| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 19:40
- Nahlásit
Fifi
děkujeme...dám vědět, pořád se teďka ke mě tulí, vopice jedna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 17:21
- Nahlásit
Kalliope
Tak co, jak jste dopadli? Vse je OK, pevne doufam!
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 20:18
- Nahlásit
Kalliope
Taky jsme na Vás mysleli ...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 07:42 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
Honzík
mno nic tam nenašli. Prý kosti v perfektním stavu, vůbec stopy po začínající artroze, nic. Čistá jako slovo boží. Ale na nohu si ulevuje pořád víc a víc, tak fakt nevím. Ještě se to pošle pro jistotu dvěma ortopedům, ale předběžně tam není žádný nález. Tak nevíme. Vypadá to, že jí to bolí v "záprstí", je hrozně smutná. Dostali jsme kortikoidy, pokračujeme v Apto-flexu s "céčkem" a uvidíme. Jestli je to šlacha nebo nevím.... buchtička moje malinká. Byla z té narkózy celý den zblbákovaná, usnula mi i na pastvině u krav, tak jsem jí tam musela hlídat a počkat, až se "prospí" abychom došli ten kousek na cvičák, kde pak odpočívala se mnou v klubovně
Počkám ještě co ti ortopedi a když nic, tak nezbývá než pokračovat v tom co máme předepsáno. Sice se mi trošku ulevilo, že to není nějaké svinstvo nebo něco co by muselo pod "kudlu", ale tím, že nevíme CO to v podstatě je, tak to taky není žádná hitovka...
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 10:23
- Nahlásit
Kalliope
Ahoj, tak tu šmudlinku za nás pěkně podrbkej a ať co nejdřív zjistíte, co to vlastně je ... Kortikoidy to nejspíš potlačí, ale jinak nic moc ... A já mám dobré zkušenosti s AVALISEM a na bolest RIMADYL. No však Vás vetové určo podrží. Tak ať jste brzy fit. Držíme palce.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 12:53
- Nahlásit
Honzík
děkujeme, vyřídím a hnedka odpoledne jí pošmudlím
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 21:22 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit
Tak jsme zase jednou vyrazili na zkoušky. Danetka mazák zvládla SPr3 za 92 bodu.
A pro Elinku to byla premiéra, zvládla BH za 58 bodů.
Prostě vydařená akce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 21:27
- Nahlásit
Pavka
Foto sice nevidim, ale slava, zes dala vedet, krasny body! Gratuliren! A kor pro premierovou Elinu, jen tak dale.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 21:30 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit
Fifi
opraveno
Byl to trochu bláznivý víkend, tak jsem to dřív nezvládla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 21:42
- Nahlásit
Pavka
Byl to trochu bláznivý víkend,
Vsak. A krasne Eli slape, je ji teda kusanec! Sem ji dlouho nevidela.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2014 09:35
- Nahlásit
Pavka
Gratulujeme k pěknému výkonu !
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2014 16:33
- Nahlásit
Ahoj Fifi, s Eykem to bylo rychlé, minulý čtvrtek vyzvracel večeři, v pátek taky v sobotu šel na veterinu, v neděli na rtg, pondělí krev výsledky odpoledne ukázaly vysoké jaterky, cukr, bílkoviny, prostě všechno na pytel, za těch pár dnů z něj byla pochodující kostra, nejspíše rakovina žaludku, ale nejspíš měl chycené všechno, takže nebylo co řešit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2014 16:38
- Nahlásit
ati
Ty blaho, to mi je fakt lito.. Achjo. Aspon to mel rychly, ac to zni blbe, ale vsak vis, jak to myslim... Ale teda necekany fest.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2014 17:01
- Nahlásit
A v ramci zachovani kontinuity tyhle fory, ktera byla zalozena uz hodne daavno, vlastne pul roku po narozeni Amyny... tak pridavam dnesni foto "veteranky". Kremylek Amynkovity vcera slavil 9. narozky. Vsem gerontkam/um psim, zejmena tem rtw, preju tolik energie a svezesti, jako ma ta moje blaznivka. Kez ji to dlouha leta vydrzi jeste!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2014 17:10
- Nahlásit
FifiFifipáni to třepeme tlapkou, je to fakt Atina už taky stará vrána, Kačence bude 12....s Eykem to byl šok, vůbec nic na něm nebylo znát
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2014 17:16
- Nahlásit
ati
No jsem tuhle na Ati vzpominala, pak jsem se mrkla do databaze a je o ctvrt roku starsi jak Kremyl? A Kacenka teda krasny vek, ja mam pro tyhle babky rtw slabost, moc za me duchodkyne pomazli!
A ten sok - verim, fujtajbl necekan, nezvan a takhle si dorazi. Ja jsem si rikala, blbe ctu, to neni mozny..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2014 17:29
- Nahlásit
Fifi jj odchází nám to, u těch stařečků se to čeká, mladí psi....to není fer. Atina je furt stejná a kačenka už hůř slyší, teda myslím si že neslyší když jí volám domů
ale taky už stárne pořád byla jak štěně a co odešla Ronda tak sešla
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:21
- Nahlásit
Fifi
Také třeseme tlapkou bláznivce
Nezapoměla jsem na vás, ale nějak jsem nezvládla napsat.
ati
S Eykem je mi to moc líto, v tomhle věku by fakt ještě neměli odcházet. A doufám, že druhý chlapec je v pohodě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:24
- Nahlásit
Fifi
Kremylek Amynkovity vcera slavil 9. narozky
posíláme dodatečné gratulace Křemílkoj
Vypadá neskutečně dobře, úplná mladice v rozkvětu
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:13
- Nahlásit
Pavka hojky, Enzo je v cajku, naštěstí, ted jen čekám až mi začne Freya hárat a zkusíme krytí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 12:46
- Nahlásit
Pavka
Vsak Kremylovi potreses osobne, az se stavis.
Fajka
Diky.
ati
Tak at kryti vyjde a budou pocetny maly Frejatka.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 21:09
- Nahlásit
Fifi
Jasně že potřesu
ati
A Enzo bude taťka nebo Arby? No hlavně ať se zadaří
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 21:34
- Nahlásit
Pavka Arby už jsme domluvený
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 09:49
- Nahlásit
ati
s Eykem mě to moc mrzí, už jsem psala Gabče na face...jak říkáš, není to fér
kačenka už hůř slyší, teda myslím si že neslyší když jí volám domů
aha....tak odtud vítr vane, já už myslela, že budu Ejmuli dělat BAER test, protože v jednu chvíli byla fakt hluchá, hluchota jedna Ostatním pejskům přeji hodně pohody a zdraví a do budoucna už jen lepší zprávy.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 09:53
- Nahlásit
Fifi
Křemýlkovi už je devět...ty jova, to letí hrozně rychle..... Tak ať to štěká
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 21:19
- Nahlásit
DRŽTE NÁM PALEČKY
http://2i.cz/f6082f05d6
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:55
- Nahlásit
Ahojky, to víš, že jsme drželi a i nadále držíme. Medvídci budou, uvidíš ... Jsem si vzpomněla na to krásné dětské hřiště, co jim tam vyrábíš na hraní ... Tak ať je příroda nakloněna. Všem podrbání a pomazlení a ať se jen daří. J.
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2014 19:16
- Nahlásit
Ahoj lidičky, včera večer jsme pochovali bíglika Teddyho, v září by oslavil desáté narozeniny. Popíjím červené a je mi moc smutno, ještěže rotvičí Dakoušek to bere zatím v klidu ... A já si myślela,že tu Tedulka s námi bude tak do 16let jak byl vitální. Příroda je někdy sv... Tak doufám, že Vy se máte lépe ...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2014 11:15
- Nahlásit
Honzík
tak to je mi líto Mě se tyhle smutky drží hrozně dlouho a když jsme Píďu museli nechat utratit, tak jsem se nezdravě upnula na Ejmuli, na toho jediného kdo mi zbyl, takže až ten okamžik jednou přijde i tady, tak se asi zvencnu. Musíš holt počkat až to přejde...samo ...
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2014 11:50
- Nahlásit
Kalliope
Já vím, čekám ... a děkuju ... je to těžký když to "čekáš" a je to ještě těžší když je to "rána z čistého nebe". Taky se upínám, což mi Dak hodně usnadňuje, protože je to neskutečný mazel. Tak nenápadně rozebíráme jestli vzít znovu dalšího pejska, ale asi to necháme jak to je ... Zatím si ale moc stýskám po tom našem kašpárkovi-starouškovi ...
|