Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Honzík
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 23:04 - Změnil/a: Honzík
- Nahlásit

To je moc dobře ... Náš mazlík před měsícem ... slavil první rok

A ať Ti není moc smutno až je budeš posílat do světa ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 23:09
- Nahlásit

Honzík
Krasne vyrostl, chlapecek! A toto leti...
ať Ti není moc smutno až je budeš posílat do světa ..
To jako spravna chovatelka urcite obreci!

ati
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 23:13
- Nahlásit

Fifi
To si piš, zvlášt když jsou jen čtyři

Honzík
pěknej kluk

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 23:16
- Nahlásit

ati
A tak jedna doma snad zustane, ne?

Honzík
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 23:34
- Nahlásit

Děkujeme za pochvalu, vyrostl - má 50kg a uteklo to hrozně rychle. Ale je pořád jak mimino (což nám ale nikdo moc nevěří), takže je sranda pořád a pořád máme štěňátko ...
Já bych brečela taky ... Štěňátka sem zvládla jen jednou a to už je pořádně dlouho - ještě od ovčandy - a od té doby jsem na pejsky a posledních 15let na RTW. Loučení bylo pro mě moc těžký ... Tak ještěže to správní chovatelé dokážou, slzy neslzy ...
Krásné léto všem.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 08:15
- Nahlásit

ati
ale že to jsou pěkní štuclíci Asi mají správně napapaná bříška a hlavičky taky, tak to má být Jsou prostě k sežrání.

Pavka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 21:20
- Nahlásit

Honzík
Krásnej je, už je ho teda kus

Fifi
Tady máš kraťoučké video z 1 roku (je to z dubna, nějak neměl dřív čas). Ještě hodně práce, ale snad už jsme zase o kousek dál.
http://www.youtube.com/watch?v=CCIIyKOleCI
A teta prosím budu potřebovat opět tvoje vědomosti, abych napsala mejlika. Předem děkuji

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 21:30
- Nahlásit

Pavka
Achjo, to uz neni to sametove stenitko z lonska, zase hovado vyrostly.
A pekne vam to, holky, jde, jen tak dal.
Kdyz potrebujes, tak posli v maila. A jak Danetka, se vam to uz krati, vid?

Pavka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 22:42
- Nahlásit

Fifi
Ještě máme asi týden. A Elina má cca 36-37 kg. Dost se mrskala, tak přesně nevím.

fiffii
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2013 09:53
- Nahlásit

Pavka
To je super, taky bych jednou chtěla, aby tohle čubís uměla, ale neumím jí dostatečně namotivovat.. Ona není moc žravá a na hračku, no max. jí baví se přetahovat... Ale asi jsem jí otrávila, buzerací na cvičáku ...

Jinak jak jsme měly ty nemocné nohy, tak je vše už ok, ale zkroutilo se nám ucho, jako se nám láme a vyklápí do strany, dá se s tím na 14m ještě něco udělat?

fiffii
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2013 10:36
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/obrazek-17015-q-12-m
http://www.cz-pes.cz/obrazek-17016-q-A-porad-se-ve jdu-na-gauc--D-13m

Celkem vyrostla, ale je stále muší váha, má cca 30kg a 14 měsíců

Kristýna
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2013 18:22
- Nahlásit

fiffii

S tím uchem. Moje čuba to má taky. Začlo to někdy asi kolem 6 měsíců (už přesně fakt nevím).

Někteří říkají, že to jde rozmasírovat, nebo upravit podlepením. Já nevím. Snažila jsem se to masírovat, ale asi by se to muselo dělat vážně intenzivně. A lepení je na mě už trochu moc, u pracovního plemene.

Každopádně se to s věkem zhoršuje. Kdysi měla pouze jedno ucho, dneska (je jí 8) je jedno stabilně v "roličce" a druhé podle nálady. Ale už mi to nevadí a přijde mi to velice roztomilé.

Pozor, je to dědičné. Z jejich štěňat to sice nemá nikdo (mluvím o něch, se kterými si vídám), ale ti zrovna podědili velké, těžké uši, které se nekroutí.

Barka to má po mamce, má to i její ségra a lze vysledovat linie, které jsou na tohle zatížené.

Nicméně je to taková kosmetická blbost, která psovi v životě vůbec nevadí.

fiffii
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2013 18:55
- Nahlásit

Kristýna Já to podlepila, je fakt, že to po tom chvilku drží, ale stačí aby si tu náplast přeležela a kroutí se to i s ní, je to právě v tom ohybu jak je začnou připlácávat k hlavě a klopit do stran ... Je to kosmetická vada, ale kdyby to šlo nějak opravit tak bych byla ráda

Pavka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 22:02
- Nahlásit

fiffii
Super fotky, tam to až zase tak strašně nevypadá, ale v tomhle věku bych už asi nedoufala, že se to úplně ztratí. Jediná možnost vylepit napevno, aby to ucho nemohla třeba měsíc překlopit zpátky. Jediná možnost, která vím, že fakt funguje a psovi nijak neublíží je lepidlo na textil firmy Bison (nejsem si jistá, jestli jsem to napsala přesně, ale v prodejně barvy, laky určitě budou vědět). V obyč drogérce to nemívají a pokud budou nabízet lepidlo na textil od jiné firmy, tak nebrat. Nedrží. No a pak to lepidlo nanést na přední hranu ucha a to pak přilepit ve správném tvaru k hlavě. Bude to držet cca 14 dní až měsíc. Možno i zopakovat. Ale v tomhle věku už to není jen tvárná chrupavka, tak nevím, jestli bude fungovat.

Pavka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2013 22:05
- Nahlásit

fiffii
Jo a dík za pochvalu. Tohle všechno a teď už i o něco víc máme udělané jenom na žrádlo a motivaci. Pokud by ti někdo poradil, tak by ti to taky určitě šlo. Tak neházet flintu do žita a cvičit a motivovat.

ati
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 07:37
- Nahlásit

Honzík

Tak Buráček už není
Dobrý den,
Bohužel mi dnes Garp diesel umřel.... ráno jsem s ním byl na procházce a pravděpodobně sežral něco otráveného. cestou domu se mu začali podlamovat nohy, měl pěnu u huby a strašně slintal. nakonec mu zfialověl jazyk a domu už jsem ho musel dovézt v autě a než jsem stačil cokoli udělat umřel. Bohužel to není poprvé co tu u nás někdo rozházel otrávené nástrahy, ale mylně jsem se domníval, že je už od takového člověka klid. byl hodný a proto se mnou chodil na volno, bohužel jsem ho neuhlídal...
děkuju za něj a nashledanou

Honzík
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:16
- Nahlásit

Ahoj Ati, já to zrovna četla u Vás na stránkách a "brečím" tady ... To je hrůza kolik toho teď všude je. Proč musíme být tak zlí ... Lidi zatracený ...

ati
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 15:55
- Nahlásit

Honzík taky mě to dostalo, chudák, pořád ho vidím, byl to takový šprýmař

Honzík
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 18:05 - Změnil/a: Honzík
- Nahlásit

ati
a jako malý byl hrozně roztomilý, pořád vidím jak na jedné fotce kouká z pod židle takovýma lumpíkatýma očima, drobek ... Je mi to moc líto.
A co miminka, jak snášejí ty pařáky, nebo z nich budou kachny, jak intenzivně chladíte ...

ati
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 19:19
- Nahlásit

Honzík
jj Buráček byl zlatíčko, bulela jsem tu u starého videa.

Prckové mají bazének tak se tam cachtali, ale stejně jdou ven dopoledne tak do 11 a pak až večer, jinak jen vyčůrat a domů

Honzík
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2013 19:37
- Nahlásit

ati
No oni i ti velký jen vyčůrat a domů - naši jsou oba rozpláclý jak žáby na dlaždičkách v domě a koukaj na mě jak na blázna, když je lákám ven, k vodě ... ožívají až okolo 21h, na procházky chodíme za tmy. Já tohle počasí tedy moc ráda (prý jsem byla v minulém životě asi černoch ..), ale okolo mě nikdo, tak už si začínám přát ochlazení i pro ně. Tak se mějte moc krásně a radši jen ty veselé zprávy. Pohlazení všem chlupáčkům.

fiffii
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2013 11:13
- Nahlásit

ati
Je mi moc líto hafánka... Lidi jsou krutý ... A kde se to stalo?

Mám ještě dotaz, moje čubís 14m je prdlouš, s každým by se kamarádila, na každýho pejska by se chtěla podívat a čím víc ona vyvádí, jako že jí chce sežrat, tím víc to je pro ní sranda a chce si hrát a začne vyvádět taky, kňučí, skáče a chce za ním, snaží se mě za ním odtáhnout, cukání nepomáhá, nic jí nezaujme víc než pes.. Nic by mu neudělala, jen by si chtěla hrát, ale vysvětlujte to páníčkům rozzuřeného jorka ... Nemůže tohle třeba přerůst v agresi? Nebo uklidní se časem? Přece jen je to štěně a miluje přítomnost psů.. Když je na volno, tak nevyvádí, jen k němu klusem dojde, očuchá, přilehne si a vyšpulí zadek a udělá pár koleček...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2013 08:43
- Nahlásit

ati
lidi jsou prostě hovada, co na to říct

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 21:19
- Nahlásit

QUINNY
hleda domov. Podle krátkého pátrání to vypadá na fenku z vrhu Q Horký dech. Nemám, co k tomu moc dodávat, je mi smutno.
http://www.dog-point.cz/quinny

Honzík
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2013 13:41
- Nahlásit

I mě je smutno ... doba blbá stresová ... tady u nás je poslední dobou dost lidí, co se nevyrovnává, ale alespoň "ublížili" jen sobě ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2013 17:20
- Nahlásit

Quinny odjela do noveho domova, hodne stesti..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2013 06:50
- Nahlásit

Fifi
četla jsem to na facebooku, snad tam bude spokojená. Ale koukala jsem, že ti chovatelé se moc nepřetrhli, neříkám, že by si jí hnedka měli brát, alespoň na stránky si to ale mohli vyvěsit, jejich vlastní odchov a s takto pohnutým osudem....

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 16:40
- Nahlásit

Kalliope
To me taky prekvapilo, nicmene se pry zajimal po tlf v den, kdy fenka nasla domov, aniz to vedel, i nabizel, ze by o nejakym vedel... Takze uplne necinny nebyl.
A ono po pravde rict, privezt si dospelou rtw mezi smecku, to by nebylo to pravy, je jen dobre, ze nasla rovnou domov novej, bez prestupnich stanic.
Jsem se docela naprdla, co to je za debila... a kdyz si clovek najde jeho dalsi videa, ach boooze, svata prostoto.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 16:52
- Nahlásit

Fifi
Jsem se docela naprdla, co to je za debila...
nestačim zírat a to ti debilové museli bejt dva, fakt nechápu, co z toho ti lidi maj, že si nechaj zbytečně takhle stresovat vlastní zvíře (nemluvě o tom, že si chlapci mohli značně ublížit, kdyby do toho šli natvrdo, kdyby byl třeba jeden hůř socializovanej)

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 17:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Tak ja neverim tomu, ze by se jen tak "pozuzlali" - nejaky ranky asi byly, a co to v podkozi udela... Kazdopadne takovydle dva debily potkat, jdu sedet. (btw, zda se mi to, nebo ma ten NO EO?) Ale treba nekdo bude jasat, jak spolu krasne prirodne ty pejsci komunikujou.

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání