| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 15:11
- Nahlásit
birma
nakonec ho pochválil pán ve zveráči, jak strašně se změni
ty jo bomba!!! Hlavně to jak pořešil problémek s místem je šikovnej, šikoovnej chlap. Mimochodem to bude asi nějaký pnutí obecně, Ešus má teď dva večery totožný chování
na pána udělá "tak co mi nabídnete dneska?
se tak moc z toho neraduj zase , víš. Vono to nebude dlouho trvat a bude to vo tom, že budeš platit jak mourovatá, až si začne nakupovat vim vo čem mluvim, buď cáluju tatranky na výletech u občerstvení a nebo nákupy v Hrombachu
:
páč pamatuješ, co jsem prorokovala s tou vodou? že jo? aco? je to tady takže.... začni spořit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 15:18
- Nahlásit
PetraK
ty umíš potěšit birmu koukám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 15:20
- Nahlásit
cernej caj
tak schválně jsem se koukla, můj dotykáč má 104 x 53 x 11,9 mm Hmotnost 92 gramů , tak to budeš mít jen o trochu větší, to ještě jde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 15:24
- Nahlásit
PetraK
se tak moc z toho neraduj zase , víš. Vono to nebude dlouho trvat a bude to vo tom, že budeš platit jak mourovatá, až si začne nakupovat
s tim počítám pani
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 16:15
- Nahlásit
birma
s tim počítám pani
no vona je pak ta realita dost tvrdá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 16:31
- Nahlásit
PetraK
no vona je pak ta realita dost tvrdá
pani, vy ste doma neměla 50ti kilový hovádko, co bylo schopný zbuchnout 4 kila masa (ještě napůl zmrzlýho) na posezení a pak se rozhlížet, jestli by náhodou nebylo někde něco dobrýho k jídlu pro chudáčka hladovýho pejsáčka, co? protože jestli ne pani, tak mi nemluvte vo realitě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 17:28
- Nahlásit
birma
pani, vy ste doma neměla 50ti kilový hovádko, co bylo schopný zbuchnout 4 kila masa (ještě napůl zmrzlýho) na posezení a pak se rozhlížet, jestli by náhodou nebylo někde něco dobrýho k jídlu pro chudáčka hladovýho pejsáčka, co?
Plha se hlasi, sim ja mela!
A hele, moc ho neprechval, vis, jak to tady chodi, neco napises a lup ho, druhej den je to jinak.
PetraK
Copa, copa, Blana ma zravou? Bude hur, bude hur...
cernej caj
normos telefon, co mam s sebou cca 100g. druhy novy chytry telefon cca 110g + obal kvuli odreni mega displeje (cca 30g?). nabijecka 300g...
Ty ses maniak.
Ja se smutne rozhlizim po netu zvolna, potrebuju sehnat baterku do ty svy prehistoricky nokie (tu, jak mame stejnou, este bez fotaku ) - a obavam se, ze tezko jiz sezenu... Jeste zkusim zajit do kamennyho obchodu, ale tam uz asi pred 4 rokama na me kukali jak na blazna a esli si dobre pamatuju, meli jednu z poslednich.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 17:29
- Nahlásit
mate to vyresit kapesnym. At si nakupujou, ale za svy! a nad ramec nic automaticky nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 17:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi to je blc5(nebo bl5c? To spis) typ takhle z hlavy, koupis snadno i na netu. Ja mam stoletou kterou se chystam recyklovat pac odesla ta nokia po 10ti letech a baterka tam tak 3dny vydrzela bez telefovani. Mam ju zkusit poslat? pac tohle byl nepouzivanejsi typ nekolik let skrz vetsinu nokia modelu a bylo by divny kdybys ju nesehnala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 17:45
- Nahlásit
cernej caj
to je blc5(nebo bl5c? To spis)
Promin, ale na CO se me to ptas?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 18:21
- Nahlásit
Fifi
Plha se hlasi, sim ja mela!
o tom jsem ani na minutku nepochybovala
moc ho neprechval, vis, jak to tady chodi, neco napises a lup ho, druhej den je to jinak
ale budu sem moct přijít a přečíst si zpětně, že bejvá i líp
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 18:23
- Nahlásit
birma
budu sem moct přijít a přečíst si zpětně, že bejvá i líp
To je fakt!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 19:04
- Nahlásit
fifi
Oznamuju ti typ baterie, podle toho oznaceni snadno objednas z netu. Kdyz prijdes a reknes baterku na nokii 3109c tak nekdo otevre pc da hledat ten typ nokie a pokud u ty baterky nema ten typ nokie uvedenej tak nevi ze to je ona a neda ti ju. Proto ti oznamuju : kup si bl5c. V obchode uz ju takhle poznaj a na netu je koupis za 200
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 19:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Jsem se mrkla, co tam mam za baterku a je to NOK 6100, caliber, zrejme i ta novejsi tam jde. Ale na toho blbce se taky podivam, diky, nejdriv to zkusim do kramu a tam namachrovane teda reknu, ze chci bl5c.
A edit, jsem si nasla, co to mam za nokiu, a teda, mam 310O! A diky moc za ten typ baterky, to se hnedka lepsi hleda.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 19:54
- Nahlásit
Fifi
teda taky jsem koukala jak blázenm, že si máš kupovat blbce, ale tady je všechno možný, tak mě to ani neudivilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 20:14
- Nahlásit
fifi
Hm tak tam bl5c asi nedas, ja vychazela z jinyho typu mobilu ale supr ze ted znas presnej typ nokie i baterky, tak kup nok 6100, tam ti ta bl5c asi nepude, ale i tak koupis za 200v pohode
Maya
Kupovat blbce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 20:32
- Nahlásit
cernej caj
Hm tak tam bl5c asi nedas, ja vychazela z jinyho typu mobilu
Ale dam, to jsem si vyguglila, melo by to bejt kompatibilni.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 21:38
- Nahlásit
Fifi
tak supr ja z telefonu su rada, ze tu splodim odpobed, natoz abych jeste neco googlila
tak supr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 07:09
- Nahlásit
a zdraví vás denyk, teď nestíhá ale někdy se tu ukáže.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 07:18
- Nahlásit
Už kuk
Čaukíííí děcká (milující smajlík)
mám hodně moc práce (nebo si jí neumím zorganizovat , nefím)
Doufám, že jste tu fšici zdravé, šťastné a pořád krásné
Chlapci udělali f práci trochen prjůser, tak jsem sem raději nechtěla moc lízt, abych neprovokovala, navíc toho mám fakt full a doma bez netu.
Rostou houbičky, jak o život, už mám nasušený 2 3litrové sklenice, obdarovala jsem sousedy a sbírám dál .
Fčéra bylo navíc krásně nádherně, teplo, tak jsme ješče stihli 3 pifka na terásce....
Tři dny po sobě jsme měli v lese problém s NO, pokaždý s jiným, bohudík jsem je ale mocný hlasem dycky zahnala...
Jednou dokonce uprostřed lesa, NO bez obojku, bez páníčka...
tak jsem zařvala, klucánek utekl do lesa a já po zbytek procházky chodila s klackem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 07:42
- Nahlásit
denyk
to byla rychlost
ses divocak, ze mas tolik hub uz to davas pryc a furt to musis ale sbirat, jo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 07:54
- Nahlásit
Tak asik tak, mám kámošky v Pardubicách, které uvidím před vánocema a ony se na ty houbičky těší, aspoň nemusím nic kupovat, že a pro ně je to fakt něco extra
A pak taky mamka mám moc ráda houby, takže dovezu aj tam.
A smrdí mi celej byteček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 08:02
- Nahlásit
denyk
jo ahaaa takhle, tak to jo, ja si rikala ze je sbiras a davas sousedum, pac uz nevis co s nima
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 08:04
- Nahlásit
denyk
ja toho 15-16.11 uz neco mam, co sem slibila... a 23-24.11 neni uz moc pozde? nebude des kosa?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 08:07
- Nahlásit
denyk byla na houbách, tak to jo, to je dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 08:24
- Nahlásit
cernej caj
sem ti ještě poslala mejílka, snad posledního jestli se můžeš mrknou
a fakt moc a moc dííííky za rady porady
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 08:25
- Nahlásit
Maya
byla na houbách,
jj proto jsem tu asik 14 dní nebyla, voe
cernej caj
éé no nevím, to už bude čéče asik brutus docela
Neceš to teda třeba raději nechat na jaro ?
Fčéra mi volal známej z Ústí nd Labem, má lovecky vedenou výmaračku, občas se vídáme na střelbách...
Měl by přijet se známýma, kteří mají orly a jejich známej má soukromou honitbu no a já bych se jela s nima podívat na práci orlů, jak chytají lištičky...
Tak nefím zrzavýho asi nechám doma, aby mi ho nechytli, že?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 08:41
- Nahlásit
Maya
odepsano. A nz
denyk
no tak jako muzu to radeji nechat na jaro, to neni problem nejmensi... ted to vychazi docela blbe ono podzim jako takovej je nadhernej ale je fakt, ze lozit nekde v +5 stupnich asi taky nemame potrebu, ze jo?
Tak nefím zrzavýho asi nechám doma, aby mi ho nechytli, že? myslis, ze je velkej jak liska?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 09:09
- Nahlásit
v noci sem mela hodinu a pul dlouhou prestavku ve spani. mezi 0:15 a cca 1.45. psi na neco desne stekali, vzbudilo me to. Ale jako fakt desne, ne steknuti na prochazejiciho cloveka pred domem. tak se zaposloucham a asi jak stydlo topeni v chodbe v noci, tak to vzdycky jednou za tri minutky udelalo "lup, lup" nacez ferina spustila desnej hysterickej stekot smerem do chodby. Tim asi po prvotnim soku co to je zjistil, ze muze vklidu chrapat, tak chrapal. Muz nebyl doma - mozna ze to lupe normalne v noci ale kdyz je muz doma, tak to psy tak nehrotej?
takze po kazdym tom lupnuti zacalo divadlo, no des.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2013 09:34
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
BUFET, BUFET, BUFET, tak zní heslo dne dle Blanidůry . Tak jsme si včera doma krátce, aby to mělo smysl, potrénovali s miskou od rizota. Tak se huvidí. Hošíkus je divnej nějakej , tak se taky huvidí. Včera jsme se vydali na prochajdu fšicí čtyři. Pěkně do polí, šli jsme se podívat na ořechy. Blanka si tam našla humus nějakej i byla v arestu . A pak koukám, řítí se k nám rýžbejk jako kráva. Panička řve a ... a... a nic!! Vylítla jsem proti němu a řvala ať kouká padat. Blanku , která se chtěla jít podívat jsem zastavila a Ešus byl za vzorňoucha, ani se nehnul. Řvala jsem na čokla a pak už na tu krávu, která řve na celý pole a pro psa si nejde!! zařvala jsem na ní ať laskavě hne prdelí a pro psa si dojde. Pravila, že přece už jde. ty vole lidi jsou dementnííí, pes v půlce pole, vona půl hodiny stojí a jen řve a pak má ještě kydy. Vraždila bych. Blanice si pak jako zákusek dala kobylince i to už předtím nedělala. Brzy budu mít doma moc a moc vižliček , protože jí roztrhám na kousíčky malinkatý a udělám z ní puzzle Ale večer byla za hodnou, našla ježka a... a nic!!!
cernej caj
noci ale kdyz je muz doma, tak to psy tak nehrotej?
ano, může bejt, Ešus, když Brtnik není doma, je taky víc hlídací.
Fifi
Copa, copa, Blana ma zravou? Bude hur, bude hur
Fifině uděláme pápáááá.....
denyk
Tři dny po sobě jsme měli v lese problém s NO
hm, koukám, že máme stejnej problémek
možnost vidět práci sokolníků závidím, miluju dravce. Budeš fotit?
|