| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:46
- Nahlásit
Janiii
ale spíš to vidim na lososa
hergot! Tetkon poď za trest vytřít tu louži, co jsem tady hladově vytvořila Slintám jako Ešus.
Fajka
To se takhle nedá ventilovat, až někdy z oka do oka
důležitý je, jestli to má nějaký řešení a dá se to rozchodit.
U nás je pořád přes metr sněhu
ještě furt? Já myslela, že taje, taje. už ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:53
- Nahlásit
PetraK
Jo jo taje ale nějak pomalu
důležitý je, jestli to má nějaký řešení
no všecko dobře dopadlo ale znáš to... nic se nestalo ale mohlo
No nic něco veselého prosím ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:54
- Nahlásit
Janiii
caaaau
Fajka
To se takhle nedá ventilovat, až někdy z oka do oka
No nic...
chhudiku no ale halvne pokud se nakonec nic zlyho nestalo, tak to je taky urcite znameni, ze mas/te nejakyho andela nahooore
Jaro gde? U nás je pořád přes metr sněhu a není kde venčit, po silnicích a cestách už mě to neba
tak ja vim, no, u vas to bude pomalejsi, ale taky se dockate .. u nas je to ta prvni vlastofka nooo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:57
- Nahlásit
Roxana
tak ja vim, no, u vas to bude pomalejsi, ale taky se dockate už aby to bylo
ze mas/te nejakyho andela nahooore
no to jo a ten se dneska ale hodně nadřel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Roxana
vlastofka
pani!
To už s tou jarní rozjařeností dost přeháníte, ne? Na vlaštofky je ešče kapek brzo. To musela bejt jedině sejkora
Fajka
hlavní ale je, že se neflákal!!!!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 09:59
- Nahlásit
PetraK
cus pani
To už s tou jarní rozjařeností dost přeháníte, ne? Na vlaštofky je ešče kapek brzo. To musela bejt jedině sejkora
hergot netahejte me za slovicko sem chtela utesit fejkysovou, ze predjari v prazsky kotline znaci brzkej prichod toho samyho predjari i do gor izerskych a vy me to tagle kazite
co tancem zmozeny platfusy, uz lepci?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:01
- Nahlásit
Fajka
fiha, no ale JE TAM a to je dulezity
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:06
- Nahlásit
Roxana
co tancem zmozeny platfusy, uz lepci?
nikolivěk . se to rozleželo a výsledkem je, že chodim jak těhotná kachna
sem chtela utesit fejkysovou, ze predjari v prazsky kotline znaci brzkej prichod toho samyho predjari i do gor izerskych a vy me to tagle kazite
a tak já myslim, že jí je celkem jedno, co tady lítá v Prahé za ftáky
Myslim, že jediný co by Fajku utěšilo, dyby přiletělo hejno roleb a tater a vodklidilo ty závěje Tak mě ale napadá, že s tímhle maj zkušenosti organizátoři mistrovství, loni převáželi sníh ze Šumáku do Jizerek, tak by to mohli tetkon využít tydle zkušenosti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:11
- Nahlásit
PetraK
Myslim, že jediný co by Fajku utěšilo, dyby přiletělo hejno roleb a tater a vodklidilo ty závěje
paní, tak po dnešku už na to prdim a říkám si však se taky dočkáme a těch 14 dní nebo jak dlouho to ještě bude trvat to už vydržíme.... hlavně že dneska Anděl neměl dovolenou a nebyl na horách.... ted vlastně byl ... Jizerskejch ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:16
- Nahlásit
Fajka
hlavně že dneska Anděl neměl dovolenou a nebyl na horách.... ted vlastně byl ... Jizerskejch ..
než jsem dočetla až úplně do konce, chtěla jsem napsat, že na těch horách teda rozhodně byl, ale vám to došlo taky.
jsem ráda, že tam byl. Páč nemám ráda žinfárkty.
a takže u vás netaje? V Beskydech prej už to je naprt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
PetraK
jsem ráda, že tam byl. Páč nemám ráda žinfárkty.
já teda vodedneška taky ne...
a takže u vás netaje? V Beskydech prej už to je naprt
no taje je 5 stupnu ale tím že toho sněhu je moc tak to jde pomalu.... ale taje to... ale mě by vyhovovalo jeden den metr prašanu a druhej den zelená tráva
A to asi nepůjde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:28
- Nahlásit
Fajka
jeden den metr prašanu a druhej den zelená tráva
tak to by se mi taky moc líbilo. Ale přírodě asi moc ne, tak halt musíš holka něco pro tu přírodu vydržet.
Dyš si vydržela žinfárkt, vydržíš i postupný odtávání.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:31
- Nahlásit
Fajka, PetraK
dyz uz jsme u tech zinfarktu - jako sorry Fajko, je to cernej humor, ale .. "prijel, natocili mu ho, no a co myslite?? NO MEL HO TAM!!!!!"
sem si nemohla nespomenout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:33
- Nahlásit
Roxana
jako dyby mě ho dneska natáčeli tak ho mám taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:37
- Nahlásit
Roxana
dyz uz jsme u tech zinfarktu - jako sorry Fajko, je to cernej humor, ale .. "prijel, natocili mu ho, no a co myslite?? NO MEL HO TAM!!!!!"
sem si nemohla nespomenout
ste vůl jak anjel, vosobo!
Fajka
jako dyby mě ho dneska natáčeli
mě taky jednou natáčeli, do televíze teda, ale natáčeli - tak můžu do klubu?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:39
- Nahlásit
Fajka
jako dyby mě ho dneska natáčeli tak ho mám taky
tyjofka jako desis me dobre ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:40
- Nahlásit
PetraK
ste vůl jak anjel, vosobo
no prominte pani, nejak to ze me muselo ven
mě taky jednou natáčeli, do televíze teda, ale natáčeli
me teda nenataceli, tak asi nemuzu do klubu co
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:40
- Nahlásit
Brej den, tady litaj Tatry, krabi chodej na vychazku s tehotnejma kachnama, rozdavaj se zinfarkti a lososove, to je zase chaosssssssssssss.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:43
- Nahlásit
Fifi
Brej den, tady litaj Tatry, krabi chodej na vychazku s tehotnejma kachnama, rozdavaj se zinfarkti a lososove, to je zase chaosssssssssssss.
fakt ty jo... kam se hrabe nějaká žumpa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:48
- Nahlásit
když už jste u tohohle filmu, tak mě se teda zase okamžitě vybavilo "měl volný trenky, a jak klečel, a leštil parkety, tak ten kocour ho pozoroval, jak se tam bimbal ..."
"to vám by se to stát nemohlo co?? ... no bodejť, já nemam parkety"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:51
- Nahlásit
Janiii
já kocoura .. krom jiného tedy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:03
- Nahlásit
Janííí
máš dotaz v mailíku , jestli budeš mít čas mrkni na to zamysli se a dej mě vědět... vím že věci komplikuju ale je to složitý a prostě si nemůžu pomoct a moc ráda bych S váma na tu Pecku zase jela ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:09
- Nahlásit
Fajka
huš jsem to poslala zpátky, ale moc jsem ti nepomohla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:10
- Nahlásit
Fajka
fakt ty jo... kam se hrabe nějaká žumpa
jo, tam je
bordel, dešto tady je chaosssssssss
Fifi
krabi chodej na vychazku s tehotnejma kachnama
my vodní živočichové držíme pospolu
dy litaj Tatry
to aby si Roxana taky přišla na svý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:12
- Nahlásit
Janiii
díky... ok já se teda domluvím snima.. jen sem se rači ptala ještě tebe estli to nejni moc vodrzlá ta moje prosba...
A vy jedete určo že jo ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:12
- Nahlásit
Janiii
no bodejť, já nemam parkety"
taky bych jela na Pecku ale nevím jak to udělat. A jet tam jen na otočku, kdyby to vyšlo, to zas nemá moc cenu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:23
- Nahlásit
Fajka
A vy jedete určo že jo ?
dneska jsme poslali penízky přihlášku už asi před týdnem nojono, flákáme to, jsme nezodpovědný a neplatiči
taky bych jela na Pecku ale nevím jak to udělat. A jet tam jen na otočku, kdyby to vyšlo, to zas nemá moc cenu
prostě si to pani nějak zařiďte
já vim, že jsi psala že toho máte moc no ... ale kdyby to jako šlóóóóóóó ... slib Brtnikovi taneček a bude to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:27
- Nahlásit
Janiii
slib Brtnikovi taneček a bude to
vono jako na smůlu se to kumuluje- jednak v tuhle dobu delších víkendu, vždycky bereme ten druhej víkend mámu někam do hor jako narozeninovej dárek dodatečnej, druhak je tam ten sraz Zvířetníku a Treťjak - v tu dobu už ta tráva roste tak, že posekat se to prostě někdy v tom mezičase musí, jinak jsme v průšvihu. A dybyste to tentokrát udělali u nás na louce to by nešlo??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
Janiii
Ok večer mamce písnu a uvidím.... jako kdyby to šlo tak bych moc ráda alespon na jeden den ... dyžtak vám tam přivezu nějakej proviant nebo něco dobrýho jako záminku a když už tam budu že...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:43
- Nahlásit
Dobré téměř poledne dámy
Mužskej v rámci nudění se včera večír rozebral počítač, takže jsem byla odpojená
Tak na dnešek jsem naplánovala jarní úklid...aby ho přešly roupy
Máme vyčištěné lustry, vyprané záclony, umytá okna.... za chvíli se budou drbat podlahy... myslím, že ještě rád večer zalehne k televizi a usne
Fajka
žinfáááárt nééé, ještě štěstí, že Anděl neměl dovču.... hlavně v klidu a zhluboka dýchat
My tu máme pouze bahno, ale stojí to za houno... chodím jak tučňak s plnejma gatěma, neustále někde kloužu a nadávám .... dokonce tak nahlas, že se ostatní otáčejí
Včera jsme byli na prochajdě a potkali jsme krásnou psí dámu, Brutík byl šťstnej jak blecha.... až chlap stáhne fotky, tak vám sem jednu dám, tu zamilovanou samozřejmě, když je to jaro
PetraK
jinak čaj se dá pít, ale žádný oučinky jsem na sobě nepozorovala
Janiii
nezapomněla jsem na tebe, ségra mi nebrala founa, tak jí snad přes den seženu a zjistím
Jo a podařila se nám částečná oprava pračky vlastníma silama... ještě to zasekávání a bude jako nová
|