| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:09
- Nahlásit
Dines
Cožéééé
nojo, už je to tak. Vopelichaný slepice začnou mluvit až těsně před smrtí
Tak jako zaplatila rovnou a bez vyzvání
to je taky jediný co mohla udělat.
Nemáš nějakej tip?
ty jo tak tohle asi u andul nehrozí, ale tak my máme takovej ten zásobník -to pítko-válec, takže tam má čistou vodu furt.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:13
- Nahlásit
PetraK
ty jo tak tohle asi u andul nehrozí, ale tak my máme takovej ten zásobník -to pítko-válec, takže tam má čistou vodu furt.
Myslíš že do toho nic nenacpe? Budu mu asi muset dávat pořádný kusy, aby to cpal do misky, a né do pítka
Ale zase aby se mu tam nečprajc zobák - on je debil - už i do zvonečku se ho skříp - sem myslela že mam po ptákovi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:34
- Nahlásit
Ahoj lidijové
To je fpr... tady sněží jak kdyby bylo před vánocema vůbec to počasí nebere ohled na to že já (a všici co znám) už chtěj jaro .. a v Prahé bylo dneska 7 stupňů a dál to teplo nepustěj a nepustě a u nás je jak na Sibiři
Jediný pozitivum ve svý situaci vidím že za A mě nebolí ruka jako Janii, za B netoulá se mě dcera jako Brut,za C nejsem těhotná jako Eimy a doma na mě nekřičí pták jako Dines a PetřeKááá
tož sem vlastně šťastnej čék
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:51
- Nahlásit
Fajka
tož sem vlastně šťastnej čék
ty vado tolika voptimizmu tagle večer?
Dines
sem myslela že mam po ptákovi
seš jako Gerda? ta mám zas pindika. Rozřezanýho. To sou dneska věci, co na tom světě člověk potká.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:47
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek i těm co tu nejsou
Janiii- sem si dneska uvědomila- jak to vypadá s tou prácí v BN?????? víš něco??? sem napnutá jak kšíry.
Fajka
pani nezapadli jste???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:51
- Nahlásit
Dobré ráno....
PetraK
zatím ne ale ve srovnání s tím počasím včera v Praze jsme tu jak na konci světa, hustě sněží a napadlo do rána minimálně dalších 20 cm
A někdo na mě zase něco prsknul, včera z ničeho nic mě večer ZASE začalo škrábat v krku se na to vyprdnu velebnosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:02
- Nahlásit
Fajka
do rána minimálně dalších 20 cm
to si děláš kozačky????????????
včera z ničeho nic mě večer ZASE začalo škrábat v krku
a další kozačky???
chce to honem kloktat, Florsalmin, nebo TToil.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:41
- Nahlásit
Cuuus lejdyyyys
Fajka
A někdo na mě zase něco prsknul, včera z ničeho nic mě večer ZASE začalo škrábat v krku
no jo, cece, ale to asi tvoje imunita taky nebude nic moc, dyz chytis kazdej prskanec ... mozna zkus posilit prave tohle ..
PetraK
nebo TToil.
ja vim, ze je asi uzitecnej, ale jen to zacitim, uz se mi zveda kufr ..
pekne prisnitzovek obkladek, caj s medem, vitamin c a pokud mozno kliiiiit ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:43
- Nahlásit
Roxana
no jo, cece, ale to asi tvoje imunita taky nebude nic moc, dyz chytis kazdej prskanec
dyš to je taky tim, že to nikdo nevyležíme
ja vim, ze je asi uzitecnej, ale jen to zacitim, uz se mi zveda kufr
a tak co třeba Florsalmin? Tinktura z babskýho ucha, taky fachá dobře, víc než dobře!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:47
- Nahlásit
PetraK
Florsalmin
hele to neznam .. ja mam ten svuj osvedcenej recept viz vejs, pokud je hur, nasadim stopangin, pokud ani to nezabere, coz nejni nastesti pravidlem, tak holt musim za MUDr a lezet no ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:49
- Nahlásit
Roxana
no jo, cece, ale to asi tvoje imunita taky nebude nic moc, dyz chytis kazdej prskanec
no to je sice pravda že poslední dobou melu z posledního.... tři roky předtím sem nebyla vůbec nemocná a nechytla nic...
a přesně jak píše PetraK nic nevyležíme... bohužel já ani nemůžu protože pro mě nějaký hodit se marod nepřichází v úvahu... nemá to za mě kdo udělat a finančák a jiný úřady se neptaj jestli sem nemocná nebo nejsem o zákaznících a dodavatelí ani nemluvím...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:53 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
bohužel já ani nemůžu protože pro mě nějaký hodit se marod nepřichází v úvahu... nemá to za mě kdo udělat a finančák a jiný úřady se neptaj jestli sem nemocná nebo nejsem o zákaznících a dodavatelí ani nemluvím...
a tak jo, to je jasny ze nikdo nejni nemocnej jen tak z pleziru a dyby to slo, tak poctive lezi a vyspava
tak zkus nejak nahonit tu imunitu, no .. ale jak se to dela, neporadim, bo nevim ... ale uz je snad konec bacilovy sezony, tak to snad brzo bude zas OK
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:55
- Nahlásit
Roxana
tak zkus nejak nahonit tu imunitu, no .. ale jak se to dela, neporadim, bo nevim
rada nad zlato
mě stačí když začne jaro a nebude se tu střídat 5 stupňů se sněhovejma vánicema
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Roxana
Fajka
chtělo by to zajít na imunologii, teď jsme tam natlačili synovce, furt krchle a co chvíli mu něco je, ale nevyleží to-páč musí honit báby
tak Fajko zajdi tam, udělají Ti rozbory a hodí nějaký - bohužel ne moc levný věci - tak kolem tří stovek platila ségra - na zvednutí imunity. a hodně se láduj céčkem, pomeranče, vymačkávej si citron, prostě se předávkovávej. Hodně, klidně to přežeň.
nebude se tu střídat 5 stupňů se sněhovejma vánicema
no todle taky není nejlepší, no
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:58
- Nahlásit
Fajka
rada nad zlato
no tak to vis, ja rada poradim dyz muzu
mě stačí když začne jaro a nebude se tu střídat 5 stupňů se sněhovejma vánicema
njn, ale znas to, jak se rika - brezen, za kamna vlezem, duben, este tam budem .. asi chvili este naky slusny poco nebude ..
u nas je zas vsude baziiir jako odbahnovat belouse trikrat denne je fakt labuz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:06
- Nahlásit
Roxana
jako odbahnovat belouse trikrat denne je fakt labuz
todle je výhoda, dyš má člověk psa holoprtku
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
PetraK
todle je výhoda, dyš má člověk psa holoprtku
a tak kozich me nevadi, ale ty tlapky zahnojeny az na bricho, bleeee .. musim dycky umejvat v lavorku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:18
- Nahlásit
Roxana
no bať sem myslela právě hlavně ty hnáty, páč nám to zpravidla stačí vohoblovat hadrem - když neni teda zahnojenen až po kulky, to pak musíme nach vana . což je prej hroznej vopruz a navíc sprcha na kulkách způsobuje lechtivost převelikou
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:21
- Nahlásit
PetraK
sprcha na kulkách způsobuje lechtivost převelikou
a jak se to projevuje??
nach vana . což je prej hroznej vopruz
to si Arish mysli tez nehlede na to ze ja tech jejich 45 kilicek do vany fakt sama nedam
právě hlavně ty hnáty, páč nám to zpravidla stačí vohoblovat hadrem
fakt? no me to z tech tlapek (jako hlavne z polstarku) vubec nejde a este to tady meme vsechno rozryty, bagrovali rybnik + v lesejku zas vytezujou naky drevo .. chci suchoucko a teploucko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:32
- Nahlásit
Roxana
a jak se to projevuje??
stane se z něj f tu ránu Jirka Korn........ začne v tý vaně stepovat
jejich 45 kilicek do vany fakt sama nedam
no já taky, ne, tak jsem ho naučila, že si tam musí vlézt sám. Pravda s výrazem Jana Utrpitele, ale vleze. Páč kdo má furt poslouchat ten můj řef, že jo
Na to utírání tlapek skvěle fungujou takový ty hadry na nádobí- jsou buď červenobílý, nebo zelenobilý, fakt to krásně utírá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:41
- Nahlásit
Janiii- sem si dneska uvědomila- jak to vypadá s tou prácí v BN?????? víš něco???
jdu tam v pondělí v 9:30 se uvidí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:42
- Nahlásit
Janiii
jdu tam v pondělí v 9:30 se uvidí
tak budu držet i to, co nemám!!!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:46
- Nahlásit
PetraK
........ začne v tý vaně stepovat
lord of the bathtube jo
tak jsem ho naučila, že si tam musí vlézt sám
tak me se to teda nikda nepovedlo, to priznam .. musime bejt dva a delat jerab no ...
hadry na nádobí- jsou buď červenobílý, nebo zelenob
siskote, to vubec neznam? holt ten skopek, voda, hadr, suchej hadr ... blee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 12:21
- Nahlásit
Roxana
lord of the bathtube jo
: jojo, copak lordik, to von je
tak me se to teda nikda nepovedlo, to priznam
naklikej....... a uvidíš . My to máme jako cvik- dojde k vaně, já řeknu šupdovanyALEPOMALUtyjelimane. On dá přední packy na okraj vany a já mu "pomůžu" dovnitř -tak jako ho usměrním- páč jinak by tu vanu ve svý pomatenosti dodrápal
siskote, to vubec neznam?
esi se mi to podaří náhodou najít na netu, tak sem hodím odkaz.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 12:32
- Nahlásit
PetraK
naklikej
my nemame klikra
a pak ... ta nase koupelna je mrnava, pes velikej, vana kluzka .. zavani mi to urazem, dyby tam mela skakat sama ..
esi se mi to podaří náhodou najít na netu, tak sem hodím odkaz.
dik, ale nejni to akuto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 12:43
- Nahlásit
Roxana
klikr není problém sehnat, můžu říct známý a máš ho tady tak do tejden- kdybys někdy chtěla.
On tam právě neskáče- páč je tele z jetele, takže když neni doma pánik, aby udělal vejtaha, dotlapká k vaně, položí ty přední na okraj tý vany a já ho jistím, když se tam pak souká, aby si ten vůl nezlámal hnáty. Ven z vany jde taky na povel a zdůraznění POMALUtyjelito! a hópne na připravenej ručník u vany, aby s sebou neseknul.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 13:08
- Nahlásit
PetraK
klikr není problém sehnat, můžu říct známý a máš ho tady tak do tejden- kdybys někdy chtěla.
to bych chtela tak az s ni nekdy budes mluvit, a vzpomenes si na me .. aspon budem mit zaminku zajit na ten kafik
jinak s tou vanou fakt nevim, aby si ten vůl nezlámal hnáty. prave to me dost jak brzdi, ze holt asi zustanem u systemu - jerabkem polozime, jerabkem vylozime (asi jako prekladace v docich )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 14:02
- Nahlásit
Roxana
to bych chtela
tak jo, až ji seženu, řeknu jí.
zaminku zajit na ten kafik
to je prima
jinak s tou vanou fakt nevim
hele vycházej z toho, že málokterej pes je tak splašilej jako maďar poblblej.A když to jde nám...... začni packama na vaně- pochopitelně v momentě, kdy jí do tý vany cpát nemusíš, ona si zvykne tam v klidu ty nohy položit, ty jí je pak stáhneš dolů, tam ona chytí stabilitu a pak už to půjde. Páč ten jeřáb neni dycky při ruce, že jo. A máš to usnadněný. Neboooj.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 14:17
- Nahlásit
Sem tak přemejšlela když čtu názvy těch témat .. jaký témata by asi zakládaly ty naši hafušové... jestli třeba něco jako:
1) Pořád na mě kliká, je normální?
2) Snaží se mě narvat do vany, nevíte proč?
3) Nenechá mě běhat za srnama a jinejma roztomilejma zvířátkama
4) Cpe do mě granule i když ví že mě nechutnaj
5) Páníček ještě pořád nepochopil že ty jeho povely mě jsou k smíchu
6) Furt mě tahá mezi lidi když ví, že nejlíp je mě doma jenom se svojí smečkou
7) Nedovolí mě kamarádit se s tou krásnou blondýnkou vod sousedů!
......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 14:35
- Nahlásit
Fajka
jestli třeba něco jako:
chybí ti tam ale dotaz na metodiku nácviku k povelu: Přines žrádlo!
|