Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 21:20
- Nahlásit

kachna_
jenom tak, pro pořádek, holky nemyslely dogtrek

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 21:22
- Nahlásit

kachna_
holky nemyslely dogtrek
blba, jako vzdy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 21:31
- Nahlásit

kachna

Zrovna mi kamoska pise, ze se mam nechat zhodnotit zdravotne muzem, ze mi realnejsi odhad myho stavu nez si dam sama

Tak dobrou noc

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 21:46
- Nahlásit

kachna_
holky nemyslely dogtrek

caj
polštář vřele doporučuju, už nechci spávat na ničem jiným. aji zvykla jsem si rychle.

ze se mam nechat zhodnotit zdravotne muzem, ze mi realnejsi odhad myho stavu nez si dam sama

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 07:42
- Nahlásit

Mórgen,
pátek jupíííí

sú mrkvolné.....

jsme fčéra jeli na koncík...mno a přijeli jsme ve 2...a že já stará k*áva nevím, kdy do postele, že

Ale kapela suprová, jsou to fakt šoumeni kucí německý, pějí ve vícero jazycích a hrají vícero stylů
http://www.youtube.com/watch?v=7hQD5wLHZbI

cernej caj
ajaj člobrdo, doufám, že už ti je líp?

Jj bolest břicha znám důvěrně....teď je to vlastně měsíc, kdy mi je líp až se někdy divím, protože já tohle měla téměř rok a půl....vlastně řekla bych od doby, kdy mi vzali ten slepák.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 07:44
- Nahlásit

Fifi
ses ptala na u zelňačku, snad během dne, teď je mi ještě
trochen šoufl, nemůžu tadyk teď rozepisovat ty ingredience

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 08:05
- Nahlásit

cernej caj
tak co, žiješ?
denyk
škoda že si nemůžu tu kapelu poslechnout a do večera na to nesjpíš zapomenu

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 08:17
- Nahlásit

Maya
do večera na to nesjpíš zapomenu
já ti to připomenu

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 08:26
- Nahlásit

denyk
dík

pěkný a zajímavý fotky, ta poslední, to si dovedu představit http://www.boredpanda.com/must-see-historic-moment s/

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 08:32
- Nahlásit

Na mě dost depresivní ale hezký.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 08:41
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

tjo venku je zima, jak když byli Štajni v Růsku

Blaninka je už hodná paninkáááá, maiinkáá mazlinkáááá. Fčéra jsme se fšicí čtyří sešli venku, když se hošíci vraceli z Hrombacha, kde si byl Brtnik koupit spárovačku a Hošíkus tyčinky (vždycky si je donese k pokladně a stojí poctivě frontu což je hrozná sranda , akurát to pak pokladní podáváme my, páč je to děsně voslintaný ) no a usoudili jsme, že si skočíme do picošky na jedno nefiltrovaný, fšicí čtyří. a gůt. Psáci leželi pod stolem, každej u jednoho z nás a pohodička. žádný sexuální harašení se nekonalo - i když jako chuť by byla, to ne, že ne , když jsme potkali starýho jedenáctiletýho kokra (mimochodem, zase se mi nechtělo věřit, že může být Blance tolik, jak proti němu působila mladě) , tak on nadšen, ona nadšena, on jí oňuchával ušiska a jí lítala frnda nahoru a dolu , takže přemlouvat by jí vůbec nikdo nemusel . ale když se jí i Ešovi řekne, ať jdou buď na místo, nebo lehni, tak jdou. Ty piva jsme si nakonec dali dvě, páč jsme si užívali, že je klídek. Ešus je hrozně fascinovanej tou její bradavicí na krku a furt jí to blemcá, což teda způsobilo, že se zmenšila. Rád by si hrál , jenže má smůlu, moc dobře vím, že by si hrál, tak asi takhle dlouho: 21, 21 ,21 a sééx Takže smolikof.
Roštěnky se povedly výýýborně - to jen zpráva pro Fifi . a koláč se mi taky povidnul. Jen jsem nestihla čoklidům upéct sušenky, budou trapně piškotovat.

denyk
jééditííí, to je roztomilé pipiii

jeli na koncík

kuldůra v tejdnu vždycky druhej den trochu bolí

holky co je čajovi? jdu se podívat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 08:47
- Nahlásit

Maya

ěkný a zajímavý fotky,

občas hutný sousto teda, ale dobrý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 08:54
- Nahlásit

kachna_

Já si nemyslim, že máme s Cirem nějak extra dobrej vztah a dá se to.

přemýšlím nad tím. Když jsem si brala Blanku, počítala jsem s tím, že si třeba nesedneme, že prostě budeme žít vedle sebe, že o nás třeba nebude stát. Jsem ráda, že to dopadlo úplně jinak, ale asi to jde, že jo?

cernej caj
pomoooc nevim co sem jedla a je me zle jak psovi..
Ze mi je obcas trochu blbe,
asi bych se jim pozvracela v aut

hele ženy, tak nad tím přemýšlím, nemůže mít černej čaj něco jako měla Fifi, denyk?

jak je ti čaji dneska?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 08:55
- Nahlásit

zkraceny report - cajda uz je OK a ma hlad na snidani!

denyk
co to tam mas za uniformovanyho chlapaka?

Maya
nektery husty teda...

jo a prisla mi tak sukne

tilko teda mam v planu nejaky lepsi, zakryt s raminkama od podprdy rozhodne a ten opasek by mohl pekne rozseknout barevnej rozdil mezi sukni a vrskem, kterej stejne nikdy nedoladim 100%

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 09:05
- Nahlásit

Fifi

umelec se sono mi nadejne sdelil, ze mam asi zanet slepyho streva. Kdyz jsem mu rekla, ze ho mam jiz x let venku, vypadal zklamane.

bylo by to víc než ftipný teda,kdyby to nebylo o lidským zdraví a neschopnosti odborníka

cernej caj

asi to vtipny nebylo, ale me je hned lip.
tak vida, místo k dochtorům budeš chodit sem a Fifi ti bude vyprávět své lékařské zážitky

Fifi

priblizeni ty zavodnicky atmosfery

gůt video, dostal mě na začátku při vyštěkávání ten nadšenej maliňák s tou paní , bomba. a pak ten vlčák naprosto nádherně natěšenej na aport.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 09:10
- Nahlásit

cernej caj

cajda uz je OK a ma hlad na snidani!

tak hurááá, ale hele čaji, chtělo by to se prostudovat, když by ses seštelovala, měla bys pokoj.

hééj sukňa dobrá!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 09:12
- Nahlásit

kachna_

já jenom tak, pro pořádek, holky nemyslely dogtrek

ty si stračenááááááááááááá hrozná, mám šalvějovej čaj v nose, jak jsem ho vdechla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 09:17
- Nahlásit

Fifi
a video supr svagr udelal nedavno zkousky na obranare (i kdyz teda zatim ten nejnizsi stupen, na klubovy urovni myslim) tak sem mu ho preposlala

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 09:58
- Nahlásit

cernej caj
teda sukně je pěkná, triko určitě nějaký co zakryje podprdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 10:13
- Nahlásit

Maya
to je jasny, vzala sem pro predstavu prvni bily co sem nasla

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 11:42
- Nahlásit

Copak, dnes to tayk nějak nefrčí, jste taky všechny pařily ?
Konečně jsem se trochu najedla, měla jsem chuť na kyselý
v lékárně jsem nutně potřebovala šumivé C-éčko, no nemaj noooo

Včera tam byla nějaká exotka mladá....prý jí je 22let, vypadala na 13, vychrtlina černovlasá s průhlednou kůží, nožky měla hubený jak já ruce ...ale nic proti...kdyby teda netrapčila u nás u stolu..nejdřív trapčila u svýho stolu a pak přišla k nám a ukazovala nám furt "bicepsy" no měla bílé tíleko, zatínala pěstičku a nějakej frajer jí u toho fotil. Já si šla pro pivko a tadla pipí si mi sedla na bundu a mikinu (asik jí na tý dřřevěný lavici bolela ta kostnatá sedící část) trochu mi tím připomínala Bukáče, ten musí mít taky měkký pod zadkem. Tak jsem j řekla, ať si odsedne, že mi sedí na věcech (nebo jí prohodím oknem) ...prej "No promiň nooo"

Ty wogo pak mě tam balil chlápek pupkatej styl alé zlatá 80tá léta, z toho zbytku vlasů na hlavě vytvořil ježka či co a vzádu to měl dlouhý, no hotovej zpěvák z Turba .
Přišlo mi, že ho na 25let zmrazili a vypustili až teď

cernej caj
sluší sukénka

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 11:50
- Nahlásit

denyk

Přišlo mi, že ho na 25let zmrazili a vypustili až teď

forévr jang?

mě teď pobavil kolega. Vezla jsem si výtahem oběda nahoru, neb v jídelně nebývám moc často. Velkej řízek a brambory. Myslel, že to je pro řídícího, vyvedla jsem ho z omylu, že pan řídící tu dneska nejni, že to je moje korýtko . vyvalil bulvy a heknul: "tipoval bych vás s touhle postavou tak na celer a ne na řízek" Potěšilo mě to převelice. Sdělila jsem mu, že jsem profesionální masožrout a sežeru všechno co vidim. Rychle vystoupil

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 11:58
- Nahlásit

Potěšilo mě to převelice
tak to je jasný, řízku

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk
ak to je jasný, řízku

budu z toho celej den hrdobec a na Brtnika budu mluvit svrchu . což bude trochu problém, při jeho vejšče a mojí nížce

edit - řízek výbornej, už neni

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:08
- Nahlásit

Maya
pěkný a zajímavý fotky
mi ouplně mrazilo

PetraK
Hošíkus tyčinky (vždycky si je donese k pokladně a stojí poctivě frontu
ňuňu, vy si s Ešusem fakt sednete jak prdel na hrnec, co?

cernej caj
jo a prisla mi tak sukne
super sukeň
zvažuju, že nechám doma jak bundu, tak bashu, když nemá pršet, tak se mi s tim nechce tahat. Neni to moc velká kravina?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:19
- Nahlásit

birma

ňuňu, vy si s Ešusem fakt sednete jak prdel na hrnec, co?

jo, von je děsnej exhiboš, má rád publikum , se vždycky předvádí jak vo život

když nemá pršet, t

překvapilo mě , že má být hezky! Ráno mrzlo jako sviňa, na trávě byla námraza Tak bych ale přizpůsobila balení tomu, že v noci budou ty přízemní mrazáky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:24
- Nahlásit

birma
Neni to blbort. Ja celtu brat taky nebudu, pokud mame v planu ten domecek. Pokud sou pochyby tak minimalne proti rose ji asi vemu.

Petrak
Bal se o zivot?

Denyk
Kostnaty zadky to maj tezky

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:24
- Nahlásit

PetraK
a o kolik zhruba si nižší?

birma
kam valíte holky?
Jj kosa má být pořádná...ale bude hezký

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:25
- Nahlásit

cernej caj
Kostnaty zadky to maj tezky
asik protože jsou lehký

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

Bal se o zivot?

řekla bych že jo, byla jsem dost hladová, mohla jsem se tak i tvářit

denyk
a o kolik zhruba si nižší?

o dost, o tolik, kolik činní rozdíl mezi 195 a 165 cm já jsem na ty obříky

<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání