| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 12:56
- Nahlásit
PetraK
je fakt, ze "harame" sem jeste asi nikdy nerekla ale obcas mi neco utece, "deme se cesat" treba
, štvala mě k mámě jak závodní hajtru
co to je z plne
z Plzne no do plzne asi vlakem 7h nepojedu abych si prohlidla sukni
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 13:00
- Nahlásit
PetraK
furt ještě zlatý "my háráme" oproti pančičkám,co se stojej, sladce se usmívaj, mlčej, nechaj psa, aby se začuchal, a ve chvíli, kdy začne bejt znát, že něco není ok, pronesou "no ona hárá". pes je následně mimo a já steklá.
cernej caj
pěkná cena. jestli sedí míry, tak není důvod asi do té Plné jezdit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 13:13
- Nahlásit
Vero
no paní že je o 3cm menší a 2kg těžší tak snad by to mohlo být v poho. Délka 90cm což je tak akorát (jak sem si nechala šít ty gatě, tak sem měla délku 88 mírně pod kotník tuším a paní psala délku 90cm, takže asi pohoda. Bojím se jen toho, že v pase je guma, která v klidovým stavu má 64cm a já potřebuju tak 85cm, natáhnout de na 100 psala paní, tak mě asi neuškrtí a spolíhám na to, že by šel všít klínek nejhůř...
a segra souhlasi s tim, ze nemusim doma rikat, ze si ty saty co mam neoblecu a na svatbe uz prej nasi nebudou mit cas neco resit, v pripade, ze teda ta sukne sedne a ja se pro ni rozhodnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 13:15
- Nahlásit
cernej caj
ale obcas mi neco utece, "deme se cesat" treb
ale tak tady je to jedno, ale když baba piští na celý sídliště "Myyy háááráááámeee!", mám vždycky sto chutí říct, že její perioda mě nezajímá a okolí asi taky ne , nechci to řikaaaaat
Jo ze z Plzně, no tak to je jasný, že tam nepojedeš. Hm a dalo by se poslat záloha , ona tobě sukni a pak to případně vrátit?
Vero
oproti pančičkám,co se stojej, sladce se usmívaj, mlčej,
tak to bez debaty, to jasný, u toho my háráme jde jen o divnou formu sdělení, za který jsem jinak pochopitelně ráda. proto taky tetkon informuju včas, že mám hárafku.
nechaj psa, aby se začuchal, a ve chvíli, kdy začne bejt znát, že něco není ok,
máme pár sousedů, který nejen nechaj začuchat, ale nechaj si je spolu i hrát a až pak, když už to je hodně zvláštní hra tak se ptám, jestli fena nehárá... no a oni odpovědí, že jo . Mám tisíc chutí se jednou nezeptat a nechat to ešusa dotáhnout do vítěznýho konce, ale to bych byla svině. Ne vůči těm lidem, ale vůči feně a pak vůči těm ať už narozeným, nebo nenarozeným štěňatům
Heh a dneska na germánštině jsem vyprávěla, proč že jsem to měla minule nečekanou dovolenou. Dala jsem kynologickou přednášku na téma - musím novou fenu, která mi začala barvit, naučit být oddělenou od mého prvního psa. Jediný co jsem nevěděla bylo hárááánííí, (nenávidím to slovo ) no ale hlavně jsem to fakt ze sebe vytlačila a to dokonce i gramaticky správně. Jsem na sebe hrdobec.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 13:18
- Nahlásit
PetraK
myslela jsem mateřský plurál blbešku
Moje iluze o tom, že vesnický školy mají lepší přístup, asi právě definitivně vzaly za své. Kurnik, kde to jako jsme, když maminka prvňáčka má 18. září strach z ředitelky? V pondělí jsem vyzvedávala Lucku a potkali jsme holčičku z Bosyně, ptala jsem se jí, jestli s ní máme počkat na maminku. Tiše pípla, že ne. Pak jsem se dozvěděla, že mají být "samostatní" a nemají být v šatně s dospělýma. Doprdele, jak mi to, že někde čekám sama, pomůže k větší samostatnosti? (tak jsem čekala v autě před školou)
Budu to řešit, jen zatím přemýšlím, jak
Školka je supr, to jo, jen jsem zjistila, že pití čaje (černýho) má být asi něco jako sociální dovednost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 13:21
- Nahlásit
cernej caj
"deme se cesat"
deme se česat mám jako povel, tak pozor, jo!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 13:31
- Nahlásit
PetraK
Mám tisíc chutí se jednou nezeptat a nechat to ešusa dotáhnout do vítěznýho konce,
to je fakt husty, to bych c zajmu majitele fakt rekla. Jako ja nerikam, ze moje fena hara kdyz nekde dem na voditku, kamoska treba rve ze ji fena hara na lidi kilak daleko, ale kdyz vidim, ze nejakej pes de cuchat bliz, nebo je na volno tak upozornim dycky
kachna_
Tiše pípla, že ne. Pak jsem se dozvěděla, že mají být "samostatní" a nemají být v šatně s dospělýma
tak to je fakt supr... jako cekala bych, ze kdyz si neumi obout boticky, chtelo by to na samostatnosti zapracovat, ale toto?
deme se česat mám jako povel, tak pozor, jo!!!
tak je fakt, ze to taky pouzivam spis jako povel, ale nemohla sem si vzpomet na jinej priklad. Jo mozna ze muz rika "dem curat" a ja asi nejvic rikam "dem spinkat" ale ja odpadam vetsinou s nima a jeste rikam "my sme vesnicti asocialove" coz neni pravda, to je jen ferina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 14:04
- Nahlásit
kachna_
m mateřský plurál blbešku
my víme, milášku
Doprdele, jak mi to, že někde čekám sama, pomůže k větší samostatnosti?
asi je pani šiditelka kynoložka? Psa taky učíš samostatnosti tak, že ho odložíš a musí bejt sám před sámoškou třeba
jen zatím přemýšlím, jak
víš co to je mrtvá ředitelka???
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 14:37
- Nahlásit
PetraK
ale nechaj si je spolu i hrát a až pak, když už to je hodně zvláštní hra tak se ptám, jestli fena nehárá... no a oni odpovědí, že jo
no ano, to je klasika klasická. psák je pak samozřejmě natolik mimo, že je to celý problém. zbytečnej. nesnášim to.
kachna_
to mi zní jak z doby pře 30 lety. koukám se leckde nic nezměnilo. známé dceři zas ve školce při zpoždění mamky vyhrožovali, že když ta její máma neumí přijít včas, postaví ji samotnou na ulici zastávku. masakr.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 14:40
- Nahlásit
Hezky den, zdravim jen v rychlosti z mobilu pac na mě něco v neděli hopslo a nechce to ku*va drát pryč . V práci jsem byla jen včera na půl dne a dnes mi je zase dost zle tak jsem to vzdala . Mrzí mě to hlavně kvůli Čajochovi pac jsem mu slíbila hezky prodlouzeny víkend f Prdelajz a vono prd ..stejně je teda u nás dost kosa a ch*ije celý den tak nefim nefim, jestli to vlastně není spíš dobře, že jsme to odložili. Jdu si vás pocist.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 14:44
- Nahlásit
denyk
heeej denyky žiješ?? jak je??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 14:45
- Nahlásit
Vero
. psák je pak samozřejmě natolik mimo, že je to celý problém.
přesně, ono naštěstí tohle Ešus zvládá, ale je mi ho pak líto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 14:46
- Nahlásit
denyk
do postele a nevylizat!! hlavne do prace nechod driv, nez to bude nutny, ono jeste i po tech ATB co si brala tak dlouho a dobrala je nedavno budes taky asi docela oslabena
cajda ma nahradni plan s Birmou, to si vubec neber. Ja si to vyberu jindy pondelni dovcu sem si zrusila, tak ji mam dost na najezd do prdelajz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 14:55
- Nahlásit
cernej caj
do postele a nevylizat!
hmmm, to zni strašlivě D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 15:05
- Nahlásit
PetraK
ja radsi du!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 15:12
- Nahlásit
cernej caj
proooč?
připomnělo mi to jeden ftip. Jenžepůjde publikovat?? ač není relativně sprostej teda.
Je postavenej právě na tomhle slově, kdy Brňanda cestuje v Prahé, dere se z narvanýho autbusu ven a volá zoufale na řidiče, kterej se chystá zavřít dveře: "Ještě ne, ještě ne, potřebuju vylízat!" a řidič jí s bohorovným klidem odvětí, že von by taky potřeboval .... (ehm, cosi)... ,ale neřve to na celou Prahu
to jsou ty rozdíly v hantecu
tak a jdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 15:20
- Nahlásit
petrak
Pac vstavam o 5ti proto, at muzu v 15 koncit v praci
Vtip dobrej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 15:24
- Nahlásit
jo a co vy pouzivate? Vylezt? U mhd asi vystoupit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 15:44
- Nahlásit
cernej caj
vylejzt
taky sem byla na anglině a máme stejnýho lektora, takže super, to se třeba i něco naučím a von je vůbec celej srandovní
jo a venku leje, ještě že když jsem šla tam, tak sem si vzala deštník
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 15:53
- Nahlásit
Tak jsem dočetla oněch cca.12 haracich stránek , a prohlidla Cajikuf svatební outfit-a je to opravdu dobrá volba. Žiju ale nic moc. Rypak mám 3x tak větší než obvykle z vecnyho smrkani, hekam skytam prskam, plivu...jen nejsem pod plachetkou ale pod perinou. Bukis je bohudík hodnej, chrni se mnou téměř celé dny, max.mi nosí ponožky do postele
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 16:03
- Nahlásit
tak aspon te bukis zahriva
Ja tu sukni uz zaplatila a ted sem si precetla, ze to vypada dobre jen na vychrlych a eterickych typech. Tak mozna budu jeste zklamane prodavat sukni
Maya
Vylejzt? Takovej jazykolam?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 16:06
- Nahlásit
cernej caj
stavam o 5ti proto, at muzu v 15 koncit v praci
a táák, já myslela v souvislosti s konverzací tu
Vylezt? U mhd asi vystoupit?
Maya vylejzá, já vystupuju
Maya
takže super, to se třeba i něco naučím a von je vůbec celej srandovní
jo skvělý,, když zůstane původní lektor - pokud je dobrej
a venku leje,
jo to bude povenčeníčko
denyk
Žiju ale nic mo
chudero malé!! Ať je ti brzo líp. a Bukís je hodné stvoření, já se obávám, že teď už by mě z tý postele tahali dva, když dlouho ležim, Blána chodí funět do očí, když se otočim žďuchá do podpaždí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 17:27
- Nahlásit
Přestalo chvíli ch*ať, tak jsme zašli ven. Teď jsem si udelala cesnecku jen tak do misky. Česnek jsem v ní jen ohrala, pravej ceskej-stroužek teda, ale velikosti čtyřnásobné proti normal strouzku. Pálilo to jak svin, ale přežila jsem a snedla....ale jestli to takhle bude pálit i když to poleze ven, tak "potes pr*el" ....musela jsem to zajist dvěma cokoladkama Merci. Dobrou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 19:13
- Nahlásit
jsem byla dneska brigádničit. Tomu říkám ztráta času Adámek nevybitej, venku chčije, já jsem jak zbitá a zejtra bych měla zas, přitom potřebuju dokoupitvěci na čundr, dopracovat a zabalit si, tak se modlim, aby tu brigošku vzala zejtra za mě mamka, kterou to tam baví víc, než mě
cernej caj
Ta sukně je super a tobě bude úžasně slušet
PetraK
sice nepoužívám mateřskej plurál, zato o sobě stabilně mluvim jako o mámě svojí smečky, takže Ádovi vysvětluju, že musí bejt hodnej, protože máma pracuje a tak Kafe napřed nechápala, ale na táboře s Wami jí došlo, že nějaknejsem jediná s touhle ouchylkou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 19:14
- Nahlásit
petrak
Blana je roztomilej pef s tim funenim
Denyk
Tak snad ti cesnek pomuze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 19:36
- Nahlásit
birma
Jojo, ja nestiham tez, zitra musim extra do brna nakoupit, pac sem to dneska nejak nepostihala
A muz mi slibil koliky a jel do praglu na votocku misto toho
Jinak mas dobre zarizeny ze tva brigoska bavi mamcu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 19:49
- Nahlásit
teda že leje je slabý slovo, i s deštníkem mi promokla bunda až na mikinu, o kalhotách nemluvě, jsme museli zatopit, abych to usušila, ale jinak jako je teplejc než včera, ale to snad radši tu kosu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 19:55
- Nahlásit
tady mrholi, zatim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 20:17
- Nahlásit
Rumštáááájn
Zdechlo mi auto. V mělníce v sokole. V 17:00, ted jsem se dostala s holkama domů , protože autobus holt jede 17:10 a pak až 19:25. Ach jo. A to ještě zítra musím dostat nějak ze Sokola auto
Asi zdochlo čerpadlo.
Asi si řiditelkovraždu nacvičim na Gerdovraždě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 20:26
- Nahlásit
kachna
Malicko te uklidnim, ale ne moc. O 2min mi ujel bus, tak sem cekala jen 58minut a dom jedu ted
Ale s holkama a 2h cekani, to muselo byt docela divoky. Hlavne, ze ste v poradku doma a auto snad poresite zitra. Ale je to blby
|