| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:42
- Nahlásit
Fifi
A s panem neni rec?
se k němu přes toho jozefčíka ani nedostanu, ale vypadá, že mu to startování špagetky přijde normální...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:53
- Nahlásit
birma
Njn, spagety jsou startovaci, prece, v malem tele velky duch. Tak az je potkas nekdy bez Adamka, treba...
Ja dneska tu zrzatou sedivou musela hodne usmernit, neb vyrazila za cuzama do vybehu, sebevrazednice.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 00:17
- Nahlásit
se du zas chlubit - potřetí nebo počtvrtý sme se byli kouknout na vlez do metra - prvně nechtěl ani mezi dveře prosklený tak 20 metrů od jezdicích schodů a dneska už byl ouplně mezi turniketama tak 2 m od eskalátorů a šel by i dál, kdybych ho nechala. Pak sme potkali autobus u kterýho si dával pan řidič kafe, tak jsem se po vzoru Ešusky dovolila a byli jsme se mrknout vevnitř a skoro v pohodě jsme došli až do půlky busu a pak sem ještě chvíli pokecala s panem řidičem o psech z útulku páč o nějakym taky uvažuje... (Adámek byl celou dobu rozhovoru krmen, protože jsme stáli na místě a ještě k tomu tam chodili lidi, ale byl ouplně úžasnej a celý to zvládnul! )
Fifi
Tak az je potkas nekdy bez Adamka, treba...
uvidim, jak je budu potkávat, oni venčej dost okolo baráku (nikde dál jsem je nikdy neviděla) a já zas bez Adama moc nevylejzám...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 06:16
- Nahlásit
petrak
Tak to je blandira s tim chozenim a cucenim skvela, to ma od esusa urco
Birma
Zkousim to furt. Dokonce sebevrazedne uvazuju ze koupim ten stejnej deravej model, stoji 3,5 ale vobuju ho nicmene sem nasla pansky tevy v hudaci ale ackoli ty sedici sou tevy, a panskou meli 40,5 na me tak nee... jeste asi zvazim ty zimni pracovni, ale sou tezky a tvrdy botova kauza. Ale pokud nebudou hlasit deste, bude to v poho na nizky se spesl upravou
To je supr s adamkem a ze ste na hodnyho ridice narazili pac az se odstehujes tak na to mhd budes asi odkazana vic
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 07:19
- Nahlásit
Mórgen čtverteční ,
žijetééé???
Já jsem trochen víc pracovitá než obvykle
Od půlky srpna plánuju slovakai, nakonec to vypadalo že na pár dní pojedu příští týden ale zasejc se mi toho tadyk tolik navalilo ...ale na druhou stranu, jsem ráda, že práce je, protože znám i ty opačné stavy....
Zkusím pár stránek dočíst....
(Jinak už jsem okej, jen mi zůstal kašlík astmatickej)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 07:27 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Já ci taky slůňo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 07:39
- Nahlásit
denyk
supr, ze uz si OK
ke slunu musis mit jeste 5ks psu navic a pak bude
hele ja mam dilema. 23.10 musim jet do prahy. premyslim, ze bych si vzala dovcu uz ct + pa, misto jen pa, at nejedu jak demenet ve stredu 4h do praglu a pak 4h z praglu a v patek 7h k vam... ze bych jela z praglu rovnou a vzala si dva dny a strasila tam uz od stredy vecera?? a pak taky 26.10 budeme mit pripravenej kostovaci dort, takze abych tak v nedeli 27 jela dom, at mam co kostovat? ale bude to dementni kvuli tvoji dovolene, ze? pac prijet na ten svatek by bylo lepsi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:13
- Nahlásit
No héle, mít takovej bejvák, tak těch 6 psůch mít budu
K té dovče....já mám pořád patálie s tou slovačí, ségry kámoš by mě měl vzít někdy v neděli autem z TN. Jezdí do SRN makat, ale ještě neví přesně kdy se dostane domů. Teoreticky by to mělo být týden předtím, než bys měla přijet. ALE někdy si prohodí služby, aby mohl být doma třeba déle a to třá jede o týden dřív nebo později...takže ...termín se dozvím nefím, třeba 10 dní předem.
Autem pojedu proto, že mamka mi chce nabalit nějaký věci, který bych vlakózem těžko uvezla.
Takže já ti teď slíbím, že moct budu a on zrovna pojede, to by bylo dost trapný .
A v listopadu tam jet už je docela pozdě, páč zas kámoška co mi má hlídat Bukíse, jde na operaci...
Tak teď babo raď
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:21
- Nahlásit
denyk
no vis co? tak ten rijen nechame, a budeme to resit pak na listopad, at neresis jestli si prehodi ten clovek smeny nebo tak, ses v klidu, ze necekas navstevy zdaleka a az budes mit slovac jistou a v klidku, tak se domluvime, ok? ono aj listopad bude urco hezkej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:22
- Nahlásit
koukám jak cvičíte košíky, já sem v tomhle macecha Kimovi jsou musela koupit košík když mu bylo cca 5 a začal vyvádět na veterině, ale on je miláček, jako všechno to pobral stylem panička chce abych měl košík, tak budu mít košík nicméně co mě s ním omlátil ruku, tak jsem stejně koupila ten nylonovej veterinářskej návlek, je to i skladnější do kapsy než kovovej košík
Dorinovi jsem koupila košík loni když jsme ho museli mít na pedigrí maratonskou procházku, sehnato ho byla teda fuška a nakonec jsme ho ani nepotřebovali kvůlívá těm zmatkům co tam byli, ale doma samo zkooušeli, Dorin prostě vytuhne, ale sundat si ho nedovolí, takže jedině možno mu ho nasadit při přenášení psa
denyk
super že už si zdráva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:27
- Nahlásit
Maya
to je docela divoky ale zas kdyz ani ty situace, kdy bys potrebovala moc nemas, tak to je supr. Ja ferinku uz od stenatka vozila autobusem se starym kosikem od seltii a kdyz sme ve zveraci asi na 6ti mesicni ferinku zkouseli kosik a ono drzela, jasny ze obcas se otrela o kolena nebo tak, tak pani na me, prej jak mam hodnoucky stenatko jak ho hezky snasi, treti kosik na cumaku a ona furt jako ze pohoda
ale obcas me s nim veme teda pres nohy nebo koleno, kdyz ma pocit, ze ho ma dlouho a chce dolu, ale tim, ten do nej drape drapama aby si ho sundal (teda ne vzdycky, jen nekdy) a uz se stalo asi 2x ze si blbe zahakl tlapicku do toho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:32
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Dnes tu nejni Žůůžofkááá, mám mejdan!! Hošíci už duněj, snídám si tu ciabattu teplou s olivovým olejem. Mňám.
Snad se vody opravdu uklidňují, je to po těch mejch oblíbenejch pidikrůčkách teda , v tomdle případku by to mohlo vzít naopak větší švuňk (Walda by měl ze mě radost ). No ale dneska k nám přiběhl hladkokoliják, mlaďoch. Zrovinka ráno, když člověk pospíchá. Pes je hodnej, milej, pánik taky. ovšem panička, kterou jsem viděla poprvní dneska, měla smůlu. Běží pro něj a volá: "vy háráte??" v odpověď jsem jí houkla, že :"Fena jo, já ne!" Stála tam pak ještě s tím psem asi pět minut . Psa si nemohla odlapit, dost mě zdržovala, což jsem jí taky řekla. Kurnik proč jen já, když můj pes by tohle dělal, bych se omluvila? Já to chápu, prostě pes je mladej, panička i hned se rozeběhla, ale tak jednak jsem kuva trochu aktivní a psa fakt okamžitě oddrapnu v takovýhle situaci a pak se omluvím, híml ne? Zvlášt když mi někdo řekne, že ho zdržuju. Blanka ale byla hodná, moc mi to nekomplikovala. Dostala podrbání, pochvalu a hubičku na svou křivou šošoli
denyk
Denyku ty vole, okamžitě dej pryč větší počet vižlíků, než jsou jen dva!! Celý noce se mi v hlavně hlemejždí smečka zrzavejch šmejdů malejch :
jak ti je ? Už dobrý??
aha, už jsem to dočetla, čtu odspodu
jen mi zůstal kašlík astmatickej)
to má teď kamarádka, že se jí tohle drží
birma
po vzoru Ešusky dovolila a byli jsme se mrknout vevnitř a skoro v pohodě jsme došli až do půlky busu a pak sem ještě chvíli pokecala s panem řidičem o psech z útulku páč o nějakym taky uvažuje... (Adámek byl celou dobu rozhovoru krmen, protože jsme stáli na místě a ještě k tomu tam chodili lidi, ale byl ouplně úžasnej a celý to zvládnul!
no ty vado BIRMÁÁÁ ŠIKOVNÝ!!! šikovný jste
přiznám se , že metro je jediný, co jsem vynechala. Vzhledem k potrhlosti nás obou - jeho a mojí, jsem měla strach, že si tam někde ty tlapy nechá, takže do toho jsem vzhledem k našim schopnostem neměla odvahu jít.
Fifi
Ja dneska tu zrzatou sedivou musela hodne usmernit, neb vyrazila za cuzama do vybehu, sebevrazednice.
zasejc máš hlídání? Tak to si užijete co? Křemýl bude mít zase tydlevízi
Hele, furt dobry, kdyz mas na koho volat.
jo to jo, i když u Montíka páníka nikdy nevidět - jako včera ráno, ale podařilo se mi ho včas vyexpedovat a taky to bylo asi i tím, že to fakt asi už bude ten dojezd a stará čubina, páč jinak je schopen fenu nahánět, obskakovat, nechat se skopávat.... takže jsem si ty botičky proti němu nakročila taky a s nasraným xichtem jsem ho odeslala do kšá
hm. druhý vodítko - to mě nenapadlo. Si to ale nedovedu představit, jak to provést, držet čubu, odchytávat psa, vázat..-.... ty vado, no horor. Tentokrát jsem zatím měla evidentně ščestí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:38
- Nahlásit
PetraK
tak to vis, obcas sou lidi ruzny. Ale pobavilas me pekne "Fena jo, já ne!
ajo, vy v metru nemate k tem jezdicim jeste normos schody? tak to na ty jezdici bych s coklem teda nevlezla, i kdyz sem uz videla lidi, jak treba jeli na jezdicich se psem a videla toho psa jak na to sice naskocil, ale uz sem videla ty pacicky nekde zapadnuty a to navic bylo jedno patro a vedle hned siroky schodiste...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:53
- Nahlásit
cernej caj
tak to vis, obcas sou lidi ruzny
já vím, máš pravdu, navíc ona se na to nevykašlala, to ne, šla to řešit, jen prostě kapek laxně, v případě, že jde o háravou fenu a psa o dost většího než fena. ale jinak v podstatě cajk, já vím. ale když prostě ta omluva by se šikla, člověk pak líp věci chroupne.
. Ale pobavilas me pekne "Fena jo, já ne!
já za to aní nemůžu, fakt to nesnáším tuhle větu. Takže moje reakce byla asi kapek ehm, řekněme, že protivná
ajo, vy v metru nemate k tem jezdicim jeste normos schody?
někde jo, takže v metru jsme byli- třeba když jsem jela za Matheou na Čerňák, přes celou Prahu, tak jsem to vzala na Zličín, tam jsme nalezli na normoš schodech a na Čerňáku jsou taky, takže dobrý, ale na eskalátory nemám odvahu, nechci mu ublížit.
ale uz sem videla ty pacicky nekde zapadnuty
no , právě. A šéfův pes si tam kus tlapky ujel, hrozila mu amputace. To mě taky ti doktoři trochu dostali. pes na to nechtěl došlapovat, když mu to sundali, tak prej, že to asi bude muset jít pryč ta část tý nohy, že to má citlivý, neobroste to...... říkala jsem šéfovi, že se dost často stane, že když se obvaz, sádra.... sundají, pes na tu nohu nechce došlapovat, že to trvá (čekala bych, že to doktor vezme v potaz, tohle vědět musí, přece) , furt si jeli amputaci, navrhla jsem šéfovi druhou konzultaci někde jinde, skočili tam, tam taky amputace. Mno.... pak to naštěstí někomu docvaklo, že pes na to nechce stoupat, protože si odvykl. Huž běhá po všech a má celou nohu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:56
- Nahlásit
cernej caj
Tak to je blandira s tim chozenim a cucenim skvela, to ma od esusa ur
od Ešusa asi ne člověče, páč když tohle s Ešusem cvičím, tak u toho ona není, a když venčíme........ tak .... asi ne?? já nevím, Překvapila mě včera. V ledvince byl buřtik a ona se krůta malá skorem ani nevenčila, musela jsem jí vyhánět
Maya
ale on je miláček, jako všechno to pobral stylem panička chce abych měl košík, tak budu mít košík
tohle je Ešus, nikdá neřešil nic, co se na něj nandalo, nebo po něm chtělo. Ovšem Blandíra je v tomhle jaksi jako já, evidentně nemá moc ráda, nějaký to omezování , takže to chce tvrdě sundavat, tož musíme krokovati.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 09:02
- Nahlásit
PetraK
od Ešusa asi ne člověče, páč když tohle s Ešusem cvičím, tak u toho ona není
tak to mas prirozenej talent, to je super
jojo, to prave ja bych se hodne bala o psi tlapicky na tom, a hlavne teda blby, ze ty schody nemate vsude. ja v metru zas tak casu neztrtravila, tak vim, ze sem je vetisnou videla ale taky sem videla vsehovsudy tak 5 zastavek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 09:12
- Nahlásit
cernej caj
tak to mas prirozenej talent,
to taky nehrozí , spíš jí to nějak napadlo, uvidíme, jestli se toho drapne. Ona ostatně,když nehárala, tak se pořád motá kolem mě.V sídláku teda, v polích má pochopitelně jiné priority
a v metru zas tak casu neztrtravila, tak vim, ze sem je vetisnou videla ale taky sem videla vsehovsudy tak 5 zastavek
ne, ne myslím, že většinou právě nejsou -ale můžeš si pomoct tím, že budeš koukat, kde je nástup pro invalidy - kdybys někdy potřebovala být se psem v Prahé a metru. Dá se pak dopravit tak nějak kam potřebuješ. Ale pro tebe je v podstatě jednodušší, ho vzít do náručí, že jo? Blandíru vezmu taky, ale Ešátorových třicet kilíček nedám.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 09:14
- Nahlásit
cernej caj
tak pani na me, prej jak mam hodnoucky stenatko jak ho hezky snasi, treti kosik na cumaku a ona furt jako ze pohoda
to mi připomnělo když jsem šla s Kimem koupit ten první košík a říkám ve zveřáči Chci košík, ale vůbec netuším jak se to kupuje a jak to má sedět a podobný věci, je to muj první nákup košíku, ta prodavačka popadla košík, zaklekla a narvala ho Kimovi na čumák já zůstala v šoku a říkám si ty woe to asi nebude běžný takový prodavačky sebevražednice
PetraK
Ovšem Blandíra je v tomhle jaksi jako já, evidentně nemá moc ráda, nějaký to omezování
tak to naštěstí neznám protože ani Dorin si nedovolí oponovat, jen vytuhne a to jako doslova, výhoda to je na veterině, tuhej pes se ošetřuje celkem dobře, i když pravda, jak měl vyhozený koleno, tak to se veterináři pak blbě nandavalo zpátky kvůlivá tomu vytuhnutí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 09:31
- Nahlásit
zajímavý článek, dole mapka
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=6965
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 09:35
- Nahlásit
PetraK
no jasne, tak vzit psa do naruci malyho by byla klasika, problem je prave tam, kde ho neuneses nebo nosit nemuzes...
Maya
já zůstala v šoku a říkám si ty woe to asi nebude běžný takový prodavačky sebevražednice
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:07
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek !
Má ještě Ešuska nervy na dranc nebo už maj ešusovic zaděláno na malý štěníky?
Vás nestíhám sledovat u nás děsněj frmol. Pracovní a doma dodělávky v plným proudu. Vod včera už máme krásný žbrdlení na balgooně ještě tam naházej nějaký ty izolace a dlažbu usadíme poslední schůdek, trochek poklidit a bé hotofson
a přiští rok se na všecko vy! aaaa to bude žůžo labůůůžooooo
JInáč včera se nám rozrostla smečka o jednoho pfa víc na tři jeli jsme do Jablonce a spěchali jako dycky a míjíme cyklistu vedle kterýho běží černej labrador , pes nám málem vlítnul pod auto my sotva dobrzdili bo bylo mokro a táhli jsme plnej vozejk..tak nadávám že co si ho cyklista nekoriguje a jedem dál. Cyklista se k psoj vpbec neměl tak mě to bylo divný. Když jsme se za hodinu vrátili domu tak pes až u nás 5 kiláků daleko od místa kde jsme ho potkali. Spěchali jsme pro další matroš ale nějak mě to nedalo a jala sem se psa odlapit. Tendle se dal vcelku dobře, chytla sem ho a zavřela do kotce.. (zedníci už ftipkovali že mám třetího pfááá já ryčela že leda přes mojí mrtvolu :lol bo si řikám určo by ho někdo srazil aute, motal se na silnici jako pako na krku měl známku ale bez telefonního čisla.
Obratem jsme museli na otočku do Liberce a pes zavřenej doma a já cestou provolala Dášenku, že aby kdyby někdo volal aby se o něm vědělo, pak sem volala měšťáky a ty mě podle čísla známky dali telefonní číslo na paničku. Volám paničce a ta hýkala radostí že se našéééél a že mu nic není . Jenže prej nemá vycházky a muž je pryč a přijede až v noci. Tak jsme večer labrouše naložili do auta a vodvezli jí ho až domu. Shledání s paničkou bylo hoodně divoký až sem myslela, že jí porazí Bylo to 1,5 roku odrostlý štěndo (jelito na entou ) a panička ho hledala už vod rána a byla zoufalá, vůbec neví kudy utekl. Panička prej málem porodila ze strachu že se mu něco stane, byla totiž těhule na rizikáči
Takže už máme doma zas JEN dvě paka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:16
- Nahlásit
PetraK
amputace. Mno.... pak to naštěstí někomu docvaklo, že pes na to nechce stoupat, protože si odvykl. Huž běhá po všech a má celou nohu.
hustýýýý já se těch jezdících schodů taky děsně bojim
nešla bych na ně ani náhodou s psiskem ... je to strašný riziko ... jedině vzít psa do náruče když je menší, jinak vystoupit někde jinde kde maj výtah.. jináč bych do toho nešla !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:24
- Nahlásit
Fajka
tyjo, tak to je supeeeer ses dobra, zes ho tam nenechala a panicku ste nasli, a o to vic potesi, kdyz clovek vidi, ze nestastnej panicek je fakt stastnej a vdecnej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:26
- Nahlásit
cernej caj
okej, necháme to teda na November rain
(snad si už nic nevymyslím ...třeba svatba, nebo tak něco:rolleyes
Maya
nicméně co mě s ním omlátil ruku
jj známe, Bukáč se ho snaží sundat o mé nohy, mám pak všude modřiny
a kujů
PetraK
psa fakt okamžitě oddrapnu
někomu nežto dojde
vy v metru nemate k tem jezdicim jeste normos schody?
my nemáme ani metro, natož schody
Fajka
hezký, žes čmoudíka ubytovala a pak našla mámu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:32
- Nahlásit
denyk
tak uvidime
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:39
- Nahlásit
cernej caj
denyk
dobra, zes ho tam nenechala a panicku ste nasli, a o to vic potesi, kdyz clovek vidi, ze nestastnej panicek je fakt stastnej a vdecnej
čék přesně ví jak jí bylo bo jak sem nedávno hledala jelito byla sem na žinfárkt tak sem si dovedla představit jak jí je .... ale ona to měla o to složitější že je těhule a nemohla ho moc jít hledat.
Hásky se na to koukalo když sem jí ho přivedla domu moooc hásky
denyk
metru nemate k tem jezdicim jeste normos schody?
my nemáme ani metro, natož schody
kupodivu my u nás v prdelákově taky ne
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:49
- Nahlásit
PetraK
pak to naštěstí někomu docvaklo, že pes na to nechce stoupat, protože si odvykl. Huž běhá po všech a má celou nohu.
ty voleeeeeeeee oni by mu to uřízli! tomu se říká profesionální slepota.
"Fena jo, já ne!"
blbááá
taky nevim, proč se lidi aspoň neomluví. prostě jsou takoví.
na eskalátor bych se psem nešla už proto teda, že tam skoro nejdu radši ani se sebou, jsem eskalátorofobik, trpím a pro pražáky jsem za magora. nezvykla jsem si ale nikdy, být u toho v pohodě.
Fajka
to je skvělý, s labradůrem hodná a čikovná
kdo to tadyk o tom astma kašlíku? mně kašel chytil, když jsme začli se škrábáním zdí na malování. jenže už je docela poté a furt mám kašel a nevím z čeho může to ještě bejt? dva týdny?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:50
- Nahlásit
birma
jste strašně šikovní a rychle postupujete dopředu, dobře se to čte
s tím stěhováním, třeba se ti to doma kapku zklidní, když už bude jasný, že se stěhuješ? že by to tím pádem nemuselo proběhnout až tak exprsně...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:53
- Nahlásit
kafe
já mám taky botodilema, musela jsem vrátit lowy a nemám zas nic, jen ty, co už nejsou nepromokavý, a nevím co dál. nechce se mi riskovat, že další číslo zas bude třá moc velký, bez zkoušení....
dokonce jsem si říkala, jestli nakonec taky třeba nemám jít radši do kotníkovejch, nějakejch měkkejch, ač jsem vysoký boty zavrhla. když už je taková zima teď. ach jo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 10:54
- Nahlásit
Vero
může to ještě bejt? dva týdny?
cituju
Akutní kašel trvá několik až 20 dnů.
Chronický kašel trvá nejméně 3 týdny, podle některých autorů trvající 8týdnů.
tož klííd
|