| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:13
- Nahlásit
tak truhla dorazilo rozmontovaná, tak musím počkat na bráchu, až mi jí smontuje, ale vypadá super, botky nízky jsem batovi vrátila neb ač stejná značka a stejná velikost, tak byly menší než ty kotníkový a byly mi malý, to bych nikdy nevěřila, že se může stát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:24
- Nahlásit
Fifi
doufas, ze to nej uz preslo?
hele nevím, ráda bych si to myslela, podle jejích projevů, podle toho, že se kapek zklidnila, v pátek to bylo s ní kapek k nevydržení. V neděli znásilnila tak nějak všechno ve svým okolí, v ponděli ještě taky, ale už tam byla tak nějak vidět změna. A dneska byla moc hodná. Po psech ještě volá, Ešus by jí taky rád, ale nějak vnímám - nejen já, ale i máma třeba, že je to jiný. I jsme se - zcela nezávisle, páč to každej vyslovil sám, s mámou a aji s Brtnikem, shodli, že má frndu o něco menší. Já si myslela, že to je moje zbožný přání, ale pak mi to nejdřív řekla máma a odpolko i Brtnik - sám od sebe, neptala jsem se. Tak snaaaad??
vasniva baba
nejvášnivější . zmermomocní i květináč
birma
a Adam to vydržel a krásně zvládnul
šak to nejni žáden debil, ale pražskej chlapák, takže hospody musej bejt jeho druhej domov
Vero
ale ještě nadto pěkně zláááááááááá
já jo?
cernej caj
aby nebylo houno za kazdym rohem
nemá bejt drzá
nuchnopejsky
mápravdu, jsou ňuňu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:24
- Nahlásit
Maya
tak truhla dorazilo rozmontovaná,
heh? už se chystáš na odchod na onen svět?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:29
- Nahlásit
PetraK
zcela nezávisle, páč to každej vyslovil sám, s mámou a aji s Brtnikem, shodli, že má frndu o něco menší.
To ale neznamena, ze jeste muze prijit ten vrchol. I kdyz bych vam to prala, aby neprisel, teda na Blanu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:43
- Nahlásit
PetraK
šak to nejni žáden debil, ale pražskej chlapák, takže hospody musej bejt jeho druhej domov
když jsem ho měla tak 14 dní až měsíc, tak jsem to zkusila prvně - nakonec jsem to pivo vyexovala, celková doba strávěná v hospě cca 5 minut a celou tu dobu ječel a snažil se dostat ven. Od tý doby jsem neměla odvahu, až tady nás zahnal hlad a déšť a i tak jsem chystala kafe na to, že budu muset vypadnout, tak jí možná dám peníze, ať to za mě zacáluje a budu čekat s Adamem venku...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:45
- Nahlásit
Vero
bílá se nešpiní. Bílá saténová je nádherná (chovatelé jí teda říkají slonovinová, protože jak je ten chlup teninkej, tak prostě není čistě bílej, ale slonovinovej). Jenom teda, myslím, že to s PP neseženete,
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:46
- Nahlásit
Fifi
To ale neznamena, ze jeste muze prijit ten vrchol. I kdyz bych vam to prala, aby neprise
tak nevim, kdo je tu škodolibej?
teda na Blanu
jo tak to jo
Maya
já musím vrátit lowy... vzala jsem o půl čísla větší než mou velikost a jsou katastrofálně malý- to se mi stalo prvně.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:47
- Nahlásit
kachna_
bílá se nešpiní.
dík
tak uvidíme, jesti budou nebo ne. kámoška ale hledá fakt usilovně, ještě víc jak kluk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:49
- Nahlásit
Fifi
ze jeste muze prijit ten vrchol.
ááha, tak já měla za to, že už se frnda zmenšuje, že je vše na ústupu, není?
Plus tedy, když jsem jí dneska otírala po příchodu dom, tak špinila, ne krev klasická, ale jako zaschlá, jen trochu.
birma
Od tý doby jsem neměla odvahu, až tady nás zahnal hlad a déšť a i tak jsem chystala kafe na to, že budu muset vypadnout, tak jí možná dám peníze, ať to za mě zacáluje a budu čekat s Adamem venku...
na ja, ale od tý doby, je z něj velkej pražák, dalo by se říct... pražskej pepik nebo jak nám to říkaj v tej ostravě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:50
- Nahlásit
kachna_
bílá se nešpiní.
co kecáš? já si vzít bílou, jsem během pěti minut jako to prasca
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:54
- Nahlásit
PetraK
Plus tedy, když jsem jí dneska otírala po příchodu dom, tak špinila, ne krev klasická, ale jako zaschlá, jen trochu.
Mno, to tak bejva, pred nastupem toho nej, ze cuba krvaceti prestane... ale treba vzhledem k veku je to treba finale, cert vi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 19:56
- Nahlásit
PetraK
ale od tý doby, je z něj velkej pražák, dalo by se říct... pražskej pepik
to mu řeknu, až se zase bude někde bát
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 20:03
- Nahlásit
PetraK
dobře, bílí králíci nejsou samošpinící
Milča se dneska rozhodla ulovit zdrhnuvšího králíka. Kač si hladila králíka a zapomněly jsme ho zavřít. Králík zdrhnul a Milča se ho rozhodla prohnat. Takže jsme zezadu ze zahrady slyšely kvičení. Mno už jsme viděly králíka mrtvýho a rychle jsme běžely zpátky. Besinka taky, páč chtěla toho králíka taky prohnat.
Když jsme přiběhly, viděly jsme následující. Na zahradě seděl králík. Milča zuřivě hrabala za plotem, aby se k němu dostala (i když by tedy asi měla jednodušší to obejít těma dveřma, co furt byly otevřený) a Beska ještě zuřivěji hledala toho králíka v kůlně do který vběhla (běžela metr kolem toho králíka!)
Mamča na to tak koukala a pak říkala, že někdy je i ráda, že má debilní psy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 20:10
- Nahlásit
kachna_
Myslim, ze nejvic to ocenil ten kralik.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 20:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
prosím tě, znamená tahle věta: And first long joke that I understand, a první dlouhý vtip, kterému jsem rozuměla?
edit. tak už je to jedno, přidala jsem sloveso a poslala to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 20:49
- Nahlásit
kachna_
bez kontextu tezko rict, ale jinak si to asi pochopila dobre. Jo a co to BBC pres prazdniny, pracovalas, se ucit, se ucit, se ucit? Jeste sem se chtela optat, jak Ciraty zvladaji ochlazeni, zadny problemy se zadama?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:04
- Nahlásit
Fifi
bez kontextu tezko rict, ale jinak si to asi pochopila dobre
Angličtinářka nám udělala blog se cvičením na popis grafu (+quizzlet) a chtěla za to napsat zprávu a poslat vtip. Poslala jsem jí jeden, co sem dávala Maya. Tak jsem jí právě chtěla napsat, že jí posílám první dlouhý vtip, který jsem pochopila
Jo a co to BBC pres prazdniny
no, než přijela neteř, tak jsem se docela poctivě učila, pak už to bylo horší. Ale mamča už to má nastavený jako homepage
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:07
- Nahlásit
birma
Jakou snezku?
A adamek byl pasak, zmakl i tu druhou hospodu
Vero
Tak snad koupis dobry botky. Sijou to podivne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:09
- Nahlásit
kachna_
Poslala jsem jí jeden, co sem dávala Maya.
Kterej?
Ale mamča už to má nastavený jako homepage
Pekne mamca!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:10
- Nahlásit
cernej caj
Jakou snezku?
si vymyslela Fifijová
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:15
- Nahlásit
Fifi
Mno, to tak bejva, pred nastupem toho nej, ze cuba krvaceti prestane...
tak já předpokládám, že to nej začalo v pátek, páč to vona chtěla, von chtěl, všichni chtěli, už ve čtvrtek vona vypadala na facku , měla i tu frndu v těchhle dnech hodně oteklou, Ešus byl mnohem víc aktivní, hůř ovladatelný - i když to pořád s ním šlo a jde.... teď jí frnda trochu splaskla, a i to vypadá, že se jí mozek vrátil a teď tu leží , sice s určitým opakováním povelu pro Ešusa a když jde okolo, tak chce, musí být odveden, ale dá se to, přijde mi, že je to proti pátku, sobotě a neděli trochek klidnější. ??????? nestráááš . A i já cejtím takový klidnější ovzduší, není takový napnelismus.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:16
- Nahlásit
kachna_
ty vole to je story!! Scénář na Oskara se tu dost dobře bavím
birma
, až se zase bude někde bát
ááále to von tě jen tak volochtává, aby ses nenudila . Mno napadá mě, že jsme mu na pátek sobotu a neděli mohli hodit Blanku, mohli si voby vypustit páru
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:17
- Nahlásit
klid před bouří
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:18
- Nahlásit
jo denyk vas zdravi secky, uz je zdravejsi o neco
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:25
- Nahlásit
PetraK
teď jí frnda trochu splaskla, a i to vypadá, že se jí mozek vrátil a teď tu leží , sice s určitým opakováním povelu pro Ešusa a když jde okolo, tak chce, musí být odveden, ale dá se to, přijde mi, že je to proti pátku, sobotě a neděli trochek klidnější. ???????
Ja nechci strasit, jen by mi bylo divny, ze by to proslo takhle lehce. Dle myho fakt jeste neprislo to spravny haranicko, nejzajimavejsi, ze ji frnda splaskla, to nic neznamena. Muze to byt ted klidnejsi, neb ty pravy dny k oplodneni teprva prijdou. A to te nestrasim, to rikam z praxe.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:30
- Nahlásit
PetraK
Mno napadá mě, že jsme mu na pátek sobotu a neděli mohli hodit Blanku, mohli si voby vypustit páru
myslíš, že by se ti malino-teriéro pižly udávali líp než jenom pižly?
Fifi
Ja nechci strasit, jen by mi bylo divny, ze by to proslo takhle lehce. Dle myho fakt jeste neprislo to spravny haranicko
a třeba ne, zrovna včera jsem probírala s ex to, že mu teď háraj čuby a že ta starší to má s věkem stále slabší a slabší a teď už prakticky nejde poznat jestli hárá a ani psi nejevěj moc zájem (je jí necelejch 10), tak třeba to má už Ešuska za sebou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:31
- Nahlásit
birma
Mozna nas hodi muz autem pac v sobotu v praglu zvuci, tak uvidime, jak to dopadne. Pak ale 100% neodhadnu prijezd
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:33
- Nahlásit
birma
a třeba ne, zrovna včera jsem probírala s ex to, že mu teď háraj čuby a že ta starší to má s věkem stále slabší a slabší a teď už prakticky nejde poznat jestli hárá a ani psi nejevěj moc zájem (je jí necelejch 10), tak třeba to má už Ešuska za sebou
ta bude rada, za tenhle plural.
A jasne, to sem psala i driv, ze u starsi cuby jeden nikdy nevi... Jen prave u tech starsich muze splasknout, nicmene vonava a k nakryti muze byt treba jeste dva tydny.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:37
- Nahlásit
Fifi
tuten
http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-a sh4/1231538_4782120531229_1691594167_n.jpg
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:48
- Nahlásit
cernej caj
máš emila
|