| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 19:33
- Nahlásit
Janiii
takže poslušně hlásím že jsem byla mezi těmi třemi postoupivšími do druhého kola osobních pohovorů, no a do středy budu vědět výsledek. mám ze sebe dobrý pocit, nebyla jsem vynervovaná, v klidu a v pohodě, tak ikdyby to nedopadlo, já se chválím
supééééééééééér, palce budeme držet dál ....... taky tě mooooooooooc chválíme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 19:40
- Nahlásit
čůůs báby!
Janiii
Paninko- to vypadá dost slibně. a jak se vám pozdává firma?
brut
sem debil pani- zapomněla jsem se v tom poděkování v emilovi zeptat, cože si to mlaďoch s těma zádama vyvrbil???
tak vy ste byla v Prahé, to se nedivim, že ste naprosto hotová, ona by stačila návštěva jako taková, natož s takhle nabitým programem.
co je mi po nich zle
tak a co kdyby hledala třeba tenisák rozříznute a v tom tu dobrotu?? To by nefungálo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 19:43 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
jak se vám pozdává firma?
je to banka, moc jsem se nerozhlížela
bych zas zkusila něco novýho ... no uvidíme
zítra frčim do práce na sedmo ráno, v 7:15 tam bude moje nástupkyně, čímžto se s vámi po dobu pracovního dne vždycky rozloučím a budu vás čítati jen večer
jo a v 11 odcházim a frčim na další injekci, tak na mě myslete snad ještě víc než dneska auuuuuu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 19:59
- Nahlásit
Janiii
jo a v 11 odcházim a frčim na další injekci, tak na mě myslete snad ještě víc než dneska
slibuju, že budu držet fšecko co můžu. KLidně i myšlenku a to vostatní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 20:10
- Nahlásit
Ahojky lidi,sem mrtvolák,
den blbec, krom spousty práce sme opět dostali bootičku za špatný parkování na dotaz kde má pracující čék parkovat nám bylo řečeno že má chodit pěšky nebo jezdit busem
To by nám tu ovšem musel nějakej jezdit že
Držím palce Janii na injekci a ať to klapne s tou prací! Když už z toho máš takovej dobrej pocit tak by mohlo
brut
kokám že den blbec sem neměla jen já
´Jedště odpovím na dva mailíky a padám spát páč dneska mám díky Janě H těžkej deficit... ale stáll za to !!
PetraK
jako sem magor, to jo. Ale ne zas tagle velkej
nooooo tak to tvrdíš ty že jooo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 20:21
- Nahlásit
PetraK
cože si to mlaďoch s těma zádama vyvrbil???
mlaďoch minulý pondělí na tréninku uklouzl na kapce vody ( on ten jejich povrch je nějakej divnej, nesmí na něm být nic mokrýho, jinak je to jak na skluzavce) a hodil krofky ...domů přišel zkroucenej jak preclík a od tý doby ho mám doma, heká, bolej ho zádička a i přes vyšetření u doktora nic moc, tak sem ho vzala k jinýmu a doufám, že se zjistí, co bude
tak a co kdyby hledala třeba tenisák rozříznute a v tom tu dobrotu?? To by nefungálo?
to by fungálo, ale já jí rozložím drobečky na několika místech a ona ty pidi kousky musí hledat ..... jak jí dám něco viditelnýho, tak se řídí očima a ne ňufákem ( už jsem zjistila, jak to bylo s tou stopou ... nesmí vidět šlápoty, kousky něčeho, hromádky atd. ... to kombinuje čuchání s koukáním)
Fajka
ale stáll za to !!
to jo, v každým případku ...... prostě super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 20:47
- Nahlásit
Fajka
nooooo tak to tvrdíš ty že jooo
takže masti spát, jak slibuješ, nebo budeš fakt kókat jakej máš den blbec ......kokám že den blbec sem neměla jen já
brut
sem ho vzala k jinýmu a doufám, že se zjistí, co
hele u vás taky nemůže bejt vůbec klid, co? Jo a díky za ty info, hned jsem to mazala předat, proto jsem se ani v rychlosti nestihla zeptat co se zádama máte
tak se řídí očima a ne ňufákem
no však jí to můžeš schovat tak, aby to nebylo na první pohled vidět. Já na chalupě Ešusa odložím obejdu dům, schovám za, mezi či pod něco, vrátím se z druhý strany, abych ho zmátla a pak ho vypustím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 20:50
- Nahlásit
Holky- právě jsem se zamilovala!!!
http://www.sreality.cz/domy-a-vily/prodej/malikovi ce-1976848390
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 20:59
- Nahlásit
PetraK
takže masti spát, jak slibuješ, nebo budeš fakt kókat jakej máš den blbec
huž du huž du huž běžííííííííííííííííííím
týjo ten baráček je pěknej já cí táákýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
Fajka
huž du huž du huž běžííííííííííííííííííím
tak dej bacha ať se nepřerazíš
týjo ten baráček je pěknej
viď!!!! Takovýho už nic nikdy nenajdu, vypadá suprově, zahradu taky nemá nejmenší (i když ne nějak obr velkou, ale zas brzo budu stará, takže..... )
já cí táákýýýý
já myslela, že máte???
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:09
- Nahlásit
hojky fšeci - teda spíš fšecky
Fajka
jj, Jana H. je třída, super...! (já teda až zprostředkovaně, neb jsem byla v noci mrkev... ale radost mám stejně! )
Janiii
tak jestli jsi mezi 3 nejlepšími, a máš z toho dobrej pocit, tak to místo máš skoro jistý...
brut
hele, paňo, vopovažte se mi omarodit!
se vám to zakazuje, dochtor nedochtor, pěkně dobře vám bude a príma a to zejména od pátku do vždycky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:12
- Nahlásit
wami
brut
ě dobře vám bude a príma a to zejména od pátku do vždycky
bych se i bála neposlechnout,být na tvým místě brut
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:18
- Nahlásit
PetraK
žejo
hele, Ešusová, kdyže to máte ten zvířetnickej sraz...? bo jestli budu mít volný víkend, přemýšlím, že bych se vám tam vetřela...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:21
- Nahlásit
PetraK
neděkuj .... sem nic neudělala
hele u vás taky nemůže bejt vůbec klid, co?
asi ne ...sem z toho docela hotová, páč mladej je jinak zdravej jak řípa, což se o něm v dětském věku říct nedalo .. jen ty úrazy sportovců, kdyby nebyly
no však jí to můžeš schovat tak, aby to nebylo na první pohled vidět.
aha, sem zapomněla napsat, že máme dlažbu na zemi a není moc míst, kde se dá něco schovat
wami
hele, paňo, vopovažte se mi omarodit!
se nechystám...už sem ...ovšem po těch práškách budu jak přejetá parním válcem a budu mít sny Maxipsa Fíka ( což už mám teď, denně něco stavím .... začala jsem rybníčkem pro kachničky, pak bytem v kulaté věži, dneska jsem pro změnu sekýrovala stavebníky u pokládání podlah - z kamených kvádrů ) ...Aluška se těší a já taky, tak přeci nějaký zánět v pařátku nenaruší plánovaný víkend
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:24
- Nahlásit
wami
kdyže to máte ten zvířetnickej sraz
15.5. a joooo,přijeeeeĎ
brut
jen ty úrazy sportovců, kdyby nebyly
tak snad to nějak půjde?????
míst, kde se dá něco schovat
šak můžeš něco připravit, to by nešlo?
jdu se svejma bolavejma zádama a Ešusem co je z hárání na zabití ven. tak dobrou fšem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:30
- Nahlásit
PetraK
co se děje na mý narozky?
šak můžeš něco připravit, to by nešlo?
mno, to bych musela nejdřív dát někam... nechat alespoň jeden den, aby si na to zvykla a teprve pak použít ... jenže ona je přemisťovací, pokud to není sud nebo něco těžkýho, tak to na daným místě nikdy nenajdeš, což je trošku šílený
tak snad to nějak půjde?????
pokud tam nebude žádná zlomenina nebo naštípnutina, tak je to super a půjde "jen" o vazy, které sice bolí fest a trvá dlouho než se zregenerují, ale je to proti dalším variantám prkotina
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:34
- Nahlásit
brut
se nechystám...už sem
Aluška se těší a já taky, tak přeci nějaký zánět v pařátku nenaruší plánovaný víkend
doufám...!
a co ta tvoja dívča... když jela do těch Tater, s ranečkem... šlo to dobře...?
PetraK
15.5. a joooo,přijeeeeĎ
zapsáno a naplánováno a dál se uvidí...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 21:56
- Nahlásit
KUK ať má paní Ešusová radost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 22:00
- Nahlásit
wami
a co ta tvoja dívča... když jela do těch Tater, s ranečkem... šlo to dobře...?
od čtvrtka se chová jak mílius ... jen nevím, jestli to nebylo způsobený jejím odjezdem, uvidíme, až se vrátí .....
Eimy
ta bude mít ráno radost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 22:01
- Nahlásit
Dámy, ráno tu nebudu, jdu s mladým na rtg a pak na ko s pařátkem...ale pak se tu zase objevím...teď jdu s psékama ven a pak chrnět (stavět zase nějakou blbost) ...dobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:21
- Nahlásit
wami
zapsáno a naplánováno a dál se uvidí...
bylo by to príma, kdyby to vyšlo.
Eimy
JAK TO, ŽE NEKUKÁTE VOBA??? NO????
brut
máš zrovinka narozky, jo? No to je setkání Zvířetníků- jak tam píšu ty články. V Beskydech někde a já včera zjistila, že to ještě nemám zaplacenýýýýýýý
už tu sice nejsi, ale ať ten rentgen dobře dopadne a pařát taky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:28
- Nahlásit
Brý ráno
sem dohnala spánkový deficit a ted zas půjdu dohánět práci
Já vlastně furt něco honím.. spánek, čas, peníze, přítele psa
PetraK
já myslela, že máte???
no mámen nemáme.. bydlíme u rodičů a dům je jejich... a znáš to není nad to když je čék ve svým...
brut
ježíš Bruuuut ty takýýýýý to je pěkný
Janii
a kdy se dovíž estli jo nebo nééé??? Týjo bankovní ouřednice.. to bys byla už druhá ... Mishi je taky na bance.. kde vůbec je dlouho tu nebyla?
Eimy
zdravíme 2v1
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:31
- Nahlásit
Fajka
Já vlastně furt něco honím.. spánek, čas, peníze, přítele psa
a znáš to není nad to když je čék ve svým
jo tomu rozumím. Asi úplně nejvíc na světě . No ten dům je naprosto bombastickej, rve mi to srdce, že to teď hned nejde koupit. Ale možná se na něj pojedeme podívat??? Ještě nevím.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:57
- Nahlásit
PetraK
malý už spalo
Fajka
Ahojky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:30
- Nahlásit
Eimy
malý už spalo
to sem si pak taky řikala, že už asi bylo po večerce Nemůžem mu řikat jen tak bez jména - malý. Neni lepčí mu řikat dyš už malý, tak třeba Bobeš? Malý Bobeš??
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
Ahoooj,
Janii
drzim palce na konkurz, at ti to vyjde!!!
brut
vse nej nej nej
hlavne at je doma klid, pohoda a zdravicko
PetraK
tyyyy brdo dum je pohadkovej!!! ten bych brala taky hnedka jako hele jestli jen kapku muzete, bezte do toho, vapda to totiz dost pohadkove vc. ceny na to, aby to tam vydrzelo dyl nez se to staci ohrat ...
Fajka
cuuus
ale tak vy budete ted prestavovat a udelate si to po svym ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:12
- Nahlásit
Roxana
tyyyy brdo dum je pohadkovej!!! ten bych brala taky hnedka jako hele jestli jen kapku muzete, bezte do toho, vapda to totiz dost pohadkove vc. ceny na to, aby to tam vydrzelo dyl nez se to staci ohrat ...
já vím jenže teď právě nemůžem, chystá se odprodej našeho bytu, takže máme smolikof. Ale ten dům mě vzal fakt jako hodně. Zahrada sice není úplně největší /jsem z chalupy zvyklá na téměř 8000 m2./, ale ten dům má svoje kouzlo a cena právě taky dost dobrá. áááááááááááááááááááááách jooooooooooooooo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:58
- Nahlásit
PetraK
nemůžem, chystá se odprodej našeho bytu
no jo .. ja to chapu, taky uz skoro dva roky koukam po necem a furt nic ..
8 km to teda nejni, ale zahradka je slusna, pro jednoho (ci dva ) pesany urco v poho!!! a ceny nejni dost dobr,ata je fantasticka, aspon v porovnani s ostanima teda ..
tak treba az budete moct, taky se objevi nejakej fesak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:03
- Nahlásit
Roxana
tak treba az budete moct, taky se objevi nejakej fesak
se bojim že ne,neee Já se musím do baráku zamilovat, stejně jako do chlapa. Ten dům musí mít něco - jak to popsat? - duch nějakej (pro rejpaly nemyslim duchy!! ). Proto - i když to je nepochopitelný - bych si asi nikdy nekoupila novej dům
Tohle je srdcovka. Cejtim se tak, jak se asi cejtí někdo ze čtyřprocentní části populace, když zjistí, že objekt jeho citů je heteráč páč to je staf, kdy se s tim nedá nic dělat
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:22
- Nahlásit
PetraK
duch nějakej
no este tak, nejaky poltrgajsta jo
bych si asi nikdy nekoupila novej dům
no tam bych videla, ze je to na tobe, dat mu prave tu dusi
ja bych si ho teda klidne koupila, ale prachama to asi nepude
Cejtim se tak, jak se asi cejtí někdo ze čtyřprocentní části populace, když zjistí, že objekt jeho citů je heteráč
ses magor
páč to je staf, kdy se s tim nedá nic dělat
co ty vis??
aspon muze doufat, ze si to casem rozmysli
|