Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2013 02:02
- Nahlásit

denyk
kachna už si určo brousí zuby
kachna posuzovala, jsem téměř k smrti uposuzovaná. Páč jsem jaksi nedodržela pitnej režim a domů jsem jela s nechutnym bolehlavem a dvěma malejma dětma (děs, mááááámííííííí a pitííííí a vůbec). Doma jsem naštěstí našla poslední dva paraleny (jako je to blbý, ale jestli teď někdo bude nemocnej, má na výběr živočišný uhlí nebo paralen čípky ) a teď jsem se probrala v docela obstojný kondici.
Zítra jedeme na Mělnický vinobraní a jeslti pak Michala přemluvim, tak i na chovatelskej den.
Teď přemejšlim, jestli mám sílu vás dočíst.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2013 03:27
- Nahlásit

maya
Kachna ma pravdu s virem, taky sem si na nej vzpomela. Tu klavesnici mas teda spravnou ceskou?

Mame zase 20minut sekeru. Nechapu, jak muz nema ani zbla potrebu dodrzovat na cem se dohodnem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2013 08:49
- Nahlásit

cernej caj
Mame zase 20minut sekeru
no, někdo prostě časy vnímá jinak, já se ale obávám, že tohle určitě nezměníš.

Mám drzej žebravej dotaz. Kupujete někdo emco výrobky a nesbíráte body? Oni mají za body dokonalou stavebnici dětskou, českou "Roto universal", tak jsem si docela říkala, že bych zkusila ušetřit, no, jenže s naší rychlostí bychom to nasbírali tak za 3 roky a ještě museli doplácet .

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2013 22:22
- Nahlásit

cernej caj
tak nevím, hledala jsem ty soubory, co píšou, že při tom viru jsou v pc a běžících procesech a nikde nic, každopádně přitom jsem zjistila, že mám totálně rozjebaný avg, tak počkám jestli mi poradíš a nebo se budu muset obrátit na podporu, protože ted vůbec nevím, jestli mi funguje, já se z toho mojeho pc fakt jednoho krásnýho dne picnu

kachna_
emco bych kupovala, ale u nás ho neprodávají

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 11:28
- Nahlásit

Máme boží plecháčky od http://www.smaltum.cz/
mám totálně rozjebaný avg
odinstalovat a naistalovat znovu?
případně odinstalovat avg, nainstalovat avast a pak tam třeba po týdnu vrátit avg? Možná blbost, ale mně to zabírá

birma
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 18:18
- Nahlásit

jsme doma vyšlo nám to fakt úžasně, závidět můžete zde
a jako ochutnávka:
společné foto na Velké Americe

krajinka s Karlštějnem

a sochy ve Svatém Janu pod Skalou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 18:35
- Nahlásit

maya
Taky muzes zkusit opravku (start-nastaveni-ovladaci panely-pridat a odebrat programy - avg- zmenit (nebo tak nejak) opravna/repair instalace a preinstaluje ti to avg

Kachna
Ja nekupuju moc, ale obcas ovesny kase. Jestli ta souzez je treba jeste pul roku tak muzu sbirat. Pokud treba 2mesice tak asi nic.

Birma
Supr fotka! Uz se tesim, az ji uvidim na pc

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 20:09
- Nahlásit

birma
krásný fotky, tak se těším na další
cernej caj
Taky muzes zkusit opravku
no to mě taky napadlo, i když jsem lama jak hrom nejde mi s tím nic, změnit, odinstalovat, přeinstalovat, updatovat, prostě kliknu a nic a když kliknu na ikonu na ploše a mělo by se otevřít to uživatelské rozhraní tak taky nic, když zkusím přímo avggui, taky nic a přitom asi nainstalovaný to je, protože mi to ukazuje, že to má přes 90MB
no každopádně projela jsem si pc tím win antivirák, našlo mi to nějaký nakažený soubory a teď už píšu správně Č Č, tak alespoň to, ale vzhledem k tomu, že to avg mám placený a nejspíš nefunguje, tak to musím nějak řešit

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 20:13
- Nahlásit

cernej caj
jediný co jsem dělala v posledních dnech, že jsem si odinstalovala chrome, nemohlo mi to v pc něco smazat a rozhasit to avg? pomohlo by třeba kdybych ten chrome nainstalovala zpátky?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 20:35
- Nahlásit

nazdááár ženský, co tu vyvádíte???

čék by neřek, jak rychle ten čas letí

my jsme byli jako vloni na prodloužený víkend na roubence, kde jsme - na rozdíl od loňska - oslavili Velikonoce fotky dodám dokonce jsem voskem ztvárnila na kraslici berňáka v trávě když máte to správný pití, jde vám tvoření samo

a fofrem jsem přešla z Velikonoc k Vánocům, páč jsem právě objednala lístky na KONCÉÉÉÉÉÉÉRT
zjistila jsem totiž, že se záhadně objevila ve výběru i Vídeň, kterou máme prakticky za bukem takže Berlin i Hamburg jsou zapomenuty a máme zaplaceno, teď jen aby mě našel kurýr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 20:35
- Nahlásit

maya
Nepomohlo zrejme. Pokud chces to avg, pouzij bud muj navod nebo si to nainstaluj znova z cd/ internetu. Je mozny, ze se to mohlo nejak poskodit pri te odinstalaci chrome...

Na fotky asi mrknu az zitra. Su mrtva a v 9 cekam, ze budu doma tak hned odpadnu

birma
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 21:07
- Nahlásit

ještě dodám, že jsem Adamovi nechala stejnej postroj, jako minule, jen jsem podšila filcem kovovej kroužek na hrudi a vypadá to, že to zabralo, tak mám radost

Maya
taky se těším na další

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 22:10 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
nainstaluj znova z cd/ internetu
no to mě právě nejde, cd nemám, mám to z netu, mám ještě ten poslední instalační soubor, stáhla jsem si i novej, kliknu na to a NIC, když chci z netu updatovat na tu novou verzi 2014, tak tam dám licenční číslo a vyhodí mi to chybu, prostě nejde s tím NIC
teď mě napadá, že zkusím nainstalovat něco jiného, třeba nějakou hru ze seznamu a odinstalovat něco, jestli nemám teda spíš rozhasený to něco co instaluje/odinstaluje v pc, ať už je to cokoliv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 06:00
- Nahlásit

maya
Taky byval vir, kterej nepoustel exe soubory at instalatory nebo veci z plochy ale to by ti zas asi nejel net...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 07:07
- Nahlásit

Janiii
to ste vzali teda pekne od podlahy koukam
na fotky se tesime, dycky je mas totiz slinty slinty A na koncert ceho jedete?

vite, jaka reklama potesi v pondeli rano naprosto nevyspalyho cloveka? reklama na kavarnu... to je tak, kdyz clovek vystoupi uplne tuhej v 6.15 na autobusaku a tam se na nej usmiva typek, do ruky vrazi kafe a strudl s letackem o nove kavarne na nadrazi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 07:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

vahovej kviz na zaklade birmy

dam vam v patek zmerenou vahu ferinky - 15kg. Odhadnite vahu knirace a adamka

edit: nejak se mi nezobrazuje fotka tak snad tady bude?

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 08:04
- Nahlásit

birma
ochutnávka:
žjóóva. Krása
no kníra by mohla mít tak stejně odhadem a adámek ke třiceti?
Ale podvádim, neb jsem oba viděla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 08:20
- Nahlásit

kachna
Zaznamenano

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 08:22
- Nahlásit

cernej caj
já bych tipovala Adam 20 a knír 13
Taky byval vir, kterej nepoustel exe soubory
tak instalovat a odinstalovat jiný věci mi jdou, jinak večer se mi tam ten vir zase natáh, takže avg asi nefunguje a tahá se to přes IE, v podezření mám jednu hru na seznamu, no nic, jsem koukala, že tam k vám jde poslat mail na podporu, tak se to pokusím nějak sepsat a poslat

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 08:38
- Nahlásit

tak dneska bych brala tak akorát toto

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 08:47
- Nahlásit

taky příhodný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 08:49
- Nahlásit

maya
Jen jim napis, kdyz to platis

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 09:06
- Nahlásit

Jo jinak jsem dneska Lucku vezla do školky dřív, protože jsem vezla Michala na autobus. No a pak jsem vzala do školky i spratkoanetku. Bylo mi jí líto, mám příklad na živo, že liberálnost se nerovná štěstí a že dítě potřebuje řád.
Fakt mě svrběla na jazyku odpověď na otázku "já nevim proč tam tak nechce" ale spolkla jsem jí, protože v té podobě, co jsem chtěla odpovědět, by to moc přínosné nebylo
(si jen potřebuju ulevit)

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 09:25
- Nahlásit

kachna_
ona to ani nemusí být liberálnost, ale třeba jako u nás u švagrový neschopnost mít u těch dětí alespoň nějakou autoritu, pak ovšem jiní lidi s těma dětma problém nemívají, naštěstí, jinak by mě kleplo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 10:54
- Nahlásit

tak grace ma 14 a ada 28. Rekla bych ale ze sou si podobny a ze ada vic jak 18 nema

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 11:24
- Nahlásit

cernej caj
no já bych ho taky tipovala tak nějak, asi má silnější kostru jako pes

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 11:26
- Nahlásit

teda kontaktovat avg není nic jednoduchého , ale zadařilo se, tak dnešní večer strávím s avg a bude ze mě počítačový odborník heč

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 11:39
- Nahlásit

nový levl holinek, asi do města? kdyby jako někdo zatoužil

birma
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 11:43
- Nahlásit

cernej caj
Rekla bych ale ze sou si podobny a ze ada vic jak 18 nema
ale když se podíváš na tu společnou fotku, tak tam je vidět, že je Adam o dost větší a mohutnější než Ferinka

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 11:54
- Nahlásit

birma
no ale že by o skoro jednou tolik byl větší, to mě zase z tý fotky nepřipadá

<< 1 ... 2565 . 2566 . 2567 . 2568 . 2569 . 2570 . 2571 . 2572 . 2573 . 2574 . 2575 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání