| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 19:53
- Nahlásit
cernej caj
sákra
tak držím palce
Fifi
U psa bych ti doporucila zmenit veterinare
bych se chechtala.....kdyby čajovi nebylo zle. a souhlas.
akorát že je klidně možný, že stejně nikde nic nenajdou. ale měla by pak určitej klid.
nějakou souvislost se stresovýma nebo nějak tísnivýma situacema sis nevšimla třeba? ne třeba přímo, ale období? ach jo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 19:58
- Nahlásit
myslim, ze ted je pohodovy obdobi. V praci dobry, doma taky...
V takovyhle situaci bych si dala prevsevzeti ze jist jen neco 'zdravyho' ale ten makovej rohlicek k snidani za to asi nemuze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vero
nějakou souvislost se stresovýma nebo nějak tísnivýma situacema sis nevšimla třeba? ne třeba přímo, ale období? ach jo...
To se ptas me nebo caje?
cernej caj
asi bych se jim pozvracela v aute
Oni jsou na to zvykli. Jestli je ti fakt ouvej, tak se nekul do klubicka a fakt si nejakou rychlou zavolej.
A popravde, teda nevim, co jsou hrachovy krupky, ale tva skladba jidla, to bych taky slavenblejt. Ech, at ti je lip!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:01
- Nahlásit
cernej caj
fakt si zavolej, čundr odložíme a budeš mít klid (a třeba se ta tvoje doktorka pak chytne za nos )
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:05
- Nahlásit
Fifi
To se ptas me nebo caje?
čaje (ty nejsi nemocná doufám
tva skladba jidla, to bych taky slavenblejt
jako že by měla třá začít pořádně jíst? no..... ono je to asi těžký, když je čékovi z toho "pořádnýho" jídla blbě. ale něco na tom bejt může. já měla žlučníkový záchvaty s úplně zdravým žlučníkem v době extrémní diety na vodě.
cernej caj
myslim, ze ted je pohodovy obdobi.
jestli fakt, tak se určitě nech pořádně, ale pořádně vyšetřit, radši.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:13
- Nahlásit
Vero
ty nejsi nemocná doufám
Az na hlavu dobry. A zada se drzej, diky veslovacimu trenazeru, zlatej pristroj.
ono je to asi těžký, když je čékovi z toho "pořádnýho" jídla blbě.
To jo, jenze kdyz je to takhle opakovane, tak musi byt neco spatne. Bud vevnitr, v tele, nebo v jidle. Ja na zlucnik moc netrpim a teda nejhorsi dva zachvaty sem mela a hekala, jak mamca Safrankova ve filmu, kdysi po langosi a pak doma delany hrachovy kasi (pritom jinak lusteniny zvladam bez problemu).
cernej caj
Souhlas s birmicou, jestli ti je fakt zle, nenech to jen tak byt.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:15
- Nahlásit
cernej caj
hele, ale to fakt může bejt cokoliv, moje mamka měla kdysi něco podobného a nakonec jí přišli na to,ž e má přemnožený nějaký bakterie v žaludku, chtělo by to fakt pořádný vyšetření
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:18
- Nahlásit
moje jidlo zas tak desny neni chleby s lucinou a sejrem/sunkou, ovoce, zeleninovy polivky, testoviny, maso, bramb.ryze, kuskus, pohanka, zelenina, rohliky s medem... A k tomu mam rada sladky... Fakt nejim hlavne smazeny a omacky, to neni takova traga zas...
Bivakuju na zachode. Je mi trochu lip. Jeste, ze mam zitra dovcu. Tu dr zkusim poresit.
Hrachovy krupky, to je extrudovanej hrasek to ja rad.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:19
- Nahlásit
Fifi
jenze kdyz je to takhle opakovane, tak musi byt neco spatne. Bud vevnitr, v tele, nebo v jidle.
máš pravdu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:22
- Nahlásit
a o jaky vysetreni si ale rict?
Tak zly jak minule s neschopenkou to neni. Nemam prujem ani horecku. Myslim, ze se z toho vyspim
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:24
- Nahlásit
cernej caj
moje jidlo zas tak desny neni
vaříš si večeři, když můžeš v práci obědvat jenom polívky?
taky je divný, že až tak nesneseš mastný...
no někde je chyba. chce to nejen sono žlučníku, ale komplet.
snad už ti bude dneska líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:26
- Nahlásit
podle me je to blbe v tele, pac stravu mam relativne pestrou a nemuzu na tom byt hur nez moji kolegove pivari poziraci hambacu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:27
- Nahlásit
cernej caj
Nemam prujem ani horecku.
Jen bivakujes na wc?
Hele, jaky vysetreni, sakra, to by meli vedet doktori, kdyz je ti opakovane zle. Obvodak vi asi prd, si zajdi klidne rovnou treba na infekci, nebo tak neco, popis priznaky, radnej rozbor krve atd...
Hrachovy krupky, to je extrudovanej hrasek to ja rad.
To neznam, najdes link, jak to vypada?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:28
- Nahlásit
cernej caj
a o jaky vysetreni si ale rict?
já když byla u dr. s potížema zažívacího traktu, napsal mi rozbory krve a sono- žlučník, ledviny... a když se nic nenašlo, tak by měl následovat šlauch do žaludku, aby se vidělo, co by krev ani sona neřekla. ale domluvili jsme se, že vzhledem k pravděpodobnosti, že mi to dělá psychika, se na to zatím vybodnu, páč šlauchovej zážitek je zážitek, a budu se k tomu chovat, jako že je to psychika... byla to správná trefa, šlauch jsem nepotřebovala.... akorát jsem od té doby náchylná na žaludečněstřevní virózy.
takže nějak myslím, že dr. by měl sám vědět, co vyšetřovat? chtěla bych komplexní vyšetření, aby se zjistily příčiny toho, co mi je.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:29
- Nahlásit
pokud ti dr. praktička nesedí, zkus kliniku ve špitále, možná by to byla nejlepší volba.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:31
- Nahlásit
nemuzu na tom byt hur nez moji kolegove pivari poziraci hambacu...
když on je každej jinak citlivej... včetně na jídlo.
ale máš pravdu, že pokud to co jíš, jíš pestře, vypadá to spíš na vnitřní chybu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:32
- Nahlásit
vero
Tak treba 2x tydne jo, dusenou zeleninu, kureci maso... Nekdy ten kuskus nebo trochu rejze se zeleninou...
Kdyz sem chodivala nekdy ve 14ti na karate tak sme obcas sli na seminar jiujitsu kde sme sebou docela mlatili o zem a tak - makacka na brisni svaly. To sem pak taky trpela na zvraceni a boleni bricha po tech seminarich... Ale to je 10+ let a jinak si nevybavuju ze bych s tim mela potize... A rano sem trochu cvicila na bricho...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:34
- Nahlásit
cernej caj
Tak treba 2x tydne jo,
třeba by mohlo být, že ti to nestačí, třeba máš na potřeby těla celkově moc tekutou stravu.... nevím...
se svaly by to snad souviset nemělo...
chce to ty doktory, nevymyslíme to tady
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:35
- Nahlásit
Vero
vypadá to spíš na vnitřní chybu
Bejt cerny kafe pes, vysypu z rukavu x pripadnych diagnoz, od stitny zlazy pres giardie - laicky, zkusenostni... U cloveka to je jiny, jak rikas, citlivost a tak.
já když byla u dr. s potížema zažívacího traktu, napsal mi rozbory krve a sono- žlučník, ledviny...
Mne tenkrat u ty yersinie taky napsala dokrorka sono bricha, umelec se sono mi nadejne sdelil, ze mam asi zanet slepyho streva. Kdyz jsem mu rekla, ze ho mam jiz x let venku, vypadal zklamane.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:36
- Nahlásit
fifi mrknu, ale ja na to poprve narazila v globusu v bezlepkovym koutku a pak ve sklizenu.
Bivakuju kvuli pocitu na zvraceni. Je rychlejsi nez moje nohy.
Vero
Tak ja se na to nekdy zkusim zamerit a nekam s tim jit. Ale ta sonda, brr...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:40
- Nahlásit
cernej caj
Bivakuju kvuli pocitu na zvraceni.
Aha, tak jeste se zamysli nad zadama, pateri, tohle znam moc dobre od krcni patere, vcetne kreci od branice. Plus kdyz si pretahnu nejak srusty po slepaku, taky je ouvej. Proste at se das do kupy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:40
- Nahlásit
fifi
Vypadal zklamane asi to vtipny nebylo, ale me je hned lip. Se st.zlazou se lecim od 16ti... A byla sem ted v srpnu na ko.
http://www.biododomu.cz/-krehke-chlebicky-pufovane -vyrobky/882-pukance-spaldove-100g-bioharmonie.htm l
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:44
- Nahlásit
A OT, jedno video jsem ted nasla, pro priblizeni ty zavodnicky atmosfery v Roudnici.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:45
- Nahlásit
Fifi
dyz jsem mu rekla, ze ho mam jiz x let venku, vypadal zklamane
cernej caj
Ale ta sonda, brr...
ale dy´t říkám, že na to nemusí dojít, napřed se zjišťuje mírnějšími prostředky a sonda až se jinak nenajde nic, ale potíže trvají.
být tebou, tak to asi řeším...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:45
- Nahlásit
fifi
Taks to mozna trefila, me ted 2dny boli za krkem pac mi zas zacala zlobit lopatka tak kvuli ni hur spim a kroutim se furt jak paragraf... Lepsi jak u doktora u vas
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:46
- Nahlásit
cernej caj
já nerozeznám jeden kašel od druhýho,ale rozeznám na blití od zablokování/hlavy a na blití od žaludku
hlavně aby bylo líp už
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:54
- Nahlásit
Vero
Ja moc nezvracim. To fakt vyjimecne ke strevni chripce. Takze to ja vubec nepoznam...
Fifi
Na video cihnu z pc asi zitra. Ted du zkusit zapadnout do betle. Jeste, ze zitra vochutnavame tu svickovou co stejne nejim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 20:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Krupicky solidne sladky
No jestli to je jen zadama, tak slava, i tak se nech zkontrolovat, pro jistotu. Asi ses hodne sedaci a pak chodici, tak najit nejakej kompromis mezi, to cviceni, plavani pripadne nejaky, u pc sedet na klekacce, balonu gymnastickym... A jak se zado sekne, tak sem v prdeli, to tak max brufen si vzit a nechat to odeznit, pak o to vic posilovat a cvicit, protahovat, zado i bricho. jo a na spani poridit ortopedickej posltar, ten te nauci dobre spat. Konec duchodcovskeho koutku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 21:12
- Nahlásit
fifi
Nad polstarem zvazuju, ted teda o to vic
Sladky? Sice jo,sach 52g na 100g, ale to dela ta ryze, ne? To sou prave jednoduchy dobry cukry sem myslela
Tak dobrou noc a diky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2013 21:17
- Nahlásit
cernej caj
Tak ja se na to nekdy zkusim zamerit a nekam s tim jit
já jenom tak, pro pořádek, holky nemyslely dogtrek
|