| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:46
- Nahlásit
PetraK
o článku mě říkala AP, tak jsem si ho teprve teď dočetla, na diskuzi pod ním ale nemám čas...
já to řeknu jednoduše:
ZÁVIDÍM!
a hodně a hodně nahlas...
musela to bejt paráda, vím, že vlků v soukromejch rukách je kolem Prahy relativně dost, ale já tam nejsem a tak mě setkání nečeká...
prď na prudiče, ten pocit ze setkání ti stejně nikdo nevezme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:50
- Nahlásit
Fifi
Prd na to, zazitek se setkanim "tretiho druhu" ti nikdo nevezme
jojo, já vím, že to tak je, ale mi na tom vadí nejvíc to, že včera to rozhodně nemohl bejt vlk a já su blb, kterej se nechá lakovat, zatímco ti chytří, přece vědí. Vědí i když tam nebyli Chytrý lidi já mám moc rád
Predpokladam, ze gesicht sis uz po vlcim polibku umyla
bohužel sem musela. Před tim plézem, no
na ni - nevim proc.
No von Ešus z ní při bližším setkání nebyl zrovinka vodvázanej. Myslím, že to bylo tím pachem,¨.Ale taky si moch třeba myslet, že je to třeba mládě vod Nány vod davídkojc, která se mu tehdá nakýblovala do JEHO KUFRU !!! a tak se bál, že tadle bude něco podobnýho??. A hlavně teda ho drtilo, že jsem měla oči jenom pro ní , to on obecně špatně nese, othelo jeden zrzavej.
Možná mají ČSV trochu jiný pach?? co člověk ví.
kachna_
Kralupy nad Vltavou 2009.
dej mi data, fotky, nějaký info a já ti to splichtim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:54
- Nahlásit
wami
ale já tam nejsem a tak mě setkání nečeká
ale třeba někdy u Prahé budeš??? Možná by se to domluvit dalo, říkala ta slečna, co dělala fotky, že Andrlovi jsou moc fajn, třeba by se dalo domluvit, kdyby v té době měli v plánu venčení.... třeba bysme to logisticky pořešili.
prď na prudiče, ten pocit ze setkání ti stejně nikdo nevezme
no jo musim. vím, že máte pravdu a taky si to tak říkám.... leeeč při mojí povaze to půjde těžko , dala jsem si zákaz, že už tam nekouknu. Napsala jsem svoje poslední slovo a prdím na to.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:58
- Nahlásit
PetraK
hehe, tak to je prča, už jak jsem četla článek, napadli mě zrovna Andrlovi
tak jsem ráda, že je to od nich, oni už mají s "civilizováním" vlků dlouholeté zkušenosti...
třeba by se dalo domluvit, kdyby v té době měli v plánu venčení...
fajn by to bylo... ale takový překvápko, jakos měla ty, určo ne...
jinak když budeš držet palce, s trochou štěstí budu od podzima v Praze každou chvíli...
no jo musim. vím, že máte pravdu a taky si to tak říkám.... leeeč při mojí povaze to půjde těžko , dala jsem si zákaz, že už tam nekouknu. Napsala jsem svoje poslední slovo a prdím na to.
to znám, mám s prudičema a vysírkama stejnej problém, i když jsem se už naučila nereagovat... jo, závist co přechází v nenávist je pěkná svině...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 16:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
wami
jinak když budeš držet palce, s trochou štěstí budu od podzima v Praze každou chvíli
fáákt?? No to by bylo prima, takže jdu držet!!!
napadli mě zrovna Andrlovi
tak jsem ráda, že je to od nich, oni už mají s "civilizováním" vlků dlouholeté zkušenosti...
znáš je? To jsem ráda, já jsem kdysi potkala pana Andrleho, když měli čerstvě Elsu, pak nic až teď a proto mě vůbec neseplo spojení vlk a Řepy . A vo to to bylo mnohem lepší -ty první momenty byly dost autentický. Tak jak je ta první fotka u článku, jak je Bess neviditelná v tý trávě, tak to byl můj první oční kontakt. Fakt jsem myslela, že mi hráblo . Kdekoliv jinde bych si to mohla nějak zdůvodnit, útěkem, přechodem- vždyť to není tak dlouho co se kohátal los po dálnici D1, takže možný je všechno. Ale v Prahé??? no tak i v Prahé
, i když jsem se už naučila nereagovat
musim to enem dodržet, ale přísahala sem na holej pupek -a že je velkej!! že nic, nic, nic
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 16:20
- Nahlásit
PetraK
No to by bylo prima, takže jdu držet!!!
jj, byla bych ráda, ale poslední dobou mám obavy, že bez držení palců to samo nevyjde...
znáš je?
nikoliv osobně, to jsem tu čest neměla, bohužel. Ale zprostředkovaně o nich vím už dlouho, přes vlčáčkáře...
Tak jak je ta první fotka u článku, jak je Bess neviditelná v tý trávě, tak to byl můj první oční kontakt. Fakt jsem myslela, že mi hráblo
vykládala ti AP o první Oravě? o víkendovém setkání třetího druhu?
myslela si totéž...
a já bych si taky asi řekla cosi o halucinacích...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:44
- Nahlásit
Dobrý podvečír milé dámy
začínám doma trpět a moc se těším, až mi chlapisko vypadne do práce ... jak mám přes den stíhat czpsa? .... furt něco dělá, hrabe se v počítači, má hlad, chce něco dobrého ke kafíčku, zve návštěvy a blbě je koordinuje, takže se pak sejdou během půl hodiny tři naprosto rozdílný rodiny ... no chlap
Jinak dopoledne jsem byla u lékařské vědy a opět jsem byla ujištěna, že mám holt smolíčka pacholíčka a budu pajdat dál .... jako by to byla nějaká novinka Takže naše zdravotnictví funguje stále stejným způsobem... na prd ...alespoň nějaká jistota v nejisté době
Fifi
Poslano, dala jsem to pro jistotu doporucene.
juj, ty jsi zlato ...díky moc
PetraK
ještě jsem se nedostala ke čtení reakcí pod tvým článečkem, ale ze škarohlídů a nevěřících Tomášů si nic nedělej, jsou všude a kdyby nerejpali, tak by měli asi blbej den ( nebo holt mají celoživotní potíže se snést sami ze sebou a snaží se otrávit i druhé)
wami
jinak když budeš držet palce, s trochou štěstí budu od podzima v Praze každou chvíli...
mi něco uteklo? .... jsem zvědavá jak stará opice, ale do příštího víkendu to ještě vydržím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
wami
vykládala ti AP o první Oravě? o víkendovém setkání třetího druhu?
NEEEE! To z ní musím vymámit. Ale někdy jindy, tetkon už du do peří, je mi fakt blbě
jj, byla bych ráda, ale poslední dobou mám obavy, že bez držení palců to samo nevyjde...
tak jdu držet hodně fest, hodně fest!! A bylo by to na dojezdnou, nebo na pořád?
mimochodem- sem se neudržela , hlavně kvůli Andrlovým , ono to pokračuje u dnešního článku o tom bezprizorním labíkovi Kašparovi a přiznám se, že jsem si to v tramvaji cestou domů rozmyslela. Všichni chytrý co jste nevědomí spojte se!
BTW: VÍ NĚKDO CO JE S BRŮTOVOU? A STAHIJOVOU???
A HELÉÉÉ NEŽ SEM TO ODESLALA, BRŮTOFKA JE TU!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:50
- Nahlásit
brut
... jak mám přes den stíhat czpsa?
tý vole, to je trauma, co???
Jinak dopoledne jsem byla u lékařské vědy a opět jsem byla ujištěna, že mám holt smolíčka pacholíčka a budu pajdat dál
tohle už teda neni tak ftipný , škoda, že nemám někoho známýho, abych mohla vypomoct
le ze škarohlídů a nevěřících Tomášů si nic nedělej, jsou všude a kdyby nerejpali, tak by měli asi blbej den ( nebo holt mají celoživotní potíže se snést sami ze sebou a snaží se otrávit i druhé)
mě to mrzí nejvíc kvůli Androlvým teď, páč to dneska pokračuje u dalšího článku.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:09
- Nahlásit
PetraK
sem tu....ale jen na chvíli, páč chlap už jde domů a volá, že má hlad
tý vole, to je trauma, co???
děsný
tohle už teda neni tak ftipný , škoda, že nemám někoho známýho, abych mohla vypomoct
já to vím celou dobu, jen nechápu, proč to musím poslouchat každou kontrolu
mě to mrzí nejvíc kvůli Androlvým teď, páč to dneska pokračuje u dalšího článku.
to chápu ,ale myslím, že Andrlovým je jasný, že některý lidi jsou pitomý ... u jakýho článku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:20
- Nahlásit
brut
jen nechápu, proč to musím poslouchat každou kontrolu
moc mě to mrzí pani, a to bez přehánění, nebo že bych to říkala jen tak, aby se řeklo.
už jde domů a volá, že má hlad
uměj voni taky ňákou jinou větu???
,ale myslím, že Andrlovým je jasný, že některý lidi jsou pitomý
mě něco lechtalo vzadu v makovici, že to možná psát nemám, že se to rozvine někam kam by nemělo, měla sem se poslechnout.
u jakýho článku?
u dnešního článku o labroušovi Kašparovi. Sem tam napsala, že mě teď mrzí, že jsem to vůbec psala (
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:32
- Nahlásit
PetraK
uměj voni taky ňákou jinou větu???
asi nééé ... mladej je taky doma ( včera na treninku spadl na záda a ty ho bolej, tak sem ho nechala v klidu a zítra jede do školy) a už tu šmejdí v ledničce
moc mě to mrzí pani
to nic, jsem od mala zvyklá, takže se s tím umím dost dobře vyrovnat, ale vadí mi to neustálý omílání
dnešního článku o labroušovi Kašparovi
aha, ten jsem nečetla... se jdu podívat
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:40
- Nahlásit
brut
ahojte paní, se na ten víkend za 14 dní moooc těším, i když se mi to teď dost komplikuje...
ale bude, i kdyby trakaře padaly!
jak mám přes den stíhat czpsa?
bych chtěla mít tvý starosti
já jsem ráda, že semka nakouknu přes odpoledne a večer... no a tak mi furt něco utíká...
mi něco uteklo?
já myslím, že ani ne, rozhodně už jsem o tom s tebou párkrát mluvila, ale asi sis to nespojila právě s Prahou...
Jinak dopoledne jsem byla u lékařské vědy a opět jsem byla ujištěna, že mám holt smolíčka pacholíčka a budu pajdat dál .... jako by to byla nějaká novinka
chjo... není nad to, když ti to někdo neustále připomíná, zatímco ty to běžně ignoruješ, co...
hele, onehdá jsem tě někomu popisovala, podle postavy, podle psů, podle všeho (už ani nevím, proč), no a asi hodinu poté mě napadlo, že možná kdybych podotkla něco o berli, byli bychom doma rychlejš... jenže pro mě prostě není, díky tomu, že v podstatě není ani pro tebe...
PetraK
A bylo by to na dojezdnou, nebo na pořád?
nene, na pořád ne, jen bych se tam asi objevovala s rozhodně větší frekvencí, než teď 1x za dva roky...
ale já si to nechci zakřiknout, se uvidí, až na konci léta
Všichni chytrý co jste nevědomí spojte se!
se máme rozčilovat s tebou...? já to klidně zkusím akorát nevím, kde to najdu, se v těch zvířetnických diskuzích furt neorientuju...
mě něco lechtalo vzadu v makovici, že to možná psát nemám, že se to rozvine někam kam by nemělo, měla sem se poslechnout.
jj, ale asi jsou fakt Andrlovi zvyklí, i když "příjemný" to není nikdy... vono vlci jsou vždycky téma, který zavání hnojem, lidi kydaj a kydaj...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:58
- Nahlásit
Možná mají ČSV trochu jiný pach?? co člověk ví. PetraK
Spíš bych řekla že některé psy provokuje to jejich přírodní vzezření.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:00
- Nahlásit
mě něco lechtalo vzadu v makovici, že to možná psát nemám, že se to rozvine někam kam by nemělo, měla sem se poslechnout. PetraK
O co jde?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:00
- Nahlásit
wami
ahojte paní, se na ten víkend za 14 dní moooc těším, i když se mi to teď dost komplikuje...
ale bude, i kdyby trakaře padaly
ahojte.... jsi doma, že bych ti cinkla?
bych chtěla mít tvý starosti
viď? Já se uklidňuju tím, že mi nic neuteče, když tu pár dní moc nebudu
PetraK
sem prošla tu diskuzi na Zvířetníku, ale přiznám se, že moje orientační schopnosti tam, jsou na bodu mrazu... jsem sice něco našla, ale nepřišlo mi to špatný....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:03
- Nahlásit
Smečka
Ešusová potkala Bessku od Andrlových a napsala o tom moc hezký článek... http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esus-vzacne-s etkani-0s4-/p_zviretnik.asp?c=A090308_165515_p_zvi retnik_dru
brut
jsi doma, že bych ti cinkla?
jsem...
Já se uklidňuju tím, že mi nic neuteče, když tu pár dní moc nebudu
no, já jsem občas akorát překvapená, co proběhlo... ale to i když tu jsem...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:18
- Nahlásit
brut
už tu šmejdí v ledničce
sou nějak magnetický ty ledničky
sem od mala zvyklá, takže se s tím umím dost dobře vyrovnat
já vím, obdivuju tvoji statečnost, ale prostě mrzí mě to,fakt
wami
ale já si to nechci zakřiknout, se uvidí, až na konci léta
tak to by bylo prima, prima. Držím co to dáá!
se máme rozčilovat s tebou...? já to klidně zkusím
ale ne, to je fučík, to nemá cenu, já si jen tak posteskla.
, ale asi jsou fakt Andrlovi zvyklí, i když "příjemný" to není nikdy
no jo, já se tomu chtěla vyhnout
Smečka
Spíš bych řekla že některé psy provokuje to jejich přírodní vzezření.
mi to přijde, jako když z nich mají obavu???
O co jde?
áále včera jsem byla jelito, který nadneseně řečeno, nechá nabulíkovat, že se potkalo s vlkem, kterej vůbec vlk neni, páč kdyby to byl vlk tak by mě musel nutně sežrat , jak tam někde padlo. No a dneska pod jiným článkem se tam nadnesli Andrlovi jako takový.
to je fuk, neměla jsem to fakt psát. Ne všichni, ale tři lidi mi v souvislosti s tím zvedli mandle.
|
alias
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:32
- Nahlásit
Petrak - ser na prudiče ty víš jak to bylo, a to je to hlavní - to že ses podělila s ostatníma je pro jejich dobro a když pruděj tka pruděj a ten zprostředkovanej neskutečně úžasnej zážitek jim uniknul. Tiše - teda ne tiše - naprosto hlasitě - to už tu někdo psal ti závidiiiiim - taky chci jednou potkat vlka
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:38
- Nahlásit
mi to přijde, jako když z nich mají obavu??? PetraK
To možná souvisí s tím co píšu. Dnešní psi jsou zvyklí potkávat psy s úplně jiným výrazem, bez gest a bez miniky. Čsv nemá tak propracovanou řeč těla a gest jak vlci ale rozhodně se hodně blíží. To možná některé psy odrazuje.
Moje Tajga měla na cvičáku oblíbenou starou fenu německého ovčáka. Prostě jí milovala, chovala se před ní jak buznička
Jen vystoupila z auta před vraty cvičáku, okamžitě zavětřila a zajásala "je tam, je tam, dělej, otevři bránu, chci k ní!" Pak se, skutečně přes celý cvičák plazila neuvěřitelnou rycholstí k Astě a po cestě dělala nepopsatelná gesta před kterými by prchl i Mumínek Asta už z dálky nasadila otrávený pohled, protože jí Tajgy projevy oddanosti teda žíly netrhaly a dobře věděla co bude následovat. Tajga přijela po zemi jak had, podjela pod Astinýma nohama, několikrát jí obmotala, několikrát vlezla do tlamy a uší (kdyby mohla vleze i do píp) a zůstala ležet na zádech ve slastném očekávání nevímčeho. Asta se znechuceně odploužila a Tajga zůstala jak opařená.
V té době Tajga nenáviděla psy (samce). Jakmile se k ní na cvičáku přiblížil pes, okamžitě udělala nejhrozivější pózu jakou dovedla plus obnažila zuby až ke stoličkám, vrčela a varovala. Jak se na ní, byť jen podívala Asta, ve vteřině se její výraz změnil. Byl jak mim, co mění pod dlaní vlastní ruky výraz tváře.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:41
- Nahlásit
brý večer, hlásím se po výletě ...
trochu mě ty brnící prsty vyděsily, tak jsem vypadla z práce (proto tu teď dodělávám, co je potřeba, jinak by mi to neprošlo :mad míra mě vyzvedl na kraji prahy a frčeli jsme směr sever, k mýmu ortopedovi. takže se tu teď svíjim bolestí, páč mi dal zase injekci, která bojí jak 100 čertů rukou nemůžu hejbat vůbec, hodim si na ni studenej hadr a musim dva dny čekat až to přejde ...
tak jsme spojili to cestování s návštěvou dědy v nemocnici, vypadal dobře ale ani doktorům neni jasný, jaktože je mu tak brzy zase dobře zítra jde ještě na CT tak uvidíme
tak brou, tohle jsem datlovala jednou rukou asi 5min
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
alias
ale jo máš pravdu, já vím. Nejdřív mě nadzdvihly ty komentáře, že jako sem tak naivní, že si nechám nakecat, že jsem potkala vlka. Tsé, vlka, v dnešní době, v Praze, to se chtěl někdo dělat zajímavej a já sem tak blbá, že mu na to skočím. Pak tam přibylo to, že kdyby to byl vlk, tak mě pomalu sežere no a dneska těch pár komentářů k Andrlovým, to mě dostalo úplně.
taky chci jednou potkat vlka
Tak přijeď do Prahé, půjdem se projít a třeba budem mít zas štěstí.
holky jdu do postele. S bacilama
|
Smečka
Člen |
- Nahlásit
to je fuk, neměla jsem to fakt psát. Ne všichni, ale tři lidi mi v souvislosti s tím zvedli mandle.PetraK
Proč ne? Je to tvůj názor, tvůj pocit, nemáš se za co stydět. Mimo jiné jsi to napsala moc pěkně.
dneska pod jiným článkem se tam nadnesli Andrlovi jako takový.
Kde?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:43
- Nahlásit
Janiii
pani, paniiii, co to děláte????? Nemůžete si na to dát třeba aspoň studený? Nepomohlo by to?? Ach jo
aspoň, že děda vypadá dobře. Tak ať jde brzo domů.
A dobrou, a ať se vyspíš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:45
- Nahlásit
Smečka
děkuju moc za pochvalu. Ale stejně se tam nevešly všechny moje pocity. Třeba jsem zapomněla napsat, jak mě dostal klid a vyrovnanost v jejích očích- nebo jak bych to popsala. Ale ten klid mě fascinoval nejvíc.
Kde?
tady
http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddis kuse=A090309_124501_p_zviretnik_dru&vlakno=3071820 5#30718205
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 19:50
- Nahlásit
Smečka
Moje Tajga měla na cvičáku oblíbenou starou fenu německého ovčáka. Prostě jí milovala, chovala se před ní jak buznička
Jen vystoupila z auta před vraty cvičáku, okamžitě zavětřila a zajásala "je tam, je tam, dělej, otevři bránu, chci k ní!" Pak se, skutečně přes celý cvičák plazila neuvěřitelnou rycholstí k Astě a po cestě dělala nepopsatelná gesta před kterými by prchl i Mumínek
já to vidíím, naprosto přesně to vidím!! a řehním se tomu tady, páč si to díky tomu co předváděla Bess, trošilinku umím představit. ten její tanec vypadl naprosto submisivně, tak, že to jsem u žádnýho psa nikdy neviděla.
Musím se smát, když si představím, jak vypadalo to, co popisuješ, Jen vystoupila z auta před vraty cvičáku, okamžitě zavětřila a zajásala "je tam, je tam, dělej, otevři bránu, chci k ní!"...... Tajga přijela po zemi jak had, podjela pod Astinýma nohama, několikrát jí obmotala, několikrát vlezla do tlamy a uší (kdyby mohla vleze i do píp) a zůstala ležet na zádech ve slastném očekávání nevímčeho. Asta se znechuceně odploužila a Tajga zůstala jak opařená....sedím tu s hubou kolem celý hlavy
A to je přesně to co jsem popisovala,jak jsem si uvědomila, že čokl je proti vlkovi prostě němej.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 20:11
- Nahlásit
PetraK
Něco málo jsem z těch komentářů přečetla. Na toto téma by se dalo diskutovat a polemizovat donekonečna. Nejlepší je pro vlky volnost - o tom žádná. Zoo pro vlky narozené v zajetí taky není špatným řešením, jenže už si málokdo uvědomuje, že zoo je nucena k dost tvrdé selekci když se zvířata nepodaří udat. Proto není odkoupení vlčete ze zoo vůbec problematické. Vlče stojí dokonce míň než papírový pes ... Když jsem před třemi lety odebírali z pražské zoo dvě vlčata, nebyl vůbec žádný problém. Aź jsem se divila. Jedno z nich (samice) je hlavní hrdinka Nadina článku na který je v debatě odkaz. Druhé - samec je dnes ve Finsku. Kde by byli, kdybychom je neodebrali, nevím. Já osobně pro chov vlka doma moc nejsem i když představa je to krásná. Moc velká zodpovědnost to je. Neustále bych si kladla otázky, jestli je to skutečně to nejlepší co ho mohlo potkat. Tohle je prostě kontroverzní téma.
Tady jsou moje poslední fotky Tary (Nadiny vlčice).
http://picasaweb.google.com/smecka13/TaraCanisLupu s#
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 06:35
- Nahlásit
http://aktualne.centrum.cz/report/kuriozity/clanek .phtml?id=631395
tohle je mazec
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 07:59
- Nahlásit
Dobrá ráno všem bolavejm a nemocnejm,
doufám že už vám je všem líp .. já vás tu vůbec nestíhám, píšete tu story jako do románů
Postřehla sem akorát že děda od Janí je OK a nevím jestli se Brut už umoudřilo dítě...
dneska lítám po ouřadech.. tož nezbláznímli se tak se tu zase někdy vokážu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek fšem scípákům i těm zdravej- to aby nám nezáviděli
Smečka
já mám na to stejnej názor, jako Ty - však víš i že jsem Tě otravovala emailem .
Vím, že tohle rozhodně není ideální řešení, ale - je tam to, že vím prt o situaci u Andrlů, o tom jak to tam vypadá a hlavně jak to tam chodí. A jak se k nim ti vlci dostali. tak jak můžu posuzovat. To byl i důvod proč jsem Tě tenkrát oslovila, nemůžu soudit na základě toho co pořádně neznám. Prostě mě rozčílil přístup některý těch komentátorů. Hned to všechno vědí a nejlíp a odsoudí. Nikdo z nás je nezná , já pochopitelně taky ne, ale všichni všechno víme .
|