| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 10:02
- Nahlásit
Maya
nechci nic říkat,
tak chceš mi řikat, nebo nechceš??
ale nemáš ty nějak moc často dovolenou
mám, ale to jen proto, že to letos drobím, neměla jsem velkou dovolenou. my snad???
jehehéé
labradoří pižlala by
viděla jsem moc pěknýho křížence labradora- černýho, a vižly, pes byl vižla - jen mohutnější trošku a byl černej. Hezkej péf. někde je mám i vyfocený spolu s Esšálkem.
Fajka
hele a do tědlech obchodů se může s čoklidem ???
na ja, sichr, Dyk to maji i na reklamě, ne? Ešus tam byl hnedle, když jsme si ho vezli dom. Jeli jsme mu tam něco koupit, tak si to hned prubnul a páč byl malililliilinkatý miminko, tak měl obecenstva fůru, od tý doby, ten exhiboš Hrombach miluje.
máme skoro připraveno na zimu,
já ne. tu ještě se roste a kvete , vůbec jako nevim, co s tim.
čék neměl vyčkat do jejich příjezdu ?
nahlásit,, co jste zjistily a že se vám chystá nastoupit do auta, takže se dekujete. Když jsem odlovovala psa u dálnice a měla zavolaný poliše, tak jsem je pak taky odvolala, ať nejedou zbytečně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 10:03
- Nahlásit
cernej caj
muzes s psiskama do obchodu
možu,když mě tam pustěj . jsou vychovaní, neotravujou, sednou a čekaj, až vyberem zrcadlo, nebo obkladovou desku, jen pak do ZOO koutku Ešus kapek spěchal to je fakt A Blandíra to chtěla zkoumat , tak měli ovšem smůlu. Ešus musel pomalu a Blandíra nezkoumala.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 10:20
- Nahlásit
cernej caj
sem ti poslala mail, když tak až budeš mít chvilku na odpověd.. díík
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:01
- Nahlásit
ahoj lidstvo....poslušně hlásím, že jsem opět zde....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:06
- Nahlásit
vlk
hoooooooooj Vlkuuu, žiješ?? a jak žiješ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:07
- Nahlásit
vlk
my o vlku v Beskydech a vlk tu 3
kdyby někomu byla v práci ziminka, tak vyhřívaný věcičky
http://www.heatedmouse.com
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:14
- Nahlásit
PetraK
[i]možu,když mě tam pustěj[/
ahá u nás Hrombach nemáme a neví někdo essi můžou aj do Obi Baubax Bauhaus?
co jste zjistily a že se vám chystá nastoupit do auta, takže se dekujete. Když jsem odlovovala psa u dálnice a měla zavolaný poliše, tak jsem je pak taky odvolala, ať nejedou zbytečně.
no já volala před
že tam někdo je a že se na něj dem podívat... a pak když jsme zjistily že ožralec tak jsme prchly ale sem už nevolala at nejezděj bo mě přišlo, že je to nebezpečný že by mohl někomu hupnout pod auto ale nikdo nevolal že by nás nějak naháněl) tak asi dobrý..
jen sem pak měla jako divnej pocit, že kdyby vopilec stihnul zmizet než dojedou tak aby mě pak nepřišel jako účet za zbytečnej výjezd
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:15
- Nahlásit
Maya
my o vlku v Beskydech a vlk tu
tak tohodle vlka bych potkala v Beskydech velice ráda!
vlk
ahoj lidstvo....poslušně hlásím, že jsem opět zde....
si taky nějak dlouho nebyla? něco vážnýho ?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:20
- Nahlásit
Vaaaaanoce Vaaaaaanoce prichaaaazejiiiiii
Přišly lístky!!!!!! Juchuuuuuuuu!!!
Trochu jsem nepobírala, proč tvrděj "express doručení" když přišly za tejden když jsem ale klikla na sledování zásilky a viděla, že jsem objednávala v Rakousku a lupeny šly z Berlína přes Köln do Vídně a odtamtud ke mně, nedivím se ani tý částce za dopravu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:21
- Nahlásit
nic váznýho..jen mě prostě a definitivně bez slůvka rozloučení opustil můj stařičký počítač....a na novej prachy nějak nejsou...teďko mám pučenej nojbůk od synovce, co odjel na měsíc na stáž a pak děj se vůle božžííííí....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:34
- Nahlásit
vlk
vlkuuuu zijes, nesnedla te kakulkaaa
vlku, kdybys byl hodnej vlk, cajik by ti neco mozna sehnal. Asi ne zrovna vydobytek moderni techniky, ale na spojeni se svetem asi dobry... (jen bednu bez moniotru, ale monitor asi mas)
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:41
- Nahlásit
cernej caj
kdybys byl hodnej vlk, cajik by ti neco mozna sehnal.
sem ten nejhodnější vlk.... monitor, klávesy, bedýnky a myš mám... myš dokonce tak starou jako byl ten počítač a ta mrška pořád žije....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:54
- Nahlásit
cernej caj
vlku, kdybys byl hodnej vlk, cajik by ti neco mozna sehnal. Asi ne zrovna vydobytek moderni techniky, ale na spojeni se svetem asi dobry... (jen bednu bez moniotru, ale monitor asi mas)
dyž by potřeboval čajík nějaký komponenty na sestavení tak ať napíše co mu chybí, přednesu požadavek čífoj kterej tu má součásti mnoha rozmontovaných počítačů, třá by se čajíkoj pro vlka do kompletace něco hodilo a využilo...
a já budu ráda že tu zas něco ubyde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 11:55
- Nahlásit
Janiii
Vaaaaanoce Vaaaaaanoce prichaaaazejiiiiii
Přišly lístky!!!!!! Juchuuuuuuuu!!!
šmarjá druhá Ešuska !!!
koukej vytáhnout jehlice a začni štrikovat pfa , Pecka se blíží
vlk
jen mě prostě a definitivně bez slůvka rozloučení opustil můj stařičký počítač....a na novej prachy nějak nejsou...teďko mám pučenej nojbůk od synovce, co odjel na měsíc na stáž a pak děj se vůle božžííííí....
hajzl !
počítač.! né synovec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:11
- Nahlásit
Jdu k žubaži, myslete na mě v dobrém.
vlk
pučenej nojbůk od synovc
někteří synofci jsou mooc hodní,a některý čaje koukám taky.
Fajka
a neví někdo essi můžou aj do Obi Baubax Bauhaus?
jinde nevím, jsem nezkoušela ale tak zkusit se to může.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:12
- Nahlásit
vlk
počítač se odporoučel? no můj to brzo udělá asi taky pak mě ten smích přejde
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:19
- Nahlásit
Fajka
hajzl !
tak von už měl svůj věk, nikdo nejni nesmrtelnej.....
PetraK
někteří synofci jsou mooc hodní,
haha kdyby to věděl, tak ho klepne....to Písí musím vrátit včas, aby se nic nedozvěděl....
Maya
počítač se odporoučel? no můj to brzo udělá asi taky
taky máš staříka ???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:25
- Nahlásit
vlk
taky máš staříka ???
ne, já mám nezničitelnýho vira asi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:29
- Nahlásit
Fajka
a já budu ráda že tu zas něco ubyde
Maya
ty mas zanovni stroj vlk mel snad z minulyho stoleti, ne??
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:29
- Nahlásit
Maya
ne, já mám nezničitelnýho vira asi
no, to tady asi taky má jeden uživatel...jak pustí počítač, tak všem na trase vypadne net....zatím nezjistili, kdo to je...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:30
- Nahlásit
cernej caj
vlk mel snad z minulyho stoleti, ne??
no z ledna roku 2000, takže skoro trefa.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:41
- Nahlásit
vlk
hh muj domaci je nekdy z roku 2004, su na tom lip (no ja zjistim doma, jeden sem dala tatinkovi ale ten ma ntb a nikdy ho nepouzival...) a jinak zkusim rozhodit site a uvidime
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:55
- Nahlásit
cernej caj
muj domaci je nekdy z roku 2004,
podstatně mladší je....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 12:58
- Nahlásit
vlk
jojo, to sem si tenkrat na stredni musela smiknout hoooodne brigadek abych si mazlika postavila uvidim, co splasim. driv nebo pozdej urco neco jooo ale napis mi asi do maila (pod clenem) nejakej konktakt na tebe, kdyz sezenu treba az za mesic, az budes zas bez pc at se nejak dohokame
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 13:01
- Nahlásit
cernej caj
ty mas zanovni stroj
no a je mi prt platnej, že jo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 13:05
- Nahlásit
cernej caj
konktakt na tebe, kdyz sezenu treba az za mesic, az budes zas bez pc at se nejak dohokame
adresu nebo mobila ???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 14:04
- Nahlásit
brej den!
dneska zas další dlouhá procházka, Adámek so pohrál s bobrmankou a flaticí, pocachtal se v potůčku a učil se nelovit kačeny. Občas měl úžasný světlý chvilky. On je spokojen, já jsem mrkef
PetraK
von je takový ščastný děcko
jo to je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 14:07
- Nahlásit
vlk
tak asi mobila, pac dopisy ti psat nebudu jestli chces todle nebo todle a jestli postou nebo jak ti zavolam nebo napisu a pak to domluvime az to bude aktualni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 14:07
- Nahlásit
birma
On je spokojen, já jsem mrkef
nemelo by to byt naopak?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 14:09
- Nahlásit
Fajka
en sem pak měla jako divnej pocit, že kdyby vopilec stihnul zmizet než dojedou tak aby mě pak nepřišel jako účet za zbytečnej výjezd
hele já jsem takhle hlásila psa třeba na vysočanský estakádě (myslim, že natuty zdrhnul) a nikdy jsem s tím neměla problém.
|