Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2574 . 2575 . 2576 . 2577 . 2578 . 2579 . 2580 . 2581 . 2582 . 2583 . 2584 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:32
- Nahlásit

cernej caj
hacek je ta jehlice na hackovani
bingooo
toto je PLETENÁ borderkolí

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:32
- Nahlásit

Maya
háčkuje háčkem a jehlicema se plete
tak nějak...ale ještě dodám že já sem schopná "plést (se)" i háčkem

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:33
- Nahlásit

Maya
toto je PLETENÁ borderkolí

ve vydatné výživové kondici drobátko vylínaná, možná kapku podměrečná

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:35
- Nahlásit

Fajka
ale má oboječek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:38
- Nahlásit

Maya
no a to budte rady, ze si nemyslim, ze se tu bavite o hackerech a hackovani

Fajka
e vydatné výživové kondici

a myslite, ze je necim vyplnena nebo je to vyhackovany i vevnitr?

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:39
- Nahlásit

Maya
ale má oboječek
jo ten je k tomu dárek zdarma

Mohly jsme vyhlásit fórovskou soutěž... každej by nějak vytvořil čili zhmotnil svého pfá... technika či metoda jakákoliv (vod háčkování, pletění, kreslení, malba až třá po "vycpání

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:40
- Nahlásit

cernej caj
vyplnena nebo je to vyhackovany i vevnitr
néé to se plní buď molitanem nebo dutým vláknem

ze si nemyslim, ze se tu bavite o hackerech a hackovani
profesní úchylka ! úchyle!

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:42
- Nahlásit

Fajka
Mohly jsme vyhlásit fórovskou soutěž
a pak bysme si je vyměnili

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:43
- Nahlásit

cernej caj
mě se loni podařilo najít někde plyšovou borderu, jsem jí dávala synovcovi k vánocům

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:45
- Nahlásit

Fajka
po "vycpání beru si fotografickou kolaz

Maya
pak si vymenime ty predlohy?

jojo, plysovou vim a plysovou segra ma, sem si rikala neco co nema

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:47
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

POtřebuje snad ještě někdo nějaké vysvětlení k tomuto obrázku??? Máyo?? Vero?

Blanka jest zcela fascinována novými tučňáko-plicními sušenkami. Celou dobu co se má venčit, mi jde vedle levé nohy s ípo pohledem, když se zastavím, začne řvát, abych jí náhodou nepřehlédla je blbááááááá, roztomilá a úúplně blbá!! Ještě, že vona fakt za to žrádlo klidně duši vypustí, to se to pak pracuje. Nutně potřebuju přestat chodit do práce, abych se jí mohla věnovat na plnej úvazek Tak jsem zvědavo, jaká bude dnešní odpolední procházka, když ta včerejší b yla tak vydařená. Dneska mám víc času, tak si to snad i víc užijem.
Je škoda, že ona si tak moc nehraje. Ale včera už mi několikrát podala míček do ruky. Dneska přijede ségra, tak zas bude nejdan. A zejtra taky bude mejdan. Stojánek s vínem jest zaplněn, jedna flanděra se chladí už. zásoby na obžerství taky máme, na zítra jsou objednané dortíky..... co vííc si můžem přááát??

twoe co to tuje? kroužek pletařek důchodkyň z Londýna? ofšem smekám, páč ta šeltie a borderka - to je neuvěřitelný. nemaj tam UŠTRIKOVANOU TAKY VIŽLU??

Hele Fajfka, vona na nás nezapomněla juché.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 12:53
- Nahlásit

Fajka

každej by nějak vytvořil čili zhmotnil svého pfá.

to jim nemohu udělat. Navíc bych si při této činnosti vypíchla oko. Jehlice jsem měla v ruce kdysi a to jen dvakrát. prvně to bylo , když jsem se rozhodla si uplést svetr s netopýřími rukávy. Nikdá jsem jehlici v ruce neměla, prostě jsem se rozhodla a šla do toho. Máma mi udělala začátek, vokázala co mám dělat. Moje potíž- mám tendence dělat všechno dost napevno,, takže jsem moc utahovala a nedalo se to propichovat moc - ty jehlice těma vočkama. Navíc nevím proč furt ty ruce s jehlicema zvedám do výšky. Takže to celý bylo hrozně moc namáhavý pro mě. Když jsem upletla ten dolní rantl (asi 15 řádkůch???) rozhodla jsem se, že netopýří rukávy nepotřebuju, že mi stačej vlastně normální. Když jsem přidala dalších asi 15 řádkůch, došla jsem k názoru, že v podstatě rukávy nejsou důležitý a nepotřebuju je vůbec . Upletla jsem tedy vestu a tím se naprosto téměř do konce života vyčerpala v oblasti pletařské. pak jsem se ještě jednou obětovala, když jsem synofci malému pletla fotbalovou šálu v barvách Benešova. Nechápu, jak je někdo schopen s drátkem vyrobit tak úžasné věci, jako jsou tihle psi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:00
- Nahlásit

PetraK
tak ta zravost je fakt supr takhle

a dobra vesta byla? nosilas ju?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:02
- Nahlásit

cernej caj
za chvíli budete jezdit vandrovat k móooři
https://www.facebook.com/zatokapolska?fref=ts

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:06
- Nahlásit

PetraK
Nutně potřebuju přestat chodit do práce, abych se jí mohla věnovat na plnej úvazek
to mě povídej sem na tom stejně!

zásoby na obžerství taky máme, na zítra jsou objednané dortíky..... co vííc si můžem přááát??

já mám plán na víkend zatopit v kamnech a lejt do sebe něco dobrého a vytuňeného ! maximálně donýst nějaký to polínko aby nezhasly kamna

Hele Fajfka, vona na nás nezapomněla juché
jáááá?? nikdýýýý! sem hrdým členem spolku úchylkářů jen drobátko nestíhuju ..

nemohu udělat. Navíc bych si při této činnosti vypíchla oko. Jehlice jsem měla v ruce kdysi a to jen dvakrát. prvně to bylo , když jsem se rozhodla si uplést svetr s
no ale to nemusí bejt jen pletený je můžeš třá nakreslit

Pak (termín vidím tak nějak na jaře) aby jsme vyplnily dlouhé nudné zimní večery jsme mohly vzájemně hodnotit provedená díla
Krom toho kdo by to měl těžší než já dyž mám jednoho psa pruhatýho a druhýho plesnivýho

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:06
- Nahlásit

PetraK
rozhodla jsem se, že netopýří rukávy nepotřebuju
to mi připomíná taky můj první a zároveň poslední pletařský pokus, kdy jsem se rozhodla uplést svetr, vzala co nejtlustší vlnu, aby to jako rychle přibejvalo a teda svetr byl, ale byl tak tlustej, že se dal nosit maximálně mimo bundy a skoro se nevešel do pračky

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:10 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
háčkovaná

plstěná

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:12
- Nahlásit

Fajka
no ale to nemusí bejt jen pletený je můžeš třá nakreslit
ešusku přesvědčíš jedině tím, že výsledky půjdou na charitu, takže čím víc modelů kdo udělá, tím víc charity bude

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:13
- Nahlásit

Fajka.

to mě povídej sem na tom stejně!

mně všechno ostatní přijde jako ztracenej čas

já mám plán na

to zní taky very gůt, my vytáhnem zejtra mámu, půjdem na holčičí vejlet, čokle budou lítat, snad bude nějaký počásko dobrý. Pak si dáme pěkně kávičku, ty dortíky......... jejééjééje. Hlavně se nesmíme pohádat

rdým členem spolku úchylkářů
to je dobře, páč jinak, jinak by nikdá už Džon s pšsstrosem nepřišel

třá nakreslit

jo tak, no to by i šlo, to by nemuseli vypadat tak hrozně

.těžší než já dyž mám jednoho psa pruhatýho a druhýho plesnivýh

promiň jako, ale nakresit pruhy a nechat zplesnivět papír, to umim hned.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:20
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/315168-muz-uz-pet-le t-ji-jen-syrove-maso.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:23
- Nahlásit

Maya
tyvole to mi nedelej
aby to jako rychle přibejvalo a teda svetr byl, ale byl tak tlustej tady sem dostala prvni zachvat smichu, u kteryho sem jeste doufala, ze si ho nikdo nevsim
skoro se nevešel do pračkya tady si toho uz teda kolegove vsimli

Fajka
pruhy sou jeste dobry, ale s tou plesnivinou, to su zvedava... myslim, ze v tvym pripade by taky byla uzitecna kolaz. Akoratze kolaz "co lednice vzala a nechtela vratit"

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:23
- Nahlásit

Maya
plstěná

jéééé ta plstěná , ta je dobráá. a taky bude asik drahá jako sviň. páč s tím je hodně moc práce, toho jsem si vědoma.

můj první a zároveň poslední pletařský pokus,

ty seš taky zdatná pletařka, to je hned poznat já si tehdá pomáhala taky silnější vlnou a klustejma jehlicema.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:25
- Nahlásit

Maya

http://www.novinky.cz/koktejl/315168-muz-uz-pet-le t-ji-jen-syrove-maso.html

tak tomu se řiká fakt jako BARFOVAT - ovšem chudák malej teda.

hele, kde jsi našla tu plšťo vižlu?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:50
- Nahlásit

PetraK
ty seš taky zdatná pletařka, to je hned poznat
no jasně a to moje mamka fakt je, jako dovopravdy, plete celej život a uplete cokoliv, já sem holt po babce, však se říká, že ty geny přeskakujou generace
hele, kde jsi našla tu plšťo vižlu?
na etsy.com to jak jsem psala je něco jako náš fler

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:52
- Nahlásit

Maya
tak vidis, mamka ti uplete i vlcouni houni

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:52
- Nahlásit

Maya

však se říká, že ty geny přeskakujou generace

hm, tak já jsem teda matla po dědovi a grafoman po po babičce

na etsy.com to jak jsem psala je něco jako náš fler

ááha, takže zahr. hm škoda. Každopádně teda fakt výkon.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:58
- Nahlásit

PetraK
takže zahr. hm škoda
můžeš tamtéž zakoupiti třeba tričko

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 13:59
- Nahlásit

cernej caj
to jako myslíš houni z vlčounů?
bože když si vzpomenu na sousedku, která kdysi měla svetr ze psa, jak to smrdělo

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:02
- Nahlásit

víc takovejch procházek, jako ta dnešní!
napřed jsme zvládli pár kolistů, pak jsme ouplně v klidu přešli přes křižovatku, která vždycky žrala pejsky, na psim hřišti, kde jsem ho minule musela odlovit se mi co minutu chodil hlásit o ňamku a pak předvedl i krásné cvičání. Vykoupal se ve Vltavě a i z ní šel moc hezky přivolat, nadchnul se miminkem AST tak, že skoro dělal koprmelce, ale stejně přišel na první povel, pak jsme jako suteréni prošli podchodem metra (byli jsme tam prvně!) a z něj po strašidelný ulici s tramvajema taky v klidu
Jediný, co musim vyřešit, je aby si nechal ošetřit něco, co ho bolí a nevim, jak toho docílit. Dneska si při koupání bodnul do tlapky rybářskej háček a jediný štěstí bylo, že mu to během boje o to, jestli mi tu haxnu ukáže nebo ne, mu to vypadlo samo, protože jinak bych ho asi nesla pár kilometrů na veterinu, páč mi chybí minimálně jedna ruka, když se brání a zmítá...

cernej caj
kocicky s vodoupro pobaveni
tak to jsem neměla žaludek dokoukat, některý záběry moc hezký (ta plovoucí kočka ), ale že některý dospělý stojej a točej, kterak dítě stáhne kočku do vany (už jenom protože to mohlo odesrat i to dítě, páč ho mohla pěkně poškrábat), nebo jí chce hodit do bazénu, mi přijde fakt na pěst

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:05
- Nahlásit

birma
no ste borci
s tím ošetřením neporadím, to je podle mě buď cvičení na dlouhou trať a nebo hrubý násilí, košík a psa zasednout, což zvlášť u Adama taky asi moc nejde

<< 1 ... 2574 . 2575 . 2576 . 2577 . 2578 . 2579 . 2580 . 2581 . 2582 . 2583 . 2584 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání