| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 17:11
- Nahlásit
Fifi
Tak ja neverim tomu, ze by se jen tak "pozuzlali" - nejaky ranky asi byly, a co to v podkozi udela...
to jo, ale zas mi přišli psíci docela rozumný, taky to mohlo dopadnout rvačkou "dokud jeden nepadne". Jednou jsem viděla místo rvačky bandočky s argentinou a tam to bylo skoro jak na jatkách...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 17:19
- Nahlásit
birma
Tak oni jsou to pindouri, ty se vetsinou nerubou na zivot a na smrt, ale i tak mi tohle proste vadi. "Nechat si je to vyrikat", pricemz hystericky vriska panicek NO. Hlavne ten mirne obezitni rtw dychavicnej toho mel celkem plny brejle.
U cub je to jiny, kdysi se nam chytla Dorota s pitbulkou, se kterou vyrustala a znaly se od mala, to byl jinsi srumec...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 21:17
- Nahlásit
Fifi
co to je za debila.
to snad nééééé... dva totální vypatlanci, kteří mají tu kliku, že jejich psi mají ještě tak podstatně víc rozumu než páníčci. tyhlety myšlenkový pochody nepochopim.
jiný videa toho pána prohlížet radši nebudu.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 11:35
- Nahlásit
nechápu, člověk se tomu všemožně snaží předcházet a vyhýbat.... No nepochopím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 12:16
- Nahlásit
Fifi
Jsem se docela naprdla, co
nechápu, nechápu proč to nerozpustili, proč nechaj vysírati chudák RTW pak navíc i uklidňoval, což mu nebylo mnoho platno.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 16:38
- Nahlásit
PetraK
nechápu, nechápu proč to nerozpustili,
to jsou ti vyznavači filozofie "oni si pejskové sami vyřídí".
jsem na to ještě alergičtější než na "von je hodnej" (onen pes se vesměs blíží se zcela nezaměnitelným výrazem) nebo "když von neposlouchá".
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2013 23:09
- Nahlásit
Souhlas se vsema, taky nep0ch0pim nektery lidi...
A jinak teda jsem k0ukla na vide0 z p0slední bonitace v Rychetach, nejak nechapu, jak mohla fena 0d cerveny duhy dostat v p0vaze 8, ve starym K0line by ji vyrazili bez pard0nu... A tent0krat t0 neni nic 0sobniho, jen me to hodne prekvapil0, vcetne mirnyh0 figuranta...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 07:06
- Nahlásit
Fifi
no jo...asi jiný kraj - jiný mrav...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 20:26
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=shPk75YU-Zo
Letosni vitez pratele - bez urazky na cti bych mu teda 99 nedala ani kdyz je puvodem z UK (ja uz skoro taky )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 20:34
- Nahlásit
kulala
Ja taky ne. Docela srumec tam, ve Spanelsku, jak to maji organizatori nejak nezvladnuty.
Aktualizace na rtw klubu bomba, diky!!! A gratulace vsem reprezentantum, i tem, kteri s tim nepocitali.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 22:29
- Nahlásit
Fifi
tez sem cetla Holt FCI proste klapalo jinak no... ;) pridavam se ke gratulaci
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2013 07:39
- Nahlásit
co to tam proboha organizovalo za matláky ? Koukám, že to už i nás pouťovej stopařák má lepší organizaci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 22:28 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Tak tohle mi hlava nebere, preposlano od kulaly medaile pro tu fenu a rodice vyslat na Mars? WTF!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2013 22:42
- Nahlásit
Fifi
Mars je moc blízko!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:26
- Nahlásit
Fifi
no ty vole!! co všechno psi nevydrží
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:59
- Nahlásit
Fifi
ty vole co na mars... potřeba je si zaskákat těm rodičům na břiše a natočit si to.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2013 22:17
- Nahlásit
Fifi
tobě nejdou stránky ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2013 22:18
- Nahlásit
Kalliope
Nejdou, chyba u serveru, snad brzy pujdou.
Jak si darite?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 07:40
- Nahlásit
Fifi
dobře si daříme, všichni zdrávi a veseli. Ejmička má Fpr 3, tak jsem ráda za čmuchalku jednu naší. Sice body žádá sláva, ale na okolnosti dobré. Ale dělá mi trošku starosti asi nám začíná hluchnout nebo co ... ale je teď děsně vtipná, sedí třebas třičtvrtě hodiny v kuse u cvičáku pod stromy a kouká nahoru do větví na veverky - romantik
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 20:26
- Nahlásit
Kalliope
Ty jo, Retardik ma FPrtku? a dokonce az tretiho stupence? whau, gratulace prevelike!! Ste sikulky!
kouká nahoru do větví na veverky - romantik
Nebo se ji sbihaj sliny. Perdel je schopen za veverkama splhat po kmenu, co to da, nebo je nasledovat po lese, jak preskakujou ze stromu na strom a div si pri tom cumeni vzhuru neservat vaz.
A musim, musim (snad se Pavka nebude zlobit), si sem dat konecne Bobusky Bonusky od Pavky,uz nam z teho vrhu zadnej staricek nezbyl. Tak R.I.P., Bonusko, doufam, zes uz pozdravovala segru Dorotku.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 22:03
- Nahlásit
Fifi
je to smutné, nakoukla jsem i vedle do tématu...známé umřel ovčák teďka v pátek...prostě se to teďka nějak hrne - je toho nějak moc
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 22:04
- Nahlásit
Fifi
...mě se chce bulit, když vidím tu fotku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 22:57
- Nahlásit
Kalliope
.známé umřel ovčák teďka v pátek...prostě se to teďka nějak hrne - je toho nějak moc
Je... toho presprilis. Co se stalo ovcounovi?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2013 07:40
- Nahlásit
Fifi
asi játra, chudák. Prý je měl jak kdyby chlastal první ligu .. mno, Ejmulka si s ním hrála, když byla malá, je ho škoda, Katečka. Já se modlím, aby Ejmulka alespoň zestárla do babičkovského věku, ještě aslepoň 5 let ať tu se mnou je...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2014 22:07
- Nahlásit
Tady je ticho, koukam, tak ozivim. Znate nekdo ringovyho rtw? Ja teda nee, az kulala mi poslala link na video tatuldy jejiho budouciho novyho stenitka - a jen mi spadla celist. WHAAU! Tomu rikam sikovny zviratko!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:37
- Nahlásit
Tak to je řízek Šikovný pejsek.
My máme teďka klidovější režim s kulhavou Ejmičkou, takže spíš tak odpočíváme, čili se nic nového ani moc neděje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:37
- Nahlásit
Kalliope
s kulhavou Ejmičkou,
Copak se ji prihodilo? Nic vaznyho, doufam! Amyna taky zase zacala odlehcovat zadni hnatek, ale zadna hruza, par dni "klidu" a bude fit.
Tak to je řízek
To teda! Nesrovnatelny s nejakou zatezi na IPU, at uz poslusnost (hlavne ty prekazky) nebo ten zahul na psychiku pri dlouhy obrane...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2014 21:55
- Nahlásit
FifiKalliope
no jediny French ring 3 rtw ve Francu a dedecek taktez. Pan drzi tadici
takze az budu za 14 dni posilat fotky ala rozsekana Kulala, rozsekany obyvak, rozsekany Sud , orvany Kokosak a vysmata Pixla tak se nedivte...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 20:48
- Nahlásit
kulala
hihi
Fifi
mno já nevím, 3.3. jdeme na rentgen, ale mám strach. Původně jsem myslela, že artroza, což byl i závěr prvního vyšetření, ale nějak se to zhoršuje a termíny na RTG jako na potvoru plné. O žádném zranění nevím, tak uvidíme. Mám docela strach, občas se zapomene, ale někdy kouká hrozně smutně uvidíme, uvidíme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 21:11
- Nahlásit
Kalliope
ale mám strach
Jezis, nestras! budu vas moc myslet, taky bych mela nahnano, koukej pak nejak poreferovat! Drzim palce! Velke pohlazeni Ejmicce tedy posilam!
kulala
|