| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 15:57
- Nahlásit
Fifi
Neni Nefritt od jicina
to máš recht, je a chodí i na nějakej cvičák, když jí sem pošlu večer
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 15:57
- Nahlásit
Fifi
Sem si to precetla, to musi bejt provokace, ne?
nemusí, vzpomeň si na Adámka, ten bude podle mě z hodně podobnejch podmínek...
Maya
podle mejch zkušeností i když se probere, tak 99% z nich po tejdnu zjistí, že je to furt stejný a hoděj na psa bobek stejně
ale tak i 1% je lepší než nic...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:03
- Nahlásit
birma
ale tak i 1% je lepší než nic...
no to je fakt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:19
- Nahlásit
Maya
to by musel labrador dát Waldoj MonuT
tak von má Walda představu, že deprivant je pes přesně ražení toho, které MonaT zmiňuje, psal to přeciž Tak jsem si hned vyhodnotila, že to je ten pravej deprivant.
birma
anta.
tak věřim, že ten pes by se měl u Waldy o něco líp než jak se má teď, ale třeba se rodinka aspoň trochu probere (snad)
ale tak to bezpochyby, o to strach nemám, že by se u Waldy neměl líp, otázka je, jak by na tom byl potom, až by prošel výcvikem a byl uveden do procesu , tam by záleželo do jakých rukou by se dostal. hm. Mohl by skončit na stejný značce, na jaký začínal.
ale tak já měla na mysli tu formulaci deprivanta, na které jsme se s Waldou zásadně neshodli, pro něj je deprivant přesně tohle, co popisuje Mona, pro mě a nejen pro mě, je deprivat něco mnohem složitějšího - viz útulky.
kachna_
řivě googlí, z uší mu jde pára, z nosu kouř a snaží se najít její adresu
stračeno!! Ešče by mohl mít voči vyšpulený jak letec při přetížení
cernej caj
Jen se smej dokud muzes az tu bude 2dil seriaru a ve vyrobe 3, budem se smat my
tooo si i jo, ale ne tolik jako já teď, směju se tomu fuuuurt, to je šílený to číst
Maya
, tak 99% z nich po tejdnu zjistí, že je to furt stejný a hoděj na psa bobek stejně
ano ano, a pak půjde inzerát, že pro nedostatek času - rodina přece!! a dvě malý děti!! - darují milovaného pejska svojeho, že jim to rve srdce, ale musej, musej, aby se měl dobře, oni mu nemohou dát to co by potřeboval.
BLEJU.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:21
- Nahlásit
tak sem si to diky vasi narazce taky kus precetla. Ty lidi to provokace bejt nemusi. Kolega v praci rikal ze soused ma agresivniho psa a ze ho musi nechat utratit. Zije na dvore, vyjizdi jim po nohach desne steka a je pr6ste 9lej tak rikam ze kdyz zije ve dvore tak se neni co divit a ze sou i jiny metody a prej ja su silena a nic o tom nevim ale kolega ma dve dcery v mym veku,z vesnice. Proste tomu veri ze pes patri utratit kdyz je takovej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:26
- Nahlásit
cernej caj
Proste tomu veri ze pes patri utratit kdyz je takovej
lidi jsou s*áči. to je asi jediný, co se dá říct.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:29
- Nahlásit
mame s timikem nahradu za vandr. Slunicko je prijemny i kdyz to neni na tilko jak v sobotu ale na svetr s bundou ale miluju to venceni s jednim psem. Dva sou v my situaci supr ale rikam si, mit jen jednoho, mela bych na nej vic casu zas a chapu petrak ze si uziva jen s esatorem pac ja miluju to jednopsi traveni casu. Ale zas i to jak si spolu hraji 2prz to s 1 neni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:34
- Nahlásit
cernej caj
pac ja miluju to jednopsi
jojo, je to moc fajn, ale jak říkáš - ti dva stojí za to. u nás teda z jiného úhlu,páč oni si hráli zatím dvakrát asi tak minutu jednou - když Blandíra dostala držkovou že je prase a Ešusa to dostalo do eufórie a teď v pátek asi tak pět minut honičky, když tak nějak z Ešusa spadlo napětí z hárání a rozradostníl ho příjezd na chalupu..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:38
- Nahlásit
petrak
To jo. U me je ale blby ze ja kdyz su hodinu venku s jednim tak uz nepudu s druhym. Ale je to uplne jiny proste. A ten podzim v polich... Ja vim, ze me chybi les ale ty pole maj taky neco do sebe.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:42
- Nahlásit
cernej caj
U me je ale blby ze ja kdyz su hodinu venku s jednim tak uz nepudu s druhym.
A proc ne? To je bezna praxe vicepsich lidi, taky beru cuby na dve varky. Teda bych brala, nebejt chcip.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 16:57
- Nahlásit
Fifi
ja vim, ale ja su vetsinou totalne mrtva tak se mi moc nechce hlavne pres dementni tunu asfaltu. vetsinou je beru pohromade, ale dneska kdyz je tak krasne tak to mel timik aspon trochu za to, ze tu byl o vikendu sam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 17:05
- Nahlásit
cimz nechci rict, ze to na dvakrat nejde taky. ale takovych dnu, kdy su z prace ve 4h doma moc neni, aby si dal clovek hodinku venku, pak se doma zahral, otocil neco udelal a za chvilu sel na tu druhou. Muz s nima nechodi vubec, sam od sebe de leda na dovolene a i se mnou je to mozna jednou za dva mesice kdy ho presvedcim, ze pude taky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 18:49
- Nahlásit
cernej caj
ale dneska kdyz je tak krasne tak to mel timik aspon trochu za to, ze tu byl o vikendu sam
Jasne, chapu, kor v tydnu pracovnim. To ja spis nejak vseobecne, ze i o vikendu se rada projdu, a beru si je oddelene (ne teda na bivaky a treky! )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:01
- Nahlásit
Fifi
ne teda na bivaky a treky!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:21
- Nahlásit
Maya
a jak to děláš?
nijak speciálně. on je hodně
odměnochtivej
Fifi
jak Zizka byla, chudak
chudinkáááá, tak teda klika, že z toho nebylo poranění a následnej zánět.
provokace
mně to taky přišlo, v tom příspěvku je snad všecko to špatně, co se dá vymyslet. ale bohužel lidi jsou takoví i v reálu... tak ti nevím
každopádně v tomto případě moc nevěřím na nějaký trvalý skutečný zlepšení....
PetraK
a jak dlouho máte kapat?
do středy
i stačilo, že mám blandůře mazat voka, Ona krásně drží, já tam tu mast neumím dát
není divu, to prostě nejde no! buldozérek taky drží, jenže automaticky zavírá to třetí vnitřní víčko... a to je celkem blbě řešitelný. Můžu na něho dělat kuk, jenže to už zároveň nestihnu tam kapat. A teď si vem, že mám čtvero kapání
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:27
- Nahlásit
Vero
jenže automaticky zavírá to třetí vnitřní víčko... a to je celkem blbě řešitelný.
A tak to je furt nejak zalezly, ne? Nechapu, jak ses mu schopna pod tohle? kapat.
tak teda klika, že z toho nebylo poranění a následnej zánět.
No kdyz sem to videla, nebylo mi hupsasa. Ale dobry.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:43
- Nahlásit
Fifi
A tak to je furt nejak zalezly, ne
normálně jo, ale automaticky to víčko natáhne přes celý oko, aby ty kapičky nestudily, no. takže pak se nedostanu k tomu vředu na tom oku. ach jo.
ale doufám, že ěnco se tam snad dostane.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:49
- Nahlásit
Vero
ale automaticky to víčko natáhne přes celý oko, aby ty kapičky nestudily, no. takže pak se nedostanu k tomu vředu na tom oku. ach jo.
Jo takhle. Ja dumala, ze mas kapat pod treti vicko, a on si tim buldozer kreje bulvu, kam kapat mas. Echjo, vynalezcove psi, mu fakt dycky strcit pred rypak ruku navonenou pastikou, aby oka vytrestil.
Drzim a nepustam, at kvapky zaberou!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:56 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fifi
mu fakt dycky strcit pred rypak ruku navonenou pastikou, aby oka vytrestil.
kdepak. vytřeští jen jedno. prostě tohle si pořešil podle sebe a nemám jak mu to vysvětlit (a jestli by se to vůbec dalo ovládat, to taky ani nevím). on prostě drží- no- podle jeho pojetí vše plní.
a s nadšením. eh.
Drzim a nepustam, at kvapky zaberou!
díky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:00
- Nahlásit
Vero
vytřeští jen jedno. prostě tohle si pořešil podle sebe a nemám jak mu to vysvětlit
no ono treba za to fakt nemuze, se to oko asi brani samo. Aby pres celou bulvu mel treti vicko, je nenormal, echjo, bojujte, zadnej dalsi vokoun tady nesmi bejt! At si je cerny kafe nechava doma!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:33
- Nahlásit
Fifi
se to oko asi brani samo
taky bych řekla... že to bude spíš mimovolní.
zadnej dalsi vokoun tady nesmi bejt! At si je cerny kafe nechava doma!
vono se to snad šíří
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:45
- Nahlásit
Fifi
At si je cerny kafe nechava doma!
ale fakt drzime taky palce, my si doma nechame vokouna a vy si doma nechte zdravyho buldozera
padam unavou... du balit. zitra spim venku, budu li mit echt smulu. kdyz budu mit stesti, budu spat na zemi u nekoho v obyvaku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ááááááááááááááách booooože, to byla krásná procházka!!!
Sluničko, šípky, pole, nikdo nikde, čoklidi byli hodní, běhali jsme, hráli si s míčkem, cvičili, nedělali nic, trhali šípky, čokli se šmrdolili kolem........ mohuliž si více přáti??? Ani jsem nedoufala, že to takhle třeba půjde. Bylo to moc nejkrásnější odpoledne. Neuvěřitelná pohoda, ááá. Natrhala jsem si krásnej podzimní pugét a mám tetkon krasívuju předsíň, s vratičem, suchou trávou a šípkama. Blanička byla hodná, Hošíček byl nejvzornější ze vzorných. Potkali jsme fenečku a všicí tři si hráli, moc hezky se mi na to koukalo ( i když u Blanky jsem tak trochu byla ve střehu, ale nebylo třeba). moc fajn to bylo moooooooooooooc fajn.
Vero
prostě tohle si pořešil podle sebe a nemám jak mu to vysvětlit (a jestli by se to vůbec dalo ovládat, to taky ani nevím).
asi ne, myslím, že to j eprostě automatická obrana. Moc držím ty palce furt a furt.
cernej caj
Ale je to uplne jiny proste. A ten podzim v polich
já si tohle - rozdě+lovánídopřávám o víkendu, nebo když si psy rozhodíme, případně při večerních procházkách. Jinak v týdnu je beru oba, to bych časově nedala, když přijdu domů v pět hodin a chci jim dám hodně pohybu a svý pozornosti. Naučila jsem se to dělit to během procházky.
Dneska bylo moc fajný to trhání šípkůch, Blandíra se prostě šmrdolila fakt okolo, Ešus si užil toho, že může jít bádat a není Blanka přivolávána, neb to on letí taky, aby dokázal, jak je vzornej , to byl fakt super čas. Mám plnej pytlik . šípků.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:49
- Nahlásit
cernej caj
zitra spim venku
hm a víš, jak se tomuhle říká???
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:58
- Nahlásit
cernej caj
zitra spim venku, budu li mit echt smulu.
a kam jedeš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 21:17
- Nahlásit
Vero
a kam jedeš?
prosimtě na nějakej sraz masochistů. Prej se bude volit novej předseda, černej čaj má dost reálný šance vyhrát
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 21:19
- Nahlásit
cernej caj
du balit. zitra spim venku, budu li mit echt smulu. kdyz budu mit stesti, budu spat na zemi u nekoho v obyvaku
to už je tenhle víkend? Tak si to užij a dobře nakup
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 21:34
- Nahlásit
PetraK
prosimtě na nějakej sraz masochistů. Prej se bude volit novej předseda, černej čaj má dost reálný šance vyhrát
aháááááá
tak to držím palce, ať ji zvolej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 21:37
- Nahlásit
Zensky, kdybyste o nekom vedely.. AAACHJO. http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_2159_576.html#24
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 21:38
- Nahlásit
Fifi
viděla jsem na FB , ale o nikom nevím
|