| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:09
- Nahlásit
birma
tyjo ja to jen proklikala a decka stahujiciho kocku sem si nevsimla. to je aspon na dve pesti totiz
adamek je bourec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:12
- Nahlásit
Maya
ale byl tak tlustej, že se dal nosit maximálně mimo bundy a skoro se nevešel do pračky
takovej jsem si kdysi upletla taky nebyl teda ani první ani poslední, ale byl nezapomenutelnej - při mé tehdejší výšce 178 cm mi byl pod kolena a rukávy měl ke kolenům, rolák tak dlouhej a širokej, že by mohl sloužit menším lidem jako vesta
PetraK
jéééé ta plstěná , ta je dobráá. a taky bude asik drahá jako sviň
tak já se naučim plstit okolo drátěný kostry a uplstim ti pižlu, abys nebyla smutná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:12
- Nahlásit
Maya
ešusku přesvědčíš jedině tím, že výsledky půjdou na charitu, takže čím víc modelů kdo udělá, tím víc charity bude
hele a co myslíš že mě napadlo, že termín dáme do Pecky a pak výtvory vydražíme a peníze půjdou na Skřivánky
takže je to jasný
a aby nebylo výmluf že tu někdo nemá pfá tak stvoří takovýho kerýho si přeje !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:14
- Nahlásit
birma
žigulové ste, žigulové!!!!
to je skvělý, viď, když se procházka tak povede!!
To ošetřování, to bude na dlouho asi - Ešus to taky nenávidí a to je od maličkata na to učenej, ale ani vmasírování gelu nesnese s tím mě fakt štve /ale zase to i na jednu stranu chápu, jsem stejná, takže vím o čem to je.)
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
myslim, ze v tvym pripade by taky byla uzitecna kolaz. Akoratze kolaz "co lednice vzala a nechtela vratit
tys kretýno! takže mám koupit hodně moc hermelínů jo?
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fajka
takže je to jasný
jo, bude nula, páč to nikdo nekoupí
výmluf že tu někdo nem
tady nikdo takovej nejn, ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:16
- Nahlásit
PetraK
jo, bude nula, páč to nikdo nekoupí
neboooj vo to se postarám zase já
tady nikdo takovej nejn, ne
ale jéééé tak aby se z toho nevykroutila
a může třá zezelenat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:19
- Nahlásit
birma
a uplstim ti pižlu, abys nebyla smutná
neblbni, to je tak moc namáhavý, že to za tu námahu nestojí, radši buď venku s Adamitou bláznivým, spokojeným, šikovným - změnily se mu oči, všimla sis?
Mně se líbí ten proces, jak se pes uvolňuje. Když Blandírka přišla, tak jsme po procházce vždy utírali ztuhlýho pejska dřevitýho. Dneska je uvolněná, pokud sama nepodává, tak ty nožky povolí... všechno jde jinak.
eh, jsem si vzpomněla,jak jsem vždycky holkám, co si vzali nouzovýho psa domů nějakýho, psala, že to musí být super vidět pak na tom psovi, jak se uvolní, když mu dojde, že JE doma. na Blance to není tolik vidět, i tím jakou má povahu, že prostě bere věci tak jak je život přinese a snaží se z toho vytěžit a nebo se z toho nepo...at aspoň. ale nějaký ty změny jsou a je to moc hezký si je uvědomit. Včera když si hráli všichni s tou čubinkou, bylo to moc hezký, když se na mě kouká těma svejma jako štěněčíma očima, je to taky hezký , pravda když mě ohlodává, tak to tak hezký už nejni, páč to občas bolí , ale i to je už jiný, není to takový zběsilý ohlodávání. No nic, jdu, to jsem se jen tak sentimentálně pozamyslela.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:21
- Nahlásit
Fajka
neboooj vo to se postarám zase já
a tak, to mám nejradši tydlety pseudoumělce, co si tajně skupujou svoje výtvory na vernisáži, aby se jako prodalo
tak aby se z toho nevykrouti
a jo kakra! Tak jak vona sem moc nechodí tetkon, tak mi to nesecvaklo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:21
- Nahlásit
birma
Maya
podle mě buď cvičení na dlouhou trať a nebo hrubý násilí, košík a psa zasednout, což zvlášť u Adama taky asi moc nejde
ne prosím hrubým násilí neeee...u Fajfky bych se taky se zlou potázala a byla bych dokousaná všade..je to věc důvěry.
Jednou když se Fajfka poranila oko a do rána jí to zhnisalo tak že ho měla zalepený že nemohla otevřít víčko, tak mě trvalo 4 hodiny než sem se propracovala k tomu abych jí ho ošetřila. Vrčela na mě zmatená bo neviděla na něj a nechtěla mě ani k sobě pustit. Po celým odploledni jsme se od jemnýho hlazení od ocasu směrem k oku dopracovali k tomu že si nechala přes oka dát mokrej obklad kterej pomohl rozlepit ten seschlej hnis a jakmile oko pootevřela už bylo líp. Od tý doby si nechá udělat naprosto všechno protože důvěřuje že to udělám tak aby jí to zbytečně nebolelo a hlavně jí pomůžu..
násilím bych se se zlou potázala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:24
- Nahlásit
PetraK
a tak, to mám nejradši tydlety pseudoumělce, co si tajně skupujou svoje výtvory na vernisáži, aby se jako prodalo
tsssssssss já ti udělám takovou reklamu že se vo tvůj výtvor ještě všici poperou
kakra! Tak jak vona sem moc nechodí tetkon, tak mi to nesecvaklo
tomudle neujde!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:29
- Nahlásit
birma
že by mohl sloužit menším lidem jako vesta
Fajka
se skrivankama mas sice supr napad, ale myslis, ze by o to nekdo stal, jo? to si myslim, ze leda by nam to musela nakreslit birma
jo a myslim, ze po pul roce (do pecky casu dost, ze) to nemusi byt ani hermelin, staci neco levnejsiho
PetraK
no pockej, to nesmis rict takhle, ze to birma nema delat. to musis rict tak, ze se zblaznila to delat jen tak a ze ji za to koupis zlaty tele
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:34
- Nahlásit
cernej caj
PetraK
no pockej, to nesmis rict takhle, ze to birma nema delat. to musis rict tak, ze se zblaznila to delat jen tak a ze ji za to koupis zlaty tele
jinak!
úpá jnej varianta by baly Birma jí ho udělá a Ešuska ho vod ní koupí a penízky (kolik birma z výdělku uzná za vhodné půjdou do Skřivan
říkejte mě vobchodnice!
No nic letím týrat pfá ..nejlepčí je házet jelitu talíř v nárazovým větru..má z toho hlavu fpejru bo ten talíř sfiňa lítá uplně jinak než dycky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:34
- Nahlásit
PetraK
neblbni, to je tak moc namáhavý, že to za tu námahu nestojí
víš jak je to skvělej relax u filmu? Miluju plstění
změnily se mu oči, všimla sis?
jojo, celej výraz i nesení těla se mu změnilo, prdelkovi
Fajka
Jednou když se Fajfka poranila oko a do rána jí to zhnisalo tak že ho měla zalepený že nemohla otevřít víčko, tak mě trvalo 4 hodiny než sem se propracovala k tomu abych jí ho ošetřila.
jenže to si můžu dovolit doma, ne někde hodinu chůze daleko, když pes nemůže stoupnout na nohu.
První trn v noze jsem mu vyndala mírnym násilim (ale spíš násilim na mě než psovi) a od tý doby mi tlapu s trnem klidně dá, ale tohle už byl zas vyšší level a nechci vidět to tóčo, kdyby to měl zaseklý nějak hůř, páč von je děsnej bolestínek a nerví sám sebe až k zuřivosti i kdyby se k němu v tu chvíli nikdo nepřibližoval...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:35
- Nahlásit
Fajka
má z toho hlavu fpejru bo ten talíř sfiňa lítá uplně jinak než dycky
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
Fajka
ne prosím hrubým násilí neeee
tak jistě, ale jsou situace, kdy nemáš hodiny čas, že jo
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
nemusi byt ani hermelin, staci neco levnejsiho
rada nad zlato ! ušetřím !!
skrivankama mas sice supr napad, ale myslis, ze by o to nekdo stal, jo
připadá ti že tady i na pecce je málo recesistů? co lýžujou na trávě, dělaj ranní rozcvičky a jiný podobný bejkárny?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:38
- Nahlásit
Maya
tak jistě, ale jsou situace, kdy nemáš hodiny čas, že jo
já vííííííííím ale když právě ta důvěra se tím dle děsně kazí podle mě ale jsou povahy co si to sakra pamatujou a pak už se z toho nikdá nevyhrabeš
tak já nevím... tak bych to zkusila nasimulovat a naučit ten klid a důvěru do předu..i za cenu toho že bych mu měla nalepit do srsti žvýkačku a pak mu jí naoko v klídku doma trénikově měla vystříhávat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:40
- Nahlásit
birma
bolestínek a nerví sám sebe až k zuřivosti i kdyby se k němu v tu chvíli nikdo nepřibližoval...
to je fajfka to stejný a co ten trénink dopředu třá s tou blbou žvýkačkou...
Tchýně si takhle dokurvila násilím šibáka že na sebe nedá šáhnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:41
- Nahlásit
Fajka
jinak koukám ta nechuť k ošetření očí je asi všude, u nás taky, a teda hlavně kapání, jak přiblížím flaštišku k oku, nastává peklo, přitom třeba prstama se můžu klidně rejpat ve voku a je mu to jedno, i mastičku celkem dává, ale flaštička je holt flaštiška
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:41
- Nahlásit
Fajka
tak bych to zkusila nasimulovat a naučit ten klid a důvěru do předu..i za cenu toho že bych mu měla nalepit do srsti žvýkačku a pak mu jí naoko v klídku doma trénikově měla vystříhávat
s timhle my právě vůbec problém nemáme, nechá si dělat milion věcí, i třeba vystříhat srst okolo odřeniny bylo úplně v pohodě. Problém je, když ho něco bolí akutně jako jsou ty trny, teď ten háček, kdyby ho bodla včela a tak. Jenže to nenasimuluju, nebudu mu přece ubližovat jen proto, abychom to měli nacvičený...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:43
- Nahlásit
Fajka
tak bych to zkusila nasimulovat
jo to je určitě nejlepší, akorát zákon schválnosti je kurva, co ti obvykle přinese něco co tě simuluvat nenapadlo
ale tak je to hodně o povaze psa a taky o velikosti psa a proto já furt menší a menší psy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:44
- Nahlásit
birma
jj, jak psa něco bolí, tak některej holt vytuhne a jinej má tendenci se bránit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
timhle my právě vůbec problém nemáme, nechá si dělat milion věcí, i třeba vystříhat srst okolo odřeniny bylo úplně v pohodě
ahá já myslela že se vůbec nenechá !
Jenže to nenasimuluju, nebudu mu přece ubližovat jen proto, abychom to měli nacvičený...
no to né to je jasný !..to je blbý teda
Maya
to je určitě nejlepší, akorát zákon schválnosti je kurva, co ti obvykle přinese něco co tě simuluvat nenapadlo
jj mám to stejně
je to hodně o povaze psa a taky o velikosti psa a proto já furt menší a menší psy
přesně..dycky když mám problém s tankem Fajušou tak si řikám zlatých jelitových 20 kilíček oproti fajfčinejch 37...
koukám ta nechuť k ošetření očí je asi všude, u nás taky
jo hustý to bylo ale právě že od tý doby toho zalepenýho oka když potřebuju kápnout tak už to vůbec neřeší a hezky drží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 15:02
- Nahlásit
Fajka
á ti udělám takovou reklamu že se vo tvůj výtvor ještě všici popero
já mluvila vo TOBĚ jemene
tomudle neujde!
pomsta za sudety aneb, za ty lýže and comp.
cernej caj
o koupis zlaty tele
já ti nevim holka, jestli by chtěla pak mít telata doma dvě, jedno už má, sice ne zlatý, ale chlupatý, ale... bude se stěhovat, dvě telata k tomu.....
birma
víš jak je to skvělej relax u filmu?
nevim, mě by u toho šivhlo. když jsem kdysi zkoušela ubrouskovou metodu, říkala mi paní, joiooo to je skvělýý, já se u toho vždycky tak uklidním. Těšila jsem se. Nevyšlo to, krabičku jsem rozšlapala: , tady by to asi dopadlo stejně
.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 15:06
- Nahlásit
birma
hele - úplná blbost, já vim, ale... u nás někdy funguje... ehm, je to čistě nekynologický přístup.....ale jsou si v hodně věcech s podobní,tak třebas.... prostě u nás někdy pomůže říct : "Ajajaj, kterápak nožička, která je to, která bolí, ukaž, ukaž, budeme voperovat!" Je-li to např. trn, tak to je hned pořešený, že jo a pak musí hnedle následovat: Jééžiš ale von byl výýbornej, hergot jááák von byl výbornej,ukaž jak si výbornej, no ty si nejvýbornější ze fšech výbornejch...." Prostě takový divadýlko . a je důležitý to divadýlko potom, kdy von je celej rozradostněnej, že to má za sbou, a jak byl šikovnej a výbornej, a může sežrat půl lednice....
je to jen nápad.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 15:13
- Nahlásit
PetraK
Nevyšlo to, krabičku jsem rozšlapala: , tady by to asi dopadlo stejně
by sis musela dát pozor, aby sis v tom plstění nenechala jehlu, jinak by to mohlo být dost nepříjemný rozšlapání
(jsem se na to teď tak natěšila, že dlabu na práci a jdu plstit, práce neuteče )
Prostě takový divadýlko . a je důležitý to divadýlko potom, kdy von je celej rozradostněnej, že to má za sbou, a jak byl šikovnej a výbornej, a může sežrat půl lednice....
můžem zkusit, doufám ale, že to nebudem potřebovat nijak brzo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 15:19
- Nahlásit
ja nechapu ze vam plst neprijde na omak fakt nechutna a desna?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 15:47
- Nahlásit
PetraK
a pak musí hnedle následovat: Jééžiš ale von byl výýbornej, hergot jááák von byl výbornej,ukaž jak si výbornej, no ty si nejvýbornější ze fšech výbornejch....
seš nekynologickej magor u nás já jásám: ty jsi můj hrdinááá, moooc statečnej pejsek, nejstatečnější ze všech pejsků, půjde si pro odměnu do lednice?
jinak s tím uvolňováním, zajímavý je, že já jsem pozorovala spíš aktivizaci. z totál flegmouše na aktivistu. já občas vzdychnu, že to energetický hovado nestíhám a mužík mě upozorní, že jsem to z něho sama vypustila
cernej caj
a nechapu ze vam plst neprijde na omak fakt nechutna a desna
mně přijde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 16:02
- Nahlásit
Vero
Dik, zachranilas me
Se me chce desne spat a do vlaku mam jen uceni a do toho se mi nechce
|