| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
že si myslela, něco o bláznivé matce
Tak to jako bez pochyby, páč fšecky matky sou bláznivý, to fšickni dobře víme ,aleeeee sem jakooo myslelaaa, žeee.... a šak vy víte co myslim, že mám na mysli to, že i když dělá že neni, tak když je zapotřebí, tak se ozve, to nejni vůbec marný, ne?
nejen že tu dělaj bordel, ale ještě ke všemu likvidují postupně všechno zelený v okolí, aby měli čím topit...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 13:29
- Nahlásit
PetraK
já vím, jak jsi to myslela a přičítám jí to k dobru ( samozřejmě)
nejen že tu dělaj bordel, ale ještě ke všemu likvidují postupně všechno zelený v okolí, aby měli čím topit...
nejhorší na tom všem je, že není páka, která by je donutila se chovat jinak...oni vědí, že na ně čék nemůže a podle toho se chovaj .... nejvíc mi vadí, že s nima jednám slušně ( holt jsem dobře proškolená) a oni si zkrátka tu nevymáchanou hubu klidně otevřou a ještě se baví.
Ale zase na druhou stranu vím, že oni vědí, že jim nic neprojde a třeba dají pokoj ( i když asi ne, jak je znám...)...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 13:41
- Nahlásit
brut
a přičítám jí to k dobru
k hodně velkýmu dobru, páč ešivá je situace vyhrocenější a ona přesto tagle zaregáluje, tak se těch genů po tatím nemusíš tak bát
...oni vědí, že na ně čék nemůže a podle toho se chovaj
no tohle je na tom to nejhorší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 13:58
- Nahlásit
FAJKO FÁÁÁÁÁÁJKOOOOOO
sim pani- neplánujete cestu do Prahé?? Příští týden bych měla mít - nevím přesně kdy, k dispozici větší počet dek z nemocnice. Plus mám dvě vodítka, obojek, koš a ručník nějakej. Takže, kdybyste plánovali návštěvu matičky měst a bylo to k tomu, abychom to dali logisticky dohromady, tak dejtě vědíti.
Esi se dříf neudřete teda.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 14:04
- Nahlásit
PetraK
k hodně velkýmu dobru,
to jo , ovšem ty smsky co poslala teď si mohla nechat....ty jí k dobru nepřičtu ani náhodou a opět jsem za hnusnou matku, když jí dám vědět, že se nechová jak dospělá
Mám pocit, že tohle je spíš na nějakého psýchologa, páč všechno překroutila, otočila a ještě má pocit, že nesmí domů ..... synek je z ní na prášky, před chvílí odešel s plnýma očiskama slziček do pokojíku a já mám taky dost.... jj, snad to nebude tak hrozný, jak to vypadá
Cikáni sou zalezlí, dostali sprdunk od hlavního kápa...sem si postěžovala, tak možná nějaký stromy i zůstanou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 14:27
- Nahlásit
brut
páč všechno překroutila, otočila a ještě má pocit, že nesmí domů
a víš proč? Páč vůl neví jak z toho ven! , nelaj matko, nelaj, je to celkem hodný dítko. A jak jí týý voe můžeš říkat, že se nechová jak dospělá? Dyk ešče dospělá neni a dlouho nebude. I když už si myslí, že je. No jo, to se mi to mluví , ale víš kdy jsem na jádro týhle pravdy přišla?? Paradoxně s Ešusem. V době, kdy už jsem si myslela, že je z něj velký dospělý pes. Myslel si to i von. Jenže to nebyla pravda. Bylo to větší štěně ve velkým nedospělým psoj. .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 14:52
- Nahlásit
PetraK
sim pani- neplánujete cestu do Prahé
ted jsme se právě vrátily
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:38
- Nahlásit
Fajka
ted jsme se právě vrátily
klííd, šak tu nejste naposled, ne? Domluvíme to jindy a to už taky budu vědět kolik těch dek je - neboj není to na kamion, vejde se to na kárku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:41
- Nahlásit
PetraK
vejde se to na kárku
ty si nezmar
OK hele až bych věděla že pojedem tím směrem a nebude to hurá akce o který se dovím půl hodiny před odjezdem.. tak ti dám vědět a domluvíme se
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:45
- Nahlásit
brut
hele, a drž se toho, co ti píše Ešusová, bo já si to myslím taky, ale jak nezvládám ty mezilidský vztahy, neumím ti to tak krásně vysvětlit a podat...
holka je akorát velká trubka, ale bude dobře...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:45
- Nahlásit
Fajka
ty si nezmar
to ani ne, jen jsem věci kdysi hásky rozpohybovala a oni tetkon jedou .
Jo v klidu domluvíme se, pokud by toho bylo víc, než by se dalo někde umístit, podělím to na vícero dílů do vícero útulků.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:49 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
holky
a jinak ahoj, jsem ani nestihla pozdravit, mám dneska den vůl... se změnou počasí na mě došla migréna, jdu hledat něco, čím ji donutím zase scípnout, v práci byly dětičky tak strašný, až jsem myslela, že mě picne, jsem dneska končila se zatlejma zubama a v očích zatmíno... (jsem dobrá, v tomhle stavu jsem zvládla ještě i zazpívat ukolébavku )
chtěla jsem jít spát, ale nemůžu usnout, tak místo toho čumákuju na net a rozčiluju se (úpa zbytečně, svět stejně nezachráním), a půjdu za chvilku ven s trotlíkama, aspoň ti mi dneska neskáčou po hlavě, jsem je na včerejším agi tréninku uháněla jak vzdmutý kozy...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:49
- Nahlásit
wami
hele, a drž se toho, co ti píše Ešusová, bo já si to myslím taky, ale jak nezvládám ty mezilidský vztahy, neumím ti to tak krásně vysvětlit a podat...
no jo, copak já sem chytrá jak rádio, ale dyš to potřebuju, tak to v tom mozku není. Myslíš, že jsem na tuhle objevnou věc přišla s Ešusem včas? ne naštěstí ten pes je takovej vůl, že mi to nesečet , vo to víc ho miluju svini jednu zrzavou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
wami
(jsem dobrá, v tomhle stavu jsem zvládla ještě i zazpívat ukolébavku
jé pani vy děláte f školce??
A to ešče nejste v blázinci?
jak vzdmutý kozy...
ešče že sem nechotí pan agrosek
jooo na tu bolavou hlavu - zkus si na nohy pusit hodně hodně studenou nohu. vím, že je to migrína, ale aspoň na chvilu by to mohlo ulevit.
Edit
NÉÉÉÉÉÉ STUDENOU NOHU, NEEEEE ALE VODŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:52
- Nahlásit
PetraK
Jo v klidu domluvíme se, pokud by toho bylo víc, než by se dalo někde umístit, podělím to na vícero dílů do vícero útulků.
Ok.. zkusím taky rozhodit nějakou sít ještě
wami
jsem dobrá, v tomhle stavu jsem zvládla ještě i zazpívat ukolébavku
tak to obdivuju já bych je byla v takovým stavu schopná maximálně bacit
Nesleduješ náhodou Janu Henychovou??? To je drámo že já z toho mám normálně skorem srdeční kolapsy
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:04
- Nahlásit
PetraK
jé pani vy děláte f školce??
nee, dělám v denním pobytu pro mírně mentálně postižené vychovatelku, "moje" dětičky jsou dva kluci předškolního věku...
takže A to ešče nejste v blázinci?
skoro jo
PetraK
NÉÉÉÉÉÉ STUDENOU NOHU, NEEEEE ALE VODŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
sem upadla ze židle a Melzí mi bleskově vožužlala hlavu, asi myslela, že umírám a brzy budu k snědku...
jináč zima mi je i bez toho, jdu hledat nějaký analgetikum, který by mi ještě mohlo zabrat
Fajka
já bych je byla v takovým stavu schopná maximálně bacit
jj, v práci mám občas výbornej trénink sebeovládání...
Nesleduješ náhodou Janu Henychovou??? To je drámo že já z toho mám normálně skorem srdeční kolapsy
kukám a fandím...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:04
- Nahlásit
Fajka
a az pojedes do ty prahy nikoli na bleskovku, dej vedet a dame hromady kafe - u nas se taky neco pomalu najde pro potrbeny pesaky
wami
ahojka
tak migrena je moje dlouhleta kamoska, bohuzel
tak zadny cuceni do pocitace, to je jen horsi, ale pekne na chvili s pesaka na studenej vzduch, pak do postele, co nejvic utemnit, nechat treba ventilacku a sezobnout nejakou piluli - kdyz nemam moc rozjetej zachvat, zabere mi dobre i 400 ibac ..
tak at te prejde brzo!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:09
- Nahlásit
Roxana
a az pojedes do ty prahy nikoli na bleskovku, dej vedet a dame hromady kafe - u nas se taky neco pomalu najde pro potrbeny pesaky
jj uvidíme... nebo třeba by to šlo v těch Kralupech jestli teda dorazíš
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:11
- Nahlásit
Fajka
nebo třeba by to šlo v těch Kralupech jestli teda dorazíš
sim te ja zabudla kdy to je?? si to musim napsat do diarku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
wami
jj, v práci mám občas výbornej trénink sebeovládání...
to tede věřím... já bych se asi neovládla
Roxana
Je to neděle 29.3. Kralupy nad Vltavou...to máš kousek
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:18
- Nahlásit
Roxana
jj, jsem migrenička, taky už vím, co a jak... čekám, jestli mi modroučká zabere, vzala jsem si Nalgesin, tak snad... ven se chystám...
ibáč nemůžu, blinkám po něm a stejně mám rezistenci bo co, páč mi nezabírá vůbec na nic...
Fajka
to tede věřím... já bych se asi neovládla
já musím... ale takhle na palici je to jen občas, většinou je zvládám okaučovat v pohodě...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:18
- Nahlásit
Fajka
Je to v neděli 29.3. Kralupy nad Vltavou...to máš kousek
tak si pisu ..
a pokud budem zdravi a nebude lejt jako s konve, prijedu
OT- co ten zihanak vedle - asi bys nevedela o nekom??
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:20
- Nahlásit
wami
čekám, jestli mi modroučká zabere, vzala jsem si Nalgesin
to neznam, tak snad zabere
ibáč nemůžu, blinkám po něm
takle to mam s valetolem .. jeste pry je dost silnej ataralgin
ale pokud je to tak - stejně mám rezistenci bo co, páč mi nezabírá vůbec na nic
nech si predepsat triptany
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:27
- Nahlásit
wami
většinou je zvládám okaučovat v pohodě
aby né když zvládáš tu svojí smečku
Roxana
co ten zihanak vedle - asi bys nevedela o nekom??
hmmm nevěděla .......je pěknej...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:29
- Nahlásit
Fajka
je pěknej...
je, vid .. no kdyby treba Fajkys zmenila nazor a chtela kamose, tehle by byl urco ideal
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:32
- Nahlásit
Roxana
no kdyby treba Fajkys zmenila nazor
tak Fajkýš měnit názor nemusí vona má kluky docela ráda
tehle by byl urco ideal jo to by asi byl ... ALE ALE.....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:33
- Nahlásit
Roxana
valetol jsem ještě nedávno mohla, ale už taky ne...
ataralgin můžu vyzkoušet
jinak kdybych měla někoho, kdo mi ho předepíše, mám tu Ketonal, ten mi zabíral spolehlivě... ale mám teď doktorku 100km daleko, a zatím měnit nechci...
Fajka
aby né když zvládáš tu svojí smečku
no, zlatí skorovlci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:34
- Nahlásit
sem tu ..... uffff, synek má hodně silně naražený záda, nikde nic zlomenýho, skřípnutýho, jen ta naraženina bolí jak deset čertů... dostal tabletku na bolest, přes víkend má odpočívat ( hahaha, chtěl jet hrát, páč jim bude chybět zrovna v play off a to se nedělá, že ). Tak smutní u počítače .... no a já odevzdala rtg a další libůstky, takže jsem vyfasovala ortézu na tlapičku a šla domů s tím, že ortéza zřejmě bude natrvalo
Jinak PetraK, já vím, že není až tak špatná, jen holka nezvládá sama sebe a své emoce. Sice na ní hudrám, trápí mně to, ale furt věřím v její dobrou stránku a postupné uklidnění. Asi tohle potřebovala prožít a zjistit, že se svět netočí jen kolem ní, ale že je na něm spousta dalších, potřebnějších a ona je jen součást něčeho většího .... trupka jedna
Jo a Balinka už má oškubaná ušiska, jak jí na nich neustále visí piraňa ... od rána ty dvě v jednom kuse blbnou, Brut je nad věcí, jen dohlíží a občas obě sprdne,ale přála bych vám slyšet ten kravál, co dělaj... hlavně, když ta malá nestvůra leze někde po vejškách a Balinka pod ní vyjoštěkopíská
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:36
- Nahlásit
wami
připomeň mi, že ti mám přivézt na vyzkoušení Sumigru... mám jí předepsanou vyloženě na migreny a zabírá skoro hned
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:41
- Nahlásit
brut
připomeň mi
ale budu moc ráda...
|