| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 21:55
- Nahlásit
kachna_
Tak treba se ti bude libit i tohle. Uz jsem to sem kdysi davala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 22:02
- Nahlásit
PetraK
heh? už se chystáš na odchod na onen svět?
i ty Brute?
Vero
já musím vrátit lowy...
no já si objednala svoje číslo a byly mi oboje velký, tak jsem je vyměnila za číslo menší a ty nízký už mi prostě byly malý, to bych potřebovala asi nějaký půlčíslo, naštěstí se necukali a vzali si je zpátky, stejně jsem víc chtěla ty kotníkáče a ty mám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 22:07
- Nahlásit
birma
třeba to má už Ešuska za sebou
po týhle větě určitě
mac1
Fifi
ženský, nechtějte mě zabít!!!!! prosím páč zatím to vypadá, že jede tak trochu v klasickým módu: jeden pátek frnda velká, druhej pátek je zajímavá, ale Ešus ukočírovatelnej, třetí pátek by vona vojela všechno co potká, Ešus hůř ukočírovatelnej a uplakánek, dneska spolu tady leželi, zajímala ho - určitě víc, než ten druhej tejden, ale řekla bych míň, než od pátka do neděle. Jako nenechám je spolu o samotě, to ani náhodou, to nee,a le........... nechte mi naději, že to horší už nebudeeee
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 22:07
- Nahlásit
Fifi
Tak treba se ti bude libit i tohle
to je skvělýýý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 22:21
- Nahlásit
PetraK
nechte mi naději, že to horší už nebudeeee
Nadeje zmira posledni. To jen fakt upozornuju, neb vasnivy stary Kropackovy to mivaj fakt ruzny.
Maya
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 22:29
- Nahlásit
birma ty tez.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 22:36
- Nahlásit
PetraK
jdu se vám trošinku vysmát stran háravý gerontky ))) Chcete vědět, jak hárala Mařka? )) V podobnym věku co Bláňa? Měsíc před háráním - značim všechno a všude, abyste všichni věděli, že budu hárat. První týden hárání - zabiju každýho, kdo se na mě podivá. Ale s Oskarem si budu hrát. Druhý týden - zabiju skoro všechny, co se na mě podívaj, ale s Oskarem, Bimem, Benem...a dalšíma se budu ojíždět. Třetí týden - ojeďte mě všichni. Čtvrtý - zabiju skoro každýho, kdo se na mě podivá, ale s Oskarem, Bimem, Benem...a dalšíma se budu ojíždět. Pátý týden - zabiju každýho, kdo se na mě podivá, ale s Oskarovi ještě dám...Pani, celej měsíc byla na zabití, celej měsíc. Nechci vás teda nijak strašit.... )))))))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 08:08
- Nahlásit
Gerda
až si tohle Ešuska přečte, bude v mrákotách
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 08:19
- Nahlásit
Rumštáááájn
Tak jsem dávala Lucku do školy a pak jsem si šla pro informace, protože jsem včera nebyla na infoschůzce.
Jsem matka hrdobec, byly mi ve školce pochváleny obě děti, jak jsou hodný (no páč pani učitelka neviděla tu scénku, co ztropila Kačenka, že chce sama po schodech . Já bych jí i nechala, kdyby si nenavlíkla návleky, takhle jsem se bála, že by byla dost rychlá a asi jim rozbila květináč. Hlavou).
Jen mám teda dilema. Lucka ráda chodí s kamarádkou Anetkou. Kamarádka Anetka je rozmazlenej spratek, kterej furt něco dostává, i sladkosti, který já vůbec nechci, aby Lůca tak často jedla. Když jdeme samy, tak to Lůcu tolik nebavi, když jdeme s Áňou, tak buď od nich něco dostane, nebo je smutná, že nemá to, co Áňa. Přitom Lucka má potíže s váhou po mně.
Gerda
no aspoň, že teda nemění favorita.
To holky zas dělaj to, že maj třeba hárání málo intenzivní, kratší a Cira ani moc neberou. No a já pak dva měsíce žiju v paranoidní hrůze, že jsou natuty březí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 08:19 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
znáš? http://www.alza.cz/evolve-gladiator-rg300-d382010. htm
edit: a s netem http://www.evolveo.eu/cz/strongphone-wifi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 09:29
- Nahlásit
maya
Znam. Ale novej tel nepotrebuju, ale vypadaj dobre
Kachna
To s tou kamoskou je takova blba situace ale to uz te stejne bude provazet minimalne do puberty...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 10:21
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Jsem dneska byla na germánštině pochválenáááá, juchéééé! že jsem moc pěkně vyprávěla a to navíc z hlavy, jen tak. Jsem hrdobec. A dneska mám půůůl dne dovolený, hurááá. Půjdu s Hošíčkem ven, do polí, vyčistit si mozkovnu, pak vyzvednu Blandíru, půjdem domů volnou procházkou a já vyzkouším, jak jí půjde být zase doma sama a případně s Ešusem v kůchni. ABych pak nebyla nemile překvapená. A půjdu s Danuškou na kafe. To bude krása.
Gerda
trošinku vysmát stran háravý gerontky
nemám vás vůbec ráda pani, ani trochek
Nechci vás teda nijak strašit....)))))))
nee nebojte, vůbec mě nestrašíte tak Bláňa to má tak, že na pejsky vůbec nejni přisněpřísná, vona si je k sobě volá, láká již od počátku. Začátek měla tak, že se nejdřívějc zvětšila v požadovaných partiích a zároveň se zvětšením se z ní stal kropičák. Od pátku do pátku, do pondělká žádná kref, pak jsem našla tu jednu kapku, druhou jsem viděla čerstvou na pelíšku ve středu, jinak v podstatě nic. ale to vím, že teda nějaká i když minimalistická produkce krve byla. To se s Ešusem ještě dalo. Mohli jet spolu dokonce v kufru jak v pátek, tak i zpátky v neděli na chalupu.Tak od úterka, nebo kdy, vyvolávala každýho psa, kterýho viděla, že aby jako šel k ní. Ve čtvrtek je brala útokem, byla vidět i změna chování jako takového, v pátek měla zatmění, řvala doma, řvala u mámy. Do kufru už to nešlo, o víkendu byla hlídačka velká. V neděli ojela všechno ve svém dosahu. Dali by si říct oba, v pondělí už byla Blanka klidnější, a včera už to zase byl pejsek s mozkem. Zvětšení je zmenšený.I dneska. Ešus ukočírovatelný i v jedné místnoti - což ale pochopitelně neznamená, že by si říct nedal, to ne . Pro mě bude značka ideál, kdyby Blandíra Ešusa nebrala, jako Marůška Oskara. Venku to ohlídat jde, včera jsem odehnala józefpšíka /tu cikánsku postarší bych nakopla, volám na ní, že mi fena hárá a ....... bába se vyděsí, páč čokl na volno, ale kuva nezrychlí, tak jsem halt zapracovala sama. Dneska na schodech s kokrem taky. Ale obojí šlo nějak relativně snadno, pravda, xicht jsem měla dostatečně nasranej a boty stýýlový v pohotovosti, ale i tak)
kachna_
, byly mi ve školce pochváleny obě děti, jak jsou hodn
jsou jsou, páč jsou nejhodnější obě, i když choděj pomalu a tropěj scénky na schodech
asi jim rozbila květináč. Hlavou).
po kom jí m á tak tvrdou?
Jen mám teda dilema. Lucka ráda chodí s kamarádkou Anetkou. Kamarádka Anetka je rozmazlenej spratek, kterej furt něco dostává
ééé blbý teda
třeba hárání málo intenzivní
ano ano, tak by to mohla mít i Blanidůra, to je můj sen
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 12:36
- Nahlásit
tyjo sem cekala, ze tu budou aspon 2 strany slohovek a zatim jen jedna strana aspon sem to stihla pocitst.
Zatim ale blandira s esatorem v poho, ne? ze to neni ojizdeci masina na vse v dohledu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:04
- Nahlásit
cernej caj
blandira s esatorem v poho,
tak to voni dva by asi byli v pohodě, i kdyby toooo
Anetkodilema vyřešeno!!!
Lucce jsem koupila žvéékačku - je to sladký, dobrý a malý! Ještě jí budu muset naučit, že žvejkačka se po vyžvejkání nepolyká . Takže nepravidelně budeme kupovat žvejkačky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:08
- Nahlásit
PetraK
bába se vyděsí, páč čokl na volno, ale kuva nezrychlí,
asi nemože, nemože
kachna_
to je dilema, co ti nezávidím ... holce bude ještě roky jedno nějaká postava... a přitom když si na tukový buňky založí a na sladkostech se uzávislí, tak v tom bude lítat.
maminka té rozmlsanky by asi nepřistoupila na to, že bude ve vaší přítomnosti rozdávat ovoce, co...
bych nevěřila, jak těžký je sehnat králíka! kámoška už rezignuje na ten pp... a stejně to vypadá, že pro zvíře pojedou tak 100 km.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:09
- Nahlásit
kachna_
Anetkodilema vyřešeno!
z křížkem po funusu jdu
jestli se spokojí se žvejkou, supr.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:19
- Nahlásit
kachna_
ja polykam zvejkacky doted... a ujmu nemam
Vero
a přitom když si na tukový buňky založí a na sladkostech se uzávislí, tak v tom bude lítat.
a to nemusi byt nutne pravda... ja byla dycky nejtlustci dite ve tride snad az do konce 9tky. nikdy sem nebyla nohaty hubeny dite a presto si myslim, ze mi to na problemy nezadelalo, ve skautu sem behala stejne jako ostatni a tu kozu bych nepreskocila asi ani bez zadku... az nekdy ve 13ti letech sem se trosku vytahla. a pokud nedostava luca denne sladky dzusiky, oplatky ke svacine atd, tak s tim problem vubec mit nemusi, hlavne pokud chodi cvicit do sokola a tak a nauci se, ze pravidelnej pohyb k zivotu patri, tak ji to z tohoto hlediska uplne nezabije. Coz teda neznamena, ze obhajuju tu druhou maminku, ze je zasobuje furt sladkym a lucka ji to zavidi... jen ze to primarne zadnej problem znamenat nemusi... jinak bych podle toho scenare dneska byla na smrt nemocna obezni osoba s cukrovkou a vysokym tlakem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:38
- Nahlásit
kachna_
taky dobrý kromě žvejky jsou medvídci, některý dětem chutnaj ty kukuřičný sušenky z lékárny a nebo když už není zbytí, tak dávám sušenky bebe bez čokolády a skoro bez cukru, ono to ošéfovat jde, jen jim prostě nestrkat hned čokolády a podobný věci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:53
- Nahlásit
Maya
a supr vec sou hrachovy krupky. Je to takovy to "pufovany" anebo burizony. to sme jako decka milovaly. to taky je "sladky" ale ta rejze je urcite mensi zlo nez cokolada
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:15
- Nahlásit
cernej caj
jo burizony, hlavně ty barevný bývali super, ale to jsem fakt v krámě neviděla ani nepamatuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:20
- Nahlásit
Maya
Fakt? Ja to vidavam normalne, v albertu treba asi ne ale v tech malych obchodech to byva
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 15:40
- Nahlásit
cernej caj
já chodím většinou do Penny a tam to teda nemaj a nebo je to vaše moravská specialita
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 17:27
- Nahlásit
cernej caj
jen ze to primarne zadnej problem znamenat nemusi... jinak bych podle toho scenare dneska byla na smrt nemocna obezni osoba s cukrovkou a vysokym tlakem
ale uvědom si, že ty ale nejseš zrovna běžná osoba
máš pravdu, není to určitě nutný scénář- já věřím ve vůli a taky hlavně pokud se naučí holka pohybu. ale na druhou stranu, hodně častý scénář to žel je, většina tlustých dětí co znám, vyrostla a má potíže s váhou furt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 19:09
- Nahlásit
Rrrumstajn!
kachna_
Kamarádka Anetka je rozmazlenej spratek, kterej furt něco dostává, i sladkosti, který já vůbec nechci, aby Lůca tak často jedla. Když jdeme samy, tak to Lůcu tolik nebavi, když jdeme s Áňou, tak buď od nich něco dostane, nebo je smutná, že nemá to, co Áňa.
Echjo, dobre zvejkackou poreseno (taky jsem Pedro vzdycky sezrala, mama me strasila, ze budu mit zanet slepyho streva pak), a to je asi teprve zacatek, jen pockej za cas, spoluzacky maj lepsi mobil/tablet atd..
PetraK
Zvětšení je zmenšený.
pak vyzvednu Blandíru, půjdem domů volnou procházkou a já vyzkouším, jak jí půjde být zase doma sama a případně s Ešusem v kůchni.
No s Esusem v kuchyni ji bude jiste blaze.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 19:36
- Nahlásit
moc nezvládám reagovat, páč u nás se pomalu ale jistě schyluje ke stěhování, ale poctivě vás dočítám a zvedám si tu náladu
Ještě musim konstatovat, že Adámek je bourec největší a jeho panička hrdobec kudyvá chodí
Fifi
No s Esusem v kuchyni ji bude jiste blaze.
škodolibče
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 19:39
- Nahlásit
kaféééééééééééééé
panikááááá, četlas to? jako já po zkušenosti teď, bych řekla, že nezmrznu, ale zas asi potáhnu Adamovi něco na přikrytí a vám aby nebyla zima...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 19:45
- Nahlásit
birma
páč u nás se pomalu ale jistě schyluje ke stěhování
?????
že Adámek je bourec největší a jeho panička hrdobec kudyvá chodí
Vlk by rekla kundyma chodí. A parada, hosicek se teda rovna?
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 19:55
- Nahlásit
Maya cernej caj
jo burizony, hlavně ty barevný bývali super, ale to jsem fakt v krámě neviděla ani nepamatuju
nedávno jsem si je z nostalgie koupila a mladá mi je "zbodla" téměř na ex
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:07
- Nahlásit
birma
panikááááá, četlas to?
ty voleee proc mi to ukazujes? mi chces zkazit teseni nebo co?
jeste stesti, ze spime jen jednu noc teda a vemu si asi trochu teplejsi obleceni pro jistotu
zavrelka
no je videt, ze ani dnesni mladez a deti by s tim nepohrdli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:14
- Nahlásit
Fifi
?????
doma to bouchlo
parada, hosicek se teda rovna?
jj, už nepůsobí jako deprivant ale jenom jako nevychovanej pef
akorát ty bubáky má furt...
cernej caj
proc mi to ukazujes? mi chces zkazit teseni nebo co?
ne, ale nechci, abys umrzla
jeste stesti, ze spime jen jednu noc teda
¨jj, snad tam bude slušnej ten přístřešek
|