Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:52
- Nahlásit

brý bolavý ráno,
ta ruka kur***ky bolí, ale musim vydržet - min. do příštího týdne, kdy jdu znova na kontrolu (a předpokládám na další injekci) píšu jednou, protože levá je uplně nepoužitelná, Míra mi musel umejt vlasy, oblíknout mě, zavázat boty

a jdu makat protože tou jednou rukou mi všechno trvá pekelně dlouho

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:01
- Nahlásit

Janiii
ta ruka kur***ky bolí,

do hajzlu! Já viděla, že jste napsala, tak du číhnout, esi nějaký pozitivní zprávy a vono prt. Tak to pani přežijte a ať se aspoň uleví.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:02
- Nahlásit

Janiii
jednou, protože levá je uplně nepoužitelná, Míra mi musel umejt vlasy, oblíknout mě, zavázat boty
týjo to si vůbec nedokážu představit tak se drž !

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:04
- Nahlásit

Fajka

tohle je taky pěkný svinstvo, to co má Janii já mám jen ždibínek z toho a je to někdy blbý, ale ne až takhle , musí to bejt hnusná soda

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:09
- Nahlásit

a kdybyste dámy viděly včera tu koňskou dávku v tý injekci - sem vomdlívala jen když jsem to viděla ... auuuuuuuuu a pak to ten sadista ještě rozmasíroval, aby se to dostalo všude k těm šlachám - blicí smajl tu neni - no hustý ...
ale jinak je pan doktor hodnej a asi v širým okolí jedinej (v hodně širým, protože v bene nikdo takovej neni), kterej mě vezme hned a nemusim se objednávat příp. tam stepovat už ráno v 5 aby na mě došla řada
takže za týden jedu zas na výlet - jen o tom pani šéfová ještě neví ale snad to projde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:12
- Nahlásit

Janiii

Jani a na jak dlouho Ti tahle mučící injekce pomůže?? ale víš co? Nepiš radši asi, ať máš klid.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:16
- Nahlásit

Janiii
zkus na to chladivej obkládek, jestli tedy smíš, na hybnost to nepomůže, ale bolest přece jen trošičku povolí...
chladivej teda radši jakože něco z mražáku do hadry a teprve pak na ruku...

snad to brzy povolí...

PetraK
a s článkama, tak prej dovedu z "procházky parkem" udělat výpravu do divočiny... to je hezký, ne...?

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:19
- Nahlásit

na jak dlouho Ti tahle mučící injekce pomůže??
ono to má působit na ten zánět, ale mě se to stejně vrací co půlrok - no po sérii injekcí to vydrželo možná 9měs. místo 6
zkus na to chladivej obkládek, jestli tedy smíš, na hybnost to nepomůže, ale bolest přece jen trošičku povolí... wami
chladila jsem včera večer, studenou utěrku a plácla jsem to na to, teď to mam v ortéze, abych s tim fakt jako nehnula - ikdyž o to strach fakt nemam tak přes to to neprochladim.
ale za chvíli nám budou restartovat servery, tak musim vypnout komp, tak na to asi plácnu taky nějakej hadr

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:21
- Nahlásit

wami
a s článkama, tak prej dovedu z "procházky parkem" udělat výpravu do divočiny... to je hezký, ne...?

Kde? co , jak? Sem mimo - ovšem to neni nic neobvyklýho

Janiii
ale za chvíli nám budou restartovat servery, tak musim vypnout komp, tak na to asi plácnu taky nějakej hadr

tak aspoň ať to na chvilku zabere.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:25
- Nahlásit

Janiii
záněty jsou pěkná svině, kdysi mě chytaly záněty do čelistního kloubu, nepomáhalo nic, byla jsem ochontá třískat hlavou o zeď, aby to povolilo... a jediný, co fakt na chíli dycky zabralo, bylo to chlazení, a čím větší mráz, tím větší úleva...

PetraK
Kde? co , jak? Sem mimo
no tady ne, úlně jinde... ale to je šumák, já jenom pro tvý uklidnění, jak se dá koukat i na romantiku ironicky, natožpak na články o vlcích...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:31
- Nahlásit

wami
ale to je šumák, já jenom pro tvý uklidnění, jak se dá koukat i na romantiku ironicky, natožpak na články o vlcích...

taky zas byl někdo někde chytej??
Dej mi odkaz, já tam vlítnu a uviděj!!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:33
- Nahlásit

Dobré poledne dámy

Jestli nevíte, jak vypadá blázinec na kolečkách, tak doražte k nám ... fakt se těším, až budu zase doma sama s psékama a se Sviní

Fajka
céra se neumoudřila, stále je mimo a ještě se neozvala, dokonce ani bráchovi, tomu volá její přítel
Zítra je objednaná k tatíkovi, tak synek nakluše dřív, uvede otce do obrazu a ségře pěkně vynadá, že se chová jak de*il ... prý se těší na její výraz naprostého pitomce

Janiii
mně inijekce nikdy na dlouho nezabraly.... dostala jsem jich nepočítaně, pokaždý se mi přitížilo, pak ulevilo a nakonec bylo ještě hůř ...... teď mám ošklivý zánět svalového pletence v pravém rameni a okolo lopatky , včera jsem odmítla inijekce ( zrovna ty, po kterých trávím čas na hajzlíku), tak mi předepsali opět Myolastan a Zaldiar ..... doufám, že tahle vražedná kombinace zabere a budu mít zase chvíli ruku dobrou...... i když to moc nadějný není vzhledem k nutnosti nosit berle ....
Jinak jsem díky ruce zmenšila počet skleniček a hrnečků v domácnosti na polovinu ... talíře pro jistotu nosím jen v levé

Nezkoušela jsi akupunkturu? Já byla na jednom předvyšetření, ale vzhledem k právě probíhajícímu zánětu musím počkat, pak vyzkouším jehličky a uvidím, jestli se sníží frekvence bolestí a zánětů... prý by to mohlo zabrat a pomoct

PetraK
dočetla jsem vlákno.... a myslím, že reakce an tvůj článek byly pěkné, téměř všechny negativní ( nebo skoro negativní) byly na fotky, na něž byl dán někým odkaz. Víš, myslím, že lidi, které mají takové tvíře doma jsou zvyklí na kde co, takže je pár názorů nerozhodí. Ani ty se nenech otrávit.... článek je krásně napsaný, plný emocí a lásky k vlkům, tvůj zážitek ti nikdo nevezme a ani ty pocity, tak nech lidi, ať si plácají, co chtějí .....

Myslím, že nejlíp to tu shrnula Smečka..... ... hernajs, budu muset nějak vymyslet procházku, abych tu její smečku potkala, zvlášť, když nepojedu do Letňan, kde bych je mohla okukovat třeba půl dne

wami
sem koukla do mapy a ty to máš z Holomóca domů přes sto kiláků ... sem si myslela, že je to blíž .... je vidět, jak super mám odhad na vzdálenosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:48
- Nahlásit

brut

céra se neumoudřila,

až s ní budeš mluvit, tak jí vyřizuju, že se chová jako máčovka a ne jako supr holka co sem viděla v dívadle, tak že se ptám esi neni teda pan Džekyl a pan Hájd v jednom

je vidět, jak super mám odhad na vzdálenosti

tak hlavně ale že trefíš zas z obyváku do kuchyně a zpátky

byly na fotky, na něž byl dán někým odkaz. Víš, myslím, že lidi, které mají takové tvíře doma jsou zvyklí na kde co, takže je pár názorů nerozhodí.

ale jojojooo, jenže mě vadí, když si někdo dělá úsudek na základě fotek- to je pak syndrom alá Blesk a já Blesk nesnáším . Ne proto že bych byla zrovna intelektuál, ale proto že nesnáším rejpat se v něčím soukromí - navíc v pokrouceném obrazu. nebyli tam oni, nebyla jsem tam já, tak jak může někdo soudit??? taky jsem tam psala, že to není pro mě ideální představa, jak vlka chovat, ale neví nikdo z nás detaily, tak nemůže usuzovat. A pak mi prostě vadí přístup té jedné konkrétní osoby, která ze mě dělá naprostýho jelimana neschopnýho vlastního úsudku, aniž by byla na místě. Je pochopitelný, že někdo napíše, že jsem nemohla v Praze potkat vlka, to chápu, že hlava nepobere, ale forma, kterou to podala - ona je ráda za velmi chytrou- ta reakce mi prostě vadí, vadí a vadí. A dneska už mě dost nas*ala, takže jsem jí řekla, že na tu její větu kterou napsala nebudu reagovat jen proto, že jsme na Zvířetníku, což je takové zvláštní místo - a to bez debaty je. Takže nechci táhnout negativní vlákno dál. Být to jinde, či šla-li by na někoho jinýho, smetu ji z povrchu zemskýho. Horákyni jednu chytrou. ale je to stejná situace jako u Davídkojc, taky nechci bouřit vody. Tam už vůbec ne.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:16
- Nahlásit

PetraK
mno, mladá z toho snad "vyroste" alespoň doufám, zatím jsem vděčná za synka, který hodně moc pomáhá a drží nad vodou nejen mně... ( teda ne že bych céru neměl ráda, ale tohle je trochu moc silné kafe a musím to nějako v sobě zpracovat a uhladit .... holt si zadělala na minimálně z mé strany silnou nedůvěru a smutek)

tak hlavně ale že trefíš zas z obyváku do kuchyně a zpátky
to není problém, mám propojenou kuchyni s obývákem ... horší by to bylo s hajzlíkem, ten mám na druhým konci baráku

Taky nemám ráda Blesk a další podobný plátky ..... která je ta horákyně? Se z toho tvého odkazu poznat nedá.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:47
- Nahlásit

brut
( teda ne že bych céru neměl ráda, ale tohle je trochu moc silné kafe a musím to nějako v sobě zpracovat a uhladit .... holt si zadělala na minimálně z mé strany silnou nedůvěru a smutek)

Brutíku, já vím, vím. Zas na druhou stranu, psalas, že se dokáže poprat s věcma s kterýma se jiný děti poprat nemusí- jestli jsem to tehdy dobře pochopila. Tak tohle je třebas jen taková potřeba - ALE HODNĚ BLBÁ POTŘEBA jakési revolty. Nepíšu to abych se jí zastávala, páč kdybych byla v kruhu vaší rodiny, tak by o mě pak asi neříkala, že musím být suprová teta už , píšu to kvůli tobě, aby se Ti to líp zpracovávalo, protože si dovedu představit, že to bolí. Ale hele, já taky sbalila ranec - a ne jednou (ovšem ten odchod k prasátkům s lepenkovým kufříkem, bych asi počítat neměla, ne? ) A ještě to neznamená nic. Jen to, že jsem si prostě postavila hlavu. Držím palce holky, ať to zvládnete. Vobě.

která je ta horákyně?

Eva. Mně nejde o to, že nešlo věřit tomu setkání, mně šlo o tu formu jejího podání. Nejsem debil bez vlastního uvažování a nemám absolutně ráda, když by tak rád se mnou někdo jednal. A pak tam byla ještě jedna moudrá, která mě přesvědčovala o tom, že to rozhodně vlk nebyl, páč jinak by si mě podal. To svědčí o tom, že dělá chytrého někdo, kdo o tom ví opravdu hoodně. Pokud bych na něj netlačila, nevím proč by mě měl požít. utekl by, ale nežral by mě. áále což. Chytří budou vždy chytrýma.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:57
- Nahlásit

Zdraví posílám ve spolek!
Pramen zdraví z Posázaví..

PetraK
Jak bacilove dneska? uz si je necim bacila?

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:01
- Nahlásit

PetraK
Držím palce holky, ať to zvládnete.
... zvládneme, nebo já zvládnu, nějak mám asi dáno do vínku koukat na svět trošičku jinak a tak jsem i schopná její "samostatnost" pochopit, jen je mi líto, že ani nepošle zprávu, abych věděla, že je v pořádku.... to je ta věc, která bolí ze všeho nejvíc. Zase na druhou stranu si říkám, že spoustě lidí děti odejdou z baráku a vůbec nikomu se neozvou, přestanou chodit do školy nebo do práce, zkrátka se po nich slehne zem.... a taky musí žít dál a doufají, že to děti jednou pochopí a ozvou se. Já mám díky lidem okolo ní zpětnou vazbu, vím, že chodí do školy, že má z čeho žít a kde spát.... což je opravdu o hodně víc než má spousta jiných....

Jsem trošku divná máma, ale já vždycky chtěla, aby po matuře odešli z baráku a zkusili se starat sami o sebe, aby se naučili tý samostatnosti a zodpovědnosti, kterou jim doma člověk prostě není schopen předat. Protože minimálně tu mají jistotu bydlení, praní, jídla v ledničce, což mimo bez svých schopností mít nebudou ...... Samozřejmě s tím, že domů se můžou vrátit kdykoli, budou tu mít své zázemí....

Mně nejde o to, že nešlo věřit tomu setkání, mně šlo o tu formu jejího podání
to chápu, některé příspěvky byly trošku "přeemociované a moc přepřepře..."

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:02
- Nahlásit

Fifi
došlóóóó ................... díííííííky moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:06
- Nahlásit

Fifi
Pramen zdraví z Posázaví..

D:

Jak bacilove dneska? uz si je necim bacila?

možná sem se i trefila, páč dneska mi není tak strašně jako fčera. Mluvim jak ze sudu a chrchlám jak dybych nepřestala kouřit, ale mám optimízmus a to je dobrý znamení. VOn už to prorokoval Brtnik včera večír, dyš sem si z něj dělala čurinu, tak řikal, že už ale vůbec nevypadám nemocně , pohled ráno do zrcadla hovořil tedy v neprospěch jeho věštby, ale dyš se dostavil optimízmus, je to dobrý znamení, že pacijentka přežije

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:09
- Nahlásit

brut
Tyybrdo, takze fakt jako "Dnes podate, zitra dodame" neni jen reklamni slogan? Jsem v soku.

PetraK
páč dneska mi není tak strašně jako fčera.
Te asi fakt hodne vydesil ten muj mrazenej matros. Co ty brambory, zkusilas???

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:10
- Nahlásit

brut
jen je mi líto, že ani nepošle zprávu, abych věděla, že je v pořádku.... to je ta věc, která bolí ze všeho nejvíc

truc truc, to je truc. taky jsem to tak udělala. Nech jí ho.Neznamená to, že Tě nemá ráda - a to ty víš, jen to musím napsat. Je to prostě šprajc, kterej k tomu věku patří.

vím, že chodí do školy, že má z čeho žít a kde spát

není nezodpovědná,což jí přičítá body, neboj, neboj, neboj, vono to pomine. Jen to přežít. Však to tak i ve svý podstatě chceš - jen to přišlo kapek dřív. A v druhý podstatě- můžeš být hrdá na ni a hlavně na sebe - že to nefláká, že chodí do školy,nebydlí na nádraží, nefetuje, jen to zkouší podivným způsobem sama.

"přeemociované a moc přepřepře..."

táák, to je vono

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:18
- Nahlásit

PetraK
když to tak čtu, fakt si myslím, že by jsi byla skvělá máma....s pochopením pro nezdárné dětičky, s hlavou plnou bláznivejch nápadů .... fakt skvělá
Ale jinak máš pravdu.... na jednu stranu jsem moc ráda, že je schopná a ochotná dotáhnout vše do konce, jít si za svým a zkusit si žít jinde... na druhou mně děsí ten způsob a přístup ke druhým, i když je to jak píšeš určitě jen truc

No, jsem zvědavá na mladýho, ten je jiný a trochu víc nečitelný oříšek .... myslím, že jejich dospívání je nejhorší a zároveň nejúžasnější období, které měli

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:29 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Ahoooj vseci reziserove rodinnych krizi i tech netovych
brut
urco bude lip, ona z toho fakt vyroste hlavne abys tam pak byla, az ti prijde v rozpacich, ponevac ji to faktis docvakne, ze TU SVOJI mamu milovanou hodnou, mame jen jednou ...
PetraK
prosim te prd na to - nejakej omezenec te preced nebude vyvadet z miry ...
Janii
drzim palec, at ruka nestavkuje dlouho!!!!
Fifi
Pramen zdraví ..
cuuus
to potrebuju me boli v krku a spatne se mi dejcha

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:32
- Nahlásit

Roxana
Zdar
me boli v krku a spatne se mi dejcha
Smarja, dalsi chcipak.. Damy, kdybyste se pravidelne cpaly syrovym kysanym zelim, bacilove se vam vyhnou z dalky!

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:34
- Nahlásit

Fifi
Damy, kdybyste se pravidelne cpaly syrovym kysanym zelim, bacilove se vam vyhnou z dalky!
nechutna a nechutna a nechutna a ze jsou doma zasoby!!!
ale toho pribinaka bych si ke svace klido dala

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:37
- Nahlásit

Fifi
Co ty brambory, zkusilas???

no v podstatě jo, s kuřetem. Brtnik vařil kuře a brambor, takže pak už nezbyl matroš

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:41
- Nahlásit

brut
a zároveň nejúžasnější období, které měli

enem ešče nervy, kdyby na to člověk někde fasoval

na druhou mně děsí ten způsob a přístup ke druhým,

ke druhým - myslíš obecně, má to takhle ke všem, nebo k rodině?

když to tak čtu, fakt si myslím, že by jsi byla skvělá máma....
myslím, že se svým problémem krotit emoce si tím nejsem tak jistá. Málokdo se rodí tak odolnej jako Brtnik

Roxana
me boli v krku a spatne se mi dejcha

nemělas mě líbat tudle, neměla bys tetkon nudle

prosim te prd na to

myslím, že tetkon už to pude, měla jsem brokolici k obědu

Fifi
Damy, kdybyste se pravidelne cpaly syrovym kysanym zelim

no jo, ale co purgace???

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:41
- Nahlásit

Roxana
nechutna a nechutna a nechutna
To je pak tezky. Ja taky na ZS nesnasela, kdyz do nas cpali rybi tuk v tech hnedych ampulkach, a kdyz byla sestricka sadistka, nedovolila nam to ani zapit nebo zajist kouskem chleba. Ale pry to bylo pro nase dobro.
A kdy vyrazis/te? Uz se to rysuje nejak presneji?
PetraK
no v podstatě jo, s kuřetem.

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:43
- Nahlásit

Fifi
hele jako ja vim ze je toblba votazka todle, ale nevedelas bys asi vo nekom co ...

PetraK
nemělas mě líbat tudle
cece, potichu, este si vo nas neco pomysleji!!!

myslím, že tetkon už to pude, měla jsem brokolici k obědu
to budou mit z tebe jiste radost

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:44
- Nahlásit

Fifi
A kdy vyrazis/te? Uz se to rysuje nejak presneji?
nevim, pristi tejden? v PA jdem za laznickou ...

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání