| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:41
- Nahlásit
wami
nee, dělám v denním pobytu pro mírně mentálně postižené vychovatelku, "moje" dětičky jsou dva kluci předškolního věku
ty jo - pani- klobouk dolů a hlubokosklon!!!!
skoro jo
ste praštěná pani, víte to?
sem upadla ze židle
sem nechtěla, doufám, že ste se nepraštila do hlavy, aby nebolela ešče víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:43
- Nahlásit
brut
jen holka nezvládá sama sebe a své emoce
no bať, šak to zas přejde.
Lidi letim dom tak večír.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:48 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
tak Fajkýš měnit názor nemusí vona má kluky docela ráda
no jo, ale se vsadim, zes ji jeste zadnyho do jejiho pokojicku nenastehovala vid .. to pak jde i klukopratelstvi stranou ..
ALE ALE.....
Jj, ja vim ..
wami
nevim, jestli ten ataralgin taky neni jen na predpis .. pokud bys uvazovala o tech triptanech, ja uzivala s dobryma vysledkama zomig, nastesti ted me staci (tuk tuk) ta ruzovka jedovka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:50
- Nahlásit
wami
ale budu moc ráda...
si to uložím jako upomínku .... jen si nesmím splést datum
PetraK
no bať, šak to zas přejde.
sem u doktora potkala maminku Jitčiný spolužačky, chudák je s nervama v kýblu... mladá jí chodí domů jak do knihovny, neustále se ohání dospělostí ( divná souvislost ), mele pantem tak, že je maminka šedivá a ještě vydírá a vyhrožuje..... když jsem podotkla, že bych céru v tomhle případě buď vyhodila z baráku nebo jí pořádně seřezala, tak na mně koukala jak péro z gauče... prý holce nikdy nedala ani pohlavek ....sem si v duchu říkala, že mám doma lepší variantu a jsem za to vděčná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:51
- Nahlásit
Roxana
no jo, ale se vsadim, zes ji jeste zadnyho do jejiho pokojicku nenastehovala vid .. to pak jde i klukopratelstvi stranou ..
no to přímo né, ale labrouš Endy se nám pohybuje po zahradě běžně aniž by ho sežrala a to už je při její hlídací povaze dost a dost ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:53
- Nahlásit
brut
jen si nesmím splést datum
co tim, ehm, myslis????
no to přímo né, ale labrouš Endy se nám pohybuje po zahradě běžně aniž by ho sežrala a to už je při její hlídací povaze dost a dost ...
nj, ale prece jen vlastni pelisek to neni ... a tak stejne to neni aktualni, ze jo .. skoda, sluselo by jim to s fajou, spolu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:57
- Nahlásit
Roxana
co tim, ehm, myslis????
se mi občas stává, že zapnu upomínku a nacvakám blbý datum... třeba místo 5.4. tam mám 4.5. ... foun se mi třikrát zeptá na čas, ale nikdy neopakuje datum a já sem pak za naprostýho pitomce ( což sice vím, ale nemusím to tak moc dávat najevo těm druhým)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:58
- Nahlásit
Roxana
nj, ale prece jen vlastni pelisek to neni ...
to není...
Krom toho by si u mě moc nepomoh .... sem taky vytížená až až ...
skoda, sluselo by jim to s fajou, spolu
jo to asi jo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 17:02
- Nahlásit
brut
jo tak, ja myslela, ze jako planujes casove tak jako my s petrou to diiivadlo
Fajka
Krom toho by si u mě moc nepomoh .... sem taky vytížená až až ...
no tak to by si teda urco pomoh ale jako ja te nelamu, spis ze bych mu moc prala najit fajn rodinu .. a pani se fakt asi snazi, snad jim to klapne ..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 17:08
- Nahlásit
Tak papouch konečně začal napodobovat aspoň blbý pískání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 17:16
- Nahlásit
Roxana
Hele já sem tak skoro 10 hodin v práci a lítám z jednoho do druhýho.... spíš by si zasloužil někoho kdo na něj fakt bude mít čas a klid. Krom toho já pořád nemám pořešený všechny problémy s Fajuš a do druhýho psa zatím jít prostě nemůžu....
taky beru dva jako svůj strop.. na víc prostě nemám... nejde o místo ani o peníze... ale mít jen proto že mám to prostě nechci.. chci s nima něco dělat a věnovat se jim a to bych při svojí momentální situaci nedala...
Ale pěknej je to uznávám ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 19:20
- Nahlásit
brut
... prý holce nikdy nedala ani pohlavek
no a f tom to asi bude, že jo. Ona emerická výchova vodcamcaď pocamcaď. Nejsem rákoskovej tip, ale rozlišovací. Je to jako se psama. Na některý dítě stačí zvednout obočí, na některý stačí zařvání a na některý jedince (s lepenkovým kufírkem a věčně na cestách ) halt občas ta rána dopadnout musí. V rámci zachování života dotyčného a zdravého rozumu rodičů
Roxana
brut
co tim, ehm, myslis????,
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 19:46
- Nahlásit
brej večír, místo ležení pracuju míra odjel na tu slávu, teda udělal mi předtím večeři a vykoupal mě páč se ani neutřu osuškou, no fakt jsem nemožná
ale proč píšu!!!! Berni se asi rozhodla, že když klikáme zadarmíčko a padaj ze mě dobroty, tak že je to tu asi samoobsluha, a než jsem strčila jednu nohu do vany a Míra mě hlídal, abych neuklouzla, tak Berni sežrala zbývající 4 kousky pizzy ze stolku v obýváku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:01
- Nahlásit
Janiii
brej večír, místo ležení pracuju
cooo?????
Berni sežrala zbývající 4 kousky pizzy
eeeh
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:05 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
PetraK
doufám, že ste se nepraštila do hlavy, aby nebolela ešče víc
nepraštila, jen mi ji ohlodali...
brut
doufám, že 3. dne 21. měsíce tam nemáš...
Janiii
udělal mi předtím večeři a vykoupal mě
to zní celkem romanticky...
když klikáme zadarmíčko a padaj ze mě dobroty, tak že je to tu asi samoobsluha, a než jsem strčila jednu nohu do vany a Míra mě hlídal, abych neuklouzla, tak Berni sežrala zbývající 4 kousky pizzy
to nebude klikrem, si jen nenápadně všimla tvé drobné indispozice a poněkud prolustrovala stůl, těch pár drobečků by už přece stejně nikdo nejed...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:17
- Nahlásit
no zjevně jí to nic neudělalo - Mírovo seřvání jí "ublížilo" víc - plíží se tu jako stín. rozveselily ji až granule přemejšlela jsem jestli jí je dát nebo nedat - ale dostala je, kdyžtak bude vědět, po čem je jí blbě ale leží na gauči a nevypadá, že by se jí to v žaludku nějak pralo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:18
- Nahlásit
udělal mi předtím večeři a vykoupal mě
to zní celkem romanticky...
wami
spíš si připadám jak v domě s pečovatelskou službou nejen službami, ale pomalu i věkem jsem fakt nemožná s tou jednou rukou
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:22
- Nahlásit
Janiii
spíš si připadám jak v domě s pečovatelskou službou
nebejt bolavý ruky, bych si to asi dala líbit... aspoň na tejden...
pomalu i věkem
kecko
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:26
- Nahlásit
ale kdybyste to viděly, to byl fakt mžik - a ještě hltala a polykala cestou za náma do koupelny, no jako by se šla pochlubit asi slyšela jak jsme řikali že je výborná
míra ji pak vyhodil ven, za chvíli pro ni šel, protože jsem řikala že chci vidět jestli jí nebude blbě - ikdyž, ta naše popelnice schroupe fakt všechno. horká ta pizza nebyla, tak si holt pochutnala - trupka nambr uán
kecko
no v takovým stádiu rozkladu jsem myslela že budu tak v 70ti no - a ne v 25 obzvlášť když mě ty šlachy trápěj cca 7 let ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:31
- Nahlásit
wami
nepraštila, jen mi ji ohlodali...
takže seš kost, kůstka tetkon!
těch pár drobečků by už přece stejně nikdo nejed...
Janiii
spíš si připadám jak v domě s pečovatelskou službou
tady někoho neopouští hjůmor, to je dobře
a polykala cestou za náma do koupelny,
vona je vůůůůl vůůůl
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:33
- Nahlásit
Janiii
asi slyšela jak jsme řikali že je výborná
Berni nebo pizza?
je fakt, že mě by se žádnej pes s ukradeným jídlem pochlubit nepřišel...
no v takovým stádiu rozkladu jsem myslela že budu tak v 70ti
jo, to já si říkala taky... ale holt se mi některý části začly rozpadat dřív, ale na druhou stranu si říkám, že by mohlo bejt ještě hůř...
takže dokud udržím vodítko a moč...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:37
- Nahlásit
wami
takže dokud udržím vodítko a moč...
jo! Myšlenky už sou nepodstatný , stejně ty moje za nic nestojej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:39
- Nahlásit
je fakt, že mě by se žádnej pes s ukradeným jídlem pochlubit nepřišel...
vona se podle mě taky nešla chlubit, vona jen polykala cestou ke granulím - který se nechávaj rozmočit v koupelně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:42
- Nahlásit
Janiii
vona se podle mě taky nešla chlubit, vona jen polykala cestou ke granulím - který se nechávaj rozmočit v koupelně
já jí naprosto vidím!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:46
- Nahlásit
Tyjo, život připravuje různé vtipné chvilky
Právě se mi na hotel ubytovala paní kvůli které jsem tu měla jeden z mých mála megaprůserů
No řekněte, vy byste se ubytovali tam kde jste už jednou odešli bez placení? Ale budiž jí přičteno k dobru, že za 14 dní přišla, omluvila se že neměla a nemá peníze, a že by si chtěla domluvit splátky - čímž ovšem ještě ten průser zněkolikanásobila (on to vlastně do tý doby průser nebyl )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:59
- Nahlásit
Dines
Tak papouch konečně začal napodobovat aspoň blbý pískání
dyk je to míímo, to je náhodou dobrej
Právě se mi na hotel ubytovala paní kvůli které jsem tu měla jeden z mých mála megaprůserů
platí tentokrát předem?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:03
- Nahlásit
PetraK
dyk je to míímo, to je náhodou dobrej
Houby mimino, dyk už mu bylo 5 měsíců...a ještě začal pelichat - bude z něj za chvíli wopelichaná slepice
platí tentokrát předem?
Já sice místama jsem momentálně zaostalá, ale tak moc zase ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:05
- Nahlásit
Dines
Já sice místama jsem momentálně zaostalá, ale tak moc zase ne
sem to nemyslela tak jako ani na Tebe jako spíš na ní. Páč kdybych byla na jejím místě, tak sama od sebe při ubytování vytáhnu kešeň a nabídnu to sama.
dyk už mu bylo 5 měsíců...
Už!! , teprf. A to nevíš, že vopelichaný slepice mluvej až hodně pozdě?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:05
- Nahlásit
PetraK
Btw. sice už jsem někde četla, že je pro papoušky přirozené namáčet si věci do vody - ale ten muj trotlík si tam naháže pár semen, nějakej ten ořech + ovoce co má zrovna v misce - nakonec to završí balónkem s rolničkou ...ten tedy za chvíli vyndá - a když usoudí, že už je voda dostatečně ochucená, tak se napije
Jsem už uvažovala, že mu tam budu lít rovnou ochucenou dobrou vodu,sirup s vodou, nebo něco podobného, abych mu ušetřila námahu
Ale asi to budu muset řešit nějakým úzkým pítkem, kde snad ta voda vydrží čistá aspoň půl dne.... Nemáš nějakej tip?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
PetraK
teprf. A to nevíš, že vopelichaný slepice mluvej až hodně pozdě?
Cožéééé
sem to nemyslela tak jako ani na Tebe jako spíš na ní. Páč kdybych byla na jejím místě, tak sama od sebe při ubytování vytáhnu kešeň a nabídnu to sama.
Tak jako zaplatila rovnou a bez vyzvání....asi jsem jí taky bal povědomá
|