| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 15:11
- Nahlásit
PetraK
no já kapek riskuju - viz to bufetění, proti všem pravidlům, že- nechám jí to upevnit
já bych riskovala, že se vrátí domu večer sám, nebo vůbec ne, páč tuhle hárafka, támhle cyklista, tůdle běžec.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 15:26
- Nahlásit
birma
bych riskovala, že se vrátí domu večer sám
tak jasně, já jsem v úplně jiný situaci. Ona se šmrdolí převážně u mě (když nevidí potkana, ježka, špagety, křoví-který se dá pořešit), aby náhodou nepřišla vo to co je v tý kapse. Učím se jí odměňovat v poloze u nohy už je, a nebo přede mnou. Ehm, tak..... vzhledem k tomu, že objevila původně, jak funguje, když mě oběhne, že tím ze mne vypáčí tu odměnu za nabídnuté chování , tak teď má tendenci dělat satelit občas se mi z ní točí jaksi hlava, když dává své třetí rychlostní kolečko v naději, že něco vypadne . Na tomhle se nějak usadila. Tak jsme začli doma. stojím tak, aby obíhat nemohla (jak debil před zdí ) dneska ráno už to trochu šlo, uvidíme odpoledne. To obíhání jí baví. pak dostane psotnik z toho, že ale nic nepadá má velmi nepříjemný hlásek, domovnice uřvaná.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 15:30
- Nahlásit
PetraK
Ona se šmrdolí převážně u mě (když nevidí potkana, ježka, špagety, křoví-který se dá pořešit), aby náhodou nepřišla vo to co je v tý kapse.
čirá závist pani! My už na tom byli líp, ale teď se to tak rozháralo všude kolem, že i v jednu ráno, když ho vypustim navolno, tak se musim furt schovávat a zdrhat někam, aby se nevydal na samostatnou okružní cestu Prahou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 15:50
- Nahlásit
birma
na samostatnou okružní cestu Prahou
a to by se sám zrovna nebál, blbeček, co?
čirá závist pani!
no tak vono je taky rozdíl vižlí důchodkyně (ale ne zas, že by si holka taky nešla na rajz, to by šla, kombinace večer + křoví = mejdan pro Blanici ) a máčo ve věku Adamitově v plné rozmnožovací síle (s nulovým obsahem mozku Adáme promine, taková je realita )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 15:52
- Nahlásit
PetraK
o by se sám zrovna nebál, blbeček, co?
on by ty místa, kde se bojí, určitě obešel
no tak vono je taky rozdíl vižlí důchodkyně a máčo ve věku Adamitově v plné rozmnožovací síle
ale tak abych ho jenom nehaněla - teď už pár hodin krásně chrní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 15:56
- Nahlásit
petrak
Sem vubec nepostrehla proc mam byt chudak?
S blanimurou to mas dobry ze ma strach vo kapsu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 16:14
- Nahlásit
cernej caj
Sem vubec nepostrehla proc mam byt chudak?
že jako pudeš s Fredem Flinstounem k ešusovejm, mě to taky došlo až potom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 16:15
- Nahlásit
cernej caj
yt chudak
no páč že tys přece mamut a vona mi tě chce Maya darovat
e ma strach vo kapsu
taky ne vždy, neboj, jsou i zájmy, které upřednostní . Ale pochopitelně, jsem na tom 600000 krát líp jak birmice.
Ale i tak je rozdíl, mezi venčením jen s Ešusem, kdy si plujem prostorem a pohodička a s ní, kdy jsem furt ve střehu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 16:18
- Nahlásit
PetraK
Ale pochopitelně, jsem na tom 600000 krát líp jak birmice.
a teď si vem tu hrůzu, že já jsem na tom furt asi milionkrát líp, než spousta lidí, co ty psy má od štěněte a oni si ani neuvědomujou, že maj nějakej problém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 16:29
- Nahlásit
birma
oni si ani neuvědomujou, že maj nějakej problém
to je nelogický. Když si neuvědomujou ž emaj problém, tak ho z jejich pohledu nemaj A tím pádem jsou na tom paradoxně líp než ty, která si to uvědomuejš a řešíš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 16:30
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že stále žiju! Jsem sice utahaná, rozbolavělá, ale ručka je trochu lepší. Potřebuju sice ještě hodně cvičit, ale lepší se po kousíčkááách
Plesnifcíííí tu mají o zábavu postaráno, protože přijela mladá s prťavou obludkou, která již není prťavá, ale pořádný kus "klobásky" ... holt ten baset je znát. Brutík už nad malou nezvrací, ale občas jí i prožene a ona ho miluje.
Jinak máme dalších pár věciček z Keni, které ještě nejsou na webu, ale budou ... pro ty, co mají fb, tak jsou v tom původním odkazu přidané.
Holky, nedočítám, ale malý výcuc by se hodil... abych byla v obraze, co jste tu za celou dobu dělaly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 16:44
- Nahlásit
brut
Tak to je supr
Nejvtipnejsi tu byla 1.serie serialu petrak a harava fena, jinak vse v norme a buldozer od vero ma vred v oku a hrozi mu opecare
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 17:02
- Nahlásit
PetraK
A tím pádem jsou na tom paradoxně líp než ty, která si to uvědomuejš a řešíš.
dokud se jim ten problém sám nějak nevomlátí vo hlavu...
brut
rádi tě vidíme pani
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 17:12
- Nahlásit
cernej caj
děkuji za info .... Ešuska versus háravka vím, měla jsem to v komentované verzi
Jak bylo na treku?
birma
také jsem tu zase ráda.... i když jen na skok, páč po rehabce mám ruku unavenou a blbě se mi s ní píše.
Jsem jen jukla, že děláte pokroky, což mě moooc těší a gratuluju
Vero
pofoukej za mě Buldozérkovi očičko a budu držet palce, ať je v pořádku a na operaci nemusí....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 17:26
- Nahlásit
brut
Na vandru dobre s birmou jak tento vikend v ceskym krasu tak minulej vikend na vysocine
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 17:40
- Nahlásit
brut
páč po rehabce mám ruku unavenou a blbě se mi s ní píše.
hm, to je asi i odpověď na otázku, jestli chceš jít v pátek posuzovat do Zdic, což?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 18:48
- Nahlásit
cernej caj
jééé, vy jste byly takhle dvakrát za sebou? A to jste holky nezmrzly v noci? Já se klepu jen když musím jít venčit.... Až vám závidím
kachna_
od kolika do kolika?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 18:57
- Nahlásit
Rumstajn,
ridici byli dneska nejak priblbly, nebo co. Radost. Jako este pochopim, ze kdyz nekdo za jizdy telefonuje!, zpomali, ale aby jel 20 a zdrzoval za sebou i bus MHD... pochopim, ze ac je prikazanej smer odboceni, tak ze kdyz nic nejede, lupne to tam a pak se divi, kdyz ho clovek vytroubi, neb odbocuje z vedlejsi a pres dva pruhy neceka zadny odbocujici vozidlo... ale CO kuwa nepochopim, ze kdyz se zene sanitka, okavidne DOST ve spechu, tak si ten picus stoupne naschval na semaforu do volnyho pruhu, aby sanitku zablokoval!
brut
A hele, kdo vylez.
A to jste holky nezmrzly v noci?
Jsou to magorky.
PetraK
oni si ani neuvědomujou, že maj nějakej problém
to je nelogický. Když si neuvědomujou ž emaj problém, tak ho z jejich pohledu nemaj A tím pádem jsou na tom paradoxně líp než ty, která si to uvědomuejš a řešíš.
Jop, souhlas, tyhle neuvedomujici si pejskari se pak jen strasne divi, kdyz je ti ostatni zacnou sprdavat a prudit, at si laskave cokla zavolaj, nebo nastane mela...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:04 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
ten muj pc má asi šotka, dneska po zapnutí zkusím avg a co?? Funguje!! zavřu to a co?? nefuguje!! stáhnu se znova ten program diagnostiky nebo co co mi poslali a včera nefugoval a co?? dneska funguje!! tak jsem jim to alespon mohla poslat no a jsem jim tam připsala, že jako jednou jsem se na to uživatelský rozhraní mohla kouknout
edit: takže nejspíš tam na tý vaší podpoře vypadám jak debil
jinak ˇˇ píšu furt, tak nevím, jak jsem to měla rozkliklý, tak až na nějakou ochranu identity to psalo, že je všechno funkční, kromě teda firewallu, ale ten nebyl ani předtím, protože v tý verzi so mám já není nebo co
brut
tak super, že je ruka lepší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:06
- Nahlásit
Fifi
Kamarádi jezdí na záchrance a říkají, že tohle je běžná věc .... Stejně, jako když jim na křižovatce uvolní auta průjezd a nějaký magor schválně vyjede buď z protějšího pruhu a zahýbá před sanitkou nebo rovnou zahýbá a vjede jim tam .... Oba říkají, že jsou jednou nohou v kriminále nebo mrtvoly....
Jsou magorky... v týhle zimě by mě nikdo nedostal spát venku ani chviličku na tož dvakrát po sobě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:09
- Nahlásit
Maya
mám pro tebe triko a deku ... zbytek bude později, po návratu z Keni. Takže buď se někde v Práglu sejdeme a předám ti to osobně nebo zabalím, pošlu, ale pak budeš mimo cen věcí platit poštovný ... výběr nechám na tobě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:10
- Nahlásit
brut
Kamarádi jezdí na záchrance a říkají, že tohle je běžná věc .... Stejně, jako když jim na křižovatce uvolní auta průjezd a nějaký magor schválně vyjede buď z protějšího pruhu a zahýbá před sanitkou nebo rovnou zahýbá a vjede jim tam ...
Ja nevim, slysim sanitku, ze jede, uz z dalky, i kdyz mam v aute vohuleny radio a zpivam si tam - je prece automatika, ze zastavuju, uhybam, proste at je sanitka co nejdriv tam, kde je potreba. Nemam pro podobny kreteny slov, meli by se dost zamyslet, az treba jednou oni sami se povezou... Mne to dneska fakt vyrazilo dech a dost lidi na to pako gestikulovalo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:16
- Nahlásit
brut
Nezmrzly, minule akorat trochu zmokly. Na birmynym rajceti sou fota. Ale pod tu nulu v noci bych teda uz nesla, to bylo tak na hrane. A bylo to skvely a v sobotu krasne teploucko a v beroune luxus obidecek jako tecka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:19
- Nahlásit
Fifi
já to říkám taky ...ale znáš to ... o blbce zakopneš na každém kroku Tady u nás vede mimo dálnici jen jedna hlavní a když se zablokuje, tak je město téměř neprůjezdný. Myslíš, že se někdo uráčí sanitce nebo hasičům uhnout? Ne!! Co kdyby jim tam někdo vjel a oni měli o minutu delší zdržení
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:20
- Nahlásit
cernej caj
cožéééééééééé? Vy jste byly tady u nás a nikdo mi nedal vědět? Budu plakat Jsem se s vámi mohla sejít a alespoň podrbat pséky.... ach jo....to je mi líto
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:23
- Nahlásit
brut
od kolika do kolika?
od osmi cca do dvou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:23
- Nahlásit
Fifi
tyhle neuvedomujici si pejskari se pak jen strasne divi, kdyz je ti ostatni zacnou sprdavat a prudit, at si laskave cokla zavolaj, nebo nastane mela...
kdyby jenom tak. Máme tu staršího pána. Pán je děsně milej, jeho psi jsou pohodoví, milí (vždycky má jenom jednoho, vždycky fenu), ale pán nemá kouska mozku v hlavě.
První fenu znalo celý sídliště, občas zastavovala provoz na křižovatce, pravidelně navštěvovala okolní restaurace... pán se tak pomalu šine kolem a pes si dělá co chce. Tý první se snad pak skládali lidi na kastraci, páč pán šel s háravkou a bral jí si pohrát s pejskama jednou měl i štěňata, pak řešil, jestli je neutopit, páč je neudal (asi 2 nebo 3 měsíce starý). Fena umřela loni věkem.
Pán si pořídil čubu z útulku - opět milý, pohodový zvíře (i když prej už jednou vrácený z adopce), letos čubu přejelo auto (překvapivě).
Teď má třetí - briardku, který umřela panička. Opět chodí fena na volno, opět neumí jedinej povel. Pak vidíš pána sedět na lavičce a u něj znuděnej briard v produktivnim věku..
A pán nemá problém....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:25
- Nahlásit
brut
Vy jste byly tady u nás a nikdo mi nedal vědět? Budu plakat Jsem se s vámi mohla sejít a alespoň podrbat pséky.... ach jo....to je mi líto
jééé tak to je mi taky líto když já nevim kde bydlíš a nevim, jestli to ví čaj...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:28
- Nahlásit
kachna_
to by šlo..... pokud to bude někde, kde nezmrznu, ale předpokládám, že venku králíčky trápit nikdo nebude...
birma
to je podobný jedný paní tady u nás.... ona hodná, milá, psi naštěstí taky, ale otravují kde koho a kde co... nevysvětlíš jí, že jednou je někdo může přejet nebo je zmastí nějaký grázl ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:30
- Nahlásit
birma
bydlím právě tam, kde jste měly obídek.... fňuk, fňuk.... Mno, nedá se nic dělat. Příště budete muset hlásit, kde se budete pohybovat a holky to pak budou hlásit mě, pokud tu nebudu Tím pádem o vás nepřijdu!!
|