| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 09:29
- Nahlásit
cernej caj
vidíš slunce? to neznám, tady inverze jak prase, to vypadá na celej den
PetraK
hele až přijdeš na to jak odnaučit psa bufetit a krást jídlo, tak dej vědět, já se na to marně snažím přijít už dva roky myslím, že člověk se rychlejc naučí to jídlo schovávat i když pravda někteří lidi jsou nepoučitelní, zrovna v neděli jsem se vytočila když jsem zjistila, že naši dali sušit vlašáky v přepravkách na 40 cm zídku od želvího výběhu, akorát ve vejšce pro Kima, ani nechci vědět kolik jich stihnul
srajdu v bytě teda nezávidím, s tím naštěstí problém nemáme, moje popelnice ať sežere co sežere kadí furt bobky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 09:32
- Nahlásit
Maya
já vidím odraz slunka v oknech protějšího baráku, slunko nevidím páč vychází na opačné straně naší budovy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 09:33
- Nahlásit
Maya
myslím, že člověk se rychlejc naučí to jídlo schováva
to bez pochyby no ale tak já teď nemám čas, v tom to je, ono to jde - vyzkoušeno na sousedovic fence, ale nějak nestíhám ničehož a navíc teď se to o mnoho víc zhoršilo (může být nějakej záchvěv falešky třeba, si říkám) , musím se na to zaměřit, věnovat se tomu, pak to půjde.
jo vlašáky - do těch jde Blandůra taky. Pěkně si je loupe , Ešátor si toho nikdy nevšiml, ořechy mu nechutnají. Když nejsou vyloupaný do bíla .
naštěstí to nebyla úplně srajda, tak něco napůl a jen na čtyřech místech, nic nerozšlapáno - sasrak asi. Oni jsou přes den oba v předsíny, kde je dlažba, takže to šlo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 09:34
- Nahlásit
cernej caj
já vidím odraz slunka v oknech protějšího baráku, slunko nevidím páč vychází na opačné straně naší budov
to je podobná zpráva, jako ta předpověď co sem házela Maya
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 09:55
- Nahlásit
cernej caj
tady žádný slunko nevychází
PetraK
no Kim právě ty vořechy žere komplet, rozkousne je a sežere i s těma ostrýma rozkousanýma skořápkama, takže všichni mají přísnej zákaz kdekoliv nechávat volně loženej vořech, natož celou přepravku, to sem myslela, že mě fakt klepne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 10:03
- Nahlásit
Maya
sežere i s těma ostrýma rozkousanýma skořápkama,
eeejch!!! no to se divím, že se ti podařilo se opanovat natolik, žes nikoho nezavraždila. Blanda skořápky naščestí nežéře.
Ad to bufetění - heh, dneska ráno našla zas tu starou kost venku a sama vokazovala, jak moc je nejlepší, že si starý kosti nevšímá , picne mě z ní jednou , ale fčera to přeťápla to jako dost. Otázka je, jak to s ní bude. Ona je hodně hodně moc chytrá, dokáže si najít kličky. Na druhou stranu je na ní vidět, že se ráda zavděčí, sama si vyhledává věci, jak se doma u nás dělají a přizpůsobuje se jim.... ovšem když má nějakou mánii, jako třebas ty boty při vítání, tak tma a zatmíno a nic nevnímá , je v rauši teď je taky vidět, že to bufetění je silnější než bylo předtím - proto si říkám,že by to mohlo mít nějakou návaznost s jakousi faleškou třeba, uvidíme
ady žádný slunko nevycház
zas maj nějakou specijálitku, Brňáci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 10:30
- Nahlásit
PetraK
žes nikoho nezavraždila
no jo, to už je ten muj pevný nerf
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 10:33
- Nahlásit
Maya
maj ščestí, že nemaj v rodině choléru jako su já
SLUNKOOOO
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 10:40
- Nahlásit
Maya
no tak pokud to zere se skorapkama, tak to chapu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 10:52
- Nahlásit
PetraK
SLUNKOOOO
kdeeee????
cernej caj
no tak pokud to zere se skorapkama, tak to chapu
no, vono je to rychlejší než to přebírat, žejo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 10:53
- Nahlásit
tak sem si objednala novou čtečku, tak teď se musím dohodnout s mamkou, jeslti si tu starou nechá a nebo když tak jí budu muset prodat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 11:46
- Nahlásit
Maya
tak uvidis, aspon bys pro ni mela vanocni darek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:01
- Nahlásit
zdravíííím!
jsem hrdobec největší!
Včera Adámek chrupal krásně až do půlnoci, pak byl po procházce a večeři nějak nervní, vypadal a choval se úplně jako Sheldon (The big bang theory), když má něco špatnýho s místem jenže místo aby to přerostlo zas do nějaký obsese, tak se spokojil s hovězí chrupkou na žvejkání
Dneska zas poprvé venku cvičál na volno, pak jsme prošli celym podchodem u metra na Palmovce a nakonec ho pochválil pán ve zveráči, jak strašně se změnil
A taky jsme potkali kraťandu - pejska a Adam se s nim očichal a nezkusil ho sežrat
a byl vůbec celkově úplně nejúžasnější z úžasných
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:04
- Nahlásit
birma
akonec ho pochválil pán ve zveráči, jak strašně se změni tak to je skvely, ze delate fakt viditelny pokroky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:10 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
tak zrovna tam to je vidět hodně, páč tam vůbec nechtěl ani vkročit a byl neustále připravenej odtud zdrhnout, teď tam nakráčí, očuchá uzený věci, co jsou okolo cesty, pak si stoupne na odkládací prostor na tašky u pultu, nahne se přes pult a na pána udělá "tak co mi nabídnete dneska?"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:12
- Nahlásit
birma
"tak co mi nabídnete dneska?"
hele moooozna budu mit chytrej telefon, pro pripad nouze kdyz se ztratime. otazka zda se mi nevybyje driv, nez to bude potreba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:14
- Nahlásit
cernej caj
moooozna budu mit chytrej telefon, pro pripad nouze kdyz se ztratime. otazka zda se mi nevybyje driv, nez to bude potreba
já zvažuju turistickou GPS, nebo taky chytrej telefon, strašně se mi líbí ta aplikace, co má Kniga na běhání ale uvidim, jak bude všechno se stěhovánim a tak...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:20
- Nahlásit
birma
ja mozna dostanu firemni jako benefit jinak sem hodne zvazovala tu gps jak sme se tu bavili. ta aplikace co pouziva kniga se mi taky dost libi ale ma to jednu vadu - nebeham
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:23
- Nahlásit
cernej caj
ja mozna dostanu firemni jako benefit
tak to je super
ma to jednu vadu - nebeham
já bych jí používala třeba i na kolobku, kolo a delší procházky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:26
- Nahlásit
birma
jojo, tak uvidime. ma to nevyhodu, ze budu muset tahat dalsi telefon (ale mohla bych zrusit tu brontosimku) ale hlavne ze je to hned zdechly a neni lepsi na vadr vec, nez ta co je vybita kdyz si zlomis nohu uprostred lesa a potrebujes si zavolat pomoc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:28
- Nahlásit
cernej caj
neni lepsi na vadr vec, nez ta co je vybita kdyz si zlomis nohu uprostred lesa a potrebujes si zavolat pomoc
tak sama nechodíš, takže něco nabitýho snad bude vždycky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:30
- Nahlásit
birma
no spis jen ze ted budu mit zas tri telefony, jako ted mam 3telefony, tak si asi vubec nijak nepomuzu s tim ze budu mit sice 3 telefony ale budu mit jeste ten pausal, co budu muset platit jeste asi 4 mesice nez se zrusi smlouva
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 12:54
- Nahlásit
cernej caj
vždyť prodávaj ty nabíječky na baterky, tím prej dobiješ mobil 2-3x
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 13:00
- Nahlásit
Maya
ja vim... ale ber to tak. normos telefon, co mam s sebou cca 100g. druhy novy chytry telefon cca 110g + obal kvuli odreni mega displeje (cca 30g?). nabijecka 300g... hm... to je 450g navic proti zatezi, kterou ted nosim. A ja se snazim ubirat, ne pridavat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 13:22
- Nahlásit
cernej caj
no zrušíš normoš telefon, ten přece neubudeš potřebovat když budeš mít ten co umí všechno
na mega displej se dá pořídit nalepovací folie, ta neváží nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 13:30
- Nahlásit
Maya
normos telefon budu potrebovat proto, ze mu vydrzi baterka tak 5dni na pohodu a navic ze na dementnim chytrym dotykaci se vubec neda smskovat a ja potrebuju i telefon co ma funkce na telefonovani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 13:54
- Nahlásit
cernej caj
na dotykaci se esemeskuje mnohem líííp když si to dáš na šířku, tak máš celou klávesnici a ne tu dementní xpísmennou
já bych brala chytrej telefon zvlášť kdyby mi někdo k tomu platil ten datovej tarif
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 14:07
- Nahlásit
Maya
to ja sice vim, ze ho muzes dat na sirku, ale ja fakt smskuju desne mnogo a napisu taky dost prispevku na forum treba a dost mi vyhovuje klasicka telefonni klavesnice pac se na ni nemusim ani divat a napisu celou sms nebo zpravu na pohodu bez divani v klidecku i s drzenim v jedne ruce. a taky nedotykac se mi vleze do kapsy u kalhot bez toho aby vycuhoval a vypadal kdyz si sedas, cupas a tak... prvni co, tak potrebuju at me vypadne z kapsy pri zavazovani tkanicek at ho hned platim, ze jo...
ja budu mit s datovym tarifem, pac s chytrym telefonem musim mit synchronizovany maily
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 14:37
- Nahlásit
cernej caj
no jo, tak to já teda neumím psát sms popaměti, na těch normoš jsem akorát jen hledala ty písmenka, takže mě víc vyhovuje dotykáč
oni jsou i menší jako mám já, ale zas je tam web a prt, jestli to budete mít na maily, tak vám dají asi něco velkého, to když vidím jak se stím někdo pak snaží telelofonovat, tak to je fakt něco to nezávidím, to bych tahat s sebou nechtěla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 14:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
budu mit normalni, zadnej meeega. ale me i normalni stara nokia tak tak nevycujuhe z kapsy, placata a velka se mi tam proste nevleze... 109 × 59 × 12,5 mm, 112 g bude ten rozmer. coz je asi klasika bezna v ty cenovy tride kolem 2 000
|