Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:17
- Nahlásit

birma
a ten ma byt teda kde?
ale jeste to musime ukazat Knize, ta se ale asi teplot kolem nuly boji jak cert krize (pac v dubnu klepala spis kosu a to byli i 2 nad nulou bych si tipla a to ja jeste docela prospala noc a zima me vzbudila tak 3x jenom)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:21
- Nahlásit

vlastne u toho jana/vita nebo tak, uz si vybavuju

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:27
- Nahlásit

birma
doma to bouchlo
Ouje, teda spis obdiv, ze to dlouho vydrzelo... A kam o dum dal?
už nepůsobí jako deprivant ale jenom jako nevychovanej pef

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:28
- Nahlásit

birma
to je tam kousek od sv. jana/vita atd

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:33
- Nahlásit

cernej caj
a ten ma byt teda kde?
dost daleko (28 km)
akorát mě teda dost mrzí, že kdybychom to chtěly vzít přes Karlík, kterej bych ráda viděla, tak je to ještě dál (i když takhle jenom o kilometr, jenže zas kilák a půl po asfaltu )

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:37
- Nahlásit

Fifi
A kam o dum dal?
jj, buď se pochlapí bejvalej a do 14 dnů dodělá záchod a přestěhuje mě, nebo někam do pronájmu, což vzhledem k cenám vypadá tak na Ostravu...

cernej caj
to je tam kousek od sv. jana/vita atd
jj to je ono na fotce to vypadá dobře, jen bych řekla, že tenhle si asi nezadejcháme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:37
- Nahlásit

birma
na karlik jeste vylezem kdyztak fakt kdyz vyrazime nejhur v 8 rano tak si myslim, ze za 11h tech 30km ujdem

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:44
- Nahlásit

cernej caj
já se těšíííííííííííííííííííííííííím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:47
- Nahlásit

birma
ja taky
ale mam botove dilema, protoze ta ojeta podrazka uz je minulym vyletem jeste vojetejsi a mam moznost bud nizkejch, nebo kotnikacu ale co sou dobry jen na tenky fusekle... navic mi jeste ani uplne nedoschly, i kdybych tu ojetost riskovala

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:50
- Nahlásit

birma
do 14 dnů dodělá záchod
On ho jeste nema?
No, tak at se to nejak vytribi, drzim palce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:56
- Nahlásit

Tak jsem si užila krásný odpoledne. Dali jsme si s Ešínem supr procházku do polí, chvíli jsme si hráli, chvíli jsme lovili, chvíli jsme hledali "ztracený" klíče, a taky jsme nedělali nic. Pak jsem popadla nakoupený dorty a šla za mámou a Blandírkou. Blandírka byla prej zasejc moc hodná, i venku spolu byli, stejně jako Ešus si uvědomuje, že s mámou musí po schodech pomalu a tak pomalu chodí /zatímco se mnou je to naopak, ze schodů se vystřeluje. teda jsou tendence vystřelit/. Blandíra mi přinesla poklad, tak jsme si chvilku hrály, pak jsme si s mámou daly kávičku a dortiky. A šli jsme domů, tam jsem odložila Blandíru, popadla Ešusa a šla ven, chvilku jsme tam byli, pak se vrátili i s Brnikem a ona byla hodná a potichu. Během nákupu, byli oba podle hlásání sousedky Danušky moc hodný. S Danuško jsme si daly láhvoně Rulandy šedýho, uďála jsem večeři, nakrmila psi, který tu tetkon ležijou, vařim roštěnky, naložila jsem goulage a jdu vypeckovat misku špendlikůch.

Fifi
No s Esusem v kuchyni ji bude jiste blaze.

jo zvlášť, když tam najde něco ku snědku ne, ona v předsíni, on v kůchni. Hodní byli. I tetkon jsou.

proč se směješ, že zvětšený je už zmenšený, zas híml? Já vím, že to není koncová ešče, ale huž je momentálně lípějc. Tak třebas to bude nakonec krátký. a ne na půl roku.
kachna_

Anetkodilema vyřešeno!!!

kachna vždy fše vyřeší

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:59
- Nahlásit

birma
že Adámek je bourec největší a jeho panička hrdobec kudyvá chodí

pochub se!

doma to bouchlo
a sakra, moc asi ? když chystáš stěhování?

deprivant ale jenom jako nevychovanej pef

a to je krása

jj, buď se pochlapí bejvalej a do 14 dnů dodělá záchod a přestěhuje mě, nebo někam do pronájmu, což vzhledem k cenám vypadá tak na Ostravu...
hm, a není to jen ponorka?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:08
- Nahlásit

PetraK
proč se směješ, že zvětšený je už zmenšený, zas híml?
Jen tak, se mi libilo to spojeni. Spojeni vetny, ne jiny.
vařim roštěnky
Tyjo, si udelala chute, hovezi moc nejim, ale takova rostenka s rejzi, hmmm, hmmm.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:08
- Nahlásit

cernej caj
mam botove dilema
koupit nový a až podrazíš tyhle, tak je mít jako záložní?

Fifi
On ho jeste nema?
když von ho nepotřebuje, když je dole u tchýně další dostal signál, že to má sakra urychlit, tak snad to tak dopadne a když ne, tak samostatný bydlení po pár letech by byl balzám na duši

PetraK
Tak jsem si užila krásný odpoledne.
to je fajn, popis zní úplně senzačně
pochub se!
tak nějak všechno dohromady, třeba dneska krásně cvičil, i když opodál byl štěkavej jozefčík a zlaťátko a on se na ně moc chtěl jít podívat a občas poslechne na zavolání takovou rychlostí, že se mi nechce věřit a až na ty naprostý bubáky jako sou tramvaje, syčící busy, vlezy do metra a hodně rušný místa se už v podstatě nikde nevypíná, fungujem a cvičáme i na místech, kudyma sme začátkem léta nemohli ani projít a tak <3
sakra, moc asi ? když chystáš stěhování?
dost a mně už definitivně došly síly na to, abych to nějako lepila, stěhování je nejsnazší a nejlepčejší řešení
hm, a není to jen ponorka?
první hádka byla asi 2 minuty potom, co sem přijela z čundru, následný příměří vydrželo asi 12 hodin...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:15
- Nahlásit

Fifi
Spojeni vetny, ne jiny

žádný, žádný, momentálně ani větný spojení, přede mnou neříkej

ale takova rostenka s rejzi, hmmm, hmmm.
prááávě, koupila jsem krásnej kus hovězího, z části roštěnky - jen jsem jim namlátila pěstí, okořenila, obylinkovala, frkla na cibul a česnek, opíkla, přidala mrkvu a papriku .... hmm, krásně to voní, už začínaj bejt měkký. Zítra budu jak máslo, dodělaj se za vteřinku. Ze zbytku je naloženej goulage.

Hošíček je sice tak nějak zájmově Blandírkou zaujat, nicméně je již schopen i sedět pod prkénkem a čekat na odpadávající maso. s Blandírkou v zádech. Ta tetkon spí. Ešus si vedle ní hrál se špuntikem od vína. Tak snad?? Mohu-liž si dělat malých nadějí?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:16
- Nahlásit

birma
dyz ja novy nesezenu na tu mou nohu

PetraK
pak jsme si s mámou daly kávičku a dortiky. A šli jsme domůtomu rikam dobre ztraveny cas

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:19
- Nahlásit

birma
popis zní úplně senzačně

jo supr to bylo i když jsem nachodila asi 1000 km

fungujem a cvičáme i na místech, kudyma sme začátkem léta nemohli ani projít a
jééj, to se moc hezky poslouchá.
já si včera na tebe vzpomněla, při večerním venčení. Zrovna přijely dvě tramvaje, tak jsem si řekla, že to prubnem, přepadla jsem řidiče, jestli by nebyl tak hodnej a nemohly bychom si to s Blankou prolézt. Byl hoodnej, prej ať prolezem. Tak jsme šly.
jak jste na tom s košíkem?? My máme střídavě oblačno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:20
- Nahlásit

PetraK
koupila jsem krásnej kus hovězího, z části roštěnky - jen jsem jim namlátila pěstí, okořenila, obylinkovala, frkla na cibul a česnek, opíkla, přidala mrkvu a papriku .... hmm, krásně to voní, už začínaj bejt měkký.
Neser. Ale zitra jedeme k mistnimu reznikovi, si nejaky platky asi necham riznout. slint.
žádný, momentálně ani větný spojení, přede mnou neříkej

Mohu-liž si dělat malých nadějí?
Moheš, ale nicmene furt plati duveruj, ale proveruj. Jeste po mnoho dni...
cernej caj
rikam dobre ztraveny cas
sorac, ale jo no, dortik a kafe...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:29
- Nahlásit

cernej caj
dyz ja novy nesezenu na tu mou nohu
a zkoušelas to v poslední době? Já nevim, jak je to možný, ale ani po poslednim čundru nemám z těch svejch otlačený nohy, přitom zezačátku to byl fakt děs....

PetraK
jak jste na tom s košíkem?? My máme střídavě oblačno.
znáš mě, sem lemra lenivá, venku jsem ho ještě ani nezkoušela, doma na něj vzpomenu tak jednou za tejden, takže sme tak na půl minutě...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:38
- Nahlásit

Fifi
Moheš, ale nicmene furt plati duveruj, ale proveruj. Jeste po mnoho dni...
uf. je to kapek úlevnej pocit. Jasně že spolu je bez dozoru nenechám a venku jen na vodítku. Ale hm.... jak poznám ,kdy možu?? Co máš tak odhadem na mysli tím po mnoho dní...14 dní? víc??
Teď jí tu myl ušiska a pak tu její bradavici , kdybych nevěděla, že to jest nenápadná cestička, bylo by to dojemné (neboj, byli jsme s Brtníkem oba u toho.

cernej caj
Fifi
kávičku a dortiky. A šli jsme domůtomu rikam dobre ztraveny cas
ale jo no, dortik a kafe

jehehééé dortíci, rotíci!!
a černý kafe k tomu

no ale bylo fakt moc fajn. Spadla ze mě velká část nervozity. Myslím, že úplně ze všech.

birma
doma na něj vzpomenu tak jednou za tejden

já taky no venku chvilku už vydrží - pár kroků, bez toho, aby měla tendenci to stahovat dolů. Rypák už tam strká sama, cvičíme to i venku, dneska si k tomu lehla

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:50
- Nahlásit

PetraK
já taky

víš jak, teď cvičíme mnohem důležitější věci - učim ho si mi stoupat na nohy, když ho mám mezi nohama, aby mi pak mohl na těch nohou stát chodit když budu chodit sem se do toho zamotala a pochopitelný to nejni

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 21:52
- Nahlásit

PetraK
jak poznám ,kdy možu?? Co máš tak odhadem na mysli tím po mnoho dní...14 dní? víc??
Ja nevim, to proste poznas. Ze i Blane bude pak neprijemny, ze k ni cmucha a tak.
birma
venku jsem ho ještě ani nezkoušela, doma na něj vzpomenu tak jednou za tejden, takže sme tak na půl minutě...
Ty jo, si uvedomuju, ze Skritek jikdy nemel tuhle vec na brcku. A asi nikdy mit nebude.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:09
- Nahlásit

Fifi
Ty jo, si uvedomuju, ze Skritek jikdy nemel tuhle vec na brcku. A asi nikdy mit nebude.
čirá závist když já ráda jezdim vlakama, se bez toho neobejdem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:16
- Nahlásit

birma
To je jasny, vy to potrebujete, to jen sem se zamyslela, ze to Moncici moje tohle nezna, fakt vubec, zbytek smecky to ma jako samozrejmost.
Jo a jeste vzpominka, docela me dojalo, kdyz vencim tri cuby v prdelovic na voditkach a riti se na nas krysarik udatny, s vydatnym stekotem. Jonasiiiiii, pod zpatkyyyy" Ja fakt nechapu lidi, nekdy, by ho mely cuzy jak jednohubku.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:21
- Nahlásit

mám poslední dny podezřele mazlivýho psa, včera prvně blahem mručel, když jsem ho drbala na prdeli a furt se chodí šmajchlovat, jestli von to nevodkoukal vod těch praštěnejch kocourů

Fifi
krysarik udatny, s vydatnym stekotem. Jonasiiiiii, pod zpatkyyyy"
ani mi nemluv! Zrovna ze dneška mám zase velkokynologickej zážitek - chodí tu pán a vždycky měl zlaťáčka, co se sotv vlekl a uřvanýho jozefčíka, dneska sem ho viděla s uřvanym jozefčíkem a zlatym pidimrňouskem. Pán stál uprostřed trávníku a nic nedělal, prcek se šmrdolil kolem něj a jozefčík na nás z 20ti metrů pořádal výpady. Jestli bude toho prcka socializovat jenom takhle, tak si s nim asi časem pěkně užije...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:22
- Nahlásit

Fifi
to proste poznas.

mno to jsem zvědavo teda.

Ze i Blane bude pak neprijemny, ze k ni cmucha a tak.

jí tohle není nepříjemný nikdy, tohle mi nepomůůůžeeee.

vydatnym stekotem. Jonasiiiiii, pod zpatkyyyy" Ja fakt nechapu lidi, nekdy, by ho mely cuzy jak jednohubku.

Jo lidi jsou dementní. Dneska ráno, člověk pospíchá. Schválně volám - fena hárá. Paní na flexině JRT: "aháá!" a pes furt puštěnej jak drak, projít moc nešlo. nasrala jsem se a říkám hlasem č. 21 a s xichtem č. 28 :"DOST POSPÍCHÁM!!" a nakročila jsem, pak to šlo ráz dva. kráva jedna flexinová. Kvůli takovýmhle lidem tu flexinu v podstatě nemám ráda, i když je to dobrej pomocník, to ne že ne. ale..... už aby dohárala mohly jsme být buď bezvodítkový a nebo v případě nutnosti normálněvodítkový. grr

birma
mnohem důležitější věci - učim ho si mi stoupat na nohy

ano. taky cvičíme důležitější věci - jako dotyk ruky a pod. Dneska madam nepochopitelně ípila, šla mi u levý nohy a furt čuměla do gezichtu (jak to vypozorovala nevím, ještě jsme to necvičili, doteď to nezkoušela

dooobrou

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:27
- Nahlásit

PetraK
Dneska ráno, člověk pospíchá. Schválně volám - fena hárá. Paní na flexině JRT: "aháá!" a pes furt puštěnej jak drak, projít moc nešlo. nasrala jsem se a říkám hlasem č. 21 a s xichtem č. 28 :"DOST POSPÍCHÁM!!" a nakročila jsem, pak to šlo ráz dva.
se na to máš vybodnout, tuhle sme u zveráče potkali fenečku, Adámek se šel kamarádit a ve chvíli, kdy zabořil rypák k ní pod ocas, tak páníček s ledovym klidem prohlásil "vona hárá"

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:31
- Nahlásit

birma
se na to máš vybodnout

nojo, ale já to nechci řešit pak, já chci v klidu projít, pro tu čubu v klidu, pro sebe i pro toho psa, pííííí...zda jedna blbá.

jdu hají, mám zítra říditelskou, Růžofka tam nejni, bude mejdan a juchéé. gůůte nacht kajne šláácht majne líbe kindr.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:36
- Nahlásit

PetraK
jdu hají
brou noc, my za chvíli vyrážíme koukat na schody do metra

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 22:40
- Nahlásit

birma
Pán stál uprostřed trávníku a nic nedělal, prcek se šmrdolil kolem něj a jozefčík na nás z 20ti metrů pořádal výpady. Jestli bude toho prcka socializovat jenom takhle, tak si s nim asi časem pěkně užije...
A s panem neni rec?
PetraK
a juchéé. gůůte nacht kajne šláácht majne líbe kindr.
Cesky, hezky, pro priste!
Schválně volám - fena hárá.
Hele, furt dobry, kdyz mas na koho volat. Ja si u haravek beru pro jistotu voditko navic, i kdyz s nima jezdim neprudit cokle vesnicky do poli. Nikdy nevis, kdy se ti uvaz navic bude hodit.

<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání