Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:31
- Nahlásit

PetraK
není to lehký tohleto. , aspoň, že Adamita tě vytáhne z blbý nálady
jojo Adámek válí

cernej caj
my uz birmu o vikendu nadzvednem, to se neboj
teď se začínám bát já

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:31
- Nahlásit

cernej caj
no to neee, ale to si promazni a dej tam neco jinyho treba
no to mě právě nebaví furt to předělávat
blbý je že to nefunguje zapojený přes kabel, jinak by tam šla asi připojit fleška, takhle mám smolíka

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:33
- Nahlásit

birma
ale trénink na bezďáče když tak máš, tak tos na tom líp něž většina lidí

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:34
- Nahlásit

Maya
trénink na bezďáče když tak máš, tak tos na tom líp něž většina lidí
to jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:36
- Nahlásit

Maya
ale trénink na bezďáče když tak máš

se me dneska ptali kluci v praci, proc sem si koupila barak, kdyz doma spim ve spacaku na zahrade?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:41
- Nahlásit

cernej caj

my uz birmu o vikendu nadzvednem, to se nebo

no já myslím, že jo, a kdyby nic, tak až budete stavět iglů,, na starosti ani nevzpomene

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:43
- Nahlásit

birma

jojo Adámek válí

začínaj odpadávat šlupky, což? hele a co ten jeho samohonkovej problém? neustupuje?

cernej caj
Maya
ale to si promazni a dej tam neco jinyho treba
no to mě právě nebaví

ehm, co se tady člověk nedozví,,,

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:45
- Nahlásit

PetraK
co ten jeho samohonkovej problém? neustupuje?
trochu jo, ale fakt minimálně. Stejně teď na kastraci krzevá stěhování nebude, takže je to na nějakou vyřešeno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:47
- Nahlásit

PetraK
naposledy sem ten jeho problem "nevidela" v restauraci, kde sme jedli na zahradce ale nemit tam ve vyhledu stul a birmu, tak jist uz asi nebudu

a kdyby nic, tak až budete stavět iglů na iglu je jeste moc teplo. Pockej, az se birma rozhodne, ze si chce zkusit bivak i na snehu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:47
- Nahlásit

cernej caj

proc sem si koupila barak, kdyz doma spim ve spacaku na zahrade?

maj recht , přecedové

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:47 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

birma
Stejně teď na kastraci krzevá stěhování nebude, takže je to na nějakou vyřešeno
třeba vše zlý na něco dobrý, páč zjistíš, že už to nneí potřeba vzhledem k tomu, že hlavní důvod nebyl ten samohonkovej.
pěkně postupujete.

caj
proc sem si koupila barak, kdyz doma spim ve spacaku na zahrade?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:50
- Nahlásit

cernej caj
naposledy sem ten jeho problem "nevidela" v restauraci, kde sme jedli na zahradce
víš jak se mi ulevilo, že to neudělal v tý restauraci, kde sme jedli vevnitř a byli tam s náma i další lidi?

Vero
třeba vše zlý na něco dobrý, páč zjistíš, že už to nneí potřeba
třeba jo

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:50
- Nahlásit

Vero
máš velkou klliku, že sem si nezačla zimní botky stříkat sprejem proti
uáááá

Vero
ale když je hodně silná alergie
ani nemusí být silná, alergie, astma, kožní problémy, tohle vše spolu souvisí....

jojo, taky bych se bála, že ta životnost nebude velká
jestli to vodsere kočka.... do třetice tam je eště papouch....
ten teda asik ulítne...ale venku máj psa, křížence kavkazana, 65kilo/8měsíců, krásné telátko žíhané, s palicí jak medvěd-zatím mazlík.
Strach mám aby místo do třetice papoušek, to nebyl do třetice kámoš, že by ho majitel vynesl v zubech

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:51 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
ockej, az se birma rozhodne, ze si chce zkusit bivak i na snehu
sníh taky hřeje, někdy musíme testnout holomráz a -20 jen musim na tu dobu koupit vybavení a spacák pro Adama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:54
- Nahlásit

birma
víš jak se mi ulevilo, že to neudělal v tý restauraci, kde sme jedli vevnitř to si dokazu predstavit

někdy musíme testnout holomráz a -20
co je holomraz???
a jo, teh -20 su ochotna zkusit, ale nejdriv potrebuju udelat tu banku

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:54
- Nahlásit

cernej caj
ale nemit tam ve vyhledu stul a birmu, tak jist uz asi nebudu
tak to musí bejt docela hustý, naštěstí takovýhle pohledy ještě neobohatili můj život

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:56
- Nahlásit

cernej caj
hele http://www.deadpoxk.com/page/5/

holomráz je když mrze až praští, ale není snížek, který by tě zahříval

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:57
- Nahlásit

Maya
to je nejakej prazskej sleng?

stranky pekny. v pondeli sem byla na promitani kolegyne, ktera byla v peru. ukazovala nejakej trail, kterej se de ve 4 000 nadmorske vysce asi 4dny 100km aby mohla videt macchu picchu a mooc pekny to bylo

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:59
- Nahlásit

cernej caj
holomráz

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 14:59
- Nahlásit

birma
já bych s mojí mutí nevydržela víc jak pár hodin....nebo ona se mnou? ...ono je to docela normální, prostě generace rozdíl. Držím palečky ať je do budoucna vše podle tvých předstaf

cernej caj
se me dneska ptali kluci v praci, proc sem si koupila barak, kdyz doma spim ve spacaku na zahrade?
muhehhheeee, stačila by zahrada

birma
takže je to na nějakou vyřešeno
uvidíš, třeba to pak bude lepší.

Já vím, že je to třeba úplně něco jinýho, ale já už měla na Bukáče koupenej elektronickej obojek, páč mi štval zvěř.
Bylo mu asi 1,5 nebo 2 ročky. Obojek jsem měla měsíc doma,
nechtělo se mi do toho...párkrát ho měl na sobě, aby si zvykl-jak je psáno. Ale nikdy jsem ho nepoužila...ale jako by tušil,
asi za 6-8týdnů to byl úplně jiný péf . Obojek jsme prodala
nepoužitý a jsem moc ráda, že jsem ho nemusela použít.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:00
- Nahlásit

Vero
třeba vše zlý na něco dobrý, páč zjistíš, že už to nneí potřeba
jo přesně, dočítám až teď....

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:01
- Nahlásit

cernej caj
ne to je normální slovo, akorát teda koukám u vás v Brně máte nějaký mezery

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:07
- Nahlásit

cernej caj
ale nejdriv potrebuju udelat tu banku
půjdem spolu
negramoto (u vás pro to nemáte žádnej výraz?)

Maya
tak to musí bejt docela hustý, naštěstí takovýhle pohledy ještě neobohatili můj život
mně to nijak děsivý nepřijde, jen je mi ho líto, že se musí takhle zklidňovat...

denyk
Držím palečky ať je do budoucna vše podle tvých předstaf
dík
uvidíš, třeba to pak bude lepší.
třeba jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:11
- Nahlásit

birma
trochu jo, ale fakt minimálně.

tak ale aspoň trošinku.

Stejně teď na kastraci krzevá stěhování nebude, takže je to na nějakou vyřešeno

tak uvidíš, třeba to i časem samo vyšumí????? (já vím, hodně naivní představa, ale co víš??? případně jdi za chůůvou, ta ví víc než jáááá

cernej caj

le nemit tam ve vyhledu stul a birmu, tak jist uz asi nebudu

ejch. aha, tak to se to zlepšilo opravdu minimálně

Pockej, az se birma rozhodne, ze si chce zkusit bivak i na snehu

vy ste fakt úchylný můžete si stoupnout někde u cesty, až půjde Fajfka trek, aby se jí nestejskalo po úhylácích

birma

se mi ulevilo, že to neudělal v tý restauraci, kde sme jedli vevnitř a byli tam s náma i další lidi?

ono to zní ftipně, ale chápu, že úplně ftipný to jako nejni teda. Jsi Anežka za živa svatá, víš to? Ne, myslím to opravdu vážně, skládám ti poklonu za to, jak neuvěřitelně tolerantní a obětavá vůči němu jsi

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:16
- Nahlásit

PetraK
tak uvidíš, třeba to i časem samo vyšumí?????
třeba jo
ejch. aha, tak to se to zlepšilo opravdu minimálně
tak plně minimálně zas ne, dělá to furt, ale s menší razancí, jakoby to nutkání bylo menší, ale furt bylo
Jsi Anežka za živa svatá, víš to? Ne, myslím to opravdu vážně, skládám ti poklonu za to, jak neuvěřitelně tolerantní a obětavá vůči němu jsi
a ty si brebta
vy ste fakt úchylný můžete si stoupnout někde u cesty, až půjde Fajfka trek, aby se jí nestejskalo po úhylácích
blbáááááááááááááááááááááááááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:21
- Nahlásit

birma

třeba jo

bylo by to hrozně fajn, pro vás oba totiž. Ale třebas to není prostě nemožný - i když se to teď teda objektivně i zdá. ale třebas mu prostě jen bude dýl trvat. a možná je proto dobře, že se situace změnila. A pokud jo, budeš hrozně ráda, že jsi to vydržela. a že to asi musí bejt někdy o nerv to vydržet. Měl kurva štěstí, že narazil na tebe.

a ty si brebta

ne nejsem. Ne každej by to vydržel. Třeba zrovna já, člověk netrpělivý, bych nebyla tak dobrou paničkou jako ty.

blbáááááááááááááááááááááááááááááá

no ne, fakt. Úchylný jste na to vobě dost

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:26
- Nahlásit

to se mi líbííí

birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:27
- Nahlásit

PetraK
bylo by to hrozně fajn, pro vás oba totiž. Ale třebas to není prostě nemožný - i když se to teď teda objektivně i zdá. ale třebas mu prostě jen bude dýl trvat. a možná je proto dobře, že se situace změnila. A pokud jo, budeš hrozně ráda, že jsi to vydržela. a že to asi musí bejt někdy o nerv to vydržet.
víš jak, tohle se v případě kastrace stejně přetransformuje v něco jinýho, pokud to předtim nevymizí. Spíš mi jde o to zamilovávání se. Vezmi si, že bys měla donchuana Ešuse až jako dospělýho, bez vazby na lidi, prostě moc nevěřim tomu, že tohle půjde ještě nějak rozumně ukočírovat. I když jestli budem u bejvalýho, tak tam zas tolik psích holčiček neni (jen v baráku budem mít dvě a v době stěhování háravý )
Ne každej by to vydržel. Třeba zrovna já, člověk netrpělivý, bych nebyla tak dobrou paničkou jako ty.
ooooo děkuju. Ale já sem taky netrpělivec, jenže u něj ho můžeš buď přerazit, nebo to zkousnout
Úchylný jste na to vobě dost
že s tebou za trest nebudu mluvit

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:27
- Nahlásit

PetraK
Ne každej by to vydržel
to je fakt, já nemůžu nikoho ani nic učit, protože jak hned nechápe, tak chytám nerva, takový pes z útulku jako je Adam, toho bych měla za trest

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 15:32
- Nahlásit

PetraK
birma
ne nejsem. Ne každej by to vydržel. Třeba zrovna já, člověk netrpělivý, bych nebyla tak dobrou paničkou jako ty.
nevím, esi by PetraK nebyla (já spíš myslím že jo), ale vím, že třá já určitě ne a že jsi birmo fakt úžasná s tím psem, taky si to myslím. a esi se máš za netrpělivce, tím úžasnější jsi

caj
Maya
holomráz je normální slovo! aji v brně!
zato není normální v tom bivakovat poté, co si čék koupil barák! čajoch až zdědí tu zahradu, kde se nesmí stavět, tak jí to vůbec nebé vadit

<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání