Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 15:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
ségra ho zdraví velmi srdečně ( páč to nemá rád) a zatahuje ho do hovoru o důležitých věcech, kterým nerozumí nebo ho jednoduše usadí stylem: s blbcem se nikdo bavit nebude, tak neotravuj !

taky drsná!!!! No já ho zdravím tak, aby jasně viděl, že to je jen velmi nepříjemná společenská nutnost a že mě to velmi obtěžuje, protože stýkat se s "něčím takovým" je pod mou šlechtickou úroveň . Nikdy bych se nesnížla k tomu, abych ho třeba pomlouvala, když se s klukama bavíme a dostaneme se na něj, to ne. Naopak třeba vyprávím o době, kdy to bylo fajn a byli jsme parta a tlemíme se u toho, nicméně kluci vědí, co si myslím o tom, jak se zachoval k nim a k ségře a že to není nic férovýho a hlavně normálního, že chlap, opravdovej chlap je něco jinýho a jsem ráda, že ten vzor viděj aspoň v Brtnikovi. Za tohle Brtnika miluju ešče víc

brut
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 15:49
- Nahlásit

PetraK
ségra taky nikdy nepomlouvá, ani nekomentuje... ale všichni vědí, co si myslí. Ona je tak trochu "moc" svá a svérázná

brut
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 15:51
- Nahlásit

PetraK
Za tohle Brtnika miluju ešče víc
ještě aby ne .... jinak, že je Brtník skvělej chlap, bylo poznat i na tom pochodu

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 15:57
- Nahlásit

brut
ségra taky nikdy nepomlouvá
to je jasný, to se nevyplácí

ani nekomentuje...
my se na tohle citlivý téma se všema klukama dostali, když byly okamžiky, že si s tou situací nevěděli rady. POchopitelně jsem jim neřekla, že jejich otec je debilů král, ale nicméně jsem jim vysvětlila, že něco je hodně špatně. A že to prostě jinak řešit nešlo, než rozvodem, protože by to všem a hlavně jim ublížilo. A jsem ráda, že jsme se k tomu tenkrát dostali, protože jim mohl člověk ukázat, že máma není ten kdo je na vinně, ale že prostě určitý chování tolerovat opravdu delší dobu nelze. ale musím říct, že jsem si nikdy tak mozkovnu nezavařila, jako při těhle rozhovorech, abych něco nepřeťápla a nešlápla do porculánu. To bylo horší než madurýda

. ale všichni vědí, co si myslí

to je ta nejlepší taktika.

jinak, že je Brtník skvělej chlap

díky , já mu to taky furt říkám. Páč si to zaslouží. Někdy teda neee, ale to mu pak řikám zcela jiný věcí

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:02
- Nahlásit

brut
ty máš smlouvu na dobu určitou ( a na kolik měsíců)?
smlouva na 6 měsíců, která měla od 1.4. přejít na dobu neurčitou...
děkuju jestli něco pohledáš, já na to nemam čas, jedině po nocích doma - pokud zrovna nepracuju
ale dneska jsem si řekla že prchnu v půl a stihnu ten bus v pět!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:05
- Nahlásit

Janiii
ale dneska jsem si řekla že prchnu v půl a stihnu ten bus v pět!

jediný rozumný!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:40
- Nahlásit

brut
Mailos dorazil, mas reply.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 17:57
- Nahlásit

Fifi
taktéž

Janiii
juknu a když tak zavolám ségře, ta bude určitě vědět

dneska jsem si řekla že prchnu v půl a stihnu ten bus v pět!
tak je šikovnáááá, pašáááááááááák, dostane kokínko

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 19:45
- Nahlásit

PetraK

Ahojda, prosím tě, já nemůžu najít takovýto povídání jak jsi odnaučovala Ešusa lovit, pod čím to mám hledat? Moc děkuji za pomoc, Lucka )))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 20:13
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

byla to šichta, ale ........... je to tady! :

http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_9325_0.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 20:19
- Nahlásit

Hele holky!! Tohle mi přišlo a přijde mi to dost důležitý na to, abych to pustila do světa:

Subject: Varování: voda + mikrovlnka

Před pár dny si jeden známý chtěl připravit instantní kávu. Vzal hrníček s vodou a vložil ji do mikrovlnky, aby vodu uvařil. Nevíme přesně, na kolik nastavil minutovku, ale chtěl pouze dostat vodu do varu. Když se minutovka zastavila, vyndal hrníček s vodou a konstatoval, že voda nevařila. V okamžiku, kdy do ní přesto nasypal instantní kávu,mu voda vybuchla do tváře. Hrníček zůstal celý, pouze voda mu doslova vyskočila do obličeje. Ma popáleniny druhého stupně, po kterých mu zřejmě zůstanou stopy. Navíc levé oko je taktéž postižené. Po přichodu do nemocnice mu lékař sdělil, že se jedná o známý fenomén a že voda samotná by se nikdy neměla ohřívat v mikrovlnce. Pokud přeci jen chceme ohřát vodu tímto způsobem, mělo by být v hrníčku vloženo něco navíc, např. kousek dřívka (sirka s ulomenou hlavičkou), v žádnem případě ovšem nic kovového.

Vedecké vysvětlení:

Voda se ohřívá rychleji než bublinky páry, které se nemohou vytvořit a tím uvolnit akumulovanou teplotu. Tím, že bublinky varu se netvoří a tím neuvolňuje voda akumulovanou teplotu, se voda ohřívá a přesahuje bod varu. Když se voda da do pohybu při vloženi cizího tělesa (cukr, káva,
sáček čaje), je tepelný šok dost veliký na to, aby najednou vytvořil bublinky, které vysloveně vystřelí horkou vodu ven. Jedná se o podobny efekt, jako když otevřete novou láhev Coly po předchozím protřepání.

Zašlete svým známým - majitelům mikrovlnek

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 20:36
- Nahlásit

PetraK
Jsi poklad ))) moc děkujuuuu

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 20:43
- Nahlásit

PetraK
Subject: Varování: voda + mikrovlnka
Mno, ja si ohrivam v mikrovlne max hotovy vychladly kafe. Kdyz odmyslim jiskry od nevhodnymu hrnku, tak jsem si jednou lukcusne spalila prstik. Dala jsem ohrat kavu ve vhodnym hrnku (ano, cunarna, ohrejvany kafe neni kafe), po cinknuti jsem do tekutiny strcila malik a bylo vlahe. Tak jsem to osolila este na minutku. Po uchopeni hrnku mi bylo jasny, ze to je SPATNE! Udelala sem par rychlych kroku k lince, bo hned jsem s hrnkem svihnout nemohla (pod mikrovlnou se valela nektera z cubek) a pak hooodne hlasite jecela. Puchejr na ukazovaku a palci vydrzel dobry tri tejdny a bolel mooc.
Takze jako fakt opatrne, lidi.
Jedná se o podobny efekt, jako když otevřete novou láhev Coly po předchozím protřepání.

Aano, opet chci byt vedeckym pracovnikem !

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 20:51
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
moc děkujuuuu

nejni přece vůbec zač.

Fifi

to sou volové!! pro tohle mužský miluju, to ženská nedá dohromady, takovou krávovinu

pak hooodne hlasite jecela
ano to moc dobře znám

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 20:59
- Nahlásit

Brej večer
tak jak tady nedávno Mishi psala jo že dělá do 16:30 jo... tak to téééda kecááááá páč sem dneska na ní šla juknout s tou mojí hyenkou, bylo před třetí hodinou a byl tam jen šéfík!!
Dyž sem se ptala kde má kolegiňku tak prej bude až zejtra !!
to se tak někdo máááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:02
- Nahlásit

Fajka
ní šla juknout s tou mojí hyenkou, bylo před třetí hodinou a byl tam jen šéfík!!
Dyž sem se ptala kde má kolegiňku tak prej bude až zejtra !!
to se tak někdo máááá

a pak prej nestíhám, nestíhám!!

čůs pruhatci

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:06
- Nahlásit

PetraK
ajoj no a Fajuška se na ní tak těšila, tlapky měla vod bláta a tak ráda by si je o někoho votřela

Tak sem dneska dokončila výpočet daňovýho přiznání a podobnejch nechutností ... ještě vyplním formuláře oblítám ty nechtuný ouřady zaplatíme ty nekřesťanský doplatky a huráááááááááááááá mám to za sebou

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:07
- Nahlásit

Fajka
mám to za sebou

vyvětli mi, jak tomu prosím Tě rozumíš!! Já a kolonky a výpočty, to je konečná!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:12
- Nahlásit

PetraK
no nerozumím tomu moc, a nejhorší je že ty formuláře a způsoby výpočtů každej rok měněj!!! čék pak se v tom plácá minimálně dva měsíce...a kor já když nejsem účetní a mám strojárnu
Ale já to dělám tak že si to rúčo podle pokynů spočítám sama.. abych potrénovala ducha a hlavu no a pak si stáhnu na www.finance.cz excelovský formuláře kam zadáš jen vstupní čísla a ono ti to spočítá. Tím mám udělanou kontrolu jestli to mám dobře a jestli eště nejsem ouplně bubááááá
A prve jsem do dodělala a vyšlo mě to tož mám radost

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:12
- Nahlásit

Jestli tu ještě někdo je, přeju dobrou noc. Jdu s Ešusem a pak do peří -dospat ten včerejší mejdan roku!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:14
- Nahlásit

Fajka
A prve jsem do dodělala a vyšlo mě to tož mám

To by mě zabilooooooo! pani - VY STE HOTOVÁ AJNŠTAJNOVA CÉRA

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:15
- Nahlásit

PetraK
To by mě zabilooooooo! pani - VY STE HOTOVÁ AJNŠTAJNOVA CÉRA paní nepřehánějte si beru skorem na 1+1 kalkulátor

Brou noc a pozdravuj Ešuskááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:24
- Nahlásit

Fujtabl ve spolek![/b]

[b]Fajka

skorem na 1+1 kalkulátor

já ne skorem, já úplně. a pumplně nejhorší je situace, kdy jdu s pár penězma pro pár věcí a tetkon tam vidim něco ešče navíc, co nutně musím koupit, ale nevim ešivá se vejdu do limitu! To je teprf hukot!! Hlava se vaří, dým se z ní valí a já nejsem schopná to spočítat

Jo lidi, furt ešče chodim jako kachna. Vono se to rozleželo mnohem víííc a noženky bolej, bolej

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:31
- Nahlásit

brý ráno, včera jsem odpadla večer v devět do postýlky
dneska jdeme na večeři s mírovým tátou - má narozeniny a zítra mají hoši svátek, tak jdeme baštit včera jsem zase klikala s Berni na párek, no má z toho třetí světovou
a nemáme kam chodit na procházku, protože v tom bahně mi skoro zůstávaj boty

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:43
- Nahlásit

Janiii
dneska jdeme na večeři s mírovým tátou - má narozeniny a zítra mají hoši svátek, tak jdeme baštit

týý jo! bude žrasooo! Kam jdete? nějaká specialitka?

včera jsem zase klikala s Berni na párek, no má z toho třetí světovou

nojo, to si vždycky říkám, co se jim tak honí hlavou, že se pánčička musela zbláznit, dyš rozdává zadáčo!

No ale já jsem zjistila zajímavou věc - . Jakmile chci cvičit chůzi u nohy u nás na sídláku, tak zas venčim kraba . Já když jde s Ešusem odpoledne David, tak pak někdy pocvičíme v rámci večerní procházky, takže včera taky a ........ zas sem šla s krabem . Dala bych si po tlamě. Snad se to podaří zrušit, ÍPO jedno blbý

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:28
- Nahlásit

Dobrý ráno...
tak sem zrovna asi půl hodiny po infarktu a divím se že to se mnou neseklo Oooo díky pane bože že si to nedopustil....
asi na tebe začnu věřit!
Sorry sem musela nějak ventilovat šok ....

Nemáte něco pozitivního po ránu ? aby to se mnou nešlehlo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:30
- Nahlásit

Fajka
tak sem zrovna asi půl hodiny po infarktu

co je???????????????????

Nemáte něco pozitivního po ránu

zatim ne, ale pracuju na tom, abych měla pozitivní myšlení , ale moc mi to nejde, venku je hásky a já musim sedět tady ale esi se mi zadaří, tak klidně vypomůžu.

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:32
- Nahlásit

Ahoooj, taky citite ve vzduchu ze je tu asi jaro??
Fajka
Moc moc gratululiruju k vitezstvi nad danema, smekam ja bych se tim asi udavila ...
tak sem zrovna asi půl hodiny po infarktu a divím se že to se mnou neseklo Oooo díky pane bože že si to nedopustil....
sim te, nestras, co se stalo?
Pozitivum je to jaro jaricko

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:34
- Nahlásit

týý jo! bude žrasooo! Kam jdete? nějaká specialitka?
néé, žádná specialitka, jdem do pizzerie v Týnci, takže to bude nějaká těstovinka, ale spíš to vidim na lososa
Roxana
Pozitivum je to jaro jaricko
nevim jestli u Fajky máme teď provokovat s jare, když oni tam maj ještě min. půl metru sněhu
Fajka
pani co jéééééé? bojim bojim o vás, hlavně klíííííd!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:37
- Nahlásit

PetraK
Roxana
To se takhle nedá ventilovat, až někdy z oka do oka
No nic...

Moc moc gratululiruju k vitezstvi nad danema, smekam ja bych se tim asi udavila
díky, však já skoro taky

Jaro gde? U nás je pořád přes metr sněhu a není kde venčit, po silnicích a cestách už mě to neba

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání