Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2583 . 2584 . 2585 . 2586 . 2587 . 2588 . 2589 . 2590 . 2591 . 2592 . 2593 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 14:29
- Nahlásit

chlubivá - po více než týdnu jsme se šli včera v noci podívat do vestibulu metra a Adam to prošel jako naprostej bourec a pak jsme se byli ještě podívat v jednom stojícím busu
dneska jsme byli venku něco přes tři hodinky, většinu času ve starym sadu, kde si lítal a cachtal se a byl ouplně nejščastnější péf akorát se musel po návratu dom prvně v životě sprchovat, páč se cachtal v bahně a ne ve vodě a teď mám doma pološílený zvíře, co má navíc zas něco s hnátou a nechce mi to ukázat
fotky jsem ani neprobírala, tak jenom malá ukázka:

Maya
Adam je borec, ale teda takovej pes by byl moje smrt
však moje bude taky, ale na něco člověk umřít musí

cernej caj
ja si delam zalusk na zajezd 3-4denni na plitvicky, pokud bude nekdo kdo by jel se mnou (busem, bez psa)
na Plitvičkách jsem byla před lety v sezóně a hrozně mě zklamalo, jak tam byly všude davy lidí. Bleh.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 14:38
- Nahlásit

birma
Adamek je roztomilej z tema usiskama

Ty lidi, to verim. Ja tam byla s nasima autem pred 20ti lety pri ceste do chorvatska. Bylo to tam ale fakt nadherny a pokud mas volit mezi videt+lidi nebo nevidet... Je to tezky. Aspon ze ty vandry po cr sou docela v klidu az na ty proflakly pamatky.

Hele kdyz budes v tech j.cechach tak muzem dat pristi rok tu sumavu to autem neni tak daleko kdybys mela moznost odvozu ci zapujceni auta? Pac jak skoncila sezona mam nejvic roupy vymyslet kam pristi rok

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 14:41
- Nahlásit

cernej caj
Adamek je roztomilej z tema usiskama
a taky špinavej
pročpak se asi musel doma sprchovat?

Hele kdyz budes v tech j.cechach tak muzem dat pristi rok tu sumavu to autem neni tak daleko kdybys mela moznost odvozu ci zapujceni auta?
určitě!
jak skoncila sezona mam nejvic roupy vymyslet kam pristi rok
já taky

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 16:11
- Nahlásit

ještě video s názvem ščastný pef
(dneska jsem si to fakt hrozně užívala, on se celou dobu smál a blaženě si vrtěl chvostem )

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 16:25
- Nahlásit

birma
ščastný pef
To je fakt roura spokojena. Nejak se nachlupil, hosik, vid?
A bez snury si poletoval?
většinu času ve starym sadu
Tam nikdo nechodi? Idealni misto pro nej teda.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 16:33
- Nahlásit

Fifi
Nejak se nachlupil, hosik, vid?
teď zrovna srst shazuje, nevim v jakym stádiu jsi ho viděla v létě, on tak osciluje mezi krátkosrstym psem a hyenou hřivnatou
A bez snury si poletoval? Tam nikdo nechodi?
jj bez šňůry, protože z toho humusu ve kterym se tam cachtá bych ji prát nechtěla. Chodí tam akorát bezdomovci, protože je to dost nepřístupný a jediný co musim je kontrolovat, aby mi neseběhl tak 200 m daleko na koleje, nebo někam naprosto neodešel, jinak tam může mít naprostou volnost (tady je to přesně na mapě)

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 16:37
- Nahlásit

birma
je to přesně na mapě)
Ty ses hracicka, ten popisek nema chybu maximálně chodí sem a pak se vrací
Tak bezva misto, hlavne, aby tebe bezdomovci nejak neobtezovali. A videla sem ho prave docela kratkosrst, ted mi prijde, ze ma srst o dost delsi.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 16:43 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
aby tebe bezdomovci nejak neobtezovali
já s nima vycházim obecně dobře a zatím jsem je tam potkala jenom jednou, měli hezkýho pejska a docela jsme pokecali
A videla sem ho prave docela kratkosrst, ted mi prijde, ze ma srst o dost delsi.
právě jsem koukala na fotkách, že na táboře neměl skoro žádnej límec takhle vypadal před 14 dny (foto od kafe), ale v reálu to vypadalo ještě lip, na fotkách ta jeho krycí srst moc nevynikne

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 16:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
že na táboře neměl skoro žádnej límec
Zakukleneej lef!!!
Btw - tohle jsou krasny fotos. A nejen fotos, se proklikavam dalsima zviratama, dobrej studijni matros.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 17:37
- Nahlásit

Fifi
nadherny fotky, fakt supr.

Tak sem si udelala pytlikovej aspon zazvorovej caj. hnusny je to desne, ale s nakrajenym jablickem a trochou medu je to i pytelny... az si nekdy vzpomenu, koupim si koren.

U nas dneska naaadherne, jak mrholilo jemne a nad poli se vznasel ten opar, fakt supr a zdalo se mi i docela teplo proti vcerejsku

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 17:46
- Nahlásit

Fifi
Zakukleneej lef!!
nééé lefa nechci! hyena čabraková je to křížená s vydrou
A fotky fakt nádherný

cernej caj
hnusny je to desne
mi přijde hnusnej každej zázvorovej
U nas dneska naaadherne
tady taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 17:49
- Nahlásit

birma
me taky ale s tim jabkem a medem je snesitelnej.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 19:03
- Nahlásit

birma
Fifi
pěkný fotečky oboje, Adam má super místo na vyběhání
cernej caj
Plitivice by se mi taky líbily, ale já bych už nedala tu cestu busem, tak jsem v Chorvatsku nikdy ani nebyla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 19:52
- Nahlásit

dneska du spat. mam za poslednich 14 dni fakt spankovej deficit, kterej sem minulej vikend planovala dohnat a ne prohloubit tak tu nezlobte vecer

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 20:54
- Nahlásit

asi jsem se zamilovala
http://www.smartbreadmaker.com/cs

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 22:56
- Nahlásit

kachna_
tak po pekárně naštěstí netoužím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 07:11
- Nahlásit

kachna_
ale ta vypada mooooc dobre, ja bych jednou pekarnu chtela tez... tak az si ji koupis, tak poreferuj

ja zatim objevila kvaskovej zitnej chleba kterej je mooooc dobrej a vydrzi celej tyden dobrej tak su spokojena a vzhledem k my lenosti je to ted lepsi reseni nez pekarna pac s tim kvaskem... no...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 08:33
- Nahlásit

huš zase pondělí a u nás ještě mlha přede mnou a mlha za mnou, tak mám zase moc pěkný účes

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 08:39
- Nahlásit

fotopasti
Čechy http://www.beskydy.ivb.cz/fotogalerie
a zde můžete pomáhat určovat zvířata z fotopastí v Serengeti https://www.zooniverse.org/project/snapshotserenge ti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 08:43
- Nahlásit

Maya
mlha ti dela neco s ucesem? jako ze ho mas mokrej?

nketery ty fotky sou docela povedeny z tech fotopasi

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 08:47
- Nahlásit

Brý jutro ramštajní!

tak už přesně vim kam nikdy nepojedu na trek!!!
http://www.beskydy.ivb.cz/selmy-v-beskydech

Při mým štěstí by jsme potkali všecky tři druhy a nejlépe najednou !

Kvízová otázka:
Co by jste dělali když by jste jeli autem ve městě a na trávě vedle silnice viděli ležet člověka.....???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 08:54
- Nahlásit

Fajka
na tech kotarech mi tam rikal borec, ze v ty jedny casti muzem na toho medveda i narazit ze tam nejaky zkazky byli ale tu sem teda nesla...

kviz:
asi bych se sla zeptat, zda je v pohode, pokud by to nebyl evidentne vozralej spici bezdac (mozna by nebyl spici ale bezdacu se bojim)

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 09:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Kuk, hodní strýčkové- či tetičky?? jsou tu

Víkend byl supr, jen jsem kapek únavná z toho. Hlavně z toho pátku, kdy jsme se ségrou zakalily jako fest teda. Překvapila, já z ní nakonec toho alkehůlika i vyrobim .
Čoklidi jsou vyřízení. Od pátku do neděle furt na nohouch, furt v pohybu..... v sobotu jsme dali třihodinky v polích a pak návštěvu Hornbachu. Supr se tam oba chovali, šli pěkně na jednom vodítku, koupili si dobrůtky, hošikus s nima šel k pokladně, celej hrdobec, páč měl zase pochopitelně publikum. Stoupnul si do fronty a způsobně čekal , Blandírce to bylo šumák, hlavně, že jsem pak venku vybalila sušený maso. Dnes jsme narazili na Ešusovu kámošku labradůru. Hárá. Hmm, jsem velmi vděčná za povel ČEKEJ, kdy se oba zastaví, tak jsme počkali, až kámoška odejde a já jsem pak nechala Hošikusa za odměnu jít si počuchat. On byl ščasten a já se pak mohla přerazit, jak jsem letěla do práce. Od čtvrtka mám dofčůůůůůů. jen dva dny teda, čtvrtek pátek, ale jestli klapne počasí, může být fajn.

birma

von je takový ščastný děcko boží video, je ho už kus psa, velkej rozdíl od doby kdy k tobě přišel. Naprosto ve všem

Fifi

jsou krasny fotos.

luxus.

kachna_
asi jsem se zamilovala

mno, chudák pan kačer

birma
cernej caj
hnusny je to desne
mi přijde hnusnej každej zázvorove

zázvorák je dobrej přeciž, s medíkem, s citrónkem.... musím si zase oupit kus kořena

Fifi
Zato jsem bydlenkovala, mam umyty dve okna!

jsi nechutná, taky potřebuju uklidit už, ALE KDY???

To je svetla najednou, vam reknu
viď?? člověk ani svítit nemusí

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 09:07 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fajka
cernej caj
asi bych se sla zeptat, zda je v pohode,
nebo bych zavolala měšťáky aspoň (to kdyby to vypadalo jako kdokoliv nepřizpůsobivej nebo bylo zastavení fakt o nabourání

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 09:09
- Nahlásit

Fajka

Brý jutro ramštajní!

nooo a to je konečně po sto letech pěknej pozdraf. Odpočinula si o víkendu?

Co by jste dělali když by jste jeli autem ve městě a na trávě vedle silnice viděli ležet člověka.....??

stejně jako ajs kafé bych to udělala.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 09:09
- Nahlásit

PetraK
mno, chudák pan kačer
a tak zatim je to jenom platonický (páč musím najít někoho, kdo to bude platiti)

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 09:11
- Nahlásit

kachna_
a tak zatim je to jenom platonický (páč musím najít někoho, kdo to bude platiti)

kolikrát je to tak, že manžel financuje toho milence jsem slyšela

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 09:34
- Nahlásit

cernej caj
mlha ti dela neco s ucesem?
tobě ne? tak to závidímm, jak mi navlhnou, tak zkrepatěj a vypadaj jak kdybych prolítla křovím, to už je lepší zmoknout durch než mlha hnusná
PetraK
nechci nic říkat, ale nemáš ty nějak moc často dovolenou? kdo jako má budovat ten kapitalismus??? my snad???
labradoří pižlala by nááhodou mohly bejt pěkný
Fajka
to je zapeklitá otázka, moc nevim, asi kdyby ten člověk vypadal slušně, tak bych zastavila a podívala se co a jak

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 09:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
pak návštěvu Hornbachu. Supr se tam oba chovali, šli pěkně na jednom vodítku
hele a do tědlech obchodů se může s čoklidem ???

PetraK
to je konečně po sto letech pěknej pozdraf. Odpočinula si o víkendu?

joo jen sem si tak hrála na zahrádce a trochek posekala trávu a máme skoro připraveno na zimu, ještě skleník poklidit a přihrnu kompost ke kanadskejm borůvkám a do jara nemusím na zeleninovou ani pomyslet

kachna_
bych zavolala měšťáky aspoň (to kdyby to vypadalo jako kdokoliv nepřizpůsobivej nebo bylo zastavení fakt o nabourání právě že auta jezdili okolo jako nic, zastavit se tam nedalo, tak jsme přejely, zastavily a přemejšlely což Záchranku sem burcovat nechtěla. Tak sem právě volala ty měšťáky s tím že jsme zastavily o kus dál a jdem se tam kouknout a jestli by mohl někdo z nich přijet. No když se tam vrátily a zaparkovaly o kus dál, já du zkoumat staf, tak sem zjistila že dotyčnej je vožralej a najednou vstával a že chce někam vodvýst
no tak jsme jako nasedly rychle do auta a zmizely bo se nám do něj začal sypat
jen ale furt přemejšlím essi jako čék v týdle situaci může vodjet a zmizet nebo né? když jsme ty měšťáky volaly..essi by čék neměl vyčkat do jejich příjezdu ? jako nikdo mě pak nevolal a nenaháněl tak asi dobrý...
ale stejnak si řikám essi to nebylo unáhlený je volat...zas mě pak napadlo že mohl klidně vstát a někomu spadnout přímo pod auto bo ležel na kraji silnice... tak nevim...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 09:45
- Nahlásit

Maya
no ono kdybys nekdy videla moje vlasy, ja se nekdy ani necesu kdyz nenajdu ani psi hreben... takze ja to moc nehrotim, me navlhnou, ale nekrepati, takze pak zas uschnou a dobry

PetraK
muzes s psiskama do obchodu?

Fajka
ono je to tezky. jak poznas, ze je to ozralec a ne clovek ktery ma treba nejaky zachvat? jednou sme sli po ulici a tam nejakej pan se najednou zacal trepat a upadl, tak sem k nemu hned priskocila, jestli je v poradku a jit tam o 3 minuty pozdej, tak uz si myslis, ze se tam vali nejakej bezdomovec pac uz bylo trochu chladno a pan mel takovej dlouhej hnedobarevne nejistej kabat a klidne bys rekla hele, vozrala...
hlavne, ze to byl "jen" ozralec a ze vas aspon ti mestaci pak nenahaneli, asi maj taky uz svejch zkusenosti dost...

<< 1 ... 2583 . 2584 . 2585 . 2586 . 2587 . 2588 . 2589 . 2590 . 2591 . 2592 . 2593 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání