| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 17:26
- Nahlásit
JInak jestli znáte Janu Henychovou a její haskouní smečku , tak dneska cca ve 12 hodin startovala závod psích spřežení ve Finsku, délka tratě 1000 km. Závod a trať dle jejích předpokladů pojede asi 8 dní ve dne v noci. První kontrolní bod po 53 km má už zasebou.
Pokud někohozajímá aktuální průběh a její přenádherná a úžasná smečka tak mrkněte sem :
http://www.huskies.cz/index_01.htm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:18
- Nahlásit
Dneska ne fujtabl ve spolek, páč bych na vás plivla bacula sem totiž scíplák
Fajka
Takže maďar má chodskýho konkurenta??
Janiii
teda s takovou kocovinou bych přestala pít asi i ijá, chudák Míra.
Eimy
pani vy můžete jít fotit do NéšnlDžeografik
A já sem krom scípání ešče načtvatá, páč včera jsme nejdřív potkali v našem lesoparku celých 5!!!!! psů (tady totiž nikdo čokly asi nevenčí :mad a byl tam dokonce rýžbejk, takže jsme mohli s Ešusem popracovat na tom jeho přístupu , bylo to všechno v naprostý pohodě, měla jsem super pocit, když pak ostatní odešli užil si Ešus šílený řádění s osmiměsíčním argentinským dožákem po hrozně dlouhý době jsem toho čokla viděla si uvolněně hrát. Bahno lítalo, čokli ve vzduchu, my museli hlídat, aby nás neporáželi jak kuželky, Ešus šťastnej jako blecha, mohla jsem je oba krmit piškotem najednou, a všechno O. Ká. když už čoklidi nemohli, dali jsme rozchod a my při návratu potkali kluka s třema psama. Jeden něco jako Parson byl bez náhubku, s Ešusem se očuchali a dobrý, pak se tam přivembloval takovej malej kříženec, ten už měl náhubek, dobrý, dobrý, furt dobrý, najednou čoklovi prdlo v kouli a šel do Ešusa, ten se zdekoval, leč najednou se přiřítil ten třetí kříženej NO - naštěstí taky s náhubkem a šel po něm , Ešus vzal dráhu, pak se mi podařilo dostat se mezi ně a ty šmejdy vodeřvat pryč Řekněte, jestli ten Zrzavohubec nemá smulu . A to jsem se chystala, že vyrazím na to dnešní společný venčení, jenže to mi zas do toho vlítlo že jsem přes noc scípla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:21
- Nahlásit
PetraK
to jsem se chystala, že vyrazím na to dnešní společný venčení,
ste měla jít,tam se nigdo nerval
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:22
- Nahlásit
PetraK
paní vy jste komik ale nebejt vás, ani se nepobavim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:39
- Nahlásit
davidkova renata
no já chtěla jít, ale virus to vidí jinak sviňák. Bolí mě v krku a vzhledem k tomu, že v pondělí do tý práce jít musím, tak jsem se, velmi nerada zaparkovala v posteli. Kozí hřbety znám, jezdíme tam moc rádi, tak jsem se těšila, že překvapím, když nám cesta k ségře odpadla. No nepřekvapila jsem. Překvapivě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:40
- Nahlásit
Eimy
ale nebejt vás, ani se nepobavim
tak moment, na co máte jako manžela pani?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:53
- Nahlásit
PetraK
Pani, zrovna mate live na cruftu Esusaky a jako krab nechodej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:55
- Nahlásit
Fifi
no jo ale kde toho krufťáká uvidim??? A vyprošuju si teda narážky na krabí chůzi , jednou to bude novinka, budou tagle chodit fšicící ípaři, kdo neudělá kraba, nedostane PÍPO VYSVĚDČENÍ :P
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:57
- Nahlásit
http://www.cruftslive.tv/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:00
- Nahlásit
Fifi
pani děkuju MOC, ale moje počitadlo to nechce spustit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:05
- Nahlásit
PetraK
tak to mate blby, pani
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:08
- Nahlásit
Fifi
to neva, já su zvyklé, že mě přístroje dycky přečůraj třeba kávovar v práci, ten mě vyloženě svým displejeme komanduje ..."chybí voda!" vysyp odpad! vyčisti lapač odpadu! vyčisti filtr............
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:12
- Nahlásit
PetraK
Coby prekapavac tu snad funguje Jablunka, ne? A mela bys to dvakrat prekvapkany...
A asi o moc s kruftem neprichazis, stejne tam jen saskujou nacesany psikove v ringu. Ale co jsem videla, byl tanec se psem Aleny Smolikovy, prd tomu rozumim, ale 3. misto na Cruftu je asi dost velkej uspech a bylo to moooc pekny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:16
- Nahlásit
Fifi
tanec se psem se mi líbí , páč když se to umí, je na co se koukat, souhra čokla a psa je tam suprová, je vidět to soustředění. Ofšem pro mě, která může trsat leda v přeplněný lůcerně to nejni. Sem ztělesněnej hudební hluch.
Se rozloučim, páč du zas do peří porvat se s baculem
Dooobrou
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 21:08
- Nahlásit
Fifi
Já to neviděla jen vyhlašování, protože jsem byla na těch zkouškách... Ale štve mě toooo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 22:18
- Nahlásit
Fajka
jestli znáte Janu Henychovou a její haskouní smečku , tak dneska cca ve 12 hodin startovala závod psích spřežení ve Finsku, délka tratě 1000 km. Závod a trať dle jejích předpokladů pojede asi 8 dní ve dne v noci. První kontrolní bod po 53 km má už zasebou.
mrkla jsem na stránky a fakt smekám odkaz na tuhle paní jsi mi dávala už dávno, ale takovej závod - to je fakt síla si to nějak nedovedu představit - a to mam představivost poměrně velikou
dobrou noc všem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 20:21
- Nahlásit
tak Berni asi nebude ten vhodný jedinec pro klikr
myslím, že naklikaná je dostatečně, protože se to začíná projevovat tak, jak jsem se toho bála ... chci natrénovat cvik, teď jsme třeba nosily plastovou flašku, se kterou si ráda hraje, do vany. a probíhá to tak, že Berni celá žhavá lítá s flaškou po bytě, vezmu do ruky klikr - ona si vybaví pamlsek - kterej ani v ruce v tu chvíli nemam!!! - pouští flašku a hypnotizuje klikr to je prostě pořád dokolečka - já prostě nesmim cvičit nový věci s pamlskem v ruce, protože mám v tu chvíli psa hypnotizéra, kterej nespolupracuje takže to bude asi to samý s klikrem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 20:35
- Nahlásit
Janiii
Hele a nepomohlo by, kdybys prostě nic nedělala, když máš ten kliker v ruce, jen bys s nim stála a nechala bys ji, ať si dělá co chce? Třeba by jí za chvilku došlo, že by měla dělat ais něco jinýho než tě hypnotizovat?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 20:46
- Nahlásit
Eimy
to jsem taky zkoušela - bylo to fajn do doby, než jsem k tomu zas přidala pamlsek ... máme to takhle od malička, nesměli jsme nic učit na pamlsek - jen chůzi u nohy ...
no zkusim popřemejšlet, jdu šetřit šlachy, takže se jdu vykoupat a frčim do pelechu.
brou noc všem a ať se vám zítra dobře pracuje! mě už přifrčí zase šéfová a jedna kolegyně má dovolenou, tak jsem na to zvědavá ale už jen 3 týdny
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 20:49
- Nahlásit
Janiii
Tak ji chval stejne jakos ji učila sedni, lehni a tak, nee? Já myslim, že odměnou i klikru nemusí být jen a jen pamlsek Tak ji chval stejně jako byste cvičily normálně... Kliker jí (podle toho co vím) má jen říct že přesně to, co dělá "teď" je OK a pak můžeš normálně chválit jakkoli, jak je pes zvyklej... Jen prostě klikerem se líp označí to chování, který ty po ní vyžaduješ
Ale to je názor naprostýho laika
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 21:03
- Nahlásit
Eimy
přesně takhle si to taky řikám. prostě bude "klik" - pak "šiiiikuulllkááááááááááááá" a pamlsek až nakonec (Japonec - viď Fajkýšová? ) protože jinak mam fakt psa uplnýho dementa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 00:04
- Nahlásit
Dobrý večír
tenhle víkend stál za velké houno.... včera odešla z baráku holka (opět) a nehlásí se ani mladýmu. Naštěstí se hlásí její kluk a kamarádka, takže vím, že je v pořádku ....
Jinak tu mám Balču a jsem z těch tří bláznů pořádně utahaná ...... ale včera i dneska jsem napekla kvanta dobrůtek (jako uklidnění),takže moje polovička je totálně přežraná. Udělal mi nějaké fotečky, tak až je stáhne, tak vám je sem dám
Fajka
hlásím že máme novýho karamáááááda Chodáčka Kazíka
supééééééééééérr
Janiii
rotože míra celou noc nespal a lítal na záchod (slinivka
ajaj,chudák, doufám, že je mu už líp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 00:12
- Nahlásit
Janiii
jestli ti Bernií kraví při pamlscích, tak se vrať k osvědčenému způsobu... já u Alu odměny střídám, páč jinak se chová podobně jak Bernií
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 06:34
- Nahlásit
Hezky jste to, Ešusová, v tom neviditelným psu napsala. To o té vlčici.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 07:56
- Nahlásit
Janiii
Japonec až na konec, to je naše heslo to je heslo méééé
Já klikra ještě nevyzkoušela tak nemůžu říct, ale myslím že u nás to bude podobně.. no uvidíme
Víkend byl na prd, počasí na prd, bud prší nebo je mlha nebo sněží jako zrovna ted od soboty mám příšernej bolehlav a nepřestal doteď
Jediný pozitivní byla prochajda s Kazíkem a to že sem vychytala zase jeden problém v novým účetním programu... už aby byl zase pátek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:25
- Nahlásit
já věděla že tenhle tejden bude stát za ho*** - dědu odvezla sanita, měl mrtvici
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:27
- Nahlásit
Janiii
kerýho ? tady toho u nás????
Já slyšela ráno v sedum houkat sanitku ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:29
- Nahlásit
kerýho ? tady toho u nás????
jojo volal mi to taťka, ale klasika - náš děda - seklo to s nim, nemohl se zvednout, pak se vyškrabal a myslíte že někomu zavolal??? šel si nachystat věci a čekal, jestli mu nebude líp a když nebylo, tak teprve volal
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:37
- Nahlásit
Janiii
a já si zrovna říkala pro koho že to asi jedou a kam a myslala jsem si že když je namrzlo tak nějaká bouračka směrem na Brod v těch zatáčkách
Ach jo ty dědové, člověk aby to hlídal víc jak malý děti ... tak až budeš vědět jak to s ním vypadá dej vědět.... Doufám že to bude dobrý!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:01
- Nahlásit
tak zatim nic nevíme, taťka si tam volal, tak jak měl, ale doktoři ještě nic nevědí, dělají vyšetření, má si zavolat po obědě snad to bude dobré. chjo
|