| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 18:58
- Nahlásit
jste tady od Brna, tak abyste to nepřehlídli
http://brno.idnes.cz/v-brne-bystrci-nekdo-rozhazuj e-salam-se-spendliky-fvo-/brno-zpravy.aspx?c=A1310 03_154603_brno-zpravy_ekr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 19:18
- Nahlásit
tak mám hotovou pižlu pro Ešusku
má trošku křivý nožičky
je mírně při těle
a očíčka mu jdou šejdrem
ale jestli se jí nebude líbit, tak jí ho vomlátim vo hlavu, páč mám prsty rozpíchaný jak jehelníček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 19:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
Ja ciiii perdelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Az se ti prsticky zahojej.
A edit, ty vago, ty ses fakt tak neskutecne sikovna!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 19:44
- Nahlásit
birma
tedááá, to je krásná pižla, to je celej ešus, já chci špicéééé
to bys mohla normálka prodávat, to fakt obdivuju, ani nechtěj vědět, co by z toho vylezlo mě, jsem jednou koupila sadu na plstění, měl to bejt andělíček, no byl to spíš netvor a pak to letělo do popelnice
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 19:56
- Nahlásit
Maya
to bys mohla normálka prodávat
teď jsem to probírala s Fifinou - za cenu, jakou bych si za to řekla, by to bylo naprosto neprodejný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 20:11
- Nahlásit
birma
tak mám hotovou pižlu pro Ešusku
má trošku křivý nožičky
huuuustýýýýýýý, si nejšikovnější z šikovných!
jak si to zvládla takhle rychle!!!???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 20:28
- Nahlásit
Fajka
jak si to zvládla takhle rychle!!!???
rychle? jsem na tu bestii sedla ve čtvrt na 4 a skončila jsem po sedmý, ani na záchodě jsem nebyla, natož, že bych si udělala čaj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 20:32
- Nahlásit
birma
rychle? jsem na tu bestii sedla ve čtvrt na 4 a skončila jsem po sedmý
no dyk to povídám, seš čikovnej rychlík!!!
já bych nad tím seděla dva dny a výsledek by byl strupatá brambora
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 20:33
- Nahlásit
birma
ani na záchodě jsem nebyla, natož, že bych si udělala čaj
no ale zas dyž si neměla ten čaj taxsi na ten záchod nepotřebovala!?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 20:43
- Nahlásit
Fajka
já bych nad tím seděla dva dny a výsledek by byl strupatá brambora
ale prt vono to neni těžký, jen když je člověk "šikovnej" jak já, tak je sám sobě dost nebezpečnej
no ale zas dyž si neměla ten čaj taxsi na ten záchod nepotřebovala!?
myslíš, že bych tohle měla zavést jako metodiku zvýšení efektivity práce?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 21:15
- Nahlásit
Fajka
a výsledek by byl strupatá brambora
Maya
měl to bejt andělíček, no byl to spíš netvor a pak to letělo do popelnice
Presneeee! tak by to dopadlo i u me a este bych si tou jehlou propichla neco jinyho, nez jen polstarek prstu.
birma
Proste pochva pochva, fakt ses umelkyne, narodni, co narodni, statni!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 21:42
- Nahlásit
Fifi
Presneeee! tak by to dopadlo i u me a este bych si tou jehlou propichla neco jinyho, nez jen polstarek prstu.
už čtvrt hodiny přemejšlim, co si tou jehlou chceš ještě propíchnout
(kromě polštářků na prstech se dá ještě dobře zarazit pod nehet, to je taky lahůdka )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 21:45
- Nahlásit
birma
co si tou jehlou chceš ještě propíchnout
ja bych nechtela, ale klidne i kozu, krk, nehet...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 21:51
- Nahlásit
Fifi
birma
tak naštěstí u toho byla nějaká podložka a píchalo se to na tom, takže k úrazu nedošlo, dělat to v ruce, tak radši ani nechci myslet na to, co bych měla všechno rozpíchaný, ta jehla je vostrá jak bič
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 21:54
- Nahlásit
no já si radši zůstanu u toho vyšívání, tam těch úrazů tolik nehrozí a nemusím vymejšlet žádný kokotiny nebo pižly, tam už to vymyslel někdo jinej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 22:05
- Nahlásit
Maya
já si radši zůstanu u toho vyšívání, tam těch úrazů tolik nehrozí
ale zas se na to musíš pořád dívat, takže z filmu máš prt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 22:17
- Nahlásit
birma
už čtvrt hodiny přemejšlim, co si tou jehlou chceš ještě propíchnout
já bych si vypíchla voko natuty
už zase žeru sakra asi bé ta zima na tuty tuhá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 22:24
- Nahlásit
Fajka
už zase žeru sakra asi bé ta zima na tuty tuhá
Ja po virozce konecne taky. A ze teda domaci cibulacka je mnam, z cerstve sklizeny cibule.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 22:51
- Nahlásit
birma
ale zas se na to musíš pořád dívat, takže z filmu máš prt
to je fakt, ještě že v tý telce ty filmy taky stojej za prt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 23:17
- Nahlásit
měly jste pravdu, Adam na čundru rozhodně nevážil 28 kilo. Mi po návratu přišel nějakej hubenej, že mu lezla páteř a žebra, tak jsem mu přidala, teď už se hezky zaobaluje a dneska měl na váze 26,7, takže na čundru to mohlo bejt tak o kilo míň...
Maya
to je fakt, ještě že v tý telce ty filmy taky stojej za prt
já koukám na kompu, telku jsem neviděla ani nepamatuju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 23:31
- Nahlásit
Fifi
ze teda domaci cibulacka je mnam, z cerstve sklizeny cibule.
jůůů cibulačkáá mňááám !!tu miluju!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 10:50
- Nahlásit
birma
jsi neuvěřitelně čikovná, klobouk dolů i s hlavou!
a ač jsem matriál plsti poplivala, tak na pohled je ta pižla aji moc krásná.
jinak já ani nemůžu říct, co by se stalo, kdybych se do toho sama pustila, páč já bych se nepustila. ruční práce jako ten proces nesnáším (asi proto, že jsem tak příšerná gramla ) a obdivuju každýho, kdo to dělá rád a ještě tak krásnej výsledek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 11:39
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tak jsem si dala práci a našla Rrramštajní vobrázek s kloboukem!!! ABYCH HO TOTIŽ MOHLA V ÚCTĚ SMEKNOUT PŘED BIRMICÍ!!!!
TY VOLE BIRMOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! TYS UMĚLKYNĚ NEUVĚŘITELNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! TO JE KRÁSNÝ!!!! JÉÉDITÍÍÍÍ. JSI NEJŠIKOVNĚJŠÍ Z ŠIKOVNEJCH !!!!
je to neuvěřitelně krásný!!! moc a moooooooc se mi to líbííííí. Musim teda odmyslet ty propíchaný prsty a ucpanej močák, který jsi tomu vobětovala - neb to mě teda dost mrzí. Je to neuvěřitelný!! a navíc v tak krátkým čase, to není možný, možný, možný! Si kouzelnice, budem Ti řikat Birma Ouprďfíld, páč jinak to není možný.
Mi by z toho nevyšla a ni strupatá brambora, ani netvor co by letěl do popelnice, mi by z toho zase vyšlo sloní lejno , jako z toho dortu Zrzavý sloní lejno, jen ta zrzavá by připomínala, co bylo původně v záměru
KRÁSA OBŘÍ FAKT!!
Blanka se stala zcela závislou na nové receptuře tučňákovo-plicních sušenek. Ať se hnu, kam se hnu, je fšude, musím jí vodkopávat, aby se šla vyčůrat a hodit bobek. Fčera byli oba zase hrozně moc a moc hodní, v polích je krásně ve strništích lítali, ve vysoký trávě lítali, natrhala jsem si dalšího pugéta, šipky a po třech hodinách mozkových Lurd jsme dorazili dom. Kde mě následně hned přepadla rodina. Se ségrou jsme vypily všechny zásoby a šly spát až ve dvě. Jsem dnes mrtvá. Jak budu fungovat nevím. Zatím v záložním režimu vyrábím Kološvárské zéli, za zády mi chrápe Blandíra a po pravém boku HOšikus, dnes večer razime na pizzu, to zas bude vostuda, Brtnik asi zapomněl, co bylo minule, když nás vzal s sebou fšecky , asi je masochista, že to chce zvopáknout
Jdu zpět ku plotně a pak za rodinou a
VIVÁÁÁÁÁÁÁÁT SVĚTOVÁ UMĚLKYNĚ BIRMICE OUPRŤFÍLDOVÁ.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 11:47
- Nahlásit
Vero
ruční práce jako ten proces nesnáším
to mi povídej, jednou jsem prohrála sázku o zašití saka... s klukem Držel jehlu poprvý v životě v ruce
pižla je úžasná
má trošku křivý nožičky
je mírně při těle
no to protože to je březí Blanimůra přeciž
Fifi
domaci cibulacka je mnam
to je nápad (vymejšlim hustý polívčičky na zahřátí, když přijdu s holkama ze školky). Hrachovka a čočková se budou dělat na tenhle tejden.
Ještě nějakej dobrej návod na pohankovou polívčičku by to chtělo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 12:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
Tyjo, to je nadherna pizla, ses fakt desne sikovna! nemit k plsti odpor, tak si snad taky vobjednam neco
Ale taky bys to mohla mit dalsi z umu na fler ale otazka zda ta bolest za to stoji?
Mam bundu. A taky chcu spacak a varic a titanovej hrnek na caj
Muz ma vomerenou hnatu na prstynek tak to v tydnu objedname. Su tuha a chci spat, ale spala sem vevnitr. Povidani o Pacific crest trail a fota bylo famozni. Cca 4500km za 5 mesicu s tim ze velka cast plus minus 2-3 tisice m.n.m. Fakt bomba.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 12:22
- Nahlásit
Vero, PetraK
kuju za pochvaly
PetraK
Blanka se stala zcela závislou na nové receptuře tučňákovo-plicních sušenek. Ať se hnu, kam se hnu, je fšude, musím jí vodkopávat, aby se šla vyčůrat a hodit bobek. Fčera byli oba zase hrozně moc a moc hodní, v polích je krásně ve strništích lítali, ve vysoký trávě lítali
vyměnim aspoň na půl dne!
Adámek byl dneska na začátku ouplně nejhodnější pejsek, tak jsem ho pak v jednom zastrčenym parku, kam nikdo moc nechodí, vypstila. Nějak mi nedošlo, že tam je milion veverek což vedlo k tomu, že jsem viděla vlastního psa lézt na strom (moc mu to teda nešlo, ale tak ty zadní nohy do metru vejšky dostal) a opět měl v hlavě průvan. Fakt je, že na jaře jsem udělala ouplně stejnou chybu a to jsem ho asi 20 minut neviděla, teď aspoň sem tam přišel, takže nějakej pokrok to je, ale stejně...
cernej caj
Mam bundu.
hurááá! Jsem zvědavá na reference
Povidani o Pacific crest trail a fota bylo famozni. Cca 4500km za 5 mesicu s tim ze velka cast plus minus 2-3 tisice m.n.m. Fakt bomba.
Máme plán na další čundr?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 12:34
- Nahlásit
birma
Leda v duchodu, pac to bych prisla vo praci... Ale v usa je to dost oblibeny, tech trailu ruzne dlouhych tam maj desitky z nichz asi 10nejznamejsich ma fakt podrobny pruvodce a tak.
Petrak
Tak to je sikovnejsi blana nez bys chtela
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 12:50
- Nahlásit
caj
jakou bundu? taky potřebuju (ale teda není za co te´d)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 12:51
- Nahlásit
PetraK
Brtnik asi zapomněl, co bylo minule, když nás vzal s sebou fšecky , asi je masochista, že to chce zvopáknout
tak esi je sklerotik, není masochista, páč si to nepamatuje.... hm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 13:18
- Nahlásit
Vero
tak esi je sklerotik, není masochista, páč si to nepamatuje
ajo!!! sem zapomněla,že von všechno zapomene.
cernej caj
sikovnejsi blana nez bys chtela
to rozhodně, kupř. když brakovala koš tak, abych to neslyšela, když se dokáže vysápat na linku, tam kde to ani není možný.... když... když.... se divím, že jsem ju ešče nezastřelila , pipinu jednu šikovnou
Mam bundu.
jakou? tak prstýnky dobrý jo?
kachna_
to je březí Blanimůra přeciž
tebe zachraňuje jen to, že bych nerada vyrobila dva sirotečky
birma
ěnim aspoň na půl dne!
můžem zkusit . A taky zkusíme jednu věc - upeču Ti na oplátku sušenky. Jako nepočítám s tím, že by měly takovou mocnou sílu jako u Blandíry, ale.... motivace by to pro něj mohla bejt dobrá. SOuhlas?
teď aspoň sem tam přišel, takže nějakej pokrok to je, ale stejně...
nějakej? jen nějakej?? to je pokrok hodně velkej, děfčico,hodně velkej.
|