Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:22
- Nahlásit

kachna
Jojo, hezky napsano. Neco necham na mamce ale ty saty... To proste bych nemela podlihat rodicum. Du do do ty tylovy sukne a aspon to pak ozkousim v realu a prodat to muzu dycky. S satama za 2k to nemusim prozivat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:26
- Nahlásit

holky dik. Koupim to a nejak si s tim uz poradim tohle bych byla ochotna mit cely vecer

Vero
Vcera s tim byli dost potize prave u t-mob co mam znamy z brna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 09:47
- Nahlásit

http://www.fler.cz/zbozi/zima-ale-
kdepak-1331360

A kratka varianta. Kterou? U kratke vyniknou boty delsi mam radsi

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:02
- Nahlásit

cernej caj
nic tam nevidím

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:09
- Nahlásit

Vero
http://www.fler.cz/zbozi/zima-ale-kdepak-1331360

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:11
- Nahlásit

cernej caj
mě se teda víc líbí ta delší, u těhle mohutnejch sukní já ty krátký moc nemusím, pravda boty pak tak neukážeš, ale taky je hezký když zpod sukně koukaj špičky bot navíc při tanci se ti bude takováhle sukně trochu zvedat, takže boty vidět budou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:11
- Nahlásit

ja su na workshopu a z mobilu myho dementniho su rada ze sem odkaz zkopcila

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:16
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

BAF!

Stavim barikády, nespim a nic se neděje , psi spěj, Brntik spí, jen já nespim a číhám co bude, třeba nebude nic. Jsem již ale kapek unavena, to jest pravda. A včera mě pobavil takovej starší pán. Šla jsem s Ešátorem a potkali jsme dva józepfpšíky, drsnosrstý. To menší bylo péf, to větší fenka, jak jsem pak zjistila, když jsme je potkali poprvní, tak Ešus se chvilku družil a pak šel, když jsme je potkali podruhý, družil se trochu víc. A pán povídá "Vona asi hárá.... já to na ní ale nepoznám!" řikám "A jéjeee, to jsme na tom stejně!" a sdělia mu, že doma máme fenku, kterou mám dva měsíce, starou bábrdli, že mi začala hárat a já vím prt. Pán pokyvoval hlavou, že to je děsný, tenhle stav, jak člověk neví. .... zeptala jsem se ho jak dlouho fenku má - byla taková jako starší. Pravil - "Už dvanáct let!" fláklo mě vo zem, při představě, že ani za dvanáct let pán neví, jak to s tím háráním teda je . Pán to zazdil větou :"Vy se ale máte, vy ste ženská!"
Ještě ani jednou jsem nepoužila plurál majestááátus. Furt mi hárá fena, ešče neháráme , fuj tuhle větu nesnášim , doufám, že se k tomu nikdy nedopracuju .
Ráno jsme si s Hošikusem střihli cvičeníčko- nastrkal krásně kostičky do dírek, podal mi ve správným pořadí jéžeka, Mróžika, Wůfiho a papučku. Byl ze sebe radosten. Blandíra byla dneska taková jako klidnější. Teď spinká prej.
A JE MI ZIMÁÁÁÁ

cernej caj

to je moc a moc krásnej svarební vohoz!!! Doporučuju fšema deseti, moc to k tobě půjde, bude Ti to slušet a budeš se v tom dobře cejtit.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:23
- Nahlásit

cernej caj
možná se mi líbí víc ta delší... ale ty boty, pravda.... nevím čoveče

PetraKVy se ale máte, vy ste ženská!"

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:25
- Nahlásit

PetraK
psékové nechtějí být rušení a proto trpělivě čekají až panička padne vysílením než půjdou na věc?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:25
- Nahlásit

PetraK
Už dvanáct let!" fláklo mě vo zem, při představě, že ani za dvanáct let pán neví, jak to s tím háráním teda je

já se vůůůbec ale vůbec nesměju !

cernej caj
taky se mě líbí ta dlouhá ! a mám stejnej názor jako holky, že se to k tobě bude hodit

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

já se vůůůbec ale vůbec nesměju !

helej, to já tetkon už vim víc než von, von ani nepozná, ešivá hárá , já jo. Vidim frndu velikou = vim, že jsme na startovní čáře, vidim že anténa jde na stranu = problémy se blíží, vidim, že Bláňa stojí na hlavě a vystrkuje frndu jako komín = vim, že problém už je tu, vidim, že Bláňa řve na každej psí chlup = vidim, že v problému už sem

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:35
- Nahlásit

Fajka
taky se mě líbí ta dlouhá !

mě taky, ale! nebudou vidět ty boty!! Muší mít krátkou, ty boty musej bejt vidět.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:40 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
a příště bude mít frndu malou a místo stojek na hlavě bude zakusovat psy a ty budeš říkat kolemjdoucím Ona už mi hárala, ale jinak a teď ani nevim jestli vůbec hárá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:46
- Nahlásit

petrak
Pan teda hustej

Vero koupim dlouhou. Su natesena. Boty nemam jen kvuli tomu a spicky videt budou.

A diky za nazory, fakt me pomohly

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:47
- Nahlásit

PetraK
mě taky, ale! nebudou vidět ty boty!! Muší mít krátkou, ty boty musej bejt vidět.
ty boty mi taky vrtají hlavou.
co tak jen trochu kratší verzi té dlouhé?

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:48
- Nahlásit

cernej caj
jo teď dočítám, že už bereš tu dlouhou tož to jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 10:52
- Nahlásit

cernej caj
Vero koupim dlouhou

mooožná by šla nějak pěkně i vykasaat? aby to bylo jako chytrá horákyně? dlouhá nedlouhá? a boty by vidět byly

Maya

bude zakusovat psy a

to nejni marná varianta, lepší, než když řve furt Poooooď!
dneska ale byla v klidu, když jsme potkali kokra.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:00
- Nahlásit

Maya
a příště bude mít frndu malou a místo stojek na hlavě bude zakusovat psy a ty budeš říkat kolemjdoucím Ona už mi hárala, ale jinak a teď ani nevim jestli vůbec hárá

Májo Májo..ty si číslo !

PetraK
, že v problému už sem
no to je zcela evidentní ! že si v problému

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:00
- Nahlásit

tak jsem si objednala konečně dřevěnou truhlu, k tomu ty boty a ještě škrabací a malovací obrázky pro synovce k vánocům, no myslím, že psi a kočky budou o hladu a nebo minimálně o suchým

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:01
- Nahlásit

PetraK
nejni marná varianta, lepší, než když řve furt Poooooď!
no to je asi fakt

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:10
- Nahlásit

Fajka

no to je zcela evidentní ! že si v problému

to vim, to jsem. od 19. července.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:14
- Nahlásit

PetraK
to vim, to jsem. od 19. července
néééé to si až ted posledních pár dní bo ti hárá peéééf... ale tak hlavně dyž neháráte vobě najednou to bys jináč musela lhát

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

ale tak hlavně dyž neháráte vobě najednou to bys jináč musela lhát

strašná představa, že by se mi tohle spojení uhnízdilo v hlavě, to fakt jako nechci Vždycky se mi vybaví ta osoba před iks lety, když jsem šla s Murphym, potkali jsme takovou docela vzhlenou ženskou, pěkně oblečenou, vedla černou pudlici a takovým spikleneckým tónem mi sdělila: "My totiž háráme!" a zavolala na psa "Pojď pusinečko k mamince!" obrátil se mi ten kufr dvakrát. při každý větě zvlášť
ano říkám svému loveckému psu Pipi, na oba volám pojďte moji Štófínci , ale nikdá nebudu jejich maminešta , blee, jsou to pro mě moje milovaný svině zrzavý,ale maminešta nebudu

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:30
- Nahlásit

PetraK
maminešta nebudu
ani si nepředstavuj, co to dá práce mně. Taky to nemám ráda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:37
- Nahlásit

ale ten plural obcas taky pouziju.

Tak sem objednala tu bilou primo dlouhou z ty fotky fotky a ne odkazu. 1x pouzita, za 1600. Moje velikost

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:47
- Nahlásit

kachna_
, co to dá práce mně. Taky to nemám ráda.

chápu, dětem se to blbě vysvětluje, že nejsi jejich maminešta

cernej caj

já to používat fakt nechcu, vím, že se to tak hodně říká, ale mně to zní hrozně.

1x pouzita, za 1600. Moje velikost

to je slušnej kauf na svarební vohoz.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:49
- Nahlásit

cernej caj
za 1600. Moje velikost
to je slušný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 11:59
- Nahlásit

PetraK
Me to taky stve ale vetsinou to zjistis az to vypustis. Snazim se tomu vyhybat

Jj, dobrej. Akorat je z plne a tak si ju neprohlidnu na zivo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2013 12:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
Me to taky stve ale vetsinou to zjistis az to vypustis. Snazim se tomu vyhybat

nestraš, nestraš, nestraš!! Musim to udržet v jednoslovným HÁRÁ! Zatím to bylo 6x vydařené Hárá! dneska ráno smetáček nějakej, stéééklej jak sviňa, zuby vohrnutý , přes hlavu a na ní řval jak pitomej. Řikám mu":Vole, je to čuba a hárááá!" smetáček nic, řval jak prorvanej. Tak ten se jí nelíbil. ani ten kokr se jí nelíbil. Asi ráno ještě spí, příjde to na ní zase až odpoledne, až bude čiloučká /ne že by ráno nebyla, štvala mě k mámě jak závodní hajtru /

edit: Akorat je z plne a tak si ju neprohlidnu na zivo.

co to je z plne? proč si to nemůžeš prohlídnout na živo?

<< 1 ... 2538 . 2539 . 2540 . 2541 . 2542 . 2543 . 2544 . 2545 . 2546 . 2547 . 2548 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání