| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 20:39
- Nahlásit
jako neni to nejakek echt desny (z boku a zezadu to vypada dobre, zepredu si zvykam tu ale proste vzadu mi vzala az 8cm pri tom sestrihovani a z boku tak5 coz furt neni zastrihnuti o 1cm
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 20:54
- Nahlásit
cernej caj
ale proste vzadu mi vzala az 8cm pri tom sestrihovani a z boku tak5 coz furt neni zastrihnuti o 1cm
Jako jo, kdyz mela jasny instrukce, chapu, ze te to nastve. Ale jinak teda sestrih MOC peknej a zvyraznil ti stihly krk a tak, toz nemusis mit stresy, ze mas vlasy nejak zprzneny, jen je to asi vetsi zmena.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 20:58
- Nahlásit
cernej caj
sekne ti to pani! ale souhlasim, že když platíš službu, tak to má udělat tak, jak chceš a nebejt kreativní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 21:07
- Nahlásit
holky, diky. Kdyz sem to videla z boku, tak to vypada fakt dobre. No za par dni to asi prijmu za vlastni
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 21:34
- Nahlásit
cernej caj
stříh je pěknej a nadto ti sluší, nebudem muset ten čaj vůbec tunit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 21:47
- Nahlásit
cernej caj
pěknej sestřih, ti sekne, až si zvykneš, tak se ti to ještě zalíbí a budeš ještě ráda k tý kadeřnici chodit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 21:49
- Nahlásit
cernej caj
schovávací viry ani netuším, že existujou žádný cd nemám a to ostatní co píšeš je pro mě taky asi čínsky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 22:00
- Nahlásit
Maya
cernej caj
ty jo, nerozumím vůbec ničemu. nicméně Maya
neboj, taky mám problém, když chci na emila, píše mi to o chybě certifikátu a o tom, že tam nemám chodit. Tady nemůžu editovat příspěvky, ve slovníku na SEznamu se mi neotevře pokročilá gramatika..... mám nějaký omezený pravomoce a asi to rozbiju.
Vero
ježíš co si to zase Buldozérek vymyslel??,
U nás dneska po příchodu domů nablito - tím, že jsou ještě oddělení, vím, že to byla Blandíra, tak dostala skromnou večeři- brambůrky s mrkvou a maso na malý kousíčky. Tak uvidíme. Snad to nic hrozivýho nebude? Vyvalovala se spokojeně na zádíčkách a sežrala by vola i s rohama.
Venku byli oba dneska na pěst, přechválila jsem je. Bladníra chytá Ešusův syndrom - že po pár dnech mimo civilizace je buran, kterej musí stihnout jak prohlídku Staromáku s Orlojem v akci, tak zároveň vidět všechno na Hradě, zajít do STromovky, do Průhonic........ kreténi jsou to!! nechci je
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 22:01
- Nahlásit
Fifi
serial u PetraK jiz dospel ke konci.
neboj, ve výrobě je druhá zérie a názvem FALEŠKA a v přípravě zérije třetí s názvem PYOMETRA. nudit se nebudete
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 22:02
- Nahlásit
PetraK
rej musí stihnout jak prohlídku Staromáku s Orlojem v akci, tak zároveň vidět všechno na Hradě, zajít do STromovky, do Průhonic........
a já myslela, že takovýho experta mám jenom já
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 22:30
- Nahlásit
birma
mám jenom já
ne. ne. Ešovi stačí prodloužený víkend /někdy i jen víkend/ a když vyrazíme do civilizace, je hyn, jak kdyby tu nebyl sto let a poslušnost by rád zapomněl. Druhej den už je to jiný. VYrazíme-li do polí, funguje dobře. A ta Kunhůta to vzala za svoje, grrrn.
Jdu hnípat a doufám, že pro Vero a Buldozéra se urodí ta nejlepší varianta. Držím moc palce.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 22:52
- Nahlásit
Rumštááááájn,
tak jsme včera dorazili večer domů, zapřáhli nefunkční čkodu felýcyjy a dotáhli jí, po tmě, chuderu nebohou nestartovací, do deset km vzdáleného autoservisu.
Dneska nám volal automechanik. A že prej jestli nemáme ještě jeden klíč. Houby auto, klíč nám odešel
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 22:55
- Nahlásit
cernej caj
proste vzadu mi vzala az 8cm pri tom sestrihovani a z boku tak5 coz furt neni zastrihnuti o 1cm
Asi ses cukla, no... Taky jsem chtěla Lucince JEN zastřihnout vlásky kolem uší a kdyby se nehejbala.... tak měla jak ucho tak vlasy (ucho má, vlasy šly taky holt o těch 5-7 cm)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 23:13
- Nahlásit
PetraK
Ešovi stačí prodloužený víkend /někdy i jen víkend/ a když vyrazíme do civilizace, je hyn, jak kdyby tu nebyl sto let a poslušnost by rád zapomněl.
Jestli potřebujete aspoň víkend, tak buď ještě ráda. V sobotu ráno jsme vyrazili z Prahy a už v neděli dopoledne se v Berouně choval, jako kdyby něco takovýho v životě neviděl, o včerejšku v Praze ani nemluvim
kachna_
Houby auto, klíč nám odešel
tak to je ještě ta lepší varianta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 05:53
- Nahlásit
[b]petrak[\b]
Jen v rychlosti mas na pc dobry datum? (rok?)
Doctu vas v p raci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 06:14
- Nahlásit
kachna
Tak klicovarianta je ta lepsi, tak supr ze to nebude draha oprava
Aha tak muzu byt rada ze ac solne sloup tak ucho mam? A co rika lucinka na sestrih?
Petrak
Tak su zvedava? Zda na 2 a 3 serii dojde.
Nemam ja to stesti ze v civilizaci su 5x za rok?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 08:19
- Nahlásit
kachna_
a druhej klíč jste našli?
PetraK
Blanimíra je vopice co se učí vopičením?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 08:27
- Nahlásit
Maya
a druhej klíč jste našli?
no naštěstí jo (a ty se směješ, ale my kvůli naprosto stejný závadě už o jedno auto přišli, právě proto, že jsme měli jen jeden klíč a pak nám imob. odpojoval jeden matla a odpálil přitom čerpadlo)
cernej caj
A co rika lucinka na sestrih?
já chci mít dlouhý vlááááásky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 09:07
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
zasejc sem si potvrdila, že člověk nemá, nemá ty čokle chválit. A já už ani v duchu. Včera večír Blandíra krásně ponechala kost v trávě, vzorově, byla vychválena do nebes. A dneska ráno něcoi zbufetila v trávě. Zhanobila jsem celej její rod, je to prasnice . Ešus měl opět nepokrytou radost, že jí nadávám .
Včéra jsem se smutkem v oku umyla a dala sušit svoje sandálky Léto je f čudu.
Maya
Blanimíra je vopice co se učí vopičením?
Ano ano, Blanicééé vopicééé, jak jí řiká Brtnik, to vzala jako svůj úkol.
kachna_
já chci mít dlouhý vlááááásky
tak ale dobrý, ne? mohla by zajít na čézetpsa a zhodnotit tvé dílo tady
no naštěstí jo
ty jo vy máte fakt neuvěřitelný závady a navíc koukám že se vám opakujou pak že čék nevstoupí dvakrát do jedný řeky
birma
se v Berouně choval, jako kdyby něco takovýho v životě neviděl, o včerejšku v Praze ani nemluvim
érupce byly. asi či co.
cernej caj
Nemam ja to stesti ze v civilizaci su 5x za rok?
máš. ale na druhou stranu - znám se, stejně bych tam ty čokle tahala, aby si na civilizaci zvykli, takže bych to měla těžší, takhle jdu místo zadním vchodem- když jdu do polí, předním a projdu se sídlákem, zajdu k našemu "ůžasnýmu" šoopingcentru, /fakt to takhle pojmenovali /, kde sídlí přes celý patro jeden obří vietnamský krám, nad ním je albert, nad ním kasíno, zlatnictví, dále zde máme počítače, sazku, knihkupectví, galanterii, dole je počta, déemko, zveráč a opět vietnamský krámek, tentokrát se zeleninou. No prostě šoooopink centr a zde se sociálizujeme, neb zde jest pravý městský ruch vč. tramvají a autobusůch
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 09:24
- Nahlásit
PetraK
co to je?? místo hošíčků dneska nějakej pentagram nebo co toje
Blanimíra bufetuje, no vono je to asi silnější než vona
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 09:25
- Nahlásit
cernej caj
tak z avg už mi píše někdo jinej, asi si to přehazujou a už se nějak zacyklujem do kruháče, moc to nějak nevidím na nějaký vyřešení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 09:27
- Nahlásit
Maya
co to je?? místo hošíčků dneska nějakej pentagram nebo co toje
CO TO JE ZA DOTAZ?? JAKÝ TO MÁŠ MEZERY VE ZDĚLÁNÍ?? NO??
TO JE PŘECE RRRRAMŠTAJNÍ ZNAK a hejbací! eRko v kříži přece!
no vono je to asi silnější než vona
a já jí vokážu, kdo je tady silnější!! A to měla ráno tak plnou mističku.
jsem si uvědomila, že jí asi budu muset koupit vobleček, je zimomřivá, až přijde vopravdu zima, budu jí muset asi voblíkat což si nedovedu představit, voblíkat loveckýho pfa. Ale ona miluje nacpat se ke kamnům, vyhřejvat se na sluníčku. Má starý kostičky, asi jí bude moc zima.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 09:39
- Nahlásit
PetraK
eRko v kříži přece!
fakt? to chce teda ale hodně bujnou fantazii
ale já už to tu hlásala, že moje estetický cítění je pod bodem mrazu
což si nedovedu představit, voblíkat loveckýho pfa
no co, však taky starýho psa a navíc z teplejch krajů, kterej chudák tady musí přežívat v mrazech a ve sněhu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 09:49
- Nahlásit
Maya
fakt? to chce teda ale hodně bujnou fanta
ty vole neseeeer jako:
CO - JE TOHLE?
kterej chudák tady musí přežívat v mrazech a ve sněhu
tak vono v tý stepi taky umí bejt zima
hergot ale to bude vopruz, nesnášim nakupování, natož takovýhle věci složitý. Ale když jí vidím, jak se tulí k těm kamnům.... tak musim no. Ach bože to bude vopruz.
Pro ní musela bejt ta zima v útulku dost hrozná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:04
- Nahlásit
PetraK
CO - JE TOHLE?
jako fakt, když jsi to řekla, tak to tam vidím, ale bez nápovědy by mě to vůbec nenapadlo že je to R, jsem myslela nějaký ornament v křížku, ale křížek jsem poznala!!!
, nesnášim nakupování
a co jí nechat ušít? pak jen dodáš míry, třeba na fortissimo prej šijou super
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:04
- Nahlásit
PetraK
érupce byly. asi či co.
u nás je to bohužel normální. Vždycky to vypadá, jako kdybych pouštěla draka
což si nedovedu představit, voblíkat loveckýho pfa
zahoď předsudky pani, hlavně že stařence bude dobře
Pro ní musela bejt ta zima v útulku dost hrozná
zas byla o rok mladší, ale hrozný to pro ně bejt musí, to jo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:15
- Nahlásit
Já jsem se pro jistotu ani nesnažila ten znak rozšifrovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
znak rozšifrovat
Maya
ale bez nápovědy by mě to vůbec nenapadlo že je to R,
jste neschopný, dyk je to tam jasně vidět
vůbec nepočítám s tím, že odhalíte co je tohle:
natož tohle:
jak Buldozérovo očičko?
birma
, jako kdybych pouštěla draka
jo, já se včera už mohla fsteknout z toho navijáku tak šla dneska ráno už navolno.
, hlavně že stařence bude dobře
tak jasně, ale ...... bude to hlavně voser žádný vyběhneme ven a tradá, ale ty jo, jak s jorkšírem. apropó to mi připomíná mýho šéfa, vokazoval mi svýho jorkšíra, v mikince, s kapucou. Nedala jsem to, nevydržela jsem to a voptala se ho, proč z toho psa dělá debila a voblíká ho, když je začátek září? co bude dělat v prosinci? to ten pes radši ne
Maya
pak jen dodáš míry,
ehm, a zde vidím největší problém
míry a váhy nejsou můj kamarád, nákup postroje pro Ešua byl. řekněme si to narovinu, dost problematický
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:33
- Nahlásit
PetraK
míry a váhy nejsou můj kamarád
aha, tak to jo, to bude lepší ozkoušet
vůbec nepočítám s tím, že odhalíte co je tohle:
natož tohle:
to je raketa mířící za kopečky a alébrž následně za katrem
ale my chytří nepotřebujeme znát odpovědi na takovéhle hádanky, my chytří si vynetujeme že je to DM
ale jako fakt to už umělec logista přehnal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:41
- Nahlásit
Maya
aha, tak to jo, to bude lepší ozkouše
bezpochyby, nebo to dopadne, jako když jsem si kupovala bundu a přišla mi velikost na hrocha
o je raketa mířící za kopečky
kretýno
my chytří si vynetujeme že je to DM
to je PODVOD.
ale jako fakt to už umělec logista přehnal
náhodou, věrní vědí! Oni mají pokaždý jiný logo, to je gůt.
|