastesti uz nezbylo
ta zahrada by se fakt hodila ( a klidné místo taky )
jj, to by se hodilo, mooooc

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:18
- Nahlásit

brut
Ale je nás 5, tak ten barák zatím je plný, ovšem až děti odejdou pryč,tak se tu budeme bát
jj to si taky né každej uvědomí co pak až děcka odejdou

Roxana
to je fuk, proste pani velkopodnikatelova, co nevi kam s prachama
aháá to to joooo ještě bych doplnila .
paní velkopodnikatelová co neví kam s prachama , nemá co na práci a na starosti má jen ty svoje čoklíky

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:20
- Nahlásit

Fajka
jj to si taky né každej uvědomí co pak až děcka odejdou
my jo.... půjdeme do menšího, to už máme vymyšlený od doby, kdy jsme barák kupovali.... jediné, co by mohlo zhatit naše plány by byli harantííí, kdyby se rozhodli zůstat.....

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:22
- Nahlásit

a tak vono zalezi, jaka je to rodina .. esli sou jenom dva, tak si muzou treba v ty prvorepublikovy vile hrat aspon na schovku a budou si vzacny a aspon si nezevsedni ze jo traaa
ale jestli maj ctryri haranty, pet bratrancu a dvacet blizkejch pribuznejch, co furt jezdi na nasvtevy, neco vetsiho se sikne ne
paní velkopodnikatelová co neví kam s prachama , nemá co na práci a na starosti má jen ty svoje čoklíky
taaaak to je presne vono je videt ze si rozumime

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:25
- Nahlásit

Bože vy ste toho namastily jak u Davídkojc, to čumim teda

Roxana
asi bys ho stejne musela vodit na voditku, bo neposloucha a beha si kam ho napadne .. leda si ho vzi

ale tak ono by se v rámci venčení s ním určo něco dělat dalo. Až by si zvyknul, dali bychom trošku poslušnost, třeba by to nějak šlo. Chodila jsem takhle venčit fenku sousedce, bylo to fajn, mít čokly dva- někdy teda nerf, to je fakt. Ale v polích by to problém myslím nebyl.

Fajka
samotě u lesáááááá ale bez děděčka

tak hlavně aby nezasil

brut

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
chtěla Emu, Annu nebo Anežku

jéé takový krásný jména

Fajka
Fakt nejlepší malou chaloupku a velkej pozemek .. kterej rozdělím na dva a tu druhou půlku udělat tak aby se dala prodat až už čék nebude moct...
taky nechápu x místností, když pak čověk stejnak je celý léto venku a přes zimu je buď v práci nebo vaří v kuchyni a spí v ložnici.. krom toho není nad malý útulný místnůstky daj se i levněž vytopit

joooo, to máte recht, tohle je ideál. Taky to v podstatě hledám. Jen tenhle barák mě prostě dostal nějak. Nevím vůbec proč, ale dostal.
Roxana
na me nastesti uz nezbylo

aspon na schovku a budou si vzacny a aspon si nezevsedni ze jo traaa

panebože tady je to stejný jako dneska u zajíce!!

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání